Pablo11 je napisao/la: ↑23 okt 2023, 16:33
irfo je napisao/la: ↑23 okt 2023, 16:32
Pablo11 je napisao/la: ↑23 okt 2023, 16:23
Koliko god smo losi bili protiv veleza, nevjerovatno je sta je sudija radio sa kartonima, kako li ce ovi kvazi navijaci podnijeti da smo 4 boda od top4?
Kakav uspjeh
Sa ovim sastavom top je, zasto da ne? Jel cilj evropa? Ne pravi se glup bezveze dzaba pises nebuloze.
Kakvim sastavom ? Izbij Borac, Zrinjski i Nja. Ko to ima bolje igrace od nas, u sustini ?
Velez, jel ? Ko ?
Evo prvih 11 protiv Tuzle.
Haskic
Suljic - Vehabovic - Guliashvili
Sikalo - Mlinaric
Sturm - Oliveira - Zvonic - D. Halilovic
Hadzikic
Dje su te ninje od igraca, bas me zanima. Sturm dobar i koga bi ti jos uzeo iz Veleza ? Vehabovica, jel

Sikala ?

Haskic je dao golova, al je isti profil igraca ko Krpic, to sto ga oni koriste bolje nego mi Krpica je nas problem, jel tako ? Jel to gruzijac bolji od Amoaha ?

Orec nije los, na njega sam zaboravio. To je to od Veleza.
Hajde, da vidim tu analizu, @GIBRA, ista prica, da te cujem.
Ista je prica za sve ostale ekipe osim prvonavedenih. To sto smo mi bas losi je do trenera koji ocito, barem trenutno, ne zna da rijeci sprovede u djelo i dramaticno sporog veznog reda.
Primjer, mi napadnemo svim silama Goska po onakvom terenu, izadjemo bas visoko, a stoperi nam Coca i Aco. I onda ih pretrcavaju kako hoce. Da smo imali Maldinija kao stopera ista bi prica bila, ispao bi smijesan. Coca, realno, je jedan od boljih stopera lige problem je sto mi to ne znamo iskoristiti pa nekada ispadne smijesan.
Mogu ovako do prekosutra. Nemoj ni te price kako smo dramaticno losi pa ne igramo u Bundes liZi nego u ovoj kukuruz ligi. Tri ekipe odskacu, ovo ostalo je taraba, realno. A mi se patimo i to dobro.
@GIBRA, evo ti odgovora. To sto mi igramo bas lose ne znaci da smo toliko losi nego da Basic ne zna izvuci max iz ekipe u liZi.