Još im je hajp bio prisutan cijelu sezonu jer su se konacno borili za nešto pa ih dolazilo više.Zeko87 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 13:58Prošle sezone je Željo imao takav splet okolnosti da su im svi konkurenti renovirali travnjake, Sarajevo skoro cijelu sezonu igralo u gostima. Dobijali ste neke bodove u zadnjim sekundama, posebno protiv nas. Zadnje dvije domaće protivnici bukvalno opljačkani na Grbavici (posebno Velež), zadnje kolo mi pustimo Igman na Koševu (iako sam bio protiv toga) i vi u tim uslovima nekoga nazivate nejač.
Pa sram vas bilo 10 godina ste na nivou Tuzle City, trenutno ste sredina tabele, deklasirani ste u derbiju i imate obraza ulaziti u rasprave.
Šta vas briga koliko ko ulaže, nađite kakvog Arapa uložite milijardu dolara i uzmite Ligu prvaka, je li vam ko brani to ?
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Posto za svaku sezonu nadjes razlog za hajp, zadnje tri sezone. Mozes li reci za ovu sezonu sta ce biti hajp?Devedesetka je napisao/la: ↑25 okt 2023, 14:06Još im je hajp bio prisutan cijelu sezonu jer su se konacno borili za nešto pa ih dolazilo više.Zeko87 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 13:58Prošle sezone je Željo imao takav splet okolnosti da su im svi konkurenti renovirali travnjake, Sarajevo skoro cijelu sezonu igralo u gostima. Dobijali ste neke bodove u zadnjim sekundama, posebno protiv nas. Zadnje dvije domaće protivnici bukvalno opljačkani na Grbavici (posebno Velež), zadnje kolo mi pustimo Igman na Koševu (iako sam bio protiv toga) i vi u tim uslovima nekoga nazivate nejač.
Pa sram vas bilo 10 godina ste na nivou Tuzle City, trenutno ste sredina tabele, deklasirani ste u derbiju i imate obraza ulaziti u rasprave.
Šta vas briga koliko ko ulaže, nađite kakvog Arapa uložite milijardu dolara i uzmite Ligu prvaka, je li vam ko brani to ?
Još slavili izlazak u evropu na kraju sezone, ko kakav seoski klub, radosti nikad kraja. Došlo staro i mlado da doživi taj spektakl
Pa nemoj tako to je radnički klub...filozofija...način življenja...imovina....pomočni teren...kakvi arapi.Zeko87 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 13:58Prošle sezone je Željo imao takav splet okolnosti da su im svi konkurenti renovirali travnjake, Sarajevo skoro cijelu sezonu igralo u gostima. Dobijali ste neke bodove u zadnjim sekundama, posebno protiv nas. Zadnje dvije domaće protivnici bukvalno opljačkani na Grbavici (posebno Velež), zadnje kolo mi pustimo Igman na Koševu (iako sam bio protiv toga) i vi u tim uslovima nekoga nazivate nejač.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- gloryhunter
- Kontakt:
Željezničar je koliko još dužan, koliko treba do pozitivne nule?
Karavlasi na forumu i njihov duhovni vodja četo sa peštera u pokusaju da šuknu Pitarima

-
- Kontakt:
Za ovu nema hajpa ako budete ispred nas priznacu da ste daleko odaniji navijaci od nas i više necu pisati na tu temu.Tempero je napisao/la: ↑25 okt 2023, 14:14Posto za svaku sezonu nadjes razlog za hajp, zadnje tri sezone. Mozes li reci za ovu sezonu sta ce biti hajp?Devedesetka je napisao/la: ↑25 okt 2023, 14:06Još im je hajp bio prisutan cijelu sezonu jer su se konacno borili za nešto pa ih dolazilo više.Zeko87 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 13:58Prošle sezone je Željo imao takav splet okolnosti da su im svi konkurenti renovirali travnjake, Sarajevo skoro cijelu sezonu igralo u gostima. Dobijali ste neke bodove u zadnjim sekundama, posebno protiv nas. Zadnje dvije domaće protivnici bukvalno opljačkani na Grbavici (posebno Velež), zadnje kolo mi pustimo Igman na Koševu (iako sam bio protiv toga) i vi u tim uslovima nekoga nazivate nejač.
Zadnja izmjena: Devedesetka, dana/u 25 okt 2023, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Zeko87 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 13:58Prošle sezone je Željo imao takav splet okolnosti da su im svi konkurenti renovirali travnjake, Sarajevo skoro cijelu sezonu igralo u gostima. Dobijali ste neke bodove u zadnjim sekundama, posebno protiv nas. Zadnje dvije domaće protivnici bukvalno opljačkani na Grbavici (posebno Velež), zadnje kolo mi namjestimo sa Igmanom na Koševu (iako sam bio protiv toga) i vi u tim uslovima nekoga nazivate nejač.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Onda ne pisi nebuloze za nase navijace.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑25 okt 2023, 13:04Kakvi hiljadu maraka bilo mjesto momci sami sebi platili. Bio je i jedan clan iz ugmr koji je bolovao od raka drugi mu momak navijac iz amerike platio da ide allah ga nagradio
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

