Sta cemo ako ne budu tri boda
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Svaka cast ovima sto misle da ovi igraci mogu do tri boda
Kad vide Sehica,Galica i Jasara i najoptimisticniji vise nisu optimisticni
Kad vide Sehica,Galica i Jasara i najoptimisticniji vise nisu optimisticni
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT

Inace igramo protiv oba Manchestera, Benfike i oba Madrida.
Ja ne da mislim da mogu do 3 boda nego mislim da itekako mogu u Evropu za kojom kasnimo vjerovatno 4 boda.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Igras sa ekipom iste kvalitete kao i ti

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Stvarno vjerujes u to sto pises ?
- dubioza144
- Kontakt:
Mi da igramo 50% onoga iz evrope imali bi 8 bodova vise
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Kreni sa 2.napadača Nermine !
Na livadi igramo, na livadi !
Procitaj nas igracki kadar

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Sutra je i Edisu dan D i finale Svjetskog prvenstva..po pricama igraca dati vise od maximuma da pobjedi Basica, sto je i realno..nadam se da su nase pqcke toga svjesne. Ali ne vidim neku nadu, mislim da ce bit klasicno pickasto gostovanje sa dva pasa i dva suta. Daj boze da grijesim.
Opcija koja mi uopšte nije toliko odbojna iz sljedećeg razloga. Koliko god mi ismijavali Dupovca, dobra je stvar što ga neće biti sutra jer im je Sipović jedini štoper kojeg će imati sutra u kadru. Velića im iz nekog razloga nema nikako u protokolu ove sezone, osim nekih pola sata što je odigrao u augustu. Tako da vjerovatno će im drugog štopera igrat Đorić koji je po vokaciji vezni igrač. Protiv pitara im nije bilo Oremuša zbog kartona, tako da očekujem i njegov povratak u startnih 11, otprilike mislim da bi im sutra defanzivna linija trebala sutra izgledati kao i u debitantskoj Edisovoj utakmici na klupi Igmana protiv Širokog:avalPacidoroP je napisao/la: ↑26 okt 2023, 17:10Kreni sa 2.napadača Nermine !

