Premijer liga BiH - aktuelno

Devedesetka
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Devedesetka » 25 okt 2023, 14:06

Zeko87 je napisao/la:
25 okt 2023, 13:58
Prošle sezone je Željo imao takav splet okolnosti da su im svi konkurenti renovirali travnjake, Sarajevo skoro cijelu sezonu igralo u gostima. Dobijali ste neke bodove u zadnjim sekundama, posebno protiv nas. Zadnje dvije domaće protivnici bukvalno opljačkani na Grbavici (posebno Velež), zadnje kolo mi pustimo Igman na Koševu (iako sam bio protiv toga) i vi u tim uslovima nekoga nazivate nejač.

Pa sram vas bilo 10 godina ste na nivou Tuzle City, trenutno ste sredina tabele, deklasirani ste u derbiju i imate obraza ulaziti u rasprave.

Šta vas briga koliko ko ulaže, nađite kakvog Arapa uložite milijardu dolara i uzmite Ligu prvaka, je li vam ko brani to ?
Još im je hajp bio prisutan cijelu sezonu jer su se konacno borili za nešto pa ih dolazilo više.

Tempero
Kontakt:

Post Postao/la Tempero » 25 okt 2023, 14:14

Devedesetka je napisao/la:
25 okt 2023, 14:06
Zeko87 je napisao/la:
Prošle sezone je Željo imao takav splet okolnosti da su im svi konkurenti renovirali travnjake, Sarajevo skoro cijelu sezonu igralo u gostima. Dobijali ste neke bodove u zadnjim sekundama, posebno protiv nas. Zadnje dvije domaće protivnici bukvalno opljačkani na Grbavici (posebno Velež), zadnje kolo mi pustimo Igman na Koševu (iako sam bio protiv toga) i vi u tim uslovima nekoga nazivate nejač.

Pa sram vas bilo 10 godina ste na nivou Tuzle City, trenutno ste sredina tabele, deklasirani ste u derbiju i imate obraza ulaziti u rasprave.

Šta vas briga koliko ko ulaže, nađite kakvog Arapa uložite milijardu dolara i uzmite Ligu prvaka, je li vam ko brani to ?
Još im je hajp bio prisutan cijelu sezonu jer su se konacno borili za nešto pa ih dolazilo više.
Posto za svaku sezonu nadjes razlog za hajp, zadnje tri sezone. Mozes li reci za ovu sezonu sta ce biti hajp?

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 25 okt 2023, 14:15

Još slavili izlazak u evropu na kraju sezone, ko kakav seoski klub, radosti nikad kraja. Došlo staro i mlado da doživi taj spektakl

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 25 okt 2023, 14:17

Zeko87 je napisao/la:

Pa nemoj tako to je radnički klub...filozofija...način življenja...imovina....pomočni teren...kakvi arapi.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 25 okt 2023, 14:20

Željezničar je koliko još dužan, koliko treba do pozitivne nule?

meraba
Kontakt:

Post Postao/la meraba » 25 okt 2023, 14:24

Karavlasi na forumu i njihov duhovni vodja četo sa peštera u pokusaju da šuknu Pitarima :urnebes:

slika

Devedesetka
Kontakt:

Post Postao/la Devedesetka » 25 okt 2023, 14:55

Tempero je napisao/la:
25 okt 2023, 14:14
Devedesetka je napisao/la:
25 okt 2023, 14:06
Zeko87 je napisao/la:

Posto za svaku sezonu nadjes razlog za hajp, zadnje tri sezone. Mozes li reci za ovu sezonu sta ce biti hajp?
Za ovu nema hajpa ako budete ispred nas priznacu da ste daleko odaniji navijaci od nas i više necu pisati na tu temu.
Zadnja izmjena: Devedesetka, dana/u 25 okt 2023, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 25 okt 2023, 14:55

Zeko87 je napisao/la:
Prošle sezone je Željo imao takav splet okolnosti da su im svi konkurenti renovirali travnjake, Sarajevo skoro cijelu sezonu igralo u gostima. Dobijali ste neke bodove u zadnjim sekundama, posebno protiv nas. Zadnje dvije domaće protivnici bukvalno opljačkani na Grbavici (posebno Velež), zadnje kolo mi namjestimo sa Igmanom na Koševu (iako sam bio protiv toga) i vi u tim uslovima nekoga nazivate nejač.

