Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Šta bi sa Dženisa Burnića?
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Pokrenuo neki svoj modni brend

kako je taj lik propo, nisam vjerovao da igrac koji je sabrao gotov 50 utakmica za omladinske reprezentacije njemacke i nerijetko bio kapiten sada kao senior ne moze izboriti mjesto u prosječnom cvajtaštu, nevjerovatno
Pa igra za Karlsruher
Kad je Heidenheim usao u ligu raskinili ugovor s njim
I on otiso kod Bajramovica
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Benjamin kanuric ubija u driti.. 2 tekme zaredom daje golove a vec 5 ima u sezoni.. 20 godina.. za austriiju nema sanse jer su prejaki na toj poziciji.. brat mu vec igrao za bih bukvalno nam se prilika nude Sama.. obavezno javiti belminu da se sastane sa ovim momkom..
Treca liga druze. Pa nismo san marino bogtegruezi je napisao/la: ↑24 okt 2023, 05:01Benjamin kanuric ubija u driti.. 2 tekme zaredom daje golove a vec 5 ima u sezoni.. 20 godina.. za austriiju nema sanse jer su prejaki na toj poziciji.. brat mu vec igrao za bih bukvalno nam se prilika nude Sama.. obavezno javiti belminu da se sastane sa ovim momkom..
naprijed rejal
gruezi je napisao/la: ↑24 okt 2023, 05:01Benjamin kanuric ubija u driti.. 2 tekme zaredom daje golove a vec 5 ima u sezoni.. 20 godina.. za austriiju nema sanse jer su prejaki na toj poziciji.. brat mu vec igrao za bih bukvalno nam se prilika nude Sama.. obavezno javiti belminu da se sastane sa ovim momkom..

A jes' propao taj Ingolstadt.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ne znam da li bi ga firma puštala na reprezentativna okupljanja, Deutsche post je tezak po pitanju slobodnih dana.gruezi je napisao/la: ↑24 okt 2023, 05:01Benjamin kanuric ubija u driti.. 2 tekme zaredom daje golove a vec 5 ima u sezoni.. 20 godina.. za austriiju nema sanse jer su prejaki na toj poziciji.. brat mu vec igrao za bih bukvalno nam se prilika nude Sama.. obavezno javiti belminu da se sastane sa ovim momkom..
-
- Kontakt:
Kad već spomenu Kanurića, pade mi na pamet Adnan Kanurić.
Ko je njemu menadzer? Pravi vrhunske transfere za svoj (ne)kvalitet, eno ga sad u Palermu zavrsio
Ko je njemu menadzer? Pravi vrhunske transfere za svoj (ne)kvalitet, eno ga sad u Palermu zavrsio
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- invincible1921
- Kontakt:
Pratio sam povrsno ovu nasu legiju stranaca u hrvatstkoj...
Bistric, Omerovic...ko da je jos neko bio u Osijeku meni se cini
Ima li tu kakvog potencijala, vidim Bistric zabi fin go Francuzima?
Zasto Zolotiv ne dobije poziv, covjek je medju najboljim defnazivcima portugalake lige?
Bistric, Omerovic...ko da je jos neko bio u Osijeku meni se cini

Ima li tu kakvog potencijala, vidim Bistric zabi fin go Francuzima?
Zasto Zolotiv ne dobije poziv, covjek je medju najboljim defnazivcima portugalake lige?
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 24 okt 2023, 13:18, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
Najnovije informacije sugeriraju da se posebna pažnja posvećuje povratku golmana Rakowa i bivšeg mladog reprezentativca Vladana Kovačevića pod zastavu Bosne i Hercegovine. Kovačević je ljetos bio blizu prelaska u Bayer Leverkusen, ali transfer na kraju nije realiziran.
-
- Kontakt:
Moze do Zvezde dobaciti
0-1 gube njegova greska
evo izrazio želju da igra za bih
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Vladan Kovačević ne odustaje od Srbije: Ja sam iz RS-a, želim braniti za Orlove
"Priča o reprezentaciji je zaista teška tema, jer sam želio da promijenim nacionalni dres. Htio sam da igram za Srbiju, ali se malo zakomplikovalo i sada ova situacija stoji nerazriješena. Ne mogu da kažem šta je rješenje, ali UEFA mora da prihvati moju i želju Srbije. Nadam se da će se to konačno desiti i da ću igrati za Srbiju. Stalno razgovaram sa ljudima iz Fudbalskog saveza Srbije, u kontaktu smo. Postojao je plan, bilo je sve spremno da debitujem, ali se na kraju to nije desilo. Nadam se da će u najkraćem mogućem roku sve biti riješeno kako bih mogao da konačno zaigram", rekao je Kovačević.
Golman poljskog prvaka potom se osvrnuo na svoje porijeklo u želji da obrazloži zašto želi da brani za naše istočne komšije.
"Ja sam iz Banja Luke, to je Republika Srpska, ali je i u Bosni i Hercegovini. Znate, to je zaista teška tema za razgovor, ne znam šta da vam kažem... U Bosni žive Srbi, Hrvati i Bošnjaci, tri naroda. Uvijek će biti podjela, ali ja na to ne gledam tako, dosta je politike umiješano i zato ne želim da pričam na tu temu. Nikada i nisam. U medijima nisam nikada govorio o reprezentaciji. Čekao sam priliku da branim za Srbiju i to je moja odluka", dodao je.
Hajde forumske balije prizivajte ga opet
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
ne razumijem kako misli da uefa promijeni svoje pravilo zbog njega
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bavariapivo, Beduin, bhfanatic14, CAZIN, Goalgetter, kakarut i 53 gosta.