Eh da se vratim na početak zašto mislim da ideja sa dva špica nije loša. Slušam neki dan onaj podcast gdje su bili Svraka i Bajraktarević i baš Bajraktarević govori s obzirom da svi u našoj ligi oduvijek samo igraju istu formaciju sa samo jednim špicem, koliki je onda šok za štopere u našoj ligi kad im neko izađe sa dva špica jer nisu na to navikli. Obično im je navika da igraju protiv tog jednog špica, gdje jedan štoper pokriva onog drugog. Stvar kod Igmana je kao što sam rekao to što imaju samo jednog dostupnog štopera sutra, a drugi štoper će im biti veznjak, dakle em što su deficitarni na toj poziciji, em im neće igrati uigran štoperski par.
Također velika prednost je za nas što im nema i standardnog para u centralnoj veznoj liniji. Bešagić im je suspendovan za sutrašnji meč, a on je njihova verzija Mekića. Njegov "partner" u toj liniji Drljević je out do kraja sezone, što je i zvanično objavljeno prije nekoliko dana. Tu su im ostali Bojo, naš doskorašnji junior Pirić, a mogu i Oremuša prešaltat na tu poziciju.
Ne očekujem ni da nam mogu raditi neki pressing na zadnju liniju sa Ramićem i Bodulom. Najveća opasnost je im sigurno sa bočnih pozicija što preko Denkovića, što preko centaršuteva bočnih igrača na Ramića.
Koliko god da je Igman nezgodan, mislim da su nabrojani izostanci poprilično jak udarac za jednu ekipu koja se bori za opstanak, što ne znači da ćemo to iskoristi, pogotovo ako nesvjesno uđemo u utakmicu u nekom podređenom položaju.
Svaka cast. Ne moze me niko ubijedit da Cocalic, Drina, Mekic, Stilic, Krpic, Ovcina u prvom redu pa onda Cosic, Jasarevic, Haracic nisu sasvim ok, igraci za nase lige.braco je napisao/la: ↑26 okt 2023, 18:05Opcija koja mi uopšte nije toliko odbojna iz sljedećeg razloga. Koliko god mi ismijavali Dupovca, dobra je stvar što ga neće biti sutra jer im je Sipović jedini štoper kojeg će imati sutra u kadru. Velića im iz nekog razloga nema nikako u protokolu ove sezone, osim nekih pola sata što je odigrao u augustu. Tako da vjerovatno će im drugog štopera igrat Đorić koji je po vokaciji vezni igrač. Protiv pitara im nije bilo Oremuša zbog kartona, tako da očekujem i njegov povratak u startnih 11, otprilike mislim da bi im sutra defanzivna linija trebala sutra izgledati kao i u debitantskoj Edisovoj utakmici na klupi Igmana protiv Širokog:avalPacidoroP je napisao/la: ↑26 okt 2023, 17:10Kreni sa 2.napadača Nermine !
Eh da se vratim na početak zašto mislim da ideja sa dva špica nije loša. Slušam neki dan onaj podcast gdje su bili Svraka i Bajraktarević i baš Bajraktarević govori s obzirom da svi u našoj ligi oduvijek samo igraju istu formaciju sa samo jednim špicem, koliki je onda šok za štopere u našoj ligi kad im neko izađe sa dva špica jer nisu na to navikli. Obično im je navika da igraju protiv tog jednog špica, gdje jedan štoper pokriva onog drugog. Stvar kod Igmana je kao što sam rekao to što imaju samo jednog dostupnog štopera sutra, a drugi štoper će im biti veznjak, dakle em što su deficitarni na toj poziciji, em im neće igrati uigran štoperski par.
Također velika prednost je za nas što im nema i standardnog para u centralnoj veznoj liniji. Bešagić im je suspendovan za sutrašnji meč, a on je njihova verzija Mekića. Njegov "partner" u toj liniji Drljević je out do kraja sezone, što je i zvanično objavljeno prije nekoliko dana. Tu su im ostali Bojo, naš doskorašnji junior Pirić, a mogu i Oremuša prešaltat na tu poziciju.
Ne očekujem ni da nam mogu raditi neki pressing na zadnju liniju sa Ramićem i Bodulom. Najveća opasnost je im sigurno sa bočnih pozicija što preko Denkovića, što preko centaršuteva bočnih igrača na Ramića.
Koliko god da je Igman nezgodan, mislim da su nabrojani izostanci poprilično jak udarac za jednu ekipu koja se bori za opstanak, što ne znači da ćemo to iskoristi, pogotovo ako nesvjesno uđemo u utakmicu u nekom podređenom položaju.
Poredat ih u romb ili nekako napravit 4 4 2, 3 5 2 sta god ali ne smijemo ic dole bez vjere u pobjedu ili ti ga spustenih gaca.
Mozemo, napravili su sami sebi sad imperativ rezultata i izborit ce se aBd sa tim.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Bravo za analizu. Samim tim što moraju 'mućkati' odbranu i vezni red, daje više prilike za Haračića koji je na ovakvim terenima doktor, sjetimo se Posušja prošle sezone, a i njegovog trpanja dok je bio u Gošku.braco je napisao/la: ↑26 okt 2023, 18:05Opcija koja mi uopšte nije toliko odbojna iz sljedećeg razloga. Koliko god mi ismijavali Dupovca, dobra je stvar što ga neće biti sutra jer im je Sipović jedini štoper kojeg će imati sutra u kadru. Velića im iz nekog razloga nema nikako u protokolu ove sezone, osim nekih pola sata što je odigrao u augustu. Tako da vjerovatno će im drugog štopera igrat Đorić koji je po vokaciji vezni igrač. Protiv pitara im nije bilo Oremuša zbog kartona, tako da očekujem i njegov povratak u startnih 11, otprilike mislim da bi im sutra defanzivna linija trebala sutra izgledati kao i u debitantskoj Edisovoj utakmici na klupi Igmana protiv Širokog:avalPacidoroP je napisao/la: ↑26 okt 2023, 17:10Kreni sa 2.napadača Nermine !
Plus kad Dženo igra, puno više prostora Krpić ima i puno je korisniji.
Ionako nam nema Amoaha, jedinog prodornog igrača u ekipi( vidjet ćemo Boljevića?), ovakva utakmica se ubila za preskakanje igre, nešto slično što smo igrali protiv Minska u gostima, i protiv Nefčija kući, gdje njih dvojica uzimaju duele gore i automatski dolazimo na 25-30 m od gola. I još sam pisao da bih volio vidjeti Ovčinu i Šehića po bekovima, jer imaju koliko toliko bolji ubačaj od Galića i Jašarevića.
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Odlična prilika ili da Šabić počne, ili da Musić počne. Mada ko da gledam Drljo sa koeficijentom inteligencije koja je jednaka njegovom broju kopački će početi utakmicu.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Ideja sa dva spica je odlicna, pogotovo jer nema Stile i Amoaha, oni su zajebani iz prekida, a mi nemamo imamo 4 skakača, Jasar plus stoperi i napadac.
Mozda bi u toj varijanti Cosic i Drljo bili WINGERI, ne moze bez Cosica, a Mekic i Rustem u sredini, mogli bi vrsiti dobar pritisak na ne tako snalazljivu zadnju liniju Igmana.
Inace sam optimista ali pred sutrasnju utakmicu iskreno nemam nikakvu nadu ni euforiju, zbog proslog kola u Konjicu i nas samih.
E moj Zeljo na sta smo spali.
Sreca pa imaš nenormalne navijace.
Mozda bi u toj varijanti Cosic i Drljo bili WINGERI, ne moze bez Cosica, a Mekic i Rustem u sredini, mogli bi vrsiti dobar pritisak na ne tako snalazljivu zadnju liniju Igmana.
Inace sam optimista ali pred sutrasnju utakmicu iskreno nemam nikakvu nadu ni euforiju, zbog proslog kola u Konjicu i nas samih.
E moj Zeljo na sta smo spali.
Sreca pa imaš nenormalne navijace.
Častan poraz bi bio zadovoljavajuci ali mislim da ce nas natrpati 4,5 razlike.
- MocMahale444

