FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
43
21%
2. Borbu za Evropu
99
47%
3. Sredinu tabele
38
18%
4. Borbu za opstanak
29
14%

Ukupno glasova: 209

GIBRA
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la GIBRA » 23 okt 2023, 22:34

MrAmarOsim je napisao/la:
23 okt 2023, 22:21
GIBRA je napisao/la:
23 okt 2023, 21:32
Sve je to lijepo dok Galic,Sehic i Jasar necentriraju prvu na tekmi

🙂
Na stranu što si uposlenik Megamixa, ali fakat moraš bit čorav na oba oka pa da jučerašnje centaršuteve i igru Šehića porediš sa ostalom dvojicom...
Oni baloni za tebe centarsutevi

Tacno ne znam sta odgovoriti liku koji covjeka koji mu je haman ugasio klub za koji navija ponosno nosi na avataru i potpisu
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 23 okt 2023, 22:35

Hansestadt je napisao/la:
23 okt 2023, 22:29
MocMahale444 je napisao/la:
23 okt 2023, 22:20
@Hansestadt

Amoah - 11 nastupa / 2 asistencije, bez zgoditaka.
Ti ga nahvali rekao bi insan u najmanju ruku ima barem 5
zgoditaka i trazi ga pola eVrope.
Ti si jedan obicni mahalac, takva ti je prica, od nekakvih nadimaka poput kuhar i sta ja znam, pravi mahalac
Ok
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 23 okt 2023, 22:41

23 okt 2023, 22:35
@Hansestadt

Ti si jedan obicni mahalac, takva ti je prica, od nekakvih nadimaka poput kuhar i sta ja znam, pravi mahalac
Ok
Izvinjavam se, nisam htio da se svadjam, a tako ispade jer sam u momentu reagovao. Izvini. Medjutim za mladog igraca ima sasvim ok potencijal. Mozes viditi i mlade igrace i drugim vecim ligama, gdje se smatraju kao dosta perspektivni a imaju slicnu statistiku. U nasoj mocvari zvana BiHPL Amoah se sasvim ok igrac, i bio bi sigurno clan mlade reprezentacije da je nas. Nama je najveci problem sto je Stilic dosta bio povredjen, a isto godine dolaze, a on je X faktor igrac za domacu ligu, da se otvori prostor, uputi pas i slicno.

MrAmarOsim
Kontakt:

Post Postao/la MrAmarOsim » 23 okt 2023, 22:42

GIBRA je napisao/la:
23 okt 2023, 22:34
MrAmarOsim je napisao/la:
23 okt 2023, 22:21
GIBRA je napisao/la:
23 okt 2023, 21:32
Sve je to lijepo dok Galic,Sehic i Jasar necentriraju prvu na tekmi

🙂
Na stranu što si uposlenik Megamixa, ali fakat moraš bit čorav na oba oka pa da jučerašnje centaršuteve i igru Šehića porediš sa ostalom dvojicom...
Oni baloni za tebe centarsutevi

Tacno ne znam sta odgovoriti liku koji covjeka koji mu je haman ugasio klub za koji navija ponosno nosi na avataru i potpisu
I iz prvog tvog nazovi ga balona, Amoaha u trepavicu pogodi, ali ovaj ošuta direkt u golmana, vala i to treba znati.
Što se tiče ovog drugog, tebi ako je to problem, slobodno stvori razmišljanje da klub u poslijeratnoj historiji ima osvojenu ligu 98', superkup 98' i kup 18'.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 23 okt 2023, 22:47

Nije frka kakva svadja, naravno da je Amoah dobar igrac za nase lige, tacno ali nemas toliko koristi od istog.
Jak na lopti, trci cijelu tekmu, brzina solidna.
Ostalo kaska, mlad je i moze napredovati.
Njegove misli nisu s nama vec da ide kao i santos.

