Bolan, njegov otac s mojim dobar, lik je ljudina, dobricina ali je kao fudbaler k.ljevak je napisao/la: ↑23 okt 2023, 16:32Eto nek vehabovic, halilovici, mahmic, dzafic, gruzijac deru.Neutral je napisao/la: ↑23 okt 2023, 16:28Kakav slobodnjak.
Kako shvatiti ozbiljno ekipu koja prosipa bodove protiv ovakvih amatera.
Toliko promasenih prilika, nonsalantnosti, fuj. Pristup pojedinaca upitno.
Da drugi igraju srcem kao Orec, top tri sigurno.
Zeljo nikad gori, a tri boda iza Veleza, sve je s tim jasno. Ekipa stvara sanse ali ne postize gol, odbrana s Zvonicem smijurija. Opet u prvih 11 opet kiks.
Zvijezda se mora dobit ili fokus na kup.
Kadric, Sikalo, Zvonic ispisnica.
Sta si se vise natovario na zvonica, daj jednu njegovu gresku u ove dvihe utakmice.ne kazem da igracina, da treba igrati ali brate mili odvadi. Ima gorih 100 puta
Bolan lik otjeran iz Veleza kada su ispadali igrao DM, otisao u mrtvu Zvijezdu Gradacac koja se tada vec raspadala. Svaka njemu cast za golove, trud, zalaganje ali lik je los igrac. Prijatelji Amir (Zolj) i Mahe na stoperskoj poziciji za njega doktori. Pa bilder Mrgan se moze nositi s njim po kvaliteti.
Gruzijac je smece igrac, to sam rekao odmah, kod Veleza sluzi da se razvija za Sarajevo sto je sramota. Lik do sada min 10 promasenih prilika ima, vecu efikasnost ja imam s tribine nego on na terenu.
Mahmic ima potencijal, to ga vec razlikuje od Zvone. Dzafic se placa za sta tacno? Pod hitno rijesit ga se na zimu i onda dovesti mladjeg i sposobnijeg igraca. Dini treba vremena da se navikne, penzioner Halilovic je za penzije. Vehabovic je odlican s klupe, imao je Velez nekad Mujezinovica koji je u veznom redu za sve doktor fudbala.
Natovarim se na mnogo igraca. Mihael katastrofa, Slovenac rvi vec duze vrijeme.
Ekipa je za 4-6 mjesto igracki ali gdje ces kiksati protiv placenika. Ljudi 1 na 1 promasuju. Postizu gol nakon ocajne greske. Nevjerovatno.