Jes vam taki u ustima od Mirvica,samo deri Mirvicu
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Mozete se svi samo sageti GOSPODINU Mirvicu
Ismireee umiruuu,jos jace sad u inat!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Gledaj im retardiranih fora,nikova sta ti je plava gamadNajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 okt 2023, 10:22Mozete se svi samo sageti GOSPODINU Mirvicu
Neuporedivo je to. Mirvić je krava muzara, čovjek će iz bh fudbala izaći lakši za 20-30 miliona maraka, a Tegeltija je partijski vojnik, korumpirani uhljeb koji samo uzima a ništa ne daje. On će nakon fudbala ponovo dobiti neku visoku funkciju i uzimaće ogromnu lovu, a Ismir će izaći popišan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Pic.ke zenine i mamine bi dali da covjek kao Ismir uopste pogleda njihov klub,o ulaganjima da ne govorim.To nikad nece imati.Dok njima u upravi sjedi Tegeltija,dok nekima ulica i mahala vodi klub(citaj 'NAVIJACI'),dok nekima propadne igrac zbog 200-300 eura oni nadju spominjati gospodina koji nikad nijedan klub u ligi nije ni indirektno vrijedjao.Znaci cisti kompleksi i frustracije.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 10:25Gledaj im retardiranih fora,nikova sta ti je plava gamadNajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 okt 2023, 10:22Mozete se svi samo sageti GOSPODINU Mirvicu
Ili su ocekivali i ove godine neko lutanje pa sad kad su vidjeli da smo uboli sa trenerom,sportskim direktorom,igracima,atmosfera,najveca posjeta,pobjedili sve konkurente prpa im.Samo polako,ovo je tek pocetak jedne lijepe ere,Ismire udri jos jace!
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 25 okt 2023, 10:36, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
sto Sulenta nije popisan? a stvarno su prvi vijesnici proljeca - citaj da se radi kako treba -, zabrinuti i "dobronamjerni" komentari malih susjeda.Virtu4l je napisao/la: ↑25 okt 2023, 10:29Neuporedivo je to. Mirvić je krava muzara, čovjek će iz bh fudbala izaći lakši za 20-30 miliona maraka, a Tegeltija je partijski vojnik, korumpirani uhljeb koji samo uzima a ništa ne daje. On će nakon fudbala ponovo dobiti neku visoku funkciju i uzimaće ogromnu lovu, a Ismir će izaći popišan.
Ima Mirva ne mere ih krava sazvakati
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ponovo početak lijepe ere, jubilarni deseti put. 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Možete li vi koga izmusti? Ili...Virtu4l je napisao/la: ↑25 okt 2023, 10:29Neuporedivo je to. Mirvić je krava muzara, čovjek će iz bh fudbala izaći lakši za 20-30 miliona maraka, a Tegeltija je partijski vojnik, korumpirani uhljeb koji samo uzima a ništa ne daje. On će nakon fudbala ponovo dobiti neku visoku funkciju i uzimaće ogromnu lovu, a Ismir će izaći popišan.
Ili ste ustvari vi krava muzara?

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
jos ih drmaju flashbackovi od derbija, uu tesko je bilo gledati onaj ponisten gol a taman se ponadas, evo ga opet 2:2

Ja bi otisao na onu opciju gdje ti pise nick, ima i prigodna slicica avatara. Kliknes - Odjava.. I ne pojavljujes se jedno mjesec do dva

- 1 9 4 6 -
Čovjek uletio preko 20 miliona maraka, ponižen u prvenstvu, ponižen u Evropi, sa duplo većim ulaganjem u odnosu na konkurenciju je osvojio kitu.... debeli minus gdje god se okreneš, ali nam ga ne vadi.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tako to bude kad imaš nestručne ljude i mahalaše u klubu. Osjećate to na vlastitoj koži, samo u kokuzanerskoj verziji.
Zato i pjenite.
-
- Kontakt:
Sponzori,jel jos iza zavjese muzete od kluba da placa gostovanja?Ne svi ali zna se ko
KLASA RADNICKA
Jel jos dolazite igracima na trening?Dobra taktika,na TV-u izigravate podrsku zato na treningu yebu se djeca.
Jel jos prijetite igracima oko produzenja ugovora i izboru novog kluba?
Jel jos naredjujete igracima da moraju IZGUBITI utakmicu VLASTITOG kluba,kako bi neko drugi ispastao?
Trebali ste Santosa na tribine zakucati,sredio Bekrija Drljuuuu,zabio Leotaru odma

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
A najgore od svega je što nije morao poništiti gol zbog ofsajda.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑25 okt 2023, 10:54jos ih drmaju flashbackovi od derbija, uu tesko je bilo gledati onaj ponisten gol a taman se ponadas, evo ga opet 2:2![]()
i nakon toga, isto udarac maljem u glavu. Hamza pred jugom uuu za kraj.
Ja bi otisao na onu opciju gdje ti pise nick, ima i prigodna slicica avatara. Kliknes - Odjava.. I ne pojavljujes se jedno mjesec do dva![]()

Dosta vam je za ovo prijepodne. Kasnije ću vam još koju pljusku podijeliti.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mirviću nemoj im rušiti koeficijent i nogiraj tu ublehu od trenera.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Uvezete li tri neuspjeha u ligi, ide opet prica mirvic mozzartovanje i slicno.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 okt 2023, 10:22Mozete se svi samo sageti GOSPODINU Mirvicu

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
laka joj crna zemlja ali morao sam..
zeljkanovi navijaci
- 1 9 4 6 -
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Kyle88, perodeformero, rishovski i 18 gostiju.