RŠD Velež Mostar

Neutral
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la Neutral » 23 okt 2023, 16:40

ljevak je napisao/la:
23 okt 2023, 16:32
Neutral je napisao/la:
23 okt 2023, 16:28
Kakav slobodnjak.

Kako shvatiti ozbiljno ekipu koja prosipa bodove protiv ovakvih amatera.

Toliko promasenih prilika, nonsalantnosti, fuj. Pristup pojedinaca upitno.

Da drugi igraju srcem kao Orec, top tri sigurno.

Zeljo nikad gori, a tri boda iza Veleza, sve je s tim jasno. Ekipa stvara sanse ali ne postize gol, odbrana s Zvonicem smijurija. Opet u prvih 11 opet kiks.

Zvijezda se mora dobit ili fokus na kup.

Kadric, Sikalo, Zvonic ispisnica.
Eto nek vehabovic, halilovici, mahmic, dzafic, gruzijac deru.
Sta si se vise natovario na zvonica, daj jednu njegovu gresku u ove dvihe utakmice.ne kazem da igracina, da treba igrati ali brate mili odvadi. Ima gorih 100 puta
Bolan, njegov otac s mojim dobar, lik je ljudina, dobricina ali je kao fudbaler k.

Bolan lik otjeran iz Veleza kada su ispadali igrao DM, otisao u mrtvu Zvijezdu Gradacac koja se tada vec raspadala. Svaka njemu cast za golove, trud, zalaganje ali lik je los igrac. Prijatelji Amir (Zolj) i Mahe na stoperskoj poziciji za njega doktori. Pa bilder Mrgan se moze nositi s njim po kvaliteti.

Gruzijac je smece igrac, to sam rekao odmah, kod Veleza sluzi da se razvija za Sarajevo sto je sramota. Lik do sada min 10 promasenih prilika ima, vecu efikasnost ja imam s tribine nego on na terenu.

Mahmic ima potencijal, to ga vec razlikuje od Zvone. Dzafic se placa za sta tacno? Pod hitno rijesit ga se na zimu i onda dovesti mladjeg i sposobnijeg igraca. Dini treba vremena da se navikne, penzioner Halilovic je za penzije. Vehabovic je odlican s klupe, imao je Velez nekad Mujezinovica koji je u veznom redu za sve doktor fudbala.

Natovarim se na mnogo igraca. Mihael katastrofa, Slovenac rvi vec duze vrijeme.

Ekipa je za 4-6 mjesto igracki ali gdje ces kiksati protiv placenika. Ljudi 1 na 1 promasuju. Postizu gol nakon ocajne greske. Nevjerovatno.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 okt 2023, 16:41, ukupno mijenjano 2 puta.

Mostarac45
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac45 » 23 okt 2023, 16:40

CampobelloDiMazara je napisao/la:
23 okt 2023, 16:39
Igramo drama i ne vidim sta nas moze sprijeciti da idemo u evropu koja nam je jedini cilj. Sada prosuli dva boda protiv Tuzle sta ces idemo pobjediti Zvijezdu
.
Mogu nas sprijecit vehabovic,zvonic dzafic i ostali boli kurci

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 23 okt 2023, 16:41

Šikalo, Vehabović,Zvonić, Kadrić dvije sezone nam igraju konstantno u prvih 11 ili su prva izmjena i onda kaže nisu komšije za nas svemirski brod.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 okt 2023, 16:42

Koliko je Gruzijac imao sansi a koliko postignutih golova? Covjek je masina za promasaja. Dzaficu se zahvaliti i na zimu reci zbogom. Ocajan igrac.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 23 okt 2023, 16:44

Mostarac45 je napisao/la:
23 okt 2023, 16:40
Igramo drama i ne vidim sta nas moze sprijeciti da idemo u evropu koja nam je jedini cilj. Sada prosuli dva boda protiv Tuzle sta ces idemo pobjediti Zvijezdu
.
Igrali smo dobro pa trebali smo im prvo poluvrijeme dat tri gola. Sta ces desavaju se ovakve stvari. Vazno je da ima igre meni drama danas kako smo kombinirali i Buco Osmanhodzic govori na kraju Velez koji igra mozda najljepse u ligi

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 23 okt 2023, 16:48

23 okt 2023, 16:44
.
Igrali smo dobro pa trebali smo im prvo poluvrijeme dat tri gola. Sta ces desavaju se ovakve stvari. Vazno je da ima igre meni drama danas kako smo kombinirali i Buco Osmanhodzic govori na kraju Velez koji igra mozda najljepse u ligi
Da mi je malo tvoje pozitive u životu

Uglavnom igramo dobro, neki igrači nisu za prvih 11 i to je to
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

Mostarac45
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac45 » 23 okt 2023, 16:48

23 okt 2023, 16:44
.
Jest igramo dobro, ali ne moze se pita od 💩 praviti, da pustis andjusica da ti ide u konkurenta a ostavis vehabovica pa samo mi to mozemo

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 23 okt 2023, 16:49

Neutral je napisao/la:
23 okt 2023, 16:42
Koliko je Gruzijac imao sansi a koliko postignutih golova? Covjek je masina za promasaja. Dzaficu se zahvaliti i na zimu reci zbogom. Ocajan igrac.
Mozes i uporediti koliko su ostala krila ulazila uopce u sanse. Koliko je Haskic zicera promasio? 10 ali dovedi Nedima Hadzica nece se naci ni u jednoj sansi i sta si dobio? Nista.

