FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

Beledija
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la Beledija » 23 okt 2023, 17:00

Da mi je neko ponudio remi protiv Veleža objeručke bih prihvatio. Remi je nekako postignut kako to sami Bog zna a u meni nema ni trunke zadovoljstva. Interesantno je da Osmanhodžić ima 4 službene utakmice i to bez poraza i usprkos tome je zabrinuo ove malobrojne navijače jer ima igru koju bi svako volio da zaobiđe njegovu ekipu.Ovo danas je jednostavno neprihvatljivo, s ovakvim pristupom, ovakvom formacijom, onnnakvim kiks golmanom i veznjacimakoji nemogu dva puta za redom dodati loptu saigraču jednostavno se ne gradi dobra priča.Ja ću čekati ponedjeljak pa VIKEND i opet sledeći vikend i tako dok se ova šarada ne završi, poslije 18. kola znat ćemo jesmo li ispali ili se pritisak prenosi na proljeće. Volio bi kad bi bar forumaši izbjegli navijanje da se pojedini igrači povrijede ili dobiju kartone jer se ne uklapaju u njihove favorite pogotovu što recimo ja mislim da su Migi i Šuki trenutno naši ponajbolji igrači.I ne mislim samo ja na taj način Ja FEJZI ŽELIM SVE NAJBOLJE U ŽIVOTU IAKO ME REDOVNO NERVIRA I tvrdim da samu pravu

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 23 okt 2023, 17:07

Ja Fejziću želim sve naj bolje u životu iako mislim da ne treba biti prvi golman(to je moje mišljenje) iako NE tvrdim da sam u pravu. Struka je tu ma kakva god bila da odabere ekipu jer oni ih treniraju i pripremaju.

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 23 okt 2023, 17:11

Beledija je napisao/la:
23 okt 2023, 17:07
Ja Fejziću želim sve naj bolje u životu iako mislim da ne treba biti prvi golman(to je moje mišljenje) iako NE tvrdim da sam u pravu. Struka je tu ma kakva god bila da odabere ekipu jer oni ih treniraju i pripremaju.
Kakva struka?? Gledaj levata ko je trenerski golman

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 23 okt 2023, 17:21

Beledija je napisao/la:
23 okt 2023, 17:00
Da mi je neko ponudio remi protiv Veleža objeručke bih prihvatio. Remi je nekako postignut kako to sami Bog zna a u meni nema ni trunke zadovoljstva. Interesantno je da Osmanhodžić ima 4 službene utakmice i to bez poraza i usprkos tome je zabrinuo ove malobrojne navijače jer ima igru koju bi svako volio da zaobiđe njegovu ekipu.Ovo danas je jednostavno neprihvatljivo, s ovakvim pristupom, ovakvom formacijom, onnnakvim kiks golmanom i veznjacimakoji nemogu dva puta za redom dodati loptu saigraču jednostavno se ne gradi dobra priča.Ja ću čekati ponedjeljak pa VIKEND i opet sledeći vikend i tako dok se ova šarada ne završi, poslije 18. kola znat ćemo jesmo li ispali ili se pritisak prenosi na proljeće. Volio bi kad bi bar forumaši izbjegli navijanje da se pojedini igrači povrijede ili dobiju kartone jer se ne uklapaju u njihove favorite pogotovu što recimo ja mislim da su Migi i Šuki trenutno naši ponajbolji igrači.I ne mislim samo ja na taj način Ja FEJZI ŽELIM SVE NAJBOLJE U ŽIVOTU IAKO ME REDOVNO NERVIRA I tvrdim da samu pravu
Ma neme govora,mi ovakvi raštimani protiv ovog ,sreća umornog Veleža, možemo biti prezadovoljni remijem.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 23 okt 2023, 17:23

Kakvo ružno se Migi ponaša nakon izmjene.
Kapiten minimum 2 utakmice odsutan. :bih: :bih:

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 23 okt 2023, 17:33

Morat će Karjaš na štopera sa Ristićem protiv GOŠKa.Ako je istina da je Bihorac Povrijeđen.Žao mi je što neće igrati Redžić.Nadam se da Osmić nije ozbiljno povrijeđen.Za Šukila i Nukića nije nikakva šteta.
Mihajlović dobar.
Delimeđac i Sejdović na defendere.Kobiljar na centralnog.Pantelić i Jašaragić na krila.Hadžić špic.
Bekova imamo.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 23 okt 2023, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 23 okt 2023, 17:38

Sretno vam u nastavku sezone i da i iduće sezone opet vam gostujemo.Nemojte se zayebavati do kraja sezone, sigurno možete puno više od trenutnog.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 23 okt 2023, 17:44

Hazre je napisao/la:
23 okt 2023, 17:11
Beledija je napisao/la:
23 okt 2023, 17:07
Kakva struka?? Gledaj levata ko je trenerski golman
Ja ne znam na koju foru ovaj sukilovic igra jos hladno dodje i do u21 repke…
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

emir012
Kontakt:

Post Postao/la emir012 » 23 okt 2023, 17:46

Uzasno odigrano, zasluzili smo poraz., al eto - imali smo srece danas.

Ko da su ovih 14 dana samo jeli cevape i baklave i ko da niko nije potrco ni kilometar...

Cak i Migi koji je bio dobar na startu sezone vise ne lici ni na sta.

Patnja za gledat.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 23 okt 2023, 17:51

tuzlac je napisao/la:
23 okt 2023, 17:23
Kakvo ružno se Migi ponaša nakon izmjene.
Kapiten minimum 2 utakmice odsutan. :bih: :bih:
Migi meni nebi nikako igrao. Momak jednostavno nije rješenje. Kobiljara staviti ali mu zabraniti da dribla.

