invincible1921 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 12:17Ne bih se slozio, nije ovo 2008.Hansestadt je napisao/la: ↑25 okt 2023, 12:06U svakoj ekipi mozes naci par igraca koji su dobri, kao i u drugim ligama, ali cijelokupno mi imamo vise za ponuditi. To ne znaci da mi moramo pobjediti, jer takav je fudbal, vise faktora igra, ali ako gledamo na igracki kadar mi imamo bolju ekipu od navedenih.
Od veleza i sirokog nemamo...siroki evo npr ima jednog cavara koji je ne tako davno kupljen od franfurta, onda onaj nigerijac itd itd...mi takve igrace nemamo
O vodecoj trojci da ne pricam jer nema potrebe..
Iz tuzle bi svako nas sad pa sad uzeo 5/6 igraca, a lafo mi smo bolji....
Cinjenica jeste da je liga dosta izjednacena osim vodece 3 ekipe koje jesu kvalitetnije, jer svaki klub ima nekog vlasnika ili sponzora i tako se gura da budes konkurentan, ali opet ti izvuces 3 igraca i kazes da su bolja ekipa. Cavar je solidan igrac za ovu ligu, ali i on je imao 100 sansi, pa cak i u Hrvatskoj nije nista pokazao. Da je kojim slucajem Ovcina zavrsio u Igmanu ili Tuzli rekli uh sto su se pojacali, jer mi neke stvari samo uzmemo zdravo za gotovo. Pogledaj CV ovog Selimovica i Boljevica. Kad bi se tako gledalo onda mozemo reci da imamo igraca koji je igrao u Ligue 1, plus za top klub sa Kipra, a Boljevic u Belgiji. To ne znaci da su oni taj nivo ili pojacanje, to ce se tek pokazati, ali bi tako neko mogao da prezentira. Jedina mana sto smo ovog ljeta zakazali sa igracima, ili barem da na vrijeme dodju, naspram ranije gdje si outperform the market i pogodio sa par igraca. Ali eto, duga je sezona i ako neki igraci pronadju formu, uz to se neki mladi igrac pokaze, imamo sta da ponudimo.