Džaba krečiš dorate s Durmitora,Pape je najveći svih vremena
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Veći ste vi beskućnici i prosjaci sve vam je pod hipotekom,dužni i bogu i narodu a igrači vam se hrane u pekari As u Hrasnom,vi nemate nikome ništa reći,jad i bijedazeljovolimte je napisao/la: ↑24 okt 2023, 21:15Jel ovo danas 77 godina kosevskog beskucnika![]()
Za rodjendan svog kluba, oni boluju od Zeljeznicara![]()
Zadnja izmjena: Anex, dana/u 24 okt 2023, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Njih derbi u glavu udario vise nego nasVirtu4l je napisao/la: ↑24 okt 2023, 21:14Razumijem ja to navlačenje posjete, pa samo u prve 2-3 domaće im je savez redovno dodavao 1500-2000.zeljovolimte je napisao/la: ↑24 okt 2023, 21:08Sad bi oni potpisali kraj sezone kao u doba korone.
Da mogu pricati kako su bili posjeceniji
A najposjecenija utakmica gdje je bilo 6-7k navijaca Zeljeznicara.
Džaba kreče, mogu narednih 10 sezona biti najposjećeniji i ponovo neće biti dovoljno da nas stignu. Mi ovakvi nikakvi držimo odličan priključak, a da su oni u približno sličnoj situaciji bilo bi ih 2-3 hiljade, ako i toliko.
Ja ih u potpunosti razumijem, vjerovatno bih se i ja hvatao za slamke da sam u takvoj situaciji, ali nisam.![]()
Treba uloziti jos 10-20 miliona da probaju biti bar drugi.
Joj kad krenu financijaki izvjestaji da vidimo taj priliv sredstava od ovih silnih transfera
I dalje, manje trofeja, losiji medjusobni omjer, manje navijaca, manje clanova..
Ali uspjeli su prodati tih 10ak lopti sto imaju u vlasnistvu, pa sad pricaju

-
- Kontakt:
Šta je ovo Željovci za ulaznice Igman odradio.
Niste baš dobrodošli u Konjic izgleda.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
Bar imamo sta pod hipoteku stavitiAnex je napisao/la: ↑24 okt 2023, 21:19Veći ste vi beskućnici i prosjaci sve vam je pod hipotekom,dužni i bogu i narodu a igrači vam se hrane u pekari As u Hrasnom,vi nemate nikome ništa reći,jad i bijedazeljovolimte je napisao/la: ↑24 okt 2023, 21:15Jel ovo danas 77 godina kosevskog beskucnika![]()

Bar se ne silje kod Robota u Hrasnom (Peneranda)..
Jeste Pape najveći al' u qrcu.
Najveći je onaj koji je zabio 230 golova u ligama petice, 65 golova za reprezentaciju i osvojio 10 trofeja u tim istim ligama petice od kojih su tri bile titule prvaka.
Shvatam ja tu romantizaciju jugonostalgičara, ali upoređivati bilo kojeg igrača sa ovih prostora sa Edinom Džekom bilo bi apsurdno.
Najveći je onaj koji je zabio 230 golova u ligama petice, 65 golova za reprezentaciju i osvojio 10 trofeja u tim istim ligama petice od kojih su tri bile titule prvaka.
Shvatam ja tu romantizaciju jugonostalgičara, ali upoređivati bilo kojeg igrača sa ovih prostora sa Edinom Džekom bilo bi apsurdno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nemate više,sad samo čekate da svako dođe po svojezeljovolimte je napisao/la: ↑24 okt 2023, 21:22Bar imamo sta pod hipoteku stavitiAnex je napisao/la: ↑24 okt 2023, 21:19Veći ste vi beskućnici i prosjaci sve vam je pod hipotekom,dužni i bogu i narodu a igrači vam se hrane u pekari As u Hrasnom,vi nemate nikome ništa reći,jad i bijedazeljovolimte je napisao/la: ↑24 okt 2023, 21:15Jel ovo danas 77 godina kosevskog beskucnika![]()
![]()
Bar se ne silje kod Robota u Hrasnom (Peneranda)..
