Haman si ga pomiješao sa jednom drugom ko biva obespravljenom ikonom.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 okt 2023, 17:39
Cekao je neko dobro/jako gostovanje u Plaži (kafana) da svi budu na okupi![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Haman si ga pomiješao sa jednom drugom ko biva obespravljenom ikonom.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 okt 2023, 17:39
Pobudalio i ja, odma mi ova budala u glavi sa kanton jupola punom municijescholsey je napisao/la: ↑24 okt 2023, 17:51Haman si ga pomiješao sa jednom drugom ko biva obespravljenom ikonom.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 okt 2023, 17:39
![]()
Gdje se može vidjeti ta druga strana? Više puta sam je tražio i nisam mogao naći.feniksptica je napisao/la: ↑24 okt 2023, 16:05Prica s Hadzijom ima dvije strane. Niko nije cvjecka tu. Vidite samo "finalni proizvod"
Bila je na yt epizoda (krvni delikti) cini mi se da sam tu gledao.ASD je napisao/la: ↑24 okt 2023, 20:08Gdje se može vidjeti ta druga strana? Više puta sam je tražio i nisam mogao naći.feniksptica je napisao/la: ↑24 okt 2023, 16:05Prica s Hadzijom ima dvije strane. Niko nije cvjecka tu. Vidite samo "finalni proizvod"
Bila je mislim da je jedan brat prezivio ili rodjak ili nesto, ne sjecam se, u fazonu je rekao da ga nisu dirali, ako se dobro sjecam. Hadzija je rekao da je prijavljivao policiji, ako ne postoji zapisnik, moguce da je sizofrenicar, budala umislio i onako pobio ljude prave-zdraveASD je napisao/la: ↑24 okt 2023, 20:08Gdje se može vidjeti ta druga strana? Više puta sam je tražio i nisam mogao naći.feniksptica je napisao/la: ↑24 okt 2023, 16:05Prica s Hadzijom ima dvije strane. Niko nije cvjecka tu. Vidite samo "finalni proizvod"
Hadzija naucno i strucno dokazano teski psihopata, a glupe bosnje se uhvatile i nalozile na njegovu fiktivno simpaticno ispricanu pricicu
Nisam to rekao, prijave koliko znam mora policija imati (evidenciju), ako ne postoje te prijave, onda je sve moguce.muhamedhulk je napisao/la: ↑24 okt 2023, 21:50Eto umislio i bas njih 4 krenuo da rokne, a ne druge komsije.
Nije niko toliko lood.
Napuknuo je ima par mjeseci koliko se sjecam, pa su nesto pokusavali nekim presama medjutim nista nisu popravili jos koliko znam.
Lik je hodajući krindz. Prepotentan na izjavama, a prosjek kuhar.
Jest došlo do pucanja jednog segmenta rasponske konstrukcije. Za ovaj statički sistem mosta i metodu kojom je rađen, to nije nimalo bezazlen i jednostavan problem. Problem će zahtjevati i angažovanje stranih eksperata uz par naših domaćih.
Šta očekivati kad veličaju Ivanu raspalu Knoll Doll, peru na ruke sa kojekakvim kuravelama, sa fejk transfer dojavama i tako dalje.muhamedhulk je napisao/la: ↑24 okt 2023, 22:01Cuj udarna vijest na portalu neka poruka navijaca na utakmici LP koju sudi Peljto.
Sto je najgore, poruka prevedena pogresno
Ako prepisuju ne znaju ni to, ako sami pisu, ne znaju ni to…
Kakve dvorane, pjesma samo za klubaIceTea je napisao/la: ↑25 okt 2023, 01:19Za to vrijeme, naša zlatna Džejla za okruglo mjesec dana ima 6,5 miliona pregleda na YT sa pjesmom Rizik koju je napravila sa Hennyem. Što bi hejteri rekli, nema od nje ništa, ne treba joj to u karijeri, promašaj i tako dalje. Dajte nam Džejlu u dvorane, ne trebaju nam napumpane raspale Prijovićke, Berovićke, Mladenovićke itd.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.