Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Svaka Osimova titula ko sta rece hadzija je nastimana.
Osim,Brkovic,Zujo=UZP
Osim,Brkovic,Zujo=UZP
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Lige gdje se nije dodijelio prvak nisu imale situaciju da je odigrao svako sa svakim i kući i na strani i to bi bilo nepošteno.
Primjer dajem da smo mi igrali sa Širokim, Zrinjskim , Borcem u gostima a vi sve te tri ekipe dočekali i da smo mi odigrali sa Zrinjskim kući a vi niste u gostima a vi s Igmanom kući a mi nismo onda kako ćeš reci Ko je prvak kad nije logično. Ovako je odigrao svako sa svakim tekmu , Sarajevo bilo prvo , i ponavljam nije Sarajevo prekinulo prvenstvo i dodijelilo sebi pehar. I posto vam je argument za titulu kad se nije igrao Play off da nismo igrali Europu pa nam se to ne pika kao a i tu bili ubjedljivo najbolji , šta je onda s ovom titulom , igrali smo uredno kvalifikacije a i vi ? Naravno na ovo nećeš odgovoriti. Nego ćeš bacit 43 floskule.
U ligi gdje je svako imao iste utakmice sa istim protivnicima i kući i na strani je to najlogičnija stvar na svijetu.
Primjer dajem da smo mi igrali sa Širokim, Zrinjskim , Borcem u gostima a vi sve te tri ekipe dočekali i da smo mi odigrali sa Zrinjskim kući a vi niste u gostima a vi s Igmanom kući a mi nismo onda kako ćeš reci Ko je prvak kad nije logično. Ovako je odigrao svako sa svakim tekmu , Sarajevo bilo prvo , i ponavljam nije Sarajevo prekinulo prvenstvo i dodijelilo sebi pehar. I posto vam je argument za titulu kad se nije igrao Play off da nismo igrali Europu pa nam se to ne pika kao a i tu bili ubjedljivo najbolji , šta je onda s ovom titulom , igrali smo uredno kvalifikacije a i vi ? Naravno na ovo nećeš odgovoriti. Nego ćeš bacit 43 floskule.
U ligi gdje je svako imao iste utakmice sa istim protivnicima i kući i na strani je to najlogičnija stvar na svijetu.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Najveca ironija Manijaci pricaju o korona tituli,Brkovic i Osim sve zavrsavali sto se moglo zavrsiti. Nije corona titula dodijeljena zbog Sarajeva vec Borca,jedini nacin da oni odu u evropu i tu se sva prica zavrsava. Mogli ste pokazati svoj otpor preko udruzenja 4r ili kako vec,medjutim niste jer ste prodali guzu za 100k pozajmice. Sada Vico ima vasu guzu kad mu se digne i to je to. Kada se opet bude pokrenulo nesto slicno,kad se bude protestvovalo,birali clanovi u savezu,sigurno nece kone pokrenuti nista niti dati kakav otpor,pa ce se poslije pitati sto nemaju nikog u savezu,zato jer ste glupi i niste zasluzili.
joj vjecite kuknjave de eto vam titula pisite je ko svoju,
de samo popustite,vazda neke zrtve bem ti i sistem i fudbal i ligu.
dok je Amar kupovao titule sutili,trazite humanitarne brojeve,trazite pomoc drzave,trazite pare od saveza ,stranci igraju pod amaterskim ugovorom,trosite 50k na plate igracima ko stupcanica,do juce duzni ko je god krocio na stadion i ono dodje i zapne za neki prkeid prvenstva jos ni tad nisu bili prvi
koliko su rijetko drugi da ih to jos uvijek proganja sto su tad bili najblize prvom mjestu
de samo popustite,vazda neke zrtve bem ti i sistem i fudbal i ligu.
dok je Amar kupovao titule sutili,trazite humanitarne brojeve,trazite pomoc drzave,trazite pare od saveza ,stranci igraju pod amaterskim ugovorom,trosite 50k na plate igracima ko stupcanica,do juce duzni ko je god krocio na stadion i ono dodje i zapne za neki prkeid prvenstva jos ni tad nisu bili prvi
koliko su rijetko drugi da ih to jos uvijek proganja sto su tad bili najblize prvom mjestu
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Pa zasto ste onda nudili rjesenja za nastavak?jurisicduska je napisao/la: ↑23 okt 2023, 12:02Lige gdje se nije dodijelio prvak nisu imale situaciju da je odigrao svako sa svakim i kući i na strani i to bi bilo nepošteno.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Mirvic placa medije, a oni pisu sta zelis. Svi znaju da mozes klix platiti i pisati ce sta zelis.
Sve ti je objasnio GiS. Kad uzmeš sve okolnosti, trenutno smo (po meni) bar malo teži i opasniji protivnik. Jesmo li vas dobili pošteno, bez sumnjivih sudijskih odluka? Jesmo. Jesmo li vas ostavili bez šuta na gol? Jesmo. Je li Borac sinoć odigrao bolju utakmicu nego u srijedu protiv nas? Jeste. Mora li ti se crtati ili objašnjavati u romanima?tutankamon1905 je napisao/la: ↑23 okt 2023, 00:54Posteno. Tu smo, gonjamo se, sve je moguce, ali mi je bila malo cudna izjava: trenutno smo kvalitetniji od Zrinjskog, ostavili smo ih bez suta na gol. Ne ide to bas tako nakon 4 dobre utakmica
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Tako je,placamo sve,medjutim to nece promijeniti cinjenicu da vam je sa Zvjezd9m derbi,prava rovovska tekma,da vas nema nigdje 10 godina,da posudjujete pare od saveza i da vam je glavni cilj sezone nerijeseno na derbiju ili da Sarajevo zijani neku tekmu. To ste vi,bez ambicija,igre,ljepse Zvjezdu vjeruj mi gledat nego vas.Hansestadt je napisao/la: ↑23 okt 2023, 12:13Mirvic placa medije, a oni pisu sta zelis. Svi znaju da mozes klix platiti i pisati ce sta zelis.
Hansestadt je napisao/la: ↑23 okt 2023, 12:13Mirvic placa medije, a oni pisu sta zelis. Svi znaju da mozes klix platiti i pisati ce sta zelis.

