Na greškama svi uče, osim Piolija
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Nadam se da ce no name igraci konacno pokazati nesto...a ne da u malo jacim tekmama ostane rubrika ucinka puna krompira....
Pa pobogu brate jesu li pojacanja ili nisu????
Pa pobogu brate jesu li pojacanja ili nisu????
Memo, koja pojacanja 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
A ovi sto su mnogim ekipama prosli ispod radara....
U prvom redu Reijnders, mene podsjeća na Benasera kad je tek stigao. Sve je to fino krasno protiv slabijih timova ali čim dođe neka jaka i zahtjevna tekma i on se pogubi.
E sad je li to proces privikavanja ili nekvalitet vidjet ćemo, ali meni djeluje da on posjeduje kvalitet, možda i veći nego Benaser (mada nisu isti tip veznjaka), i na njemu je da radi na sebi kako bi postao još bolji.
E sad je li to proces privikavanja ili nekvalitet vidjet ćemo, ali meni djeluje da on posjeduje kvalitet, možda i veći nego Benaser (mada nisu isti tip veznjaka), i na njemu je da radi na sebi kako bi postao još bolji.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Primavera trenutno igra protiv PSGa, gube 1-0 pa da vidimo malo i njih, Zeroli malocas imao fantasticnu sansu glavom...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Primavera igra dobro, čak bolje od PSGa danas. Ali fali ima malo i sreće. Valjda uspiju izbjeći prvi poraz ove sezone.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zeroli treba biti u prvom timu a Pobega u Primaveri.
Auuu sta promasi malac 15 sekundi prije kraja 
Jesul pojedinici zadovoljni sta kazu kako cemo igrati sa ovom postavom??
Vidim nema ni Romera na klupi, on ono nije ni prijavljen za CL?
Mi faktički imamo samo jednu napadačku opciju sa klupe u vidu Jovića, a bolje da je nemamo
Ima doduše i Chaka iz Primavere al' teško da će njemu Pioli dati minute.
Ne znam, bio bih zadovoljan i remijem jbg, a opet sa druge strane nadam se da ih možemo kazniti makar iz tranzicije.
Mi faktički imamo samo jednu napadačku opciju sa klupe u vidu Jovića, a bolje da je nemamo
Ne znam, bio bih zadovoljan i remijem jbg, a opet sa druge strane nadam se da ih možemo kazniti makar iz tranzicije.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nije Romero prijavljen za LP. Bilo kako bilo Forza Milan
Realno nista njihov vezni red nije jaci od naseg, to su sve upitni igraci pogotovo ovaj klinjo od 17 godina
- Romagnoli13
- Kontakt:
Samo borbeno i hrabro. U ovakvim mečevima se grade šampioni.
Forza Milan!
Forza Milan!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Thiaw copy-paste 
Voli vise oboriti covjeka nego hljeba se najesti.....
Ovaj Thiaw stvarno nije normalan, lik samo povlaci ljude, pa na centru u 3-oj minuti dobijas karton
Žuti u 4oj minuti. Čestitam
- muha milanez
- Kontakt:
Vadi ga odmah na poluvremenu. Fuj
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Krunić i Thiaw predivno započeli meč. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.