BH klubovi u Europi 23/24

Virtu4l
Kontakt:

Re: BH klubovi u Europi 23/24

Post Postao/la Virtu4l » 26 okt 2023, 23:47

tutankamon1905 je napisao/la:
26 okt 2023, 23:36
Al ostavili su nas bez suta u okvir nakon par godina. Trenutno su puno ozbiljniji :mrgreen:
Nikad tu nije bio problem u kvalitetu, tu ste negdje vi i oni. Njihov problem je kad krene nizbrdo nema više povratka jer su najgori mogući navijači na svijetu. Nemoguće je igrati u toj atmosferi koju oni redovno stvaraju, po društvenim mrežama, forumima, na istočnoj tribini stadiona Koševo, to je jednostavno nepodnošljivo.

Vi sa druge strane imate mir i tišinu i to maksimalno koristite. Plus što ste čini mi se izopšteni iz ovog sudijskog ludila pa uglavnom imate pošteno suđenje, ali to je politika.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 26 okt 2023, 23:56

Virtu4l je napisao/la:
26 okt 2023, 23:06

Čini mi se da su trebali imati minimalno jedan bod više na kontu, sad jeli onaj protiv Aston Ville ili večeras protiv Legije zbog komično poništenog gola, ne znam, ali zaista su pokazali da se jedna od najozbiljnijih ekipa u regionu trenutno.
Zavisi iz koje perspektive gledaš, jer ne bi bilo nerealno i da su bez boda na kontu, jer se AZ bukvalno zayebavao dobar dio utakmice i onda im se obilo o glavu. Večeras se protiv loše Legije isto nisu proslavili igrom, ali ok, negdje te sreća pogleda, negdje ne, na kraju se manje više sve to svede na jednako.

Protiv Ville su odigrali dobru i disciplinovanu utakmicu, ali ništa više od toga, dok ovi nisu ubacili u drugu brzinu.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 26 okt 2023, 23:57

avenija je napisao/la:
26 okt 2023, 23:46
slika

Puši ga Zrinjski, puši ga Kabiri!
Yebem li mu cerku u prkno.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 okt 2023, 00:08

Balorda je napisao/la:
26 okt 2023, 23:56
Zavisi iz koje perspektive gledaš, jer ne bi bilo nerealno i da su bez boda na kontu, jer se AZ bukvalno zayebavao dobar dio utakmice i onda im se obilo o glavu. Večeras se protiv loše Legije isto nisu proslavili igrom, ali ok, negdje te sreća pogleda, negdje ne, na kraju se manje više sve to svede na jednako.

Protiv Ville su odigrali dobru i disciplinovanu utakmicu, ali ništa više od toga, dok ovi nisu ubacili u drugu brzinu.
Gledam iz perspektive da je svaki od ova tri protivnika neporedivo kvalitetniji od njih, posebno AZ i Villa, ali su ponovo imali svoje šanse, pa čak i na Villa Parku su imali jedan zicer i jednu izglednu priliku.

Slažem se da je moglo otići i u drugom smjeru, ali ponovo se vraćamo na ogroman kvalitet protivničkih ekipa gdje je i čak onaj najmanje atraktivan laički rečeno - duplo bolji kvalitetom.
Voli te tvoje Sarajevo.

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 27 okt 2023, 00:15

Virtu4l je napisao/la:
27 okt 2023, 00:08
Balorda je napisao/la:

Gledam iz perspektive da je svaki od ova tri protivnika neporedivo kvalitetniji od njih, posebno AZ i Villa, ali su ponovo imali svoje šanse, pa čak i na Villa Parku su imali jedan zicer i jednu izglednu priliku.

Slažem se da je moglo otići i u drugom smjeru, ali ponovo se vraćamo na ogroman kvalitet protivničkih ekipa gdje je i čak onaj najmanje atraktivan laički rečeno - duplo bolji kvalitetom.
Dobro je,ljudi su ovdje pisali da cemo biti kanta za napucavanje a mi u goroj i jacoj grupi imamo npr. bodova kao zagrebacki Dinamo :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Sokiran sam kako se nosimo sa europskim ekipama gdje se ne vidi tolika razlika kao prije par godina i to sa budzetom koji je smjesan u odnosu na druge ekipe u nasoj grupi.Ovolika doza nesrece sa Varom i sudijama je neka kozmicka stvar i ako se morala dogoditi da bi dozivjeli Alkmaar onda neka bude. :thumbup:

slika
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 27 okt 2023, 00:16

Virtu4l je napisao/la:
27 okt 2023, 00:08
Balorda je napisao/la:

Nije sve ni u suhoj kvaliteti, ako mindset nije dobar, začas se stvari okrenu i događa se nešto neočekivano. AZ je baš dobar primjer toga, totalna dominacija, rutinsko vodstvo, nonšalantnost u igri, jedan šut sa 30 m u golu, jedna lopta prelazi preko noge u gol i eto panike, eto problema bez obzira koliko kvaliterni bili.

Villa je isto olako shvatila utakmicu i prvo poluvrijeme bukvalno prehodala, a Zrinjski je bio dobar, disciplinovan i našpanovan - dovoljno da izgleda pristojno na terenu.