Ako mu iko završi dugogodišnju karijeru, to ćeš biti ti.
The saddest thing in life is wasted talent.
-
- Kontakt:
Nisam vas ja prozivao nego onaj pitar kojem si presutio tako da je sigurno u pravuKamaga11 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 14:56Onda ne pisi nebuloze za nase navijace.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑25 okt 2023, 13:04Kakvi hiljadu maraka bilo mjesto momci sami sebi platili. Bio je i jedan clan iz ugmr koji je bolovao od raka drugi mu momak navijac iz amerike platio da ide allah ga nagradio
Ja sam ti samo na lijep nacin objasno o Sj Irskoj gdje si se pokusao pametan pravit
-
- Kontakt:
Evo igman opet dao konama i domaću tribinu, jel vam sad jasno koliko svi rade protiv nas..
Utakmica Igman Zeljeznicar, neko radi protiv FKS

Utakmica Igman Zeljeznicar, neko radi protiv FKS
-
- Kontakt:
Ma bolesnici. Kad se takvih gluposti moze sjetiti, sta da ti kazem vise..HordasOdMalena je napisao/la: ↑24 okt 2023, 22:15Smijurija, kao i inače. Forum koji služi samo da se dobro ismije čovjek na većinu komentara.zeljovolimte je napisao/la: ↑24 okt 2023, 22:12Vec kad pratis taj forum.
Kako komentarises da je Rozman ubleha, koju je Basic nadigrao u derbiju
I ovu njihovu politiku izjednacavanja Izraela i Palestine?![]()
Kako ti komentarišeš pojedine bolesne postove, kao one da se kostima legende ovog grada prošije hibrid, kao i one postove koji su izbrisani sa sličnim gadostima?
Za pola sahata Sarajevo igra ligu šampiona. Svi pred male ekrane!
-
- Kontakt:
Jel vam neko kriv sto ste igrali u gostima, isto kao kad bi ja rekao da Zeljo nema para za bolje igrace, glupo opravdanje u rangu toga, koga boli ku.rac? Kakve veze ima sto smo davali golove u zadnjim minutama, jel ti bodovi manje vrijede ili sta? Vi ste uzeli Igmana isto na kraju pa? Kakve gluposti pises. Ako su i opljackani, sto je vrlo upitno, Zeljeznicar je isto tako vise puta kroz proslu sezonu opljackan, nismo sigurno nista pogurani do Evrope.Zeko87 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 13:58Prošle sezone je Željo imao takav splet okolnosti da su im svi konkurenti renovirali travnjake, Sarajevo skoro cijelu sezonu igralo u gostima. Dobijali ste neke bodove u zadnjim sekundama, posebno protiv nas. Zadnje dvije domaće protivnici bukvalno opljačkani na Grbavici (posebno Velež), zadnje kolo mi pustimo Igman na Koševu (iako sam bio protiv toga) i vi u tim uslovima nekoga nazivate nejač.
Vi ste prosle godine imali slicne komenatare za nas kroz sezonu pa vam se na kraju obilo o glavu, nista ne ucite na svojim greskama. Ne zanima nikog koliko mirvic ulaze, procitaj post opet, bice ti jasnije.
Kakve si gluposti napisao, cestitam.

@uštrojeni21 sto si neurozan ljudino?
Ko o čemu, prosjaci o Mirvićevim parama.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Slao je Basic slovenskom sudiji, rekao je on ono moze biti ali i ne mora biti faul na golmanu. Sve uredno, lakat u glavu je dozvoljen ako je Dzenis Beganovic u pitanju. Al kako ono napise "sto je vrlo upitno" a siguran je da je Zeljeznicar pokraden kroz sezonu, ne zna tacno gdje i kada, ali je u to siguran a ovo mu je upitnoAko su i opljackani, sto je vrlo upitno, Zeljeznicar je isto tako vise puta kroz proslu sezonu opljackan, nismo sigurno nista pogurani do Evrope.

Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 25 okt 2023, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Pa jel ja nisam upravu da ste isli avionom sa klubom u Sjevernu Irsku ?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑25 okt 2023, 15:04Nisam vas ja prozivao nego onaj pitar kojem si presutio tako da je sigurno u pravuKamaga11 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 14:56Onda ne pisi nebuloze za nase navijace.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑25 okt 2023, 13:04
Kakvi hiljadu maraka bilo mjesto momci sami sebi platili. Bio je i jedan clan iz ugmr koji je bolovao od raka drugi mu momak navijac iz amerike platio da ide allah ga nagradio
Ja sam ti samo na lijep nacin objasno o Sj Irskoj gdje si se pokusao pametan pravit
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
- svrakino1921
- Kontakt:

Pa ne bih se ja bas slozio s tin konstatacijama da smo mi izborili Europu zbog zamjene travnjaka konkurenata i pljacki u pojedinim utakmicama
Na prvoj se vidi pobjeda Zelje u gostima protiv naseg najboljeg kluba u voljenoj BiH ma njihovon terenu u Mostaru
Na drugoj slici je pljacka Zelje na neutralnom terenu