FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Kakav je ovo penal? Kakvo navlačenje čitavo vrijeme.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Satrase nas ljudi, igramo na kontre. 3 puta presli centar
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Joj ove kurcobolje igrača i paseva sramotnih, zajebaju se likovi.
Kontakta je bilo, minimalno…
Sanea je isto zakacio pa nije ni pogledao var.
Laimer nije imao jedno dodavanje kako treba. Kakvom nesigurnoscu zraci cudo jedno.
Nur der FCB
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne mogu druže da se sastave sa loptom.Bundesliga je napisao/la: ↑24 okt 2023, 19:25Joj ove kurcobolje igrača i paseva sramotnih, zajebaju se likovi.
Radi Galata zaista dobar presing, ne daju disati nasem veznom redu.
Jos jednom se potvrdjuje da Bayernu treba igrac tipa Thiago.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
I ko muha bez glave leta okolo i ispada konstantno, nije presjekao jednu loptu kako treba. Dobro Bayo i igra kada ima jednog pristojnog veznjaka da valja.
Zaobilazit Leipzig taman da im zaigra novi Ronaldo.
Sabitzer, Glupamecano, Laimer.
Kako ljudi škart uvaljuju Bayernu, svaka im čast.
Sabitzer, Glupamecano, Laimer.
Kako ljudi škart uvaljuju Bayernu, svaka im čast.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Milion pogrešnih pasova izgledaju kao raštimani orkestar.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kimmicha na ribanje, ponasa se kao na terminima.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Šta kaže Uli, ne treba više dovodit nikog, ima Bayern igrače? Tuchel sere što traži veznog igrača? Satra ih ekipa iz lige jedva jače od HNL. Lopta ne može da se iznese. Nema nikakvih izmjena za vezne igrače i štopere. Da je bar ne izgubit ovdje i nekako izgurat ovu grupu...
Saneovo glupiranje pred golom u više navrata, Bože sačuvaj...
Saneovo glupiranje pred golom u više navrata, Bože sačuvaj...
Zadnja izmjena: Lewy21, dana/u 24 okt 2023, 19:32, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Svi igraju kao na terminu. Previše ležerno ulaze u duele, baš ono igraju lagano.
Vile nas nosaju ubi ih Galata. 
Sreća pa je pauza da se dozovu inače neće biti dobro u nastavku.

Sreća pa je pauza da se dozovu inače neće biti dobro u nastavku.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ocekujem mnogo ozbiljniji i sigurniji pristup u drugom poluvremenu sto ne bi bio prvi put u ovoj sezoni jer su se svaki put opametili kada su ovako promasili taktiku.Bundesliga je napisao/la: ↑24 okt 2023, 19:32Svi igraju kao na terminu. Previše ležerno ulaze u duele, baš ono igraju lagano.
Mazraoui mora napolje, Zaha ce ga natjerati na crveni karton a Muller unutra.
Galata rastrčana, ginu i naši borbom su ko i parirali ali igra nepovezana.
Ulreich fantastičan - 2 gigantske parade.I protiv Mainza je imao onu sjajnu paradu. Njemu se na temi više broje greške nego ove dobre intervencije, a definitivno je imao više dobrih nego loših utakmica. I nije on svakako svjetska klasa, ali je u najmanju ruku iznadprosječan golman, čak dosta više od prosjeka.
Ulreich fantastičan - 2 gigantske parade.I protiv Mainza je imao onu sjajnu paradu. Njemu se na temi više broje greške nego ove dobre intervencije, a definitivno je imao više dobrih nego loših utakmica. I nije on svakako svjetska klasa, ali je u najmanju ruku iznadprosječan golman, čak dosta više od prosjeka.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
- Kontakt:
Taktika manje više. Taktički nam ne valja iznošenje lopte, Mazraoui stoji previše visoko umjesto da se spusti i primi loptu. Najveći problem je ležernost. Ovi napaljeni do bola, a Bayini igraju na 20%.Omerbavarac je napisao/la: ↑24 okt 2023, 19:34Ocekujem mnogo ozbiljniji i sigurniji pristup u drugom poluvremenu sto ne bi bio prvi put u ovoj sezoni jer su se svaki put opametili kada su ovako promasili taktiku.
