Malo si glup,govorim o kvalitetu juniora a ti postavljaš slike publike,ipak ste vi igrali protiv velikog Atletica a mi protiv izbjeglica
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Cinjenica je da je torpedo u zadnje vrijeme prodalo vise igraca, isto tako je cinjenica da su prodati Zeljini igraci ostavili puno veci trag i imaju puno bolje karijere.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- svrakino1921
- Kontakt:
People's Republic of Serbia League (record)
Winners (1): 1945–46[47]
Sta ces
Tako je to
Winners (1): 1945–46[47]
Sta ces
Tako je to
- TMmanija2012
- Kontakt:
Jel jos u zivotu ves masina sto je Duljevic donirao pitarima 

Igrali smo i protiv Ludgorec njih smo izbacili u dvomecu, kao i Lokomotivu Zagreb
Od Atletica smo izgubili
Igrali smo i s RB Salzburg dobili ih 2-1 na Grbavici
Dok smo tamo fasovali
Igrali tad za Salzburg Laimer iz Bayern M, Karic iz Dramstadt, Berisha iz Hoffenheima, Oberlin iz Servette…
Za nas igrali Hajdarevic, Hiros, Osmankovic, Mujakic…
Haha Hajdar baco na Grbavici ove iz Bundeslige
Steta mnogi talenti su propali opcenito u drzavi zbog manjka uspjeha na medjunardnoj sceni sto klupskog sto reprezentativnog
Znaci poslije petka i gostovanja u Konjicu
Subota pomocni stadion Grbavica
Podrzimo juniore u derbiju Zeljeznicar-Sarajevo
Od Atletica smo izgubili
Igrali smo i s RB Salzburg dobili ih 2-1 na Grbavici
Dok smo tamo fasovali
Igrali tad za Salzburg Laimer iz Bayern M, Karic iz Dramstadt, Berisha iz Hoffenheima, Oberlin iz Servette…
Za nas igrali Hajdarevic, Hiros, Osmankovic, Mujakic…
Haha Hajdar baco na Grbavici ove iz Bundeslige
Steta mnogi talenti su propali opcenito u drzavi zbog manjka uspjeha na medjunardnoj sceni sto klupskog sto reprezentativnog
Znaci poslije petka i gostovanja u Konjicu
Subota pomocni stadion Grbavica
Podrzimo juniore u derbiju Zeljeznicar-Sarajevo
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 25 okt 2023, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Prose lopte po Brisbaneu da posalju u Zeljkana
Zamisli kakvu hajvani sliku stvaraju o Bosni i Hercegovini kao da je ratna 1993