smrdljiva pitarska prica.
@Admin, mozes li udariti Ban ovoj jufki sempi.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Bravo braco. Krenuh napisati upravo da je Igman u problemu. Sutra kako god moramo igrati sa krilima, kako bi mogli zatvarati njihove bočne pozicije. Najopasniji igrač im je Denković koji je protiv sarajeva mogao hladno postići dva komada. Bolji smo na sredini definitivno, pogotovo što su im oba zadnja vezna aut. Nabijaće loptu sigurno na Ramića, i tu nam je rješenje, ili problem.
Moramo se potući, i to ozbiljno. Možda će i Hebibović biti sa Bojom u paru na veznom. Mislim da će sutra Bašuć krenuti ziheraški, kako bi bod pokušao uzeti.
Očekujem:
Muftić
Galić Aco Cocalić Jašarević
Rustemović Mekić
Ćosić Gasall Ovčina
Krpićć
Volio bih:
Muftić
Turanjanin Rustemović
Drljo Mekić Ovčina
Krpić
U zavisnosti od rezultata uvesti Jabera/,Šabića, Rustemovića, Selimovića, Boljevića, Haračića.
Definitivno smo bolje popunjeni od njih, ali će na kraju opet biti izjave trenera "bez energije smo bilu, drugi loptu smo kasnili, nismo bili dovoljno agresivni..."
Nek nam je sretno.
Moramo se potući, i to ozbiljno. Možda će i Hebibović biti sa Bojom u paru na veznom. Mislim da će sutra Bašuć krenuti ziheraški, kako bi bod pokušao uzeti.
Očekujem:
Muftić
Rustemović Mekić
Ćosić Gasall Ovčina
Krpićć
Volio bih:
Muftić
Turanjanin Rustemović
Drljo Mekić Ovčina
Krpić
U zavisnosti od rezultata uvesti Jabera/,Šabića, Rustemovića, Selimovića, Boljevića, Haračića.
Definitivno smo bolje popunjeni od njih, ali će na kraju opet biti izjave trenera "bez energije smo bilu, drugi loptu smo kasnili, nismo bili dovoljno agresivni..."
Nek nam je sretno.
Zadnja izmjena: bablaz1, dana/u 26 okt 2023, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
- MocMahale444
Stila ima povredu ali to ga nije zaustavilo da ode u Z.Mostar na tekmu Zrinjskog i Legije.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Amoah ima kartone, nece igrat. Od Cosica na krilu je svaki igrac bolji. Ovcina i saudijac u prvoj.bablaz1 je napisao/la: ↑26 okt 2023, 21:51Bravo braco. Krenuh napisati upravo da je Igman u problemu. Sutra kako god moramo igrati sa krilima, kako bi mogli zatvarati njihove bočne pozicije. Najopasniji igrač im je Denković koji je protiv sarajeva mogao hladno postići dva komada. Bolji smo na sredini definitivno, pogotovo što su im oba zadnja vezna aut. Nabijaće loptu sigurno na Ramića, i tu nam je rješenje, ili problem.
Očekujem:
Muftić
Rustemović Mekić
Ćosić Gasall Amoah
Krpićć
Volio bih:
Muftić
Turanjanin Rustemović
Drljo Mekić Amoah
Krpić
U zavisnosti od rezultata uvesti Ovčinu, Jabera/,Šabića, Rustemovića, Selimovića, Boljevića, Haračića.
Nek nam je sretno.
Ospravio sam, zaboravio sam na to da ima kartonegodrina je napisao/la: ↑26 okt 2023, 21:58Amoah ima kartone, nece igrat. Od Cosica na krilu je svaki igrac bolji. Ovcina i saudijac u prvoj.bablaz1 je napisao/la: ↑26 okt 2023, 21:51Bravo braco. Krenuh napisati upravo da je Igman u problemu. Sutra kako god moramo igrati sa krilima, kako bi mogli zatvarati njihove bočne pozicije. Najopasniji igrač im je Denković koji je protiv sarajeva mogao hladno postići dva komada. Bolji smo na sredini definitivno, pogotovo što su im oba zadnja vezna aut. Nabijaće loptu sigurno na Ramića, i tu nam je rješenje, ili problem.
Očekujem:
Muftić
Rustemović Mekić
Ćosić Gasall Amoah
Krpićć
Volio bih:
Muftić
Turanjanin Rustemović
Drljo Mekić Amoah
Krpić
U zavisnosti od rezultata uvesti Ovčinu, Jabera/,Šabića, Rustemovića, Selimovića, Boljevića, Haračića.
Nek nam je sretno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.