Vrhunac rada ćelika zadnje 3-4 godine.
Normalno da se ovako veselite jer ste veliku Slobodu dobili.
Isto bi se npr i Bikodze veselile.
Sto duze pamtite ovu pobjedu, to ce vam zivot bit ljepsi.
Moderator/ica: GracanicaAA
Vrhunac rada ćelika zadnje 3-4 godine.
Nezz ja ko kome ide na noge o ko je koga molio za smirivanje tenzija Fudo ili mi njegaDamirT je napisao/la: ↑23 okt 2023, 20:46Za razliku od njih koji odu njihovom grobaru Fudi na koljena i traze pareantisisoja1919 je napisao/la: ↑23 okt 2023, 20:44Hajd sto si bolesno iskompleksiran, al sto si nepismen...avenija je napisao/la: ↑23 okt 2023, 20:40
Sastanak koji je odlučio repertoar skandiranja šesnaest pripadnika plačeničke Tom Cat grupe.
Zapjevajte sad o Vici i odoše prihodi, Mačak je rekao, kakvi kameleoni![]()
Od lijepicemo čelavu Tom Cat glavu po svakom čosku Tuzle do onog ko ti odredjuje šta češ pjevati tanka je linija.
Na koljena pred Vicu Srbina![]()
![]()
![]()
Najduže odsustvo sa tribina Bilinog Polja kroz čitavu sezonu : @AllGunsBlazing, @avenija, @laudrop, @redbull93.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑23 okt 2023, 23:51Najduze odsustvo sa ove teme poslije poraza njegove ekipe: IceTea
Što se stidiš što ti je tata Srbin
Ja bolan hahaAllGunsBlazing je napisao/la: ↑23 okt 2023, 22:58Joj, ali komentar "fkr i tm silovali Robijase u Podgorici..."![]()
![]()
![]()
Prekucase i dobricu cosica po mitovima.
IceTea je napisao/la: ↑23 okt 2023, 23:53Najduže odsustvo sa tribina Bilinog Polja kroz čitavu sezonu : @AllGunsBlazing, @avenija, @laudrop, @redbull93.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑23 okt 2023, 23:51Najduze odsustvo sa ove teme poslije poraza njegove ekipe: IceTea![]()
Stream, derbi, tastatura navijači.![]()
Šta je s vas, 100 vas došlo, neke baklje se pale. Meni smiješno bilo. Neke invazije se najavljivale. Fukare se bar ne ku.rče, nema ih trenutno i to je to. Vi se digli, svi na Bilino, stoja. Bruka i sramota.bambus je napisao/la: ↑24 okt 2023, 00:09Ja bolan hahaAllGunsBlazing je napisao/la: ↑23 okt 2023, 22:58Joj, ali komentar "fkr i tm silovali Robijase u Podgorici..."![]()
![]()
![]()
Prekucase i dobricu cosica po mitovima.
Manijaci okupljali ekipu kad su culi sastav Robije.Pojedine grupe ih odbile al su se fukare odma ulizale u prvi red.Pa poslije utakmice utrcali u kombi i kuca hahah a i drugi vala isto.Kakvo bolan poredjenje fukara i bilo koga.Akcije nemaju, nema ih 50.Ekipa sto je dosla u Zenicu sabanluk pravi,Ljudi im pijani sjede u zadnjim redovima.Barjak ne znaju stavit, dalje da ne pricam.Biraju gostovanja.Niste nam sekunde zanimljivi.Svakako cemo im u revansu doc 200 plus jer nam je u zadnje 3 godine brojka na gostovanjub150 i vise. Jos cemo im i grad zauzet, zivi bili pa vidjeli.
Savez napolje hahhah hahhhhhhhhhhahhahhahahah
Laudrop pisao kako me čeka na tribini, nije došao.Sjenjak1919 je napisao/la: ↑24 okt 2023, 00:10IceTea je napisao/la: ↑23 okt 2023, 23:53Najduže odsustvo sa tribina Bilinog Polja kroz čitavu sezonu : @AllGunsBlazing, @avenija, @laudrop, @redbull93.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑23 okt 2023, 23:51Najduze odsustvo sa ove teme poslije poraza njegove ekipe: IceTea![]()
Stream, derbi, tastatura navijači.![]()
![]()
![]()
![]()
Forumski klovnIceTea je napisao/la: ↑24 okt 2023, 00:21Laudrop pisao kako me čeka na tribini, nije došao.![]()
Redbull par minuta prije utakmice pisao na temi tamo i tražio stream. Ova ostala dvojica svakako nebitni, dječurlija. Nema većih picoka od njih. Duše jadne, oni brane Čelik, ni ne znaju gdje je Bilino.
Kako si češće na tribini ako pratiš utakmice preko streama? Ne kužim.redbull93 je napisao/la: ↑24 okt 2023, 00:28Forumski klovn![]()
Redbull nije trazio stream, nego nasem sponzoru uredno platio uslugu. Redbull kao i vecina tih zive po 1500km od Zenice, pa su cesci na tribini svog kluba od tebe. Jedini koji se ovdje raspitivao za cevabdjinice i najavljivao dolazak si ti.
Izgubili i kao mis mekinjas pobjegao 3 dana sa teme. Toliko se naljutio, da je glasao na nasoj temi da cemo izgubiti.![]()
200 ljudi u kopu.Tri puta se pirotehnika palila uz dvoje parole upucene vama.I kod nas je ta brojka stalno.200 ljudi kuci otprilike toliko na gostovanju zadnje 3 so 4 godine.Za situaciju kakva jest i kroz sta se prilazi malo koja grupa se sa tim moze pohvalit.IceTea je napisao/la: ↑24 okt 2023, 00:19
Šta je s vas, 100 vas došlo, neke baklje se pale. Meni smiješno bilo. Neke invazije se najavljivale. Fukare se bar ne ku.rče, nema ih trenutno i to je to. Vi se digli, svi na Bilino, stoja. Bruka i sramota.
A kako će vas i biti, tražite stream po forumu prije utakmice.![]()
Ako dođe bilo ko od vas s foruma u TZ nek se javi. Dabogda jedan da dođe od vas 20. Poslat ćemo vam link streama ako ništa.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.