Pa Balorda nakon Drugog svjetskog rata Zeljeznicar je osvojio prvi trofej iz BIH
1945 Republicka Liga BiH bila prvi rang u Jugi
Tad ste vi ispali od Borca i mi Borca dobili u finalu
Sljedece godine nastala je prva liga Jugoslavije
Zeljeznicar je bio prvi i jedini predstavnik iz BIH u prvoj sezoni
I te godine 1946 Velez je osvojio republicku ligu BIH ali tad je to vec bio nizi rang
Takodjer 1947 Velez je osvojio
Mi smo 1948 osvojili drugi „ trofej“ republicke lige
Pa smo 1971 osvojili treci trofej prvu ligu Jugoslavije
Znaci dva relavantna trofeja smo osvojili do 1971, a velez prvi relavatan trofej je osvojio 1980
Kad ste u finali kupa Jugoslavije podbjedili upravo Zeljeznicar
1945 Republicka Liga BiH bila prvi rang u Jugi
Tad ste vi ispali od Borca i mi Borca dobili u finalu
Sljedece godine nastala je prva liga Jugoslavije
Zeljeznicar je bio prvi i jedini predstavnik iz BIH u prvoj sezoni
I te godine 1946 Velez je osvojio republicku ligu BIH ali tad je to vec bio nizi rang
Takodjer 1947 Velez je osvojio
Mi smo 1948 osvojili drugi „ trofej“ republicke lige
Pa smo 1971 osvojili treci trofej prvu ligu Jugoslavije
Znaci dva relavantna trofeja smo osvojili do 1971, a velez prvi relavatan trofej je osvojio 1980
Kad ste u finali kupa Jugoslavije podbjedili upravo Zeljeznicar
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 24 okt 2023, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Najposjećeniji,imamo najviše para,nemamo humanitarni broj i ne prosimo na svakom ćošku ko zadnja qravazeljovolimte je napisao/la: ↑24 okt 2023, 21:19Njih derbi u glavu udario vise nego nasVirtu4l je napisao/la: ↑24 okt 2023, 21:14Razumijem ja to navlačenje posjete, pa samo u prve 2-3 domaće im je savez redovno dodavao 1500-2000.zeljovolimte je napisao/la: ↑24 okt 2023, 21:08Sad bi oni potpisali kraj sezone kao u doba korone.
Džaba kreče, mogu narednih 10 sezona biti najposjećeniji i ponovo neće biti dovoljno da nas stignu. Mi ovakvi nikakvi držimo odličan priključak, a da su oni u približno sličnoj situaciji bilo bi ih 2-3 hiljade, ako i toliko.
Ja ih u potpunosti razumijem, vjerovatno bih se i ja hvatao za slamke da sam u takvoj situaciji, ali nisam.![]()
Joj kad krenu financijaki izvjestaji da vidimo taj priliv sredstava od ovih silnih transfera
I dalje, manje trofeja, losiji medjusobni omjer, manje navijaca, manje clanova..
Ali uspjeli su prodati tih 10ak lopti sto imaju u vlasnistvu, pa sad pricaju![]()
-
- Kontakt:
90% ljudi tamo navija za Zeljeznicar.Espiritosanto je napisao/la: ↑24 okt 2023, 21:19Šta je ovo Željovci za ulaznice Igman odradio.
Uzasan je termin utakmice, samo to moze biti prepreka za pun stadion.
Fali mu da odvede reprezentaciju na mundijal,jedan je PapeVirtu4l je napisao/la: ↑24 okt 2023, 21:23Jeste Pape najveći al' u qrcu.
