FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
mozda sam lud, ali imam osjecaj da cemo opet na kraju nekako izboriti evropu, nikakav argument nemam, samo osjecaj 

FKŽ !
-
- Kontakt:
Ako bude osvajac kupa neko od ove savezove trojke.
Imamo sansu jos uvijek, ali kako igramo i kako se pickasto postavljamo opstanak je upitan.
Imamo sansu jos uvijek, ali kako igramo i kako se pickasto postavljamo opstanak je upitan.
-
- Kontakt:
Ova ekipa moze izborit evropu jedino da diskvalifikuju 3.4 ekipe iz vrha.
-
- Kontakt:
Misimovic je svoje posudbe u svom mandatu sa parama od evrope i cuvenim revolvingom odmah vratio, nakon togs se pokupio i klub ostavio bez marke na racunu.Viking1921 je napisao/la: ↑23 okt 2023, 11:02J.ebiga neko skuplja 360 k da nam izvuce najdrazi klub iz finansijske dubioze , a neko tuži klub i ne pristaje da mu se pluca iz vise puta, vec odmah po cijenu licence.
Puno vi serete za kvazi navijace botove.
Sto se tice ovih trenutnih ljudi koji su tu u klubu, ne mozemo izdvojiti nikoga da je ulozio pare, povukao sa sobom 20 sponzora ,nemaju ljudi takva ni poznanstva ni kapacitet , zadnji koji je mogao to je badzak koji je vidio da ne moze od hijena raznoraznih sa minusom haman 9 miliona duga, Misimovic kada je otisao iz kluba automatski 15 ozbiljnih sponzora je otislo za njim .
Ne prizivam nikoga , nego molim Boga da se nesto promijeni da nas neko kupi, da ulozi svoj novac u klub , ovo ovako nazalost ce uvijek biti neka sredina.
Kada bi sposobni ljudi bili , ne mora nas niko ni kupiti ali zamislite da ovo sto cemo do kraja godine vratiti 4,7 miliona maraka , makar polovina od tog se upumpala u igracki kadar , bili bi konkurenti za prva 3 mjesta.
Amar je mogao isto kredit dici i pozajmice vratiti, cekao odredjeni period pa tuzio klub. Nije pristao ns dodatnu odgodu, samo se tu izradio sto pare nije povukao jos dok je bio tu. Ovako se lazima doslo do zakljucka da naplacuje kamate nekskvr iz 2009te i to vise puta da ih naplacuje. Kao da niko nema mozga.
Kakvih 15 sponzora, suplja, gdje su ti novci i tad najveci priliv od evrope i transfera. Turskih bio generalni, na kraju mi njima dodjemo..
Prodat se necemo nikad. Ovi koji odlucuju su tako odlucili.
Na boldirano i racuna, pretpostavljam da ce tako biti.zeljovolimte je napisao/la: ↑23 okt 2023, 15:33Ako bude osvajac kupa neko od ove savezove trojke.
U tom slucaju, mislim da se mozemo pohrvati sa Velezom i Sirokim (prvi nas uzeli jedva kuci, a druge smo mlatnuli)
FKŽ !
Koliko god smo losi bili protiv veleza, nevjerovatno je sta je sudija radio sa kartonima, kako li ce ovi kvazi navijaci podnijeti da smo 4 boda od top4?TeaM87 je napisao/la: ↑23 okt 2023, 16:05Na boldirano i racuna, pretpostavljam da ce tako biti.zeljovolimte je napisao/la: ↑23 okt 2023, 15:33Ako bude osvajac kupa neko od ove savezove trojke.
U tom slucaju, mislim da se mozemo pohrvati sa Velezom i Sirokim (prvi nas uzeli jedva kuci, a druge smo mlatnuli)
Fk Željezničar.
Kakav uspjehPablo11 je napisao/la: ↑23 okt 2023, 16:23Koliko god smo losi bili protiv veleza, nevjerovatno je sta je sudija radio sa kartonima, kako li ce ovi kvazi navijaci podnijeti da smo 4 boda od top4?TeaM87 je napisao/la: ↑23 okt 2023, 16:05Na boldirano i racuna, pretpostavljam da ce tako biti.zeljovolimte je napisao/la: ↑23 okt 2023, 15:33Ako bude osvajac kupa neko od ove savezove trojke.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Sa ovim sastavom top je, zasto da ne? Jel cilj evropa? Ne pravi se glup bezveze dzaba pises nebuloze.
Fk Željezničar.
Treba nam se dosta stvari poklopiti, bojim se da smo to ispucali prošle sezone ali eto navijački je da se nadaš.TeaM87 je napisao/la: ↑23 okt 2023, 16:05Na boldirano i racuna, pretpostavljam da ce tako biti.zeljovolimte je napisao/la: ↑23 okt 2023, 15:33Ako bude osvajac kupa neko od ove savezove trojke.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Slazem se, ali sto neko gore napisa, 4 boda nije nedostizno, cak sta vise, uvezi koju pobjedu i eto te u mjestima za evropu. Ima jos 20 kola, ja nesto vjerujem da cemo se trznuti, zivi bili pa vidjeli.Raonffa je napisao/la: ↑23 okt 2023, 16:46Treba nam se dosta stvari poklopiti, bojim se da smo to ispucali prošle sezone ali eto navijački je da se nadaš.TeaM87 je napisao/la: ↑23 okt 2023, 16:05Na boldirano i racuna, pretpostavljam da ce tako biti.zeljovolimte je napisao/la: ↑23 okt 2023, 15:33Ako bude osvajac kupa neko od ove savezove trojke.
FKŽ !
- ferroviario
- Kontakt:
Ako se bude furo taj bojkot to jeste pocetak neceg loseg. Svi znamo da uprava nije nesto sposobna da navuce neke pare od sponzora, i da su navijaci glavni izvor istih. Tako da bez evrope i bez navijaca mi smo za 2 3 godine u federalnoj, nesto tipa sloboda cemo biti. A nije da cekaju neku sposobni da udju u klub. Tako da sam misljenja da treba ici na utakmice u sto vecem broju, jer sta dobijamo u suprotnom?ExBlueone je napisao/la: ↑23 okt 2023, 13:24Nevjerovatni su al bukvalno. Onakvu situaciju sj.e.bati, onakav hajp, euforiju. I meni se to cijelo vrijeme vrti u glavi, sad kad je već drugu utakmicu zaredom toliki pad posjete i ostat će do kraja, pa koliki je to onda pad prihoda. Masa raje je u nekom bojkotu, jer ljudi više ne mogu da podnesu da ih se pravi budalama. Nije stvar rezultata ili loše igre, već bolikurcstvo svih redom u klubu koji se pitaju za nešto. A bojm se da je sve ovo samo početak nečega baš lošeg. . .avalPacidoroP je napisao/la: ↑23 okt 2023, 10:46Spreman sam to i lično uraditi, ionako već dvije sedmice nešto ganjam, ako naša uprava i administracija ne stižu.. Duše naše drage slomiše se od posla.. Valja sad prvog otići u minus 360k, a nije se zaradilo na ulaznicama.jointunija je napisao/la: ↑23 okt 2023, 10:10
Znači bukvalno,ovjeriti papir na tački A i predati na tački B,sve pješke možeš završiti.
Stvarno je sezona nevjerovatan uspjeh, obrukali se ko nikad do sad, zaredali 6 poraza, pitari nas dotukli, nula mladih igraca afirmirali.
Sezona je vec ogroman neuspjeh, prestanite opravdavati ovu nesposobnu upravu, i mrs iz kluba svi
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
S kim jarane ?
Sa Drljom, Gasalom, Rustemovicem, Cosicem, Turanjaninom, Biberom i ostalim velemajstorima fudbala