Da nam je Gruzijac najveci problem pa hajde. Zvonic, dva uzasna u21 ali prije svega Zvonic. Ja kao veznjak kreativac hocu da imam osiguraca kad primim loptu da mogu pokusati napraviti i visak a da znam da ce moju eventualnu gresku stoper pokupiti. Ti to sa Zvonicem nemas i nisi nikad imao i kraj. Svaka ovakva izgubljena rezultirat ce golom jer nema apsolutno nikakve sanse da Zvonic u takvim situacijama reaguje dobro. I to je problem za ovo sto mi igramo. Stoper klasa koji ce dirigovati cijelim timom. To je Hrkac ali nam treba neko ko je zdrav vecinu utakmica. Nazalost, Ante to nije iako bi volio da ostane i ostat ce.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 23 okt 2023, 16:53

23 okt 2023, 16:48

Jest igramo dobro, ali ne moze se pita od 💩 praviti, da pustis andjusica da ti ide u konkurenta a ostavis vehabovica pa samo mi to mozemo
Andjusic je kralju pola godine hinjao i zelio da ide. Dali mu papire bolje i to nego da ga placamo kao Ovcinu i da ne igra. Biti ce igraca na zimskoj pauzi i opet ti kazem meni je ova igra drama. Sada sto smo malo u zavrsnici tanki proradit ce i to kao Haskic nedavno kada je pola Mostara vristalo da ga treba otjerati. Eno ga prvi strijelac lige sada. Bice dobro razbu idemo u evropu minimalno sedam bodova ispred petog

Only :thumbup:

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 23 okt 2023, 16:56

Ono sto mi je drago jeste da smo uboli s trenerom, to je sigurno. Hoceml da igramo, pravimo sanse i kad pogledas igru sa Fejom i Amarom, nebo i zemlja.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 23 okt 2023, 17:07

killafrommanilla je napisao/la:
23 okt 2023, 16:56
Ono sto mi je drago jeste da smo uboli s trenerom, to je sigurno. Hoceml da igramo, pravimo sanse i kad pogledas igru sa Fejom i Amarom, nebo i zemlja.
Ma znas kako ide kod nas, jedan vikend smo sampioni svemira a vec sljedeci nista zivo ne valja i tako vec godinama u krug.

Zna svak ziv da Zvonic qurcu ne valja ali ne moze trener nikoga drugog staviti kada je Hrkac povrijedjen, Bajric nije igrao godinu dana mada je i on kikser a o Domicu je suvisan svaki komentar. Mahmic je imao blazu povredu navodno i zato su igrali Sikalo i Kadric po poluvrijeme kao jedini preostali U21 igraci. Nadam se da je ovo Kadricu zadnja utakmkca, nerealan je sta radi i kako izgleda na terenu.

Dokle god u ekipi imamo igrace tipa Zvonic, Domic, Vehabovic, Kadric, Vukcevic, Muminovic itd ne mozes ocekivati nikakav iskorak

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 23 okt 2023, 17:18

Prses?
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 23 okt 2023, 18:08

Samo nek nastave ovako, gledaćemo Evropu ali preko TV-a opet...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 23 okt 2023, 18:11

killafrommanilla je napisao/la:
23 okt 2023, 16:56
Igramo ok fudbal, vidi se glava i rep. Na trećini prvenstva smo tu gdje novcem i ulaganjima i pripadamo, na 4./5. mjestu. Klafurića treba pustiti da radi, a u međuvremenu se riješiti balasta u ekipi, prije svega Džafića, Vukčevića i bjelorusa, a Šikalu, Zvoniću i Kadriću davati minimalnu minutažu - na njima ne možemo bazirati igru.

Pršeš mora igrati, od dolaska Klafa govorimo kako je glavni igrač u vezi i baš mi nije jasno zašto ga je klupirao, a poznavajući pichkasti mentalitet Omara, najvjerovatnije je zasro nešto na treningu.