-
- Kontakt:
I nemate stadion. Igrate na nasem drugom domacem terenu..Anex je napisao/la: ↑24 okt 2023, 21:26Najposjećeniji,imamo najviše para,nemamo humanitarni broj i ne prosimo na svakom ćošku ko zadnja qravazeljovolimte je napisao/la: ↑24 okt 2023, 21:19Njih derbi u glavu udario vise nego nasVirtu4l je napisao/la: ↑24 okt 2023, 21:14
Razumijem ja to navlačenje posjete, pa samo u prve 2-3 domaće im je savez redovno dodavao 1500-2000.
Ali uspjeli su prodati tih 10ak lopti sto imaju u vlasnistvu, pa sad pricaju![]()
Sta kaze onaj nemate krov pa vam slabija posjeta. Pa trebate biti sretni sto vas ljudi jos uvijek pustaju da ikako igrate. Marke niste ulozili od kad postojite, ali jok treba vam jos krov.
Platimo i igramo gdje želimo a vi ni vodu ne plaćate na golubarniku,možemo da platimo i da igramo na Poljudu ili Zenici a najbolje je ipak na Koševu,i bez krova preko 20.000 a vi to možete samo na tv-u vidjetizeljovolimte je napisao/la: ↑24 okt 2023, 21:29I nemate stadion. Igrate na nasem drugom domacem terenu..Anex je napisao/la: ↑24 okt 2023, 21:26Najposjećeniji,imamo najviše para,nemamo humanitarni broj i ne prosimo na svakom ćošku ko zadnja qravazeljovolimte je napisao/la: ↑24 okt 2023, 21:19
Njih derbi u glavu udario vise nego nas
Sta kaze onaj nemate krov pa vam slabija posjeta. Pa trebate biti sretni sto vas ljudi jos uvijek pustaju da ikako igrate. Marke niste ulozili od kad postojite, ali jok treba vam jos krov.
Virtu4l je napisao/la: ↑24 okt 2023, 21:14Razumijem ja to navlačenje posjete, pa samo u prve 2-3 domaće im je savez redovno dodavao 1500-2000.zeljovolimte je napisao/la: ↑24 okt 2023, 21:08Sad bi oni potpisali kraj sezone kao u doba korone.

E moj Virto sta je vama ostalo da se poredite sa FKS...
10 godina titule niste vidjeli, vrlo vjerovatno cete nadmasiti Liverpul, koji je do Prvaka Engleske stigao nakon 35 g.
Generalni sponzor vam navijaci, pojma nemate u kolikom ste dugu, imate humanitarni broj , zivite u nekoj euforiji da je vama neko nesto zavidan...
Ne pokazujete vi neku nadolazecu bolju buducnost Zelje, ovim vi pokazujete koliko ste pali qurcu za usi, koliko vas boli sto je vec dosta klubova sad daleko ispred vas , pa skoro u svakom segmentu...
Ljudi vas ovdje spominju, jer ste postali i smijesni u tom upinjanju da ste neko i nesto...
Evo, necu pominjati nas, vidim zakucavate sa navijacima Veleza...Pa bolan, prije evropskih tekmi taj isti Velez vam je uplacivao unaprijed novac prije svake njihove tekme kad ste vi ono bez marke mestarili preko broja racuna OP u zivotu vas je ostavio bas ta ista garnitura Semsudina Hasica...
Time se koliko vidim ne hvalite, kao sto se ne hvalite ni amaterskim ugovorima, kao sto se ne hvalite ni uslovima pod kojim su vam potpisali Ovcina i Cosic pa se ibretamite kako igraju svaku tekmu...
Bjezi ba Virto, ne brukaj se ziv bio...Ti pises o Zelji, Boga mi ko da si svaku tekmu prekucao na jugu...
Nesto, ko kad bih ja sada se ukljucio na forum Buducnosti i solio pamet navijacima, Zete, Sutjeske, Grbalja

-
- Kontakt:
Sta bolan vi platiteAnex je napisao/la: ↑24 okt 2023, 21:32Platimo i igramo gdje želimo a vi ni vodu ne plaćate na golubarniku,možemo da platimo i da igramo na Poljudu ili Zenici a najbolje je ipak na Koševu,i bez krova preko 20.000 a vi to možete samo na tv-u vidjetizeljovolimte je napisao/la: ↑24 okt 2023, 21:29I nemate stadion. Igrate na nasem drugom domacem terenu..