E jes' dobro čitati ovo kmečanje

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Joj kmecanja sta je ovo 

Do kad ces se ovo da ponavljas? Pa Borac se 7 dana prije prekida borio sa Sarajevom za titulu, a onda odjednom pazi sad, jedini nacin da ode u Evropu je prekid?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑23 okt 2023, 12:07Najveca ironija Manijaci pricaju o korona tituli,Brkovic i Osim sve zavrsavali sto se moglo zavrsiti. Nije corona titula dodijeljena zbog Sarajeva vec Borca,jedini nacin da oni odu u evropu i tu se sva prica zavrsava. Mogli ste pokazati svoj otpor preko udruzenja 4r ili kako vec,medjutim niste jer ste prodali guzu za 100k pozajmice. Sada Vico ima vasu guzu kad mu se digne i to je to. Kada se opet bude pokrenulo nesto slicno,kad se bude protestvovalo,birali clanovi u savezu,sigurno nece kone pokrenuti nista niti dati kakav otpor,pa ce se poslije pitati sto nemaju nikog u savezu,zato jer ste glupi i niste zasluzili.
-
- Kontakt:
Pa regularnija je titula gdje su 22 odigrana kola nego 33
U prvom slucaju imas svakoga po jednom kuci i na strani dok u drugom sa nekim igras dva puta kuci ili dva puta na strani
Gluposti pisu navijaci siromasnog Zeljkana
U prvom slucaju imas svakoga po jednom kuci i na strani dok u drugom sa nekim igras dva puta kuci ili dva puta na strani
Gluposti pisu navijaci siromasnog Zeljkana
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Dodajte ovaj post iznad u arhivu “blamaza”. U top 3 sigurno. 
-
- Kontakt:
Ne moze nista pomjeriti sa prvog mjesta tvoje privatne poruke hordasu sa pitanjem sta se desilo nekom manijakuKONTRASVIH je napisao/la: ↑23 okt 2023, 12:40Dodajte ovaj post iznad arhivu “blamaza”. U top 3 sigurno.

