Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- AshburtonG
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Ali vec od prve runde i pauze je poceo negodovat. Ovog su vjerovatno i natjerali da preda. 

- VensanKasel
- Kontakt:
Evo duža verzija , jes ga navukao ovaj lafo policajac

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Sad sam pogledo,pa kompletan mec je komedijaAshburtonG je napisao/la: ↑23 okt 2023, 23:48Ali vec od prve runde i pauze je poceo negodovat. Ovog su vjerovatno i natjerali da preda.![]()

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- AshburtonG
- Kontakt:
A cekaj je li fakat ovo njegov glas? Lik ima glas 12ogodisnjaka pred mutacijom.
Ne zna se ko je veci debil, Salko jer kao kocijas psuje ili ovaj sto hoce potvrdu da je trener i aktivan, dok je pod suspenzijom zbog necega.
Inace je Zildzic jos jedan primjer kako politika lose utjece na covjeka. Imao sam par puta priliku bit u drustvu s njim i nikad ne bih rekao da cu ovakve prostakluke cut iz njegovih usta. Covjek bio smiren kao da CBD kroz njeg tece umjesto krvi.

Ne zna se ko je veci debil, Salko jer kao kocijas psuje ili ovaj sto hoce potvrdu da je trener i aktivan, dok je pod suspenzijom zbog necega.

Inace je Zildzic jos jedan primjer kako politika lose utjece na covjeka. Imao sam par puta priliku bit u drustvu s njim i nikad ne bih rekao da cu ovakve prostakluke cut iz njegovih usta. Covjek bio smiren kao da CBD kroz njeg tece umjesto krvi.

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Realno ovaj policajac je smrad.
Psovo bi i ja ovom gov.netu po spisku.
Psovo bi i ja ovom gov.netu po spisku.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Vidi Fazlije

Kulturni ambasador regije

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- bavariapivo
- Kontakt:
- numanumaye22
- Kontakt:
U pozadini Eye of the tigerAshburtonG je napisao/la: ↑23 okt 2023, 23:39Evo trazio sam ali ne mogu naci nikako. Sigurno je povucen snimak. To se culo i u prijenosu, a i bilo je na youtube.
Ovo je taj mec. Mene prenijelo na onog crnca. A najjace Zaimov sin mu sudi i daje mu savjete. Na 17.10 otprilike govori: "Reci Zaimu, naljutio sam se na njega", neko pita zasto, kaze: "Zato sto mi je doveo 20 kila (vjerovatno misli tezeg) borca"![]()

https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /231024056
Znači ubiješ osobu i nađu ti nedaleko od mjesta ubistva torbu sa svim dokazima, još lafo i prijaviš ubistvo. Kakvih sve glupana i zločinaca hoda zemljom.
Znači ubiješ osobu i nađu ti nedaleko od mjesta ubistva torbu sa svim dokazima, još lafo i prijaviš ubistvo. Kakvih sve glupana i zločinaca hoda zemljom.
-
- Kontakt:
Diglisiću j.e.b.e.m. li ti majku šta im ovo uradi hahahahahaha
Ma sve je ovo i dobro koliko je poremećen narod u Bosni.
Jbt masovno brane onog bolesnika Zavadlava u komentarima. Jadan, država protiv njega, ubio dilere, očistio ulice, treba mu orden dati.. Bože sačuvaj. Lik uzeo pušku i rokao ljude (kakve god) po gradu da osveti brata narkomana.
Ono bi ga pustilo da slobodno hoda pa onda jbalo mater državi i sistemu kad ga opet prenese i izrešeta neku kasirku u Konzumu jer ga je pitala ima li slučajno sitnih para.
I onda nam kao Zapad uništava društvo, nameće bolesne vrijednosti.. ja ba.
Jbt masovno brane onog bolesnika Zavadlava u komentarima. Jadan, država protiv njega, ubio dilere, očistio ulice, treba mu orden dati.. Bože sačuvaj. Lik uzeo pušku i rokao ljude (kakve god) po gradu da osveti brata narkomana.
Ono bi ga pustilo da slobodno hoda pa onda jbalo mater državi i sistemu kad ga opet prenese i izrešeta neku kasirku u Konzumu jer ga je pitala ima li slučajno sitnih para.
The saddest thing in life is wasted talent.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne treba biti na slobodi, ali mu niko ne može ništa zamjeriti. Isto kao i hadžiji
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- VensanKasel
- Kontakt:
Kako misliš kakve god ? Izrokao je dilere , kriminalce i lopove znači dno dna društva . Lik je učinio uslugu društvu i državi , kad već država sama ne može da se izbori sa kriminalcima .scholsey je napisao/la: ↑24 okt 2023, 14:54Ma sve je ovo i dobro koliko je poremećen narod u Bosni.
Jeste kasirka u Konzumu i dileri su isto , bravo