Zamisli kakvu hajvani sliku stvaraju o Bosni i Hercegovini kao da je ratna 1993

-
- Kontakt:
zeljovolimte je napisao/la: ↑25 okt 2023, 19:56Dobro kod vas su nosioci tima U21 igraci.jurisicduska je napisao/la: ↑25 okt 2023, 18:51zeljovolimte je napisao/la: ↑24 okt 2023, 20:33
Joj spina
Kaze covjek da razlog nasih losih igara nisu igraci U21, nego da bi vecu krivicu trebali nositi stariji igraci koje niko ne spominje. Pa objasnjava kako Cocalic grijesi, a Drina glavni krivac i tako.
Kao i kod ostalih navijaca sva kriviica padne na tu djecu primjer Sahinovic, Sikalo..
Pa navodi primjere Buljubasica, Sahinovica koji isto budu sklonjeni kad mogu igrati Rogic, Mustafic. I tako..
Neistina , to tvoje je spin, nego kaže da nisu bolji od Drine (Drina bolji od njih) a npr svi sto je nabrojao su 5 puta bolji igrači. Frajer vam sam izbio 15 bodova od početka sezone. U Europi također iskiksao, igra jedino jer je alternativa Gasal a dobro znamo kakav je to virtuoz.
Sem Muftica vi nemate mladog igrača da nalikuje na premijerligaski fudbal o nečem vise da ne govorim. Muftica neće niko nikad kupit ima fizički deficit. Može ovdje braniti i svaka čast momku. Pokazuju to i vaši transferi i zainteresiranost klubova za iste. Osim za Becu sto su se svi otimali pa dabogdo Unis.
A Siko je ozbiljan fudbaler npr.
I imate sad par top u omladinskom ali i te će vam ili neko uzet ili ćete dovest Elsnera da igra umjesto njih.
Buljubasic rezerva Mustaficu, daj bolan
Sahinovic brani samo zato jer mu je alternativa Buljubasic, kao sto vidis cim Buljubasic starta (zbog suspenzije Musfatica), Rogic stane medju stative.
Toliko o mladima..
Kod nas i jeste najveci problem politike kluba. Gdje se k silji na juniorima, a daju se pare ublehama. Imas sad Husica, Masala, Sosica, Jaganjca na kojima smo kalkulisali, pa ih sad gledamo kako na posudbu dovesti..
Od kad je stao rat do sad, Sarajevo nije izbacilo igraca vrijednog paznje.
Slazem se da je vrhunski posao uzeti pare na Kurdicu, Pidri.. ali mislim da vam i izvjestaj kaze da su te cifre drugacije u odnosu na one koje prenese igledni portal transfermarket.
Nisam ja ništa rekao za naše mlade. Ovo sto sam napisao ti je objektivno. Niko od trenutnih igrača neće napravit transfer. Muftic kvalitetom bi napravio ali ima fizičku manu. Nadalje imate kažem top 3 igrača u juniorima ne bih da imenujem da ne bude ja ganjam interese neke, nećete im dat sansu, zaimat ćete malo dovest nekakvog crnca i propast će. To tako kod nas ide.
Za naše mlade također mi nismo klub gdje se oni mogu pravilno razviti. Mogu se razvit to Rizespora. Da bi razvio igrača za vise npr Čelik bi trebao imati već 40 nastupa. On će se razvit na neki solidan nivo. Kao i Buljubasic kad ga već spominjes. I to je to. I nije ni prirodno da budu nosioci.
Ovako to treba izgledati
Sa 16 prelazna sezona adaptaciji na seniorske treninge i seniorski intenzitet fudbala par nastupa
Sa 17 “debitantska prvotimska sezona” sa 20+ nastupa
Sa 18 neizostavni dio prve postave
Ako je mega talenat onda godinu prije tog sve to. I onda bi i mogao napravit igrača. Kad on dodje do 19 godina da ima 50+ nastupa i potpuno naviknut na seniore i odigra sezonu kvalitetno i prodaš ga.
Kod nas kasnimo 2-3 godine i onda je belaj. Razvije se on Al u igraca za Konyaspor pod uslovom da je bio mega talenat.
Ti si moj post shvatio Ko pljuvanje vas a vjerovao ili ne ovaj put mi nije bila namjera.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 25 okt 2023, 21:39, ukupno mijenjano 3 puta.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- svrakino1921
- Kontakt:
Jaooo Pitara
Pa bolje ovako dobit sportsku opremu nego 100 000 km.cobit iz budzeta opcine Centar za organizaciju Europske utakmice
Kakvi klocevi

Pa bolje ovako dobit sportsku opremu nego 100 000 km.cobit iz budzeta opcine Centar za organizaciju Europske utakmice
Kakvi klocevi