Jos mu naziv poruke pozdrav

-
- Kontakt:
jel mi pametno da petobanku na vas uplatim, tacnije 55CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑23 okt 2023, 12:43Ne moze nista pomjeriti sa prvog mjesta tvoje privatne poruke hordasu sa pitanjem sta se desilo nekom manijakuKONTRASVIH je napisao/la: ↑23 okt 2023, 12:40Dodajte ovaj post iznad arhivu “blamaza”. U top 3 sigurno.
Jos mu naziv poruke pozdrav![]()
- KONTRASVIH
- Kontakt:
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑23 okt 2023, 12:43Ne moze nista pomjeriti sa prvog mjesta tvoje privatne poruke hordasu sa pitanjem sta se desilo nekom manijakuKONTRASVIH je napisao/la: ↑23 okt 2023, 12:40Dodajte ovaj post iznad arhivu “blamaza”. U top 3 sigurno.
Vec si se jednom izblamiro, misleci da je poruka od sukoba sa ra
-
- Kontakt:
Sta sizofrenises kakvi sukobi i kakva dva profila nisi dobar budaloKONTRASVIH je napisao/la: ↑23 okt 2023, 12:48CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑23 okt 2023, 12:43Ne moze nista pomjeriti sa prvog mjesta tvoje privatne poruke hordasu sa pitanjem sta se desilo nekom manijakuKONTRASVIH je napisao/la: ↑23 okt 2023, 12:40Dodajte ovaj post iznad arhivu “blamaza”. U top 3 sigurno.
Vec si se jednom izblamiro, misleci da je poruka od sukoba sa ra

Devedesetka imas najveca muda na forumu stavljaj i ako padnes **** ga

Pitari mitomani stari
Danima gledam samo o Zelji pisu
Zive u nekoj zabludi da su nesto pametniji i sposobniji
Na osnovu para Mirvica i Tana
Kompleks ih puca
mi ko siromasni, a oni ko bogati
Vise Robija uradi za Celik nego vi za Sarajevo
Vi niste kompetetni ni za sta
Zato vam forum grupa ima vise clanova nego klub
Da nam gos Mirvic kaze bijeda ste
Mi bi se poklopili usima
Al da nam neki pitar kaze nesto
A pola ih ne placa ni kartu za tekmu
Ne ide jbg
Danima gledam samo o Zelji pisu
Zive u nekoj zabludi da su nesto pametniji i sposobniji
Na osnovu para Mirvica i Tana
Kompleks ih puca
mi ko siromasni, a oni ko bogati
Vise Robija uradi za Celik nego vi za Sarajevo
Vi niste kompetetni ni za sta
Zato vam forum grupa ima vise clanova nego klub
Da nam gos Mirvic kaze bijeda ste
Mi bi se poklopili usima
Al da nam neki pitar kaze nesto
A pola ih ne placa ni kartu za tekmu
Ne ide jbg
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
KONTRASVIH je napisao/la: ↑23 okt 2023, 12:40Dodajte ovaj post iznad u arhivu “blamaza”. U top 3 sigurno.

Sto stade s pišanjem kad sam te pitao nešto

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Nema veceg degenerika na forumukillafrommanilla je napisao/la: ↑23 okt 2023, 12:57KONTRASVIH je napisao/la: ↑23 okt 2023, 12:40Dodajte ovaj post iznad u arhivu “blamaza”. U top 3 sigurno.
![]()
![]()
Sto stade s pišanjem kad sam te pitao neštoKako volim kad ti je najveći domet napisati dupli acc
![]()

Da mu znam majku pitao bi je da ga pusti bar do Konjica