😭😭
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 25 okt 2023, 14:56

CampobelloDiMazara je napisao/la:
25 okt 2023, 13:04
Kamaga11 je napisao/la:
25 okt 2023, 12:54
Jel onda i placeno gostovanje u Sjevernoj Irskoj od strane kluba ili ???????
Kakvi hiljadu maraka bilo mjesto momci sami sebi platili. Bio je i jedan clan iz ugmr koji je bolovao od raka drugi mu momak navijac iz amerike platio da ide allah ga nagradio
Onda ne pisi nebuloze za nase navijace.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 25 okt 2023, 15:00

meraba je napisao/la:
25 okt 2023, 14:24
Karavlasi na forumu i njihov duhovni vodja četo sa peštera u pokusaju da šuknu Pitarima :urnebes:

slika
:rol: :rol:

Ako mu iko završi dugogodišnju karijeru, to ćeš biti ti.
The saddest thing in life is wasted talent.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 25 okt 2023, 15:04

Kamaga11 je napisao/la:
25 okt 2023, 14:56
Kamaga11 je napisao/la:
25 okt 2023, 12:54
Jel onda i placeno gostovanje u Sjevernoj Irskoj od strane kluba ili ???????
Kakvi hiljadu maraka bilo mjesto momci sami sebi platili. Bio je i jedan clan iz ugmr koji je bolovao od raka drugi mu momak navijac iz amerike platio da ide allah ga nagradio
Nisam vas ja prozivao nego onaj pitar kojem si presutio tako da je sigurno u pravu

Ja sam ti samo na lijep nacin objasno o Sj Irskoj gdje si se pokusao pametan pravit

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 25 okt 2023, 15:27

Evo igman opet dao konama i domaću tribinu, jel vam sad jasno koliko svi rade protiv nas..

Utakmica Igman Zeljeznicar, neko radi protiv FKS 😂😂

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 25 okt 2023, 15:28

HordasOdMalena je napisao/la:
24 okt 2023, 22:15
zeljovolimte je napisao/la:
24 okt 2023, 22:12
HordasOdMalena je napisao/la:
24 okt 2023, 22:05
Edisova supruga se raspisala vidim. :D
Vec kad pratis taj forum.

Kako komentarises da je Rozman ubleha, koju je Basic nadigrao u derbiju 😂

I ovu njihovu politiku izjednacavanja Izraela i Palestine?
Smijurija, kao i inače. Forum koji služi samo da se dobro ismije čovjek na većinu komentara. :)

Kako ti komentarišeš pojedine bolesne postove, kao one da se kostima legende ovog grada prošije hibrid, kao i one postove koji su izbrisani sa sličnim gadostima?
Ma bolesnici. Kad se takvih gluposti moze sjetiti, sta da ti kazem vise..

meraba
Kontakt:

Post Postao/la meraba » 25 okt 2023, 15:30

Za pola sahata Sarajevo igra ligu šampiona. Svi pred male ekrane!

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 25 okt 2023, 15:32

Zeko87 je napisao/la:

Jel vam neko kriv sto ste igrali u gostima, isto kao kad bi ja rekao da Zeljo nema para za bolje igrace, glupo opravdanje u rangu toga, koga boli ku.rac? Kakve veze ima sto smo davali golove u zadnjim minutama, jel ti bodovi manje vrijede ili sta? Vi ste uzeli Igmana isto na kraju pa? Kakve gluposti pises. Ako su i opljackani, sto je vrlo upitno, Zeljeznicar je isto tako vise puta kroz proslu sezonu opljackan, nismo sigurno nista pogurani do Evrope.
Vi ste prosle godine imali slicne komenatare za nas kroz sezonu pa vam se na kraju obilo o glavu, nista ne ucite na svojim greskama. Ne zanima nikog koliko mirvic ulaze, procitaj post opet, bice ti jasnije.

Kakve si gluposti napisao, cestitam. :twisted:

meraba
Kontakt:

Post Postao/la meraba » 25 okt 2023, 15:40

@uštrojeni21 sto si neurozan ljudino?

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 25 okt 2023, 15:46

Ko o čemu, prosjaci o Mirvićevim parama.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 25 okt 2023, 15:52

Ako su i opljackani, sto je vrlo upitno, Zeljeznicar je isto tako vise puta kroz proslu sezonu opljackan, nismo sigurno nista pogurani do Evrope.
Slao je Basic slovenskom sudiji, rekao je on ono moze biti ali i ne mora biti faul na golmanu. Sve uredno, lakat u glavu je dozvoljen ako je Dzenis Beganovic u pitanju. Al kako ono napise "sto je vrlo upitno" a siguran je da je Zeljeznicar pokraden kroz sezonu, ne zna tacno gdje i kada, ali je u to siguran a ovo mu je upitno :rol:
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 25 okt 2023, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 25 okt 2023, 15:53

25 okt 2023, 15:04
Kamaga11 je napisao/la:
25 okt 2023, 14:56

Nisam vas ja prozivao nego onaj pitar kojem si presutio tako da je sigurno u pravu

Ja sam ti samo na lijep nacin objasno o Sj Irskoj gdje si se pokusao pametan pravit
Pa jel ja nisam upravu da ste isli avionom sa klubom u Sjevernu Irsku ?
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 25 okt 2023, 16:00

slika

slika

Pa ne bih se ja bas slozio s tin konstatacijama da smo mi izborili Europu zbog zamjene travnjaka konkurenata i pljacki u pojedinim utakmicama

Na prvoj se vidi pobjeda Zelje u gostima protiv naseg najboljeg kluba u voljenoj BiH ma njihovon terenu u Mostaru

Na drugoj slici je pljacka Zelje na neutralnom terenu

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Lecler i 18 gostiju.