Galic Coca Drina Jasarevic
Mekic Rustemovic
Ovcina Turanjanin

Krpic
Samo da ne procuri sastav protiv igmana do Mulalica
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma gužve su ovih dana, teško čekati u redovima19vendetta87 je napisao/la: ↑24 okt 2023, 11:52Hoće li naši levati iz administraciji riješiti papirologiju Selimoviću i Boljeviću do vikenda?
Ma dostižna je ova prednost, smiješno je i pričati o tome da je nedostižna. Čak i sad nakon svih silnih katastrofa je apsolutno sve do nas. Velež se narednih mjeseci neće naigrati obzirom kakav im je raspored, ali džaba sve to kad smo mi jadni i bijedni.
Izgleda,Elhamdulillahirfo je napisao/la: ↑24 okt 2023, 13:07Ma gužve su ovih dana, teško čekati u redovima19vendetta87 je napisao/la: ↑24 okt 2023, 11:52Hoće li naši levati iz administraciji riješiti papirologiju Selimoviću i Boljeviću do vikenda?
Sve nade polažemo u tvog đetića, valjda ga registruju do kraja sezone
Nazalost
Ima i ta mjesta, ali teško da će to tako ići.Hansestadt je napisao/la: ↑24 okt 2023, 16:43Ne znam sto bi se vezali za ove trenutne u21 igrace. Ima brate i mladjih igraca koji su perspektivniji i treba pokusati sa njima.
Slazem se, ali treba im pisati ovde konstantno. Cim smo poceli kmecati eno Sabic dobi minute. Nema logike trositi vrijeme, resurse i sta vec na igrace kojima je samo prednost sto su u21. Svi znamo da ima tu kvalitetnijih igraca koji su mladji, imaju mentalitet, i sa vecom perspektivom i trebamo se njima okrenuti.Raonffa je napisao/la: ↑24 okt 2023, 16:52Ima i ta mjesta, ali teško da će to tako ići.Hansestadt je napisao/la: ↑24 okt 2023, 16:43Ne znam sto bi se vezali za ove trenutne u21 igrace. Ima brate i mladjih igraca koji su perspektivniji i treba pokusati sa njima.
De pitaj Edisa jel stimaljka da uzmemo nekakav kes.
Sta kaze kuhar, imal pite od tri marke?