-
- Kontakt:
Samo sam skrenuo paznju na post koji je prekopiran sa naseg pdfa.jurisicduska je napisao/la: ↑25 okt 2023, 21:36zeljovolimte je napisao/la: ↑25 okt 2023, 19:56Dobro kod vas su nosioci tima U21 igraci.jurisicduska je napisao/la: ↑25 okt 2023, 18:51
Neistina , to tvoje je spin, nego kaže da nisu bolji od Drine (Drina bolji od njih) a npr svi sto je nabrojao su 5 puta bolji igrači. Frajer vam sam izbio 15 bodova od početka sezone. U Europi također iskiksao, igra jedino jer je alternativa Gasal a dobro znamo kakav je to virtuoz.
Sem Muftica vi nemate mladog igrača da nalikuje na premijerligaski fudbal o nečem vise da ne govorim. Muftica neće niko nikad kupit ima fizički deficit. Može ovdje braniti i svaka čast momku. Pokazuju to i vaši transferi i zainteresiranost klubova za iste. Osim za Becu sto su se svi otimali pa dabogdo Unis.
A Siko je ozbiljan fudbaler npr.
I imate sad par top u omladinskom ali i te će vam ili neko uzet ili ćete dovest Elsnera da igra umjesto njih.
Buljubasic rezerva Mustaficu, daj bolan
Sahinovic brani samo zato jer mu je alternativa Buljubasic, kao sto vidis cim Buljubasic starta (zbog suspenzije Musfatica), Rogic stane medju stative.
Toliko o mladima..
Kod nas i jeste najveci problem politike kluba. Gdje se k silji na juniorima, a daju se pare ublehama. Imas sad Husica, Masala, Sosica, Jaganjca na kojima smo kalkulisali, pa ih sad gledamo kako na posudbu dovesti..
Od kad je stao rat do sad, Sarajevo nije izbacilo igraca vrijednog paznje.
Slazem se da je vrhunski posao uzeti pare na Kurdicu, Pidri.. ali mislim da vam i izvjestaj kaze da su te cifre drugacije u odnosu na one koje prenese igledni portal transfermarket.
Nisam ja ništa rekao za naše mlade. Ovo sto sam napisao ti je objektivno. Niko od trenutnih igrača neće napravit transfer. Muftic kvalitetom bi napravio ali ima fizičku manu. Nadalje imate kažem top 3 igrača u juniorima ne bih da imenujem da ne bude ja ganjam interese neke, nećete im dat sansu, zaimat ćete malo dovest nekakvog crnca i propast će. To tako kod nas ide.
Za naše mlade također mi nismo klub gdje se oni mogu pravilno razviti. Mogu se razvit to Rizespora. Da bi razvio igrača za vise npr Čelik bi trebao imati već 40 nastupa. On će se razvit na neki solidan nivo. Kao i Buljubasic kad ga već spominjes. I to je to. I nije ni prirodno da budu nosioci.
Ovako to treba izgledati
Sa 16 prelazna sezona adaptaciji na seniorske treninge i seniorski intenzitet fudbala par nastupa
Sa 17 “debitantska prvotimska sezona” sa 20+ nastupa
Sa 18 neizostavni dio prve postave
Ako je mega talenat onda godinu prije tog sve to. I onda bi i mogao napravit igrača. Kad in dodje do 19 godina da ima 50+ nastupa i potpuno naviknut na seniore i odigra sezonu kvalitetno i prodaš ga.
Kod nas kasnimo 2-3 godine i onda je belaj. Razvije se on Al u igraca za Konyaspor.
Ti si moj post shvatio Ko pljuvanje vas a vjerovao ili ne ovak put mi nije bila namjera.
U sustini to je to. Ma i da se ne razvije, po mom ukusu je bolje bilo ostaviti Memiju nego dovoditi razne Stevanovice, Hadzice.
Hrvanovicev i Hirosev razvoj nije isao u zeljenom pravcu, a sad bi obojca bila kod nas nosioci.
Ustedili bi para, a imali bi bolji sastav.
Sarajevo - 10 158 (6)
Željezničar - 6346 (6)
Edit:

Ovako fino postaviš čitavu tribinu i onda brojiš jedno po jedno. Ko to zna bolje od tebe, realno?
Zadnja izmjena: Miljacka, dana/u 25 okt 2023, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ko zna , zna, ko ne zna, vazda ce po svijetu prositi...svrakino1921 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 21:37Jaooo Pitara
Kakvi klocevi
![]()
![]()

Poslo kengur basicu probusene lopte

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], gh0stHZ, Tatamata1946, Venom i 16 gostiju.