Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
ne razumijem zašto Gattia vadi koji se izuzev pocetka dobro izborio s Leaom. Kontam Nicolussia ce ubaciti kad ništa. Izmjene ni blizu onog što su trebale biti. Izvadio Keana koji je bio dobar, ostavio Milika koji je bio prelos, ostavio oba Amera...
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Huijsen vise pokazao za 15 minuta, nego sandro od 2021 do danas.
Allegri je shupak nevidjeni, licemjer kakvog nisam vidio dugo u juventusu
Allegri je shupak nevidjeni, licemjer kakvog nisam vidio dugo u juventusu
Zasluženo. Taj crveni je pomogao, milan na kraju disao na skrge i mogao se još jedan komotno dati. Igra ništa specijalno, ali za razliku od lani ekipa je mentalno malo bolja i ne raspada se odmah. Oslabljene su bile obje ekipe, ali ovaj vezni red milana i crveni su nam legli samo tako.
Izmjene su trebale biti drugacije, previše se boji Allegri dati ozbiljne minute Yildizu koji je bio super za nastavak, puno je tu bilo prostora, a Illinga cemo halaliti izgleda njegovom krivicom.
Ali pobjeda je pobjeda, volio bih da mogu vidjeti neki potencijal ovdje pa da ovu pobjedu protumačim kao big deal, ali to nije slucaj. Tabela svakako ide u prilog.
Izmjene su trebale biti drugacije, previše se boji Allegri dati ozbiljne minute Yildizu koji je bio super za nastavak, puno je tu bilo prostora, a Illinga cemo halaliti izgleda njegovom krivicom.
Ali pobjeda je pobjeda, volio bih da mogu vidjeti neki potencijal ovdje pa da ovu pobjedu protumačim kao big deal, ali to nije slucaj. Tabela svakako ide u prilog.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 22 okt 2023, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
Koliko prostora likovi ne znaju iskoristiti da zabiju jos koji gol
Presmijesno majke mi
Presmijesno majke mi
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Idemo dalje, naredna tekma ce biti bolje. Ali nesto se pod hitno mora mijenjati, ovako redovno pobjedjivati mi je vise preko glave. Hocu konacno da dodjem na forum i da se radujem porazima Juventusa. 

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Ovaj Dean moze da bude dobar stoper.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Gatija je izveo jer je imao žuti i patio se sa Leaom…potpuno logična izmjena.
Alegri doktorski još jednom. Od govana nam napravio, ne pitu, nego tortu.
Bravo

Previse serete.
3 boda na jednom od najtezih gostovanja u sezoni protiv jace i kvalitetnije ekipe. Rovita 2 najbolja igraca. Weahu dao skoro cijeli mec. Uveo omladinu. Sta hocete vise. Juve iz 2011-2018?
Vidite da ganja ove mlade invalide da bi se svaki prodao po 15-20-30mil kako bi se finansijski cupali iz govana.
3 boda na jednom od najtezih gostovanja u sezoni protiv jace i kvalitetnije ekipe. Rovita 2 najbolja igraca. Weahu dao skoro cijeli mec. Uveo omladinu. Sta hocete vise. Juve iz 2011-2018?
Vidite da ganja ove mlade invalide da bi se svaki prodao po 15-20-30mil kako bi se finansijski cupali iz govana.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Pa ovo je moralo biti 3 razlike
I to prvi put da ne krivim alergiju jer ovoliko prostora da ne znas iskoristiti,ne znam stvarno....
I to prvi put da ne krivim alergiju jer ovoliko prostora da ne znas iskoristiti,ne znam stvarno....
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Drzi se teme i prestani vise ovakve offtopic komentare pisati. Poz.caseres je napisao/la: ↑22 okt 2023, 22:48Previse serete.