Meraak1921
Kontakt:

Post Postao/la Meraak1921 » 23 okt 2023, 22:47

@Hansestadt

Ok

Kakvih debilkana sve na ovom forumu, statistika se gleda ima pravo momak , ove sezone je prosjecan igrac, to sto su svi ispod prosjeka, treba da znaci da je on dobar? On ne bi nikad poceo utakmice, nekad bi usao sa klupe u zrinjskom,fks,borcu .. Cinjenica je da su svi obicne tetkice i za prve lige , prosjecni koji mogu proci nekako su Cocalic-Mekic-Amoah-Stilic

Ovoj ekipi fali najmanje 5 igraca, i to provjerenih igraca

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 23 okt 2023, 23:05

Meraak1921 je napisao/la:
23 okt 2023, 22:47

Ok

Kakvih debilkana sve na ovom forumu, statistika se gleda ima pravo momak , ove sezone je prosjecan igrac, to sto su svi ispod prosjeka, treba da znaci da je on dobar? On ne bi nikad poceo utakmice, nekad bi usao sa klupe u zrinjskom,fks,borcu .. Cinjenica je da su svi obicne tetkice i za prve lige , prosjecni koji mogu proci nekako su Cocalic-Mekic-Amoah-Stilic

Ovoj ekipi fali najmanje 5 igraca, i to provjerenih igraca
Pa naravno da ima, kad te citava igra ekipe povuce dole, pogotovo za mladog igraca. Eno pogledaj Lyon. Jedan od perspektivnijih igraca Francuske igra za Lyon, 9 utakmica, 0 golova, 0 asistencija. A za mladu reprezentaciju druga prica. I imas takvih sigurno primjera. Kazem radi se o mladom igracu, i ne znam sta se moze vise od njega ocekivati. Fizicki je snazan, ima dobru igru jedan na jedan, mana mu je sto je neinteligentan ili neiskusan igrac, gdje se desi da slabo procjeni sta da uradi u momentu.

Viking1921
Kontakt:

Post Postao/la Viking1921 » 23 okt 2023, 23:22

ristagrad je napisao/la:
23 okt 2023, 21:00
Viking1921 je napisao/la:
23 okt 2023, 11:02
J.ebiga neko skuplja 360 k da nam izvuce najdrazi klub iz finansijske dubioze , a neko tuži klub i ne pristaje da mu se pluca iz vise puta, vec odmah po cijenu licence.
Puno vi serete za kvazi navijace botove.
Sto se tice ovih trenutnih ljudi koji su tu u klubu, ne mozemo izdvojiti nikoga da je ulozio pare, povukao sa sobom 20 sponzora ,nemaju ljudi takva ni poznanstva ni kapacitet , zadnji koji je mogao to je badzak koji je vidio da ne moze od hijena raznoraznih sa minusom haman 9 miliona duga, Misimovic kada je otisao iz kluba automatski 15 ozbiljnih sponzora je otislo za njim .
Ne prizivam nikoga , nego molim Boga da se nesto promijeni da nas neko kupi, da ulozi svoj novac u klub , ovo ovako nazalost ce uvijek biti neka sredina.
Kada bi sposobni ljudi bili , ne mora nas niko ni kupiti ali zamislite da ovo sto cemo do kraja godine vratiti 4,7 miliona maraka , makar polovina od tog se upumpala u igracki kadar , bili bi konkurenti za prva 3 mjesta.
ne prizivas nikoga, nikako :D
Smijesni ste, procitajte stare postove s.erem se usta i morzu i laznom hadziji

Stanceski
Kontakt:

Post Postao/la Stanceski » 24 okt 2023, 00:18

Ako Galić ne bude igro u Konjicu Denković će nas silovat. Kod njih bekovi slabo idu naprijed, Sablja style pa bi mogli krila igrati Ovčina i Boljević, ali to je samo moja želja. Nažalost igrat će Ćosić garant, jedini siguran u prvih 11.