Mazraoui mora napolje, Zaha ce ga natjerati na crveni karton a Muller unutra.
Veznog reda nema, samo duge lopte se igraju, Kimmich gluplji penal nije mogao napraviti.
Laimer kao muha bez glave, samo trci, jedino sto moze napraviti do kraja je da crveni dobije.
Laimer kao muha bez glave, samo trci, jedino sto moze napraviti do kraja je da crveni dobije.
Ma sada dolazi još veći problem kada nema igrača koji mogu zamjenit Mazraouia ili Laimera. Još ne mogu da oprostim onaj kraj transfer roka zbog kojeg me nije bilo skoro 2 mjeseca ovdje. Nadao sam se da ću se vratit da pojedem ono što sam posrao, ali NAŽALOST znao sam do čega će to dovesti i zato jesam pobjesnio onoliko.
Još se znalo koliko je Bayern sklon povredama, možda i gori od Arsenala po tom pitanju i da je svako malo neko povrijeđen. Ovakvu neozbiljnost ne mogu nikako ni shvatiti ni preći preko toga.
Još se znalo koliko je Bayern sklon povredama, možda i gori od Arsenala po tom pitanju i da je svako malo neko povrijeđen. Ovakvu neozbiljnost ne mogu nikako ni shvatiti ni preći preko toga.
-
- Kontakt:
Ulreich je ko kruh što bi naši ljudi rekli. Pouzdan golman kojeg možeš koristiti sve dok ti se ne vrati jedinica ili ne nabaviš novu. Na njega samo ne treba računati u KO fazi jer jednostavno nije taj kvalitet. I nije on kriv, već jednostavno nije to to. Po meni mnogo bolje brani u odsustvu Neuera nego je to Sommer radio, dosta dosta bolje.effe_sa je napisao/la: ↑24 okt 2023, 19:36Ulreich fantastičan - 2 gigantske parade.I protiv Mainza je imao onu sjajnu paradu. Njemu se na temi više broje greške nego ove dobre intervencije, a definitivno je imao više dobrih nego loših utakmica. I nije on svakako svjetska klasa, ali je u najmanju ruku iznadprosječan golman, čak dosta više od prosjeka.
To je znala svaka budala, samo Bayina debilna uprava nije.Lewy21 je napisao/la: ↑24 okt 2023, 19:39Ma sada dolazi još veći problem kada nema igrača koji mogu zamjenit Mazraouia ili Laimera. Još ne mogu da oprostim onaj kraj transfer roka zbog kojeg me nije bilo skoro 2 mjeseca ovdje. Nadao sam se da ću se vratit da pojedem ono što sam posrao, ali NAŽALOST znao sam do čega će to dovesti i zato jesam pobjesnio onoliko.
- bavaracmujo
- Kontakt:
Da je veliki jup na klupi ovo bi bilo 0 4 na poluvremenu, koliko propuha u odbrani galate ovo odavno nisam vidio al eto nas mag na klupi ocito nema slifa da u ovakvim utakmicama koristi brzinu krila.
Generalno nikakve igre nema nikakve akcije i po malo licimo na junajted tj rastimani orkestar bez ikakve orjentacije za akciju napad a uigrana akcije je trenutno fantastika naucna.
Tesko je kritikovati pojedinca o ovome ne sistemu od igre, po meni ovo je skup dobrih igraca koji ne znaju kuda gone.
Generalno nikakve igre nema nikakve akcije i po malo licimo na junajted tj rastimani orkestar bez ikakve orjentacije za akciju napad a uigrana akcije je trenutno fantastika naucna.
Tesko je kritikovati pojedinca o ovome ne sistemu od igre, po meni ovo je skup dobrih igraca koji ne znaju kuda gone.
Kimmich se jos oporavlja od gripe sto je pokupio u Americi. Trebamo biti srećni što nema Upamecana, on ne bi izdržao ovaj pritisak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.