Odavno jedan Derbi nije ovako napatio kone. Pa jeste li vi spavali uopste ove 2 sedmice?
jos im jucer izdanak, uzdanica, pupoljak, sablja ispushio foru debelu. A sve nade u njega polagali.
ovaj virtual kao da je iz BIA-e. Relativizuje sudjenja, ne popusta. Puna mu usta Sarajva, doci cemo ti zivota Virto opusti se. Razmisljajte malo o svom Zeljkanu.
Jos jednom, ne ocekujemo od sudaca da su robocopovi. Npr, sinoc Peljto svira faul 35m od gola za Borac oko 88. min. Po meni greska, iz koje je Borac mogao dati gol. Cist start im onog stopera Rodica ali desava se.
Medjutim sudjenja koja smo gledali u 5-6 utakmica su kriminalna, unistavaju fudbal i ne donose nikome nista dobro. Vidjeli smo svi da Borcu uopste nije potrebno djecije guranje i lakrdija. A lakrdija u smislu koje je opisana milion puta na temi. Duel, kartoni, kriterij sudjenja jednoj naspram druge ekipe itd itd.
Kad pricamo o Igmanu, dobra ekipa. Sastavljena mahom od bivsih igraca Sarajeva, Zelje. Mnogo nalozeni jer ko nije nalozen na najveci klub u drzavi, realno.
Svi bi da skinu skalp, bacaju se na glavu i nerijetko odigraju utakmice zivota. I sto mi je i drago na kraju, jer znam da moramo biti bez premca najbolji i to je jedini nacin i put ka iskrenom, uspjehu s temeljima.