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 23 okt 2023, 17:58

Svega je bilo danas na utakmici.Mogli smo i dobiti i izgubiti.Na kraju bod.
Očite su slabosti golmana,odbrane i pola veznog reda.Ovaj crveni Šukilovića nije loša opcija.Ono što brine su povrede Osmića i Mašovića.Migi danas ponovo odigrao rekreativno.Valjda se ti njegovi nedostaci u trčanju jasnije vide protiv trkačkih ekipa poput Veleža.Ipak da je postigao gol iz situacije gdje je teže promašiti nego pogoditi možda bih mu i oprostio očajnu igru.Ovako nije zaslužio prolaznu ocjenu.
Osmanhodžić je teoretski dobro taktički postavio ekipu međutim sa ovim našim igračima taktiku je teško sprovesti u djelo.Ono što je mene najviše nerviralo danas (osim Fejzićevih ispucavanja i neistrčavanja na nabačene lopte te Nukićevih "bravura" po boku) je da vezni red i krilni napadači u momentima kad smo vodili 1:0 nisu uspjeli sat vremena da odigraju nijednu čestitu i efikasnu kontru a bilo je bezbroj prilika za to jer je i kod Veleža slabiji dio ekipe odbrana na čelu sa vremešnim i sporim Zvonićem.
Sve u svemu naše utakmice su strašno teške za gledanje.Ponekad se čovjeku učini da nam fali malo- tj dva tri igrača pa da prodišemo, a ponekad izgledamo tako kao da nam nema lijeka. :D

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 23 okt 2023, 17:59

Kakav narativ nemoćnih komunista. Poznaje se ta mitomanija i ideologija da kad imaju problema onda izmisle sebi lažnog neprijatelja. Cuj ono pokušalo zabraniti da RA smjestimo ja sjever i kao kasnije uspjeli nesto uraditi. A činjenica je da niko nije ni razmišljao da ih tamo smjesti danas. Ako smo Lesinare, Horde i ostale dočekali na zapadu zašto ne bi i prijateljski RA.
Ono bi nesto ko fol spriječilo :rol: :rol: :rol:

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 23 okt 2023, 18:05

Čestitke na bodu. :salut:

Stvari idu u pravom smjeru..
da napustite PL, odete sa Tušnja i nikad više ne dođete. :bih:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 23 okt 2023, 18:06

Inače nisam ljubitelj Mustafine igre a danas sam se ponovo uvjerio i zašto. Pored Nukića glavni krivac za gol jer nije ispratio svog igrača koji mu je pobjegao. Također zbog nedostatka inteligencije dobija crveni u finišu i tako nam uskraćuje jednog raspoloživog u21 igrača na dvije utakmice.
Koliko god bio fan Migija danas je bio nervozan, očajan. Prvo zicer koji nije iskoristio za 2:0, zatim konstantna svađa na terenu sa Hadzićem i na kraju onakve reakcije pri izmjeni su za svaku osudu.
Mi smo se povukli danas od 30te minute. Trener nikako da osvjezi ekipu i da ubaci nekoga. Igraci kao da većina nije odmarala 15 dana nego kao da su jučer igrali protiv Reala. Umorni, nepokretni istrošeni, indisponirani. Jednostavno na osnovu pokazanog bid k'o kuća. Sad slijedi Gosk pa onda 4 super teške utakmice.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 23 okt 2023, 18:29

Bodovni saldo skroz tanak.
Treba naći pod hitno ozbiljnog trenera ovako ne ide.
Neki igrači TC danas na tribinama veliku nezainteresovanost i glumu povreda pripisuju neredovnom plaćama. Sad dal je to tacno nisam siguran ...

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 23 okt 2023, 18:56

IceTea je napisao/la:
23 okt 2023, 18:05
Čestitke na bodu. :salut:

Stvari idu u pravom smjeru..
da napustite PL, odete sa Tušnja i nikad više ne dođete. :bih:
Malo brinem za tvoje zdravlje...prošle hevte bio si glasan, divlji, drčan, vidi te sad, tih, miran, uljudan pa za nepovjerovati kulturan.Ne sikiraj se želja će ti se ispuniti jedino nezna se kad. :crazy:

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 23 okt 2023, 21:55

Doista je glupost ovo što ArenaSport radi sa prenosima.
Zbog njih i njihove šeme najvjerovatnije i protiv GOŠK-a ponedeljak 14:30.
Pa bolje nemoj ni prenositi jer ko jos gleda ponedjeljakom u pola dana utakmice na tv-u. Stavi vikend normalan termin pa ne mora ni biti prenos.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 23 okt 2023, 22:46

husrefbeg je napisao/la:
23 okt 2023, 18:29
Bodovni saldo skroz tanak.
Treba naći pod hitno ozbiljnog trenera ovako ne ide.
Neki igrači TC danas na tribinama veliku nezainteresovanost i glumu povreda pripisuju neredovnom plaćama. Sad dal je to tacno nisam siguran ...
Pa to i ja mislim.Nije Bihorcu ništa,glumi povredu.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 23 okt 2023, 22:48

Espiritosanto je napisao/la:
23 okt 2023, 17:38
Sretno vam u nastavku sezone i da i iduće sezone opet vam gostujemo.Nemojte se zayebavati do kraja sezone, sigurno možete puno više od trenutnog.
Hvala ,živ i zdrav bio.Igrat ćemo mi i iduće sezone akoBogda.

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 23 okt 2023, 22:49

tuzlac je napisao/la:
23 okt 2023, 22:48
Espiritosanto je napisao/la:
23 okt 2023, 17:38
Hvala ,živ i zdrav bio.Igrat ćemo mi i iduće sezone akoBogda.
Teško. :kafa:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.