Samo sanjaj...Dabar je napisao/la:Nk Široki Brijeg.Elegant je napisao/la:Ko miDabar je napisao/la:Bravo momci želim vam da uđete u europu,mi ćemo preko kupa![]()
![]()
Olimpik Sarajevo
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Olimpic Sarajevo
Jao kakva goličina
Svaka čast Olimpiku, zaslužena 3 boda.
Svaka čast Olimpiku, zaslužena 3 boda.
Ha ha sa ovakvom igrom protiv Zelje nemate nikakvu sansu.Dabar je napisao/la:Nk Široki Brijeg.Elegant je napisao/la:Ko miDabar je napisao/la:Bravo momci želim vam da uđete u europu,mi ćemo preko kupa![]()
![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- el-fighter
- Kontakt:
Čestitke Olimpicu na današnjoj pobjedi, nadam se da ćete izboriti Evropu, jer igrate dosta lijepo. Još kad vam se vrati moj drug Kapić, pa da ovaj Raščić malo na klupu sjedne, bit će još bolje.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
svaka cast
Pliska dominira
svaka cast Vukovima, oderali su ih.
- Capt_Billy
- Kontakt:
Svaka cast momci. Ako vako nastavite Evropa vam se smijesi
. Nego, kada cete poceti igrati na Otoci??
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
kirba je napisao/la:svaka cast
A kome vi ovdje cestitate kad nema nikoga hehehehe
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- molotovljev
Komentator je rekao da bi rekonstrukcija treba biti gotova da Maja mjeseca.Capt_Billy je napisao/la:Svaka cast momci. Ako vako nastavite Evropa vam se smijesi![]()
![]()
. Nego, kada cete poceti igrati na Otoci??
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ma Rascic mozda fula al je dao dvije asistencije,on je onaj klasicni sidras,ima dobar osjecaj za slobodan prostor,i borben je maximalno,na sve i jedan korner Sirokog on je izbacio loptu...realizaciju ima nesto losiju,al je dosta koristan,kako rekoh 2 asistencije je dao i dobro oslobadja prsotor...kod Cale ekipe igraju lijep fudbal i mi smo sa njim imali za oko dobru igru,tezi toj nekoj pas igri...Siroki prno u sisu,Istuk po oduvijek bio los trener
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 13 mar 2011, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dabar je napisao/la:U zadnje vrijeme svakako jesteUPS je napisao/la:Valjda da vi iskazete prema kome imate kompleks. Mi za vas svakako nikada ranije nismo ni culi![]()
![]()
znaci ipak postojite zbog nas
Al sto Cala otrese listicu momacki, svaka cast cala majstore
- Megamon
- Kontakt:
Gracic
Cala
Suljevic
Pliska
Rascic
Hiros
Rizvanovic
Sve nekadasnj treneri,presjednici i igraci Sarajeva
Cala
Suljevic
Pliska
Rascic
Hiros
Rizvanovic
Sve nekadasnj treneri,presjednici i igraci Sarajeva
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
odlicna igra Olimpica u Sirokom i zasluzena pobjeda! usudt cu se reci da Olimpic uz Zelju igra najbolji fudbal u drzavi! zasluzili su izlazak u Evropu! jos kad stadion napucaju,onda ce liciti na ozbiljan klub...
pa ya šta bi mi da nije vas,jeb.o olimpic kad ćemo mi vas opet na koševo oderatUPS je napisao/la:Dabar je napisao/la:U zadnje vrijeme svakako jesteUPS je napisao/la:Valjda da vi iskazete prema kome imate kompleks. Mi za vas svakako nikada ranije nismo ni culi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
znaci ipak postojite zbog nas![]()
![]()
Al sto Cala otrese listicu momacki, svaka cast cala majstore![]()
![]()
- sarajlija89
- Kontakt:
Jos jednom pokazali da su izuzetno kvalitetna ekipa i da mogu sa svima igrati...
Fizicka sprema,uigranost..sve na najvisem nivou..i lijepo to izgleda...stvarno kvalitetna ekipa,S druge strane,siroki je strasno los...nezz sta je s njima u nastavku prvenstva...
Zeljo ce ih deklasirat...

Fizicka sprema,uigranost..sve na najvisem nivou..i lijepo to izgleda...stvarno kvalitetna ekipa,S druge strane,siroki je strasno los...nezz sta je s njima u nastavku prvenstva...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Barney Stinson
- Kontakt:
Hoće ako trener bude ovaj gospodin ali pošto neće biti ce to umalo... Tko god da dođe ne možemo biti gori nikako heh...sarajlija89 je napisao/la:Jos jednom pokazali da su izuzetno kvalitetna ekipa i da mogu sa svima igrati...
Fizicka sprema,uigranost..sve na najvisem nivou..i lijepo to izgleda...stvarno kvalitetna ekipa,S druge strane,siroki je strasno los...nezz sta je s njima u nastavku prvenstva...Zeljo ce ih deklasirat...
![]()
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
Ne sumnjam da cete se potruditi maksimalno kao i uvijek, gadno je kad se boris za opstanakDabar je napisao/la: pa ya šta bi mi da nije vas,jeb.o olimpic kad ćemo mi vas opet na koševo oderat![]()
![]()
Ne gine vam petaca u pola somuna, zapamti dobro
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.