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
@pogba, kako nismo vidjeli talenat?
Huijsen je top talenat, ocigledno a danasnji mec nam je injega donio.
Fakat nemamo ni kvaliteta u rosteru.
Ali imamo talenta u ekipi koji se mora brusiti.
Allegri je davno rekao da njega to ne zanima, samo igraci od 28+.
Huijsen je top talenat, ocigledno a danasnji mec nam je injega donio.
Fakat nemamo ni kvaliteta u rosteru.
Ali imamo talenta u ekipi koji se mora brusiti.
Allegri je davno rekao da njega to ne zanima, samo igraci od 28+.
-
- Kontakt:
dobro je ovo Allegri odradio bez greske. Svaka cast deckima
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ne valja ovo..samo jedan nula...
Milka kod kuce u serie A nije izgubila gotovo 9 mjeseci...ali opet ne valja..sramota je Milku pobjediti manje od 3:0...

Milka kod kuce u serie A nije izgubila gotovo 9 mjeseci...ali opet ne valja..sramota je Milku pobjediti manje od 3:0...

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Druze, Huijsena sam spominjao prvi ovdje. Kao i Yildiza, kao i Mirettia kao i Fagiola zbog kojeg sam proklinjao ublehasa iz Livorna.
Nija nam ga donio, to je samo percepcija tvoja zbog pobjede, vrati se na jedan mec koji je igrao (zaboravio sam koji je) kad je bio los i komentari po netu su bili da ne valja. Znamo da to ide od tekme do tekme. A i on kao i Yildiz i kao i Fagioli lani su imali "srece" da su igrači na njihovim mjestima doživjeli povrede pa su oni morali igrati. Fagioli je eklatantan primjer ako se sjetis.
A dean je dobar talent, to je evidentno bilo bez ovih 20 minuta jer se u drugoj ekipi pokazao.
#MaxOUT
#MaxOUT
- Burberry46
- Kontakt:
Pretjeruju ovdje pojedinci sa kritikovanjem. Pobjeda velika u derbiju. Bravo momci. Gatija je izveo jer je imao zuti, dobro je zatvorio Rafaela. Odbrana sigurna, Kean se trudio, nadam se u januaru da ce vezni igrac doci.
Jest Allegri bio nervozan
Samo skupljati bodove
Jest Allegri bio nervozan

Samo skupljati bodove

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kao sto sam najavio ranije glat pobjeda 0-2 .. blizu sam bio..
Sta drugo ocekivati?
Sta drugo ocekivati?
- Juventinisimo
- Kontakt:
To si ti njih gledao? Ja koliko upratih ovdje...malo ljudi gleda Juventusov prvi tim, pa sam skeptican..Pogba je napisao/la: ↑22 okt 2023, 23:29Druze, Huijsena sam spominjao prvi ovdje. Kao i Yildiza, kao i Mirettia kao i Fagiola zbog kojeg sam proklinjao ublehasa iz Livorna.
Nija nam ga donio, to je samo percepcija tvoja zbog pobjede, vrati se na jedan mec koji je igrao (zaboravio sam koji je) kad je bio los i komentari po netu su bili da ne valja. Znamo da to ide od tekme do tekme. A i on kao i Yildiz i kao i Fagioli lani su imali "srece" da su igrači na njihovim mjestima doživjeli povrede pa su oni morali igrati. Fagioli je eklatantan primjer ako se sjetis.
A dean je dobar talent, to je evidentno bilo bez ovih 20 minuta jer se u drugoj ekipi pokazao.

Brate ti uvijek prvi spominjes....samo zaboravis na Fufnu i njegove nickove...brat je izredao sve sto ima u Juventusu..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Nakon 4 komada od Sassuola u 4 utakmice 0 golova
Fale nam ta dva boda protiv Bologne za top sezonu rezultatski do sad. Odlicno je ovo veceras ispalo, Leao zaustavljen bas dobro Gatti odlicno odradio zadatak.
Alegri dobar vecerad, ali kakav je ono stari performans sa sakoom i kravatom

Fale nam ta dva boda protiv Bologne za top sezonu rezultatski do sad. Odlicno je ovo veceras ispalo, Leao zaustavljen bas dobro Gatti odlicno odradio zadatak.
Alegri dobar vecerad, ali kakav je ono stari performans sa sakoom i kravatom
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Kako divno jutro, kafica i uživanje u 3 boda iz derbija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.