Gdje, kad, kome?
I na kraju su vazda Grbalj i Budućnost zadnje uporište u nemoći. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
“Imaju beneficije i prijetnje. Dobiju pozajmicu da malo prebrodite finansijski problem kao Željezničar pred stogodišnjicu i onda su oni izašli iz inicijative. Pristanete na to i postanete dio ekipe koja radi to što radi."Vanja8 je napisao/la: ↑24 okt 2023, 21:34Virtu4l je napisao/la: ↑24 okt 2023, 21:14Razumijem ja to navlačenje posjete, pa samo u prve 2-3 domaće im je savez redovno dodavao 1500-2000.zeljovolimte je napisao/la: ↑24 okt 2023, 21:08Sad bi oni potpisali kraj sezone kao u doba korone.
![]()
![]()
![]()
![]()
E moj Virto sta je vama ostalo da se poredite sa FKS...
10 godina titule niste vidjeli, vrlo vjerovatno cete nadmasiti Liverpul, koji je do Prvaka Engleske stigao nakon 35 g.
Generalni sponzor vam navijaci, pojma nemate u kolikom ste dugu, imate humanitarni broj , zivite u nekoj euforiji da je vama neko nesto zavidan...
Ne pokazujete vi neku nadolazecu bolju buducnost Zelje, ovim vi pokazujete koliko ste pali qurcu za usi, koliko vas boli sto je vec dosta klubova sad daleko ispred vas , pa skoro u svakom segmentu...
Ljudi vas ovdje spominju, jer ste postali i smijesni u tom upinjanju da ste neko i nesto...
Evo, necu pominjati nas, vidim zakucavate sa navijacima Veleza...Pa bolan, prije evropskih tekmi taj isti Velez vam je uplacivao unaprijed novac prije svake njihove tekme kad ste vi ono bez marke mestarili preko broja racuna OP u zivotu vas je ostavio bas ta ista garnitura Semsudina Hasica...
Time se koliko vidim ne hvalite, kao sto se ne hvalite ni amaterskim ugovorima, kao sto se ne hvalite ni uslovima pod kojim su vam potpisali Ovcina i Cosic pa se ibretamite kako igraju svaku tekmu...
Bjezi ba Virto, ne brukaj se ziv bio...Ti pises o Zelji, Boga mi ko da si svaku tekmu prekucao na jugu...
Nesto, ko kad bih ja sada se ukljucio na forum Buducnosti i solio pamet navijacima, Zete, Sutjeske, Grbalja,Mornara...
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Imamo li kome dužni?Problema oko licence?Imamo li reprograma?Plaćamo i odštete za igrače jok eto vi plaćatezeljovolimte je napisao/la: ↑24 okt 2023, 21:35Sta bolan vi platiteAnex je napisao/la: ↑24 okt 2023, 21:32Platimo i igramo gdje želimo a vi ni vodu ne plaćate na golubarniku,možemo da platimo i da igramo na Poljudu ili Zenici a najbolje je ipak na Koševu,i bez krova preko 20.000 a vi to možete samo na tv-u vidjetizeljovolimte je napisao/la: ↑24 okt 2023, 21:29
I nemate stadion. Igrate na nasem drugom domacem terenu..
Gdje, kad, kome?
Tačno je on najveći i tipični predstavnik navijača plave fekalijezeljovolimte je napisao/la: ↑24 okt 2023, 21:39Ti si njima nocna mora.
Od kad pratim forum, nema sta ti nisu psovali, kako te nisu probali uvrijediti..
Ali kako ih pismeno cinjenicama iskaras, za svakog respekta.
Virt4al ubica pitara!!