Al dobro, koliko para- toliko muzike.
I sa njima da se izbori evropa

Zadnja izmjena: let3, dana/u 23 okt 2023, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Utakmica sa Igmanom će dosta pokazati vezano za borbu za Evropu,prije svega na psihološkom a onda i rezultatskom planu.Mislim da nemamo kvalitet i nismo spremni za to eventualno 4 mjesto,ali eto nadaš se,navijaš,pratiš,kalkulišeš,pa ćemo vidjeti...
Kad ce neki nas bekove uradit ono sto je Orec danas protiv Tuzle?
Nikad!
To je pozicija koja mi najvise zivaca izvlaci u Zelji
Nikad!
To je pozicija koja mi najvise zivaca izvlaci u Zelji
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Kaze raja sjebe nas Basic uvijek izmjenama sa Alisonom,Turanjaninom,Gasalom,Drljomplavi033 je napisao/la: ↑23 okt 2023, 12:07Zato ćeš sad gledati Di Mariu, ili još se ne zna, tu su još Robben i Robert Pires, pa vidjet ćemo, slatke muke za Bašićadubioza144 je napisao/la: ↑23 okt 2023, 11:26Hvala Bogu postoji suspenzija za kartone da ne gledam Amoaha u prvih 11![]()
![]()
![]()
A koga ce ubacit umjesto njih?