Tek se večeras za Legiju može reći da su protivnika doživjeli ozbiljno, s tim da mi se čini da ništa posebno kvalitetni nisu, što dosadašnji rezultati u ligi i govore. Zrinjski je dovoljno dobar, a odlično mentalno spreman da se mogao manje više izjednačeno suprostaviti, iako mi se čini da su odigrali bezveznu utakmicu.

Uglavnom, šta hoću reć', u glavi je sve :)
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 27 okt 2023, 00:24

Naravno da je kozmička stvar , samo je ovo zafrkancija šta sve bude kozmički kad slaviš ubijanje nevine djece i civila, igraš na otetom stadionu, slaviš urbicid, genocid...najmanje kozmički od toga je taj bezvezni mali offside.
Zrinjski je samo jedna politička filijala kao i Borac, onog trenutka kad prestane kapati iz Čovketove i Dodine kase koja se puni iz budžeta države Bosne i Hercegovine postajete opet ono što je Modriča Maksima, Brotnjo, Posušje, Slavija sl. Klubovi bez tradicije, duše, omraženi u očima svih.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 27 okt 2023, 00:30

Zeko87 je napisao/la:
27 okt 2023, 00:24
Naravno da je kozmička stvar , samo je ovo zafrkancija šta sve bude kozmički kad slaviš ubijanje nevine djece i civila, igraš na otetom stadionu, slaviš urbicid, genocid...najmanje kozmički od toga je taj bezvezni mali offside.
Zrinjski je samo jedna politička filijala kao i Borac, onog trenutka kad prestane kapati iz Čovketove i Dodine kase koja se puni iz budžeta države Bosne i Hercegovine postajete opet ono što je Modriča Maksima, Brotnjo, Posušje, Slavija sl. Klubovi bez tradicije, duše, omraženi u očima svih.
Citam ovakve postove skoro 15.godina i nikada mi ne dosade.

slika

Taj dan ces vjerovatno ti biti jadan bitan i donijeti dekret da novac iz proracuna ide samo klubovima sa podrskom Hamasu i Vehabijama :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 27 okt 2023, 00:35

Truhlo je napisao/la:
26 okt 2023, 23:00
slika

slika
Ako im izraelac vidi ovu fantasticnu "koreografiju"... nece na dobro. :evil:
Zadnja izmjena: nastrojeni21, dana/u 27 okt 2023, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 okt 2023, 00:36

Antipolitika3 je napisao/la:
27 okt 2023, 00:15
Dobro je,ljudi su ovdje pisali da cemo biti kanta za napucavanje a mi u goroj i jacoj grupi imamo npr. bodova kao zagrebacki Dinamo :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Sokiran sam kako se nosimo sa europskim ekipama gdje se ne vidi tolika razlika kao prije par godina i to sa budzetom koji je smjesan u odnosu na druge ekipe u nasoj grupi.Ovolika doza nesrece sa Varom i sudijama je neka kozmicka stvar i ako se morala dogoditi da bi dozivjeli Alkmaar onda neka bude.
Ne treba uzimati za ozbiljno to što ove budale pišu po forumu, jednima smeta rezultat Zrinjskog jer su oni samoproglašeni šampioni naših klubova u Evropi, drugima smeta zbog politike i nacionalnosti, a trećima smeta zbog rivaliteta i njih apsolutno razumijem i meni bi smetalo. :mrgreen:

Već sam gore napisao da ni u ludilu nisam baš ovako zamišljao premijeru našeg kluba u Evropi, očekivao sam bušenje i naše tipično ludilo kad voda uđe u uši, a desilo se sve suprotno. Posebno kad pogledam kako buše Olimpiju, TSC ili Čukarički.

VAR je čudan i ne bih mu se previše suprotstavljao jer je i geometrija čudo i ljudsko oko nije baš u stanju procesuirati sve segmente koji utiču na pravilnu procjenu. Ipak mi gledamo iz određene daljine i iz nepravilnog ugla gdje postoji mnogo optičkih varki koje nismo u stanju pravilno protumačiti. Tako da mi nema druge nego vjerovati kompjuteru.
Voli te tvoje Sarajevo.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 27 okt 2023, 00:37

Sanjate večeras zeleno vidim. :) ukazuje vam se u svim oblicima i varijantama.
Lijepo je da te istina povremeno podsjeti. 15 godina slave i uspjeha za bazu navijača koja ne prelazi broj jedne mjesne zajednice.

Politička tvorevina i ništa više. Tu činjenicu ni osvajanje Lige prvaka neće promijeniti !

