Takvi su ljudi, skoro svi. Vode se emocijama, pa onda i povrsnom solidarnoscu (zbog koje ovaj gore psuje), a najcesce sve to rade ne bi li bili dio krda i potvrdjeni od vecine. Meni je to simpaticno, nit ce ostavit kolu nit ajfon, preci ce na drugu pricu samo dok dodje neki drugi trend na red.BosniaBoston je napisao/la: ↑23 okt 2023, 01:11Ma klasični licemjerluk za te brendove, gledam i ja storye sa porukom kako šatro treba bojkojtovat koka kolu, jaranice prvo se ostavi ajfona 14 a za kolu ćemo lako
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ne legendo nego sda balince i teski licemjer je svako ko kmeci za palestinu a u isto vrijeme suti ko kucka za kurde , jemence, rohingje, ujgure I slicno koji su jos ugnjetovaniji od palestinaca.. podrzavam I ja palestinu ali u isto vrijeme podrzavam I gore navedene..a kao sto sam spomenuo zivot bosnjaka povratnika u genocidstan je slican zivotu palestinaca. I sta sda kopilad iz izbih rade po Tom pitanju vec 25 godina..a da, kradu donacije u desetinama miliona a bosnjaci u zvorniku , srebrenici , banja luci, prijedoru, bijeljini su prepusteni sami sebi tj tihom izumiranju.. u doboju I teslicu se ipak drze jer iza ledza imaju ekonomski jak tesanj..RollingPaper je napisao/la: ↑23 okt 2023, 00:53Ko god podrzava Palestinu, on je sad balince jel? Prije bih reko da je sda balince onaj ko ima stav kao ti.gruezi je napisao/la: ↑23 okt 2023, 00:04Sda balincad je tu kada treba protestovati za palestince I davati podrsku erdoganu a kad treba protestovati za prava bosnjaka u prodanom dijelu rbih onda ih nema nigdje.. sute ko kujice vec decenijama na tretman bosnjaka povratnika, a njihov tretman od strane svetosavskog rezima je isti kao I tretman palestinaca od strane cionistickog rezima..nedao bog ni pomisliti da bi te laznomuslimanske placipi..e probale zastiti nekog povratnika ili uzvratiti istom mjerom na svakodnevno terorisanje bosnjaka povratnika od strane pravoslavnih talibana..kad se ljudi iz konjevic polja i slicnih mjesta pobune protiv npr uzurpiranja prava na bosanski jezik onda sda dupeuvlakacke kujice idu brze bolje da ih umire I mole ih da odustanu a zauzvrat Im gurnu koju stoju u dzep a vodzama obavezno ponude uhljebljenje. cilj sda kopiladi I jeste da od bosnjaka naprave evropske palestince sprcene na sarajevsku gazu I krajisku zapadnu obalu..
Kad ce te vi sda prostitutke organizovati miting podrske jemencima I kurdima koji su jednako ugnjetovani kao I palestinci?
Jedan od rijetkih republikanaca ili kako se on zove libertarian, koje cijenim jer je covjek pametan i milina ga je bilo slusati. Nazalost, sin mu nije bas naslijedio njegov intelekt.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Već par dana po medijima prvo čujem a zatim i čitam da je Pojas Gaze enklava. Na osnovu čega taj izraz?
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- VivaLaStella
- Kontakt:

Look on my works, ye Mighty, and despair!
Nothing beside remains. Round the decay
Of that colossal wreck, boundless and bare
The lone and level sands stretch far away.
Nothing beside remains. Round the decay
Of that colossal wreck, boundless and bare
The lone and level sands stretch far away.
Koga zapad mora podrzavati 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Budala je onaj ko ne razumije da je jedini cilj decenijama istrebljenje Palestine i njenog naroda i sveta borba za cisti Jerusalim i destabilizaciju Bliskog istoka. Sve ce ih pobiti a propagandna masinerija je sve jaca da se historija pise standardnim tokom, Palestinci su se medusobno ubijali.
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Kako i ovaj gore magarac, tako i jevrejski kepec Zelenski riče zajedno sa jaranom mu Putinom, isto jevrejom, u dogovorenom ratu, a booster ljudi magarećeg glasa su to revnosno shvatili kao borbu dobra protiv zla, dok kod istinske borbe kod Palestine riču kao gornji magarac palamudeći i skrečući pažnju na skroz nebitne stvari i činjenice, ne bi li našli načina da hinjski relativiziraju genocid Izraela.
Koliko se sve ovo pokušava podvući pod tepih je i činjenica da se i ovdje ne dozvoljava zasebna tema nego se piše pod ovom temom dogovorenog rata iza kojeg stoje, guess who, ponovo jevreji. Patuljak Zelenski i brat mu Putin.
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Otvorite novu temu, jer se radi sto puta krvavijem sukobu po djecu i generalno civile. Ne znam zašto ova "ljubavna priča" u Ukrajini u usporedbi sa hiljade mrtvih na dnevnom nivou većinom civila u Gazi zaslužuje više posebnu temu?
- LegendKiller
- Kontakt:
Hoće li se išta u svijetu desiti a da ovi zavjerenici i ravnozemljaši ne vide da je neko treći kriv, u svakoj priči ti zli masoni posvađaju bratske narode pa da se ovi međusobno ubijaju. Rat u Ukrajini i sukobi u Palestini veze nemaju jedno sa drugom, niti imaju isti uzrok niti se čak mogu porediti.
Tek sada vidim da je neko brisao sve postove od 21.10.2023. godine, je li to opet neki padobranac urnisao po temi.
Da se vratimo Ukrajini. Rusi su baš veliku ofanzivu pokrenuli na Avdivku. Ako Ukrajinci dozvole da im Rusi uzmu Avdivku, onda nemaju šta više ratovati, neka Zelenski potpisuje ovo što još ima.
Tek sada vidim da je neko brisao sve postove od 21.10.2023. godine, je li to opet neki padobranac urnisao po temi.
Da se vratimo Ukrajini. Rusi su baš veliku ofanzivu pokrenuli na Avdivku. Ako Ukrajinci dozvole da im Rusi uzmu Avdivku, onda nemaju šta više ratovati, neka Zelenski potpisuje ovo što još ima.
Moj stari je najjači sa tim teorijama zavjere, sinić nešto sa njim pričam, sumnja čovjek da je ovo Iran sve uradio kako bi Šiti uništili Sunite 
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ma nije nego bug neki, na čitavom forumu su nestali postovi od tog dana.LegendKiller je napisao/la: ↑23 okt 2023, 09:44Tek sada vidim da je neko brisao sve postove od 21.10.2023. godine, je li to opet neki padobranac urnisao po temi.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
- LegendKiller
- Kontakt:
tek sada vidim na drugoj temi da je admin to objasnio. Zna li admin da su Iluminati, ako ne zna da mu javimoArvid je napisao/la: ↑23 okt 2023, 09:52Ma nije nego bug neki, na čitavom forumu su nestali postovi od tog dana.LegendKiller je napisao/la: ↑23 okt 2023, 09:44Tek sada vidim da je neko brisao sve postove od 21.10.2023. godine, je li to opet neki padobranac urnisao po temi.
Sto se Adis Ahmetovic popisa po bosnackoj naivnosti 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.