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Nije normalno da bilo ko uzme pušku i ubije bilo koga zbog bilo čega. To nije i nikad neće biti način na koji se rješavaju problemi. Ne živimo u Kandaharu jbg.. a i ništa se ne dešava slučajno, pa tako ni to njihovo ponašanje prema njegovom bratu.VensanKasel je napisao/la: ↑24 okt 2023, 15:29Kako misliš kakve god ? Izrokao je dilere , kriminalce i lopove znači dno dna društva . Lik je učinio uslugu društvu i državi , kad već država sama ne može da se izbori sa kriminalcima .scholsey je napisao/la: ↑24 okt 2023, 14:54Ma sve je ovo i dobro koliko je poremećen narod u Bosni.
Jeste kasirka u Konzumu i dileri su isto , bravo![]()
Bezveze se prave junaci od običnih ubica. Slično kao kod hadžije. To što on na simpatičan način priča o tome, ne znači da je u pravu. Meni lično on nimalo nije smiješan ili bezazlen. Obojicu bih doživotno strpao u zatvor jer su to zaslužili.
Očito je nenormalan čim je onako reagovao.. pa sam siguran da on na banalne stvari ne gleda kao mi. Odatle metafora sa kasirkom. Pametan si ti, znaš da sam time htio reći da je nepredvidiv i opasan po društvo.

Pa kad drzava nece da rijesi problem takvi ko hadzija uzimaju stvar u svoje ruke, prijavljivao ih vise puta i nikom nista. Steta samo sto je onaj jedan uspio pobjeci, i njega je trebao ubiti ali eto izvukao se klosar.
- feniksptica
- Kontakt:
Prica s Hadzijom ima dvije strane. Niko nije cvjecka tu. Vidite samo "finalni proizvod"
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Možda u hadžijnom slučaju nije ni bilo problema koji država treba riješiti. Možda ga je umislio. Nije da nema takvih primjera.
Nemojte da ispadne da branim pravosudni sistem. Daleko od toga. Samo kažem da sam gledao emisiju sa dvije različite priče. Ne znam ljude pa ne mogu ni znati ko je u pravu.
Moja je poenta da sigurno nije pametno takvim komentarima učiti mlađe da je okej uzeti pušku i ubiti nekoga s kim imaš problem.. ili misliš da imaš problem. Tako se ne pravi zdravo društvo.
Nemojte da ispadne da branim pravosudni sistem. Daleko od toga. Samo kažem da sam gledao emisiju sa dvije različite priče. Ne znam ljude pa ne mogu ni znati ko je u pravu.
Moja je poenta da sigurno nije pametno takvim komentarima učiti mlađe da je okej uzeti pušku i ubiti nekoga s kim imaš problem.. ili misliš da imaš problem. Tako se ne pravi zdravo društvo.
Ma gdje ce biti normalno da planiras ubistvo 4 osobe (hadzija), i to ceko prvi maj, bajram da se skupe pa da ih izraseta i to kao krvnik ono lik ranjen na podu on priso i egzikuciju izvrsio.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Cekao je neko dobro/jako gostovanje u Plaži (kafana) da svi budu na okupi

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.