Inače, ne mogu se ne sjetiti kako su ovi najveći pljuvači tjerali Haskića nakon dvije loše utakmice :rol: :tokralju:
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 23 okt 2023, 18:21

Svaka čast za brojnost Red Army-a, ponedjeljak, daljina a jos i rani termin...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 23 okt 2023, 18:38

Neka logika govori da bi igrači tipa Šikala i Kadrića trebali prvo na kaljenje u neki manji klub, posudba. Tek kada se pokažu tamo da imaju mjesto u ekipi. Tako važna pozicija je taj centralni vezni, pa da je makar krilni igrač U21
Svake sezone imamo problem sa tim zaštićenim godištem

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 23 okt 2023, 19:54

slika

Trećina prvenstva pa neki mali rezime.
Imamo 6 bodova više nego prošle sezone u isto vrijeme.
Za europu smo ostali kratki prošle sezone za 7 bodova na kraju.
Vjerojatno će i ove godine oko 55 bodova biti potrebno za 4 mjesto.
Ako bi do kraja u ovih 22 kola osvajali isto bodova tu bi bilo to,bod gore -dole.
Do kraja godine još 7 utakmica.Prošle godine smo na kraju jesenjeg dijela imali 23 boda.
4 mjesto u tom trenutku nam je bježalo 9 bodova.
Ako bi kojima slučajem uspjeli do kraja godine doći do nekih 12/15 bodova iz 7 utakmica da godinu zaključimo sa nekih 30/32 boda bili bi u dobroj poziciji.
Zato se nadam da će protiv Zvijezde stvarno krenuti ozbiljno i maksimalno i da donesemo tri boda.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

user1986
Kontakt:

Post Postao/la user1986 » 23 okt 2023, 20:36

OnlyLeft22 je napisao/la:
23 okt 2023, 17:18
Prses?
Povrijedjen

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 23 okt 2023, 22:04

Odigrasmo mi super,kvalitetno, bolji bili ali uzeli samo bod.

Ima li fajde od igru pisi, bodove brisi? :urnebes:

Veliki sam skeptik oko Dzafica od samog spominjanja, pa i dan danas.Zaista jedan nidje veze igrac. Sve u svemu, licni mi je stav da mogu "sve" halaliti do zimskog prelaznog roka. Ptice na grani znaju gdje skripimo, iste te ptice znaju koga bi mogli, trebali ili morali dovesti na polusezoni. Tad ce vec biti do Klafurica da to spakuje kako treba,pa se moze dati konacni sud.

U globalu, Sikalo i Kadric ove sezone su bezveze i nisu potencijal za nesto vise u buducnosti. Daje li im se prilika? Daje. Jesu li je iskoristili? Ne bas. Sikalo je bio puno bolji prosle sezone. A cuo sađ da mu je sve to malo udarilo u glavu, a mlad pa i lud

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 23 okt 2023, 22:31

@espiritosanto :salut:

Trecina prvenstva i mozemo reci da smo bolje ove godine poceli nego prosle, sto mozda vise govori kako smo lani lose krenuli
Hadzikic - Meni licno najkvalitetniji golman poslije rata, jako siguran nogama. Kad se samo sjetim Bobica i Bogdanovica on je Ederson. Jedino je malo glupo primio gol protiv Posusja i pod bb je morao loptu izbaciti u korner kod gola. Ali je imao nekoliko strasnih odbrana.
Ribic - Branio u kupu, imao dvije odbrane. Nadam se da cemo dovesti back-up golmana
Orec - Igracina, i danas je to pokazao. Jos je strasan momak, ma sve za deset.
Muminovic - Odigrao je dvije utakmice, nidje veze. On je trebao da bude veliko pojacanje, vrijedio je 500k sa 17-18 godina ali nazalost nista od njega. Steta, moramo dovesti jos jednog desnog beka.
Sturm - Solidan, dobar ofanzivno los defanzivno. Najbolji asistent ekipe.
Hrkac - Beton, on kada igra duplo smo bolja ekipa. Nadam se da ce biti spreman protiv Zvijezde
Mahmic - Nas najbolji U21 igrac, dobar u defanzivi ali je jako los nogama
Oliveira - Danas najbolji igrac, ako ovako nastavi :bow:
Bajric - Gdje je i sta radi :hmmmmm:
Zvonic - :mrgreen:
Domic - Danas: 3 minute, 4 greske :facepalm:
D. Halilovic - Dobar u sredini, stalno se nudi. Definitivno nije desni bek, danas je bio najlosiji
Hasanovic - Falis nam :plac:
Vukcevic - No comment
Yaroslav - No comment
Kadric - Nikakvog hajra od njega trenutno, nazalost
Prses - Mozda i najbolji igrac ove sezone.
Mlinaric - Jednom odigra dobro jednom lose.
Vehabovic - A sad adio
Sikalo - Treba ga poslati na posudbu negdje
E. Halilovic - Majstor, zna lopte ali nije za nas
Krajnc - :?:
Suljic - Igracina. Ja mislim da on igra najbolje kada je iza Haskica.
Dzafic - Nek ostane do ljeta pa cemo tada vidjeti. Zna lopte
Guliashvili - Trebao je imati 3 gola vise, ne zna pogoditi loptu na pravi nacin. Ima los prvi dodir sa loptom. Ali je pravo brz i dobar kada igramo na kontre
Peco - Danas je 23.10.2023......
Haskic - Jedan od najboljih igraca lige

Klafuric i ss - :thumbup: Ja sam zadovoljan
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.