Cocalić je doktor, glup je ko god ijednu prisere čovjeku, Galić je naš najbolji bek to je fact, centsršut mu jest tanak ali sve ostalo je na nivou. Rustem je solidan, krvnički posao je uradio protov Zvijezde i uz Cocu igrač utalmice.

Ogadit Sablji nogač.

Grijeha je vrijedan!

PointBlank
Kontakt:

Post Postao/la PointBlank » 24 okt 2023, 01:19

Dzaba vama sve te formacije, ako do sad niste uvidjeli da bi drina bio odlican dmf.. razbijac koji voli potegnut sut. Ja da sam na Basicevom mjestu, ja bih ga probao jednu tekmu bas na DMF umjesto rustema.. on i Mekic, i gore al jaber ili stila. Smijem se kladiti da se ni jedan vezni pored njih ne bi naigrao.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 24 okt 2023, 01:40

PointBlank je napisao/la:
24 okt 2023, 01:19
Dzaba vama sve te formacije, ako do sad niste uvidjeli da bi drina bio odlican dmf.. razbijac koji voli potegnut sut. Ja da sam na Basicevom mjestu, ja bih ga probao jednu tekmu bas na DMF umjesto rustema.. on i Mekic, i gore al jaber ili stila. Smijem se kladiti da se ni jedan vezni pored njih ne bi naigrao.
Problem je sto je vec proslo 20 utakmica u sezoni, 11 liga, 1 kup, 4 u Europi i nekoliko prijateljskih. Mi smo igrali formacije 4 3 3, 3 4 3, 3 5 2, 4 4 2 i 4 5 1 i saltali 20+ igraca non stop i sta smo dobili na kraju. Nista. Nit znas sta igras, nit imas prvih 11 uz sve to izgledamo prilicno lose na terenu. Nije sad da smo bili pehovi sa primljenim golovima u zadnjim minutama jer smo ih u davali, da to izbijemo ( golove koje smo dali i primili u zadnjim minutama ) imali bi bod manje ( Igman i Siroki "remiji" odnosno 4 boda manje i "remiji" protiv Veleza, Zrinjskog i Goska odnosno 3 boda vise ). Pitari i Sloga nas otresu ko slinu sa po 3:0, 0 0 6 u gostima. **** tragedija.

Zajebano je u takvoj situaciji dodatno mijenjati i saltati, to se uigrava prije pocetka sezone i na tekmama koje su manje bitne ili vec dobijene = mi nismo odigrali takvu tekmu ne pamtim, Tuzla i 4:2 mi pada na pamet iz prosle sezone, a i to je bilo haman pa belaj nakon sto smo fasovali dva gola. Zajebano se iz kanala izvuci. Kanala sto se tice igre, sa bodovima smo jos i dobri.

Basic ako ne moze da uzme 10 bodova iz narednih pet tekmi treba nogu da dobije. Ako zijani od Igmana isto noga jer nam je gostovanje poslije BL gdje ce nas masakrirati. Dosta je bilo izgovora i velikih rijeci, da te vidimo na djelu. Imao si dosta vremena, ja licno ne vidim sta hoce, sta igramo, napredak i promociju mladih igraca. Iz sve to smo spori do pizde materine.

0 0 8 ne bi Ivica prezivio na klupi, realno. Ovaj se bas provukao, price o losem igrackom kadru ne piju vode, ne igramo Bundes Ligu nego nasu kukuruz ligu.

Inace, slazem se sa Drinom na zadnjem veznom, al daBogda da je to opcija, Jaber je isto nelosa opcija, al bolje gurati Cosica na pet pozicija u ekipi :opaopa:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 24 okt 2023, 02:49

Drina na zadnjem veznom 100%. Vecina se slaze.

Nemoj da zezate pa Kuhar je imao bolji tim 10 puta.
Ostaje istina da je Bekric zavalio Kouca a Bekrica zavalili iz uprave. Vratis lakse dug valjda kad izboris eVropu, da bi izborio to moras imati igrace.