Crkni dušmane!
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 okt 2023, 00:38

ZhuzhiJelinek je napisao/la:
26 okt 2023, 23:02
Neutral je napisao/la:
26 okt 2023, 22:58
Đe AMIR(I), hoće li osvjetlavati Stari most al' u k.
Svijetliće zato Gaza večeras :ljepota:
I mater ti, sreca pa se krijes iza nika sve ti materin j :kafa:

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 27 okt 2023, 00:39

Nema nikakvog razloga ne vjerovati VAR-u večeras, sve odluke su bile ispravne.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 27 okt 2023, 00:39

nastrojeni21 je napisao/la:
27 okt 2023, 00:35
Truhlo je napisao/la:
slika

slika
Naguzi mu se. Vecer srece i ljubavi u Sarajevu, ima vas dosta veceras pa ce vjerovatno i tebe zapast da ga primis. A bit ce i gostiju iz Zenice :urnebes: :urnebes:

Zrinjski velik si..nakon svakog tvog poraza navijaci sarajeva, veleza, zelje i celika postanu prijatelji na par sati. :mrgreen: Suzivot :ljepota:

meraba
Kontakt:

Post Postao/la meraba » 27 okt 2023, 00:40

Virtu4l je napisao/la:
27 okt 2023, 00:36
27 okt 2023, 00:15
Sokiran sam kako se nosimo sa europskim ekipama gdje se ne vidi tolika razlika kao prije par godina i to sa budzetom koji je smjesan u odnosu na druge ekipe u nasoj grupi.Ovolika doza nesrece sa Varom i sudijama je neka kozmicka stvar i ako se morala dogoditi da bi dozivjeli Alkmaar onda neka bude.
Ne treba uzimati za ozbiljno to što ove budale pišu po forumu, jednima smeta rezultat Zrinjskog jer su oni samoproglašeni šampioni naših klubova u Evropi, drugima smeta zbog politike i nacionalnosti, a trećima smeta zbog rivaliteta i njih apsolutno razumijem i meni bi smetalo. :mrgreen:

Već sam gore napisao da ni u ludilu nisam baš ovako zamišljao premijeru našeg kluba u Evropi

Jel to zrinjski preko noci postao crnogorsko-siftarski klub? :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 27 okt 2023, 00:43

Neutral je napisao/la:
27 okt 2023, 00:38
Neutral je napisao/la:
26 okt 2023, 22:58
Đe AMIR(I), hoće li osvjetlavati Stari most al' u k.
Na stranu i tvoj i njegov glup komentar, al sta bi to bilo da se ne krije iza nicka i da znas ko je? evo zivo me zanima. Jesi neki zajeban pa bi mu na vrata doso ili sta?
Kakve djetinjaste komentare ovde mozes procitat da ne povjerujes, a ne vjerujem da si neko dijete

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 okt 2023, 00:44

Dezerteru, ne moraš i ovu temu uništiti svojim šizofrenim cijepanjima. Prvo terapija, evo prošla je ponoć sad će ponovo da te ganjaju baje i čudovišta, nemoj slučajno da je preskočiš, utiče loše na tebe.
Voli te tvoje Sarajevo.

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 27 okt 2023, 00:47

27 okt 2023, 00:43
Neutral je napisao/la:

Na stranu i tvoj i njegov glup komentar, al sta bi to bilo da se ne krije iza nicka i da znas ko je? evo zivo me zanima. Jesi neki zajeban pa bi mu na vrata doso ili sta?
Kakve djetinjaste komentare ovde mozes procitat da ne povjerujes, a ne vjerujem da si neko dijete
Mozda mu je idol Devedesetka pa bi i on dosao na live kameru da postane popularan,ovako je samo jedan mali isfrustrirani islamizirani potencionalni bombas samoubojica :urnebes: :urnebes: :urnebes:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 27 okt 2023, 00:48

27 okt 2023, 00:39
nastrojeni21 je napisao/la:
27 okt 2023, 00:35
Truhlo je napisao/la:
slika

slika
Naguzi mu se. Vecer srece i ljubavi u Sarajevu, ima vas dosta veceras pa ce vjerovatno i tebe zapast da ga primis. A bit ce i gostiju iz Zenice :urnebes: :urnebes:

Zrinjski velik si..nakon svakog tvog poraza navijaci sarajeva, veleza, zelje i celika postanu prijatelji na par sati. :mrgreen: Suzivot :ljepota:
Nema potrebe da mu se iko vise naguzuje, dovoljno ste mu se vi naguzili za saku para.

Tanka je linija između ovoga:

slika

slika

i ovoga

slika

https://herceg*ovina.in/hsk-zrinjski-cestitao-blagdan-ros-hasanu/

Kriza identiteta kako navijaca, tako i kluba, malo smo fasisti pa smo malo uz jevreje, malo smo hrvatski športski klub pa malo izraelski športski klub.
Zadnja izmjena: nastrojeni21, dana/u 27 okt 2023, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 27 okt 2023, 00:50

27 okt 2023, 00:47
27 okt 2023, 00:43
Neutral je napisao/la:

Mozda mu je idol Devedesetka pa bi i on dosao na live kameru da postane popularan,ovako je samo jedan mali isfrustrirani islamizirani potencionalni bombas samoubojica :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ma bola....borac za Palestinu usred Sarajeva grada. Ne do Bog da treba koju marku za njih poslat ili primit nekog kuci...ali u tipkanju i kacenju zastava su najjaci..puno ce to ljudima tamo pomoc. Jadovi

Al ona standardna, krijes se iza nicka picko internetska :urnebes:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: KarlMarx i 23 gosta.