Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Džanan Musa
Najgore prvo poluvrijeme u dresu Reala.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Decko je los od superkupa.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Bas, bas los. Mora se podhitno dozvati.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Loš je nesumnjivo, ali je ovaj Campazzo takva ubleha da mi se gadi. Tek sad cijenim Chacha i NGW. Lik kao da sam igra sa Deckom 
-
19vendetta87
- Kontakt:
Sugavi Argentinci. Ili dodaje Decku ili suta, a sut mu 0/6
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Felixians4
- Kontakt:
čita se i ne vjeruje što se čita. kakve teorije, nezamislivo. dakle, sve što se pisalo tokom prošle sezone, SVE palo u vodu kako sam i argumentirao u toku iste. sada se piše "Loš musa", al šugavi campazzo neće nego da doda svom argentincu i eto, real madrid pod klaunom trenerom zato gubi el clasico. rodrigueza i campazza se ovdje dakle proglasilo "Onima koji guše i ne dodaju". e, svašta.
zamislite da ste argentinac i kako bi sad komentirali. ili da je netko naš takav igrač poput campazza s takvom karijerom, u drugom mandatu u kraljevskom klubu nakon što je bio u realu pa u nba s dončićem u tandemu, a i s jokićem, s reprezentacijom iznenađujuće uz veterana scolu do svjetskog srebra itd.. i da onda pročitate da netko ovako piskara.
p.s. džanan sporo ušao u el sezonu, kako je i završio na f4. pobjeđuje se odreda rutinski i logično da se hijerarhija poštuje.
zamislite da ste argentinac i kako bi sad komentirali. ili da je netko naš takav igrač poput campazza s takvom karijerom, u drugom mandatu u kraljevskom klubu nakon što je bio u realu pa u nba s dončićem u tandemu, a i s jokićem, s reprezentacijom iznenađujuće uz veterana scolu do svjetskog srebra itd.. i da onda pročitate da netko ovako piskara.
p.s. džanan sporo ušao u el sezonu, kako je i završio na f4. pobjeđuje se odreda rutinski i logično da se hijerarhija poštuje.
Kakva ubleha je ovaj Campazzo to je nevjerovatno. Koliko lik upropasti napada ccc
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Smanjena mu je i minutaža, večeras redom Facu, Lull, pa čak i Rudy više minuta od njega, doduše nije velika razlika.
U drugom poluvremenu nije bio loš kao u prvom, ona dva poena plus faul na šutu za tri i još 1-2 asistencije. Mislim da nije imao promašaja iako je i imao samo dva šuta.
Šta znam jbg, što kaže Felixians hijerarhija ekipe koja melje sve redom se ne mijenja.
Treba biti strpljiv, nema tu puno filozofije, doći će to sve na svoje.
U drugom poluvremenu nije bio loš kao u prvom, ona dva poena plus faul na šutu za tri i još 1-2 asistencije. Mislim da nije imao promašaja iako je i imao samo dva šuta.
Šta znam jbg, što kaže Felixians hijerarhija ekipe koja melje sve redom se ne mijenja.
Treba biti strpljiv, nema tu puno filozofije, doći će to sve na svoje.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Za Museta nema brige - on će uvijek biti 5 ili već koja opcija gdje god dođe. Labudan bez muda.
Dobra prva četvrtina, mogla bi ovo biti 15+ partija nakon duže vremena.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
7/8 za dva, 0/6 za tri (15 poena, 4 asistencije)
standardno na klupi u zavrsnici tijesne EL utakmice. sezona pada, umjesto rasta.
jbg tako je to kad igras u ekipi sa 12 vrhunskih igraca, gdje svako moze zabiti 15 poena, a ti se nisi dokazao kao clutch igrac.
ako nista, uzet ce dosta trofeja. bice love za nove investicije.
jbg tako je to kad igras u ekipi sa 12 vrhunskih igraca, gdje svako moze zabiti 15 poena, a ti se nisi dokazao kao clutch igrac.
ako nista, uzet ce dosta trofeja. bice love za nove investicije.
Zacementirano 17,18 min pa sta uradi,katastrofa.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
sjebao ga je dolazak campazza (koji je postao prvo ime ekipe) samo tako, musa kako kad, neka drugi igrac ekipe, nekad treci, nekad cetvrti, nekad peti, uglavnom, evidentno nazadovanje po pitanju njegovog statusa u ekipi u odnosu na prethodnu sezonu
u prethodnoj sezoni je bio u idealnoj petorci eurolige (sad nece biti ni blizu toga), bio je 3x mvp kola (samo je vezenkov, koji je na kraju proglasen za mvp-ja, bio vise puta proglasen za mvp-ja kola)
samo je pitanje vremena kad ce u njemu kulminirati nezadovoljstvo koje sigurno postoji, mislim da ce u nba poslije ove sezone (mislim da mu i ugovor istice), a ako ostane u evropi, bice zanimljivo dal ce radije igrati u real madridu s ovakvom ulogom ili otici negdje gdje ce biti alfa i omega
u prethodnoj sezoni je bio u idealnoj petorci eurolige (sad nece biti ni blizu toga), bio je 3x mvp kola (samo je vezenkov, koji je na kraju proglasen za mvp-ja, bio vise puta proglasen za mvp-ja kola)
samo je pitanje vremena kad ce u njemu kulminirati nezadovoljstvo koje sigurno postoji, mislim da ce u nba poslije ove sezone (mislim da mu i ugovor istice), a ako ostane u evropi, bice zanimljivo dal ce radije igrati u real madridu s ovakvom ulogom ili otici negdje gdje ce biti alfa i omega
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 14 nov 2023, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
Bio je suvereno drugi, sad ne znas ni koji je, samo jedan od jednakih kad izuzmes Campazza i Tavaresa, pa i Decka. Nekad ce zablistati, eto ja sam mislio da bi moglo biti veceras jer mu Valencia najvise lezi, ali ne izgleda kao da bi mogao ugroziti ovaj poredak. Jbg, bas nazadovanje.
Ako nista, igra u daleko najjacoj ekipi. Ljudi ne staju.
Musa je i dalje top 3 igrac RealaKajzer10 je napisao/la: ↑14 nov 2023, 22:37Bio je suvereno drugi, sad ne znas ni koji je, samo jedan od jednakih kad izuzmes Campazza i Tavaresa, pa i Decka. Nekad ce zablistati, eto ja sam mislio da bi moglo biti veceras jer mu Valencia najvise lezi, ali ne izgleda kao da bi mogao ugroziti ovaj poredak. Jbg, bas nazadovanje.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.