Sad jednu stvar koju svi pod tepih guraju su sudije, kraj i tacka.
Sudije nas kulturno kasape, jeste da mi imamo slabasan tim ali greske sudije prema nema iz tekme u tekmu. Niko ni rijec, niko zucno o tome nije.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 24 okt 2023, 02:59

Stanceski je napisao/la:
24 okt 2023, 00:18
Ako Galić ne bude igro u Konjicu Denković će nas silovat. Kod njih bekovi slabo idu naprijed, Sablja style pa bi mogli krila igrati Ovčina i Boljević, ali to je samo moja želja. Nažalost igrat će Ćosić garant, jedini siguran u prvih 11.

Cocalić je doktor, glup je ko god ijednu prisere čovjeku, Galić je naš najbolji bek to je fact, centsršut mu jest tanak ali sve ostalo je na nivou. Rustem je solidan, krvnički posao je uradio protov Zvijezde i uz Cocu igrač utalmice.

Ogadit Sablji nogač.

Grijeha je vrijedan!
Rustem se psuje iz razloga sto je pitar, korektan skroz.
Fk Željezničar.

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 24 okt 2023, 08:54

U takvoj smo situaciji da je i rustem korektan. Al na klupi su biber i turaljanin- ne diraj.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 24 okt 2023, 10:27

Stanceski je napisao/la:
24 okt 2023, 00:18

Ogadit Sablji nogač.

Grijeha je vrijedan!
Galića nije prošao samo onaj ko ga nije napao, frajer je kikser teški, mislio sam da je Siniša loš igrač, ali za Galića je Dani Alves lično.

E čuj Rustem solidan, čuj krvnički posao protiv Zvijezde 09, pazi Zvijezda 09, šta sve neću pročitati na ovom forumu...
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 24 okt 2023, 10:38

Sve ti bude jasno kad ispratis samo dvije situacije u toku utakmice o kakvim likovima se radi.
1. Prvi sut zvijezde mislim na utakmici , onaj tamnoputi igrac kad suta, ponasanje rustemovica i mekica u bloku i pustanje igraca da sutne.
2. Zicer na kraju utakmice kad nas vadi Muftic, ponasanje prvo Drlje a zatim Gasala, pustanje igraca i onda zicer. Mrtvi bezobrazluk.

NerminFatic
Kontakt:

Post Postao/la NerminFatic » 24 okt 2023, 10:42

Bojudaosinebu je napisao/la:
24 okt 2023, 10:38
Sve ti bude jasno kad ispratis samo dvije situacije u toku utakmice o kakvim likovima se radi.
1. Prvi sut zvijezde mislim na utakmici , onaj tamnoputi igrac kad suta, ponasanje rustemovica i mekica u bloku i pustanje igraca da sutne.
2. Zicer na kraju utakmice kad nas vadi Muftic, ponasanje prvo Drlje a zatim Gasala, pustanje igraca i onda zicer. Mrtvi bezobrazluk.
I ja sam to htio napisati nakon utakmice. Nevjerovatne reakcije Mekica i Drlje. Onako mi ne radimo ni na terminu.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 24 okt 2023, 11:07

Možemo li šta protiv velikog Igmana, što bi nekada ekipe tipa goska ili mladosti dk rekle: idemo se nadigravati u Konjicu, vjerujemo da možemo do bodova. Bitno je da se ne obrukamo, trenutno je Igman mnogo ozbiljnija ekipa
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 24 okt 2023, 11:38

Do cega smo dosli da niko ziv ni u ludilu ne pomislja da cemo u Konjicu uzet 3 boda..
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 24 okt 2023, 11:46

Iskreno, iznenadio bi me i bod. Igman ima sasvim solidnu ekipu, Sablja ce ih naloziti da poginu, a nasa ekipa u gostima ionako ne moze meda.
1921

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.