PointBlank je napisao/la: ↑24 okt 2023, 01:19
Dzaba vama sve te formacije, ako do sad niste uvidjeli da bi drina bio odlican dmf.. razbijac koji voli potegnut sut. Ja da sam na Basicevom mjestu, ja bih ga probao jednu tekmu bas na DMF umjesto rustema.. on i Mekic, i gore al jaber ili stila. Smijem se kladiti da se ni jedan vezni pored njih ne bi naigrao.
Problem je sto je vec proslo 20 utakmica u sezoni, 11 liga, 1 kup, 4 u Europi i nekoliko prijateljskih. Mi smo igrali formacije 4 3 3, 3 4 3, 3 5 2, 4 4 2 i 4 5 1 i saltali 20+ igraca non stop i sta smo dobili na kraju. Nista. Nit znas sta igras, nit imas prvih 11 uz sve to izgledamo prilicno lose na terenu. Nije sad da smo bili pehovi sa primljenim golovima u zadnjim minutama jer smo ih u davali, da to izbijemo ( golove koje smo dali i primili u zadnjim minutama ) imali bi bod manje ( Igman i Siroki "remiji" odnosno 4 boda manje i "remiji" protiv Veleza, Zrinjskog i Goska odnosno 3 boda vise ). Pitari i Sloga nas otresu ko slinu sa po 3:0, 0 0 6 u gostima. **** tragedija.
Zajebano je u takvoj situaciji dodatno mijenjati i saltati, to se uigrava prije pocetka sezone i na tekmama koje su manje bitne ili vec dobijene = mi nismo odigrali takvu tekmu ne pamtim, Tuzla i 4:2 mi pada na pamet iz prosle sezone, a i to je bilo haman pa belaj nakon sto smo fasovali dva gola. Zajebano se iz kanala izvuci. Kanala sto se tice igre, sa bodovima smo jos i dobri.
Basic ako ne moze da uzme 10 bodova iz narednih pet tekmi treba nogu da dobije. Ako zijani od Igmana isto noga jer nam je gostovanje poslije BL gdje ce nas masakrirati. Dosta je bilo izgovora i velikih rijeci, da te vidimo na djelu. Imao si dosta vremena, ja licno ne vidim sta hoce, sta igramo, napredak i promociju mladih igraca. Iz sve to smo spori do pizde materine.
0 0 8 ne bi Ivica prezivio na klupi, realno. Ovaj se bas provukao, price o losem igrackom kadru ne piju vode, ne igramo Bundes Ligu nego nasu kukuruz ligu.
Inace, slazem se sa Drinom na zadnjem veznom, al daBogda da je to opcija, Jaber je isto nelosa opcija, al bolje gurati Cosica na pet pozicija u ekipi