Zasto da se pljuje on kad se moze po nasim.
On je zasticen, vidis da ga brane neznalice po forumu.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Zasto da se pljuje on kad se moze po nasim.
To je najbitnije za desetkuavalPacidoroP je napisao/la: ↑25 okt 2023, 20:56Fakat mislim da Drljo ne bi bio toliko loš na desetci, kad već nema Drine(u21 pravilo) i Štile. Ima on fin ubačaj i pas, ali inteligencija ga yebe.
Kad se samo sjetim asistencije za Santosa u Tuzli![]()
Zato već neko razmišljam da ako će već Gasal igrat, da bi ga trebalo više koristiti u centralnim zonama nego na krilu. Jednostavno nema naročitu brzinu i prodornost na krilu što kažeš, a ovako ga vidim iza napadača ali ne kao klasični playmaker jer on to nije nego više neka lutajuća polušpica koja bi mogla da utrčava iz drugog plana, ali i da podvaljuje loptu.Raonffa je napisao/la: ↑25 okt 2023, 17:12Gasal ima velike fizičke nedostatke i zato je nemoćan na seniorskom nivou. On nije zaboravio igrati fudbal i u kontaktu sa loptom (dok je ima u posjedu, ili kad je povuče) on je okej, ali dečko gubi svaki duel jer je fizički nemoćan.19vendetta87 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 14:29I Gasal je imao odlicne brojke golova i asistencija u u17 i u19 ekipama, pa evo pogledajte na sta danas liči.
Ja bih bio prezadovoljan da od svih ovih momaka sto ih je braco naveo, dobijemo bar 2 solidna igraca za prvi tim
Da bi nadoknadio daj limit (što naravno nije njegova greška, jednostavno je takva genetika i razvoj) on mora biti mnogo brz, a daleko od toga da je brz i zato mislim da mu je PL plafon, a najvjerovatnije će za koju godinu igrati niže lige.
dubioza144 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 20:27Moze li mi neko objasnit znacenje Amoah zna povuc loptu, jedino kad Amoah povuce loptu je sa 20m od protivnickog gola prema nasem![]()
Do jučer ti je ona kuharska neznalica gurala Bekrica, Vucenovica, Kosorica i razne deduke i zavrsio 5,6,7 umjesto da je gurao djecu i zavrsio 7,8.NoDi80 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 19:34Ne znam meni je bitno Sabic da igra
Da dijete od 17 pocnemo na vrijeme kaliti
Ako ti budes ceko da napuni 20 nema nista od tog
Zato nam repka i jest losa
Molimo boga da dijaspora djecu okrene prema BiH
Zato sto samo nesto cekamo
Jbt bez uvrede i nemojte pogresno shvatiti
Do jucer ti Bekric s 40 godina igrao umjesto neko dijete da pustis da igra
Naopako totalno i pitamo se kako Dinamo igra
Ljudi svake godine izbacuju 11 novih u21 igraca
Zati sto rade samo s mladima