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Da su Bog do bekovi najveci problem u Zelji

Istina je da nemamo ni jednog normalnog solidnog beka, ali sta cemo sa stoperima (imamo jednog solidnog stopera Drinu), sa veznjacima (imamo jednog solidnog veznjaka Mekica), sa krilima (imamo jedno dobro krilo Amoaha), sa centarforima (imamo centarfora veterana Krpica).
Dakle, trebaju nam dva nova stopera, dva nova beka, dva nova veznjaka, dva nova krila, centarfor, pa jedno 10 novih i boljih igraca. A prije toga otjerati sve one polovnjake koje je Bekric dovukao u Zelji. Sitnica

A najvise nam trebaju pare.
Ja sam sinoc postavio Zeljin kadar i pitao da li je ovo kvalitetnije od Sloge,Posusja,Igmana i Goskalet3 je napisao/la: ↑23 okt 2023, 17:35Da su Bog do bekovi najveci problem u Zelji![]()
Istina je da nemamo ni jednog normalnog solidnog beka, ali sta cemo sa stoperima (imamo jednog solidnog stopera Drinu), sa veznjacima (imamo jednog solidnog veznjaka Mekica), sa krilima (imamo jedno dobro krilo Amoaha), sa centarforima (imamo centarfora veterana Krpica).
Dakle, trebaju nam dva nova stopera, dva nova beka, dva nova veznjaka, dva nova krila, centarfor, pa jedno 10 novih i boljih igraca. A prije toga otjerati sve one polovnjake koje je Bekric dovukao u Zelji. Sitnica![]()
A najvise nam trebaju pare![]()
Zanimljivo,svi sute

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Tek viđoh da se pobrisalo sve od tekme. Šeha korektan, sa obzirom da mu je ovo prva tekma. Za nepovjerovati da je momak za razliku od Jašarevića i Galića uputio korisne centaršuteve, a jednom je pogodio sjajno Amoaha ali ovaj gađo direkt u golmana. Al forumski puk i dalje našo srat momku. Treba i to moći.
Kada se sve pogleda, i nije to toliko loše, bila je i prečka, i onai promašen volej Krpića, te još nekoliko prilika. Međutim i dalje je to daleko od idealnog. Iduću ako ikako može:
Muftić
Drina, Selimović, Cocalić
Ćosić, Rustemović, Biber, Šehić
Ovčina Krpić Boljević
Ćosić čisto iz razloga da ga prvi put vidimo na poziciji koju "zna igrati". Da se vidi ima li ikakvog kuveta u njemu.
Inače da bi krenuli sa 3-5-2 treba nam neko ko može da preore strane, jer igra sam na njima, a sumnjam da imamo takve. Jašarević i Galić su napravili bum u Europi, jer eto potrefilo im se. U 3-4-3 opet imaju krila koja su bliska špicu i u prevodu pomažu mu u odvlačenju igrača i pravljenju prostora nego što je to slučaj sa 2. napadačem. Na kraju bih se složio sa Muhom, Gasal je propao slučaj, nadam se da Musić neće biti idući, jer onda jako dobru poruku šaljemo našim omladincima, a to je da im je bolje bježat iz kluba po svaku cijenu.
Kada se sve pogleda, i nije to toliko loše, bila je i prečka, i onai promašen volej Krpića, te još nekoliko prilika. Međutim i dalje je to daleko od idealnog. Iduću ako ikako može:
Muftić
Drina, Selimović, Cocalić
Ćosić, Rustemović, Biber, Šehić
Ovčina Krpić Boljević
Ćosić čisto iz razloga da ga prvi put vidimo na poziciji koju "zna igrati". Da se vidi ima li ikakvog kuveta u njemu.
Inače da bi krenuli sa 3-5-2 treba nam neko ko može da preore strane, jer igra sam na njima, a sumnjam da imamo takve. Jašarević i Galić su napravili bum u Europi, jer eto potrefilo im se. U 3-4-3 opet imaju krila koja su bliska špicu i u prevodu pomažu mu u odvlačenju igrača i pravljenju prostora nego što je to slučaj sa 2. napadačem. Na kraju bih se složio sa Muhom, Gasal je propao slučaj, nadam se da Musić neće biti idući, jer onda jako dobru poruku šaljemo našim omladincima, a to je da im je bolje bježat iz kluba po svaku cijenu.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Anpa, Argentina, Ejnur, Orvel, tiagofaria25 i 100 gostiju.