Premijer liga BiH - aktuelno

Virtu4l
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Virtu4l » 26 okt 2023, 23:52

holyman je napisao/la:
26 okt 2023, 23:41
Plava us nema obraza ni stida.
Ja razumijem da plate kasne ili ih nema nikako, da je klosadija sa juga jedini sponzor zelja, ali u 2023 da ides po gradovima uzimati dnevnicu da bi prezivio, to je vec nivo premijer lige iz 2003.
Kakva buranija boze pomozi
Reče dijabola i pokaza nam igrača koji samo u nekretninama ima bar 10 miliona maraka. :rol:

Pa je li realno da si toliko glup. :bow:

Na stranu to što je čovjek godinama bio najbolji igrač u Poljskoj odakle je, gle čuda, Legija. :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

meraba
Kontakt:

Post Postao/la meraba » 26 okt 2023, 23:58

holyman je napisao/la:
Ja razumijem da plate kasne ili ih nema nikako, da je klosadija sa juga jedini sponzor zelja, ali u 2023 da ides po gradovima uzimati dnevnicu da bi prezivio, to je vec nivo premijer lige iz 2003.

slika
Nadnicari :rol:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 26 okt 2023, 23:59

@pitarsam je četalj.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

meraba
Kontakt:

Post Postao/la meraba » 27 okt 2023, 00:00

A gledaj kako karavlah odmah zna tacno koliko miliona ima. Prati on milionere i njihova ulaganja a cergasicu mu ljudi busili za cenera

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 okt 2023, 00:03

Sve je bolje nego biti ratni dezerter.
Voli te tvoje Sarajevo.

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 27 okt 2023, 00:05

MocMahale444 je napisao/la:
26 okt 2023, 23:59
@pitarsam je četalj.
Hajde ba prkno,valjda možeš bolje od toga?
Vise si zanimljiv kad počneš lajati.
Da ti vadim stare postove djukac?!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 27 okt 2023, 00:09

meraba je napisao/la:
26 okt 2023, 23:58
holyman je napisao/la:

slika
a 27. je, treba jesti do prvog... ili do 15og.. ili 25og... februara..
NEMA NAZAD

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 27 okt 2023, 00:11

meraba je napisao/la:
27 okt 2023, 00:00
A gledaj kako karavlah odmah zna tacno koliko miliona ima. Prati on milionere i njihova ulaganja a cergasicu mu ljudi busili za cenera
Ma virtualna ameba za 15 godina radnog staza na ovoj
Stranici/forumu penziju zaradio.Ovdje je danonoćno.
Vidiš da debil samo trola i ovi iz admin.ga podržavaju i
plaćaju da organizuje botove i trolanje.
Oni iz Loznice sto su se večeras malo uspaničili mojom
Nenadanom pojavom su druge fele i po drugom zadatku.
Oni samo neke cetnike i Srbende spominju.
Dječja posla.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 27 okt 2023, 00:12

Pitarsam je napisao/la:
27 okt 2023, 00:05
26 okt 2023, 23:59
@pitarsam je četalj.
Hajde ba prkno,valjda možeš bolje od toga?
Vise si zanimljiv kad počneš lajati.
Da ti vadim stare postove djukac?!
Slobodno lani to bre, batali to ba.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 27 okt 2023, 00:12

Pitarsam je napisao/la:
27 okt 2023, 00:11
meraba je napisao/la:
Dječja posla.
a jesu se bili opustili, ni tebe ni 90ke!
NEMA NAZAD

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 27 okt 2023, 00:16

holyman je napisao/la:
27 okt 2023, 00:12
Pitarsam je napisao/la:
meraba je napisao/la:
Dječja posla.
a jesu se bili opustili, ni tebe ni 90ke!
Pa čitao si šta je bilo u subotu na nedelju.
5-6 strana opste zajebancije na nivou.Ovih par mitomana
se koprcalo pa sa psovkama zbrisalo.
I na kraju neko ukide sve te stranice,a dobre sprdancije
Na račun pomozi.ba molim te je bilo.

meraba
Kontakt:

Post Postao/la meraba » 27 okt 2023, 00:32

holyman je napisao/la:
27 okt 2023, 00:09
meraba je napisao/la:
holyman je napisao/la:

slika
:rol: :rol:

meraba
Kontakt:

Post Postao/la meraba » 27 okt 2023, 00:35

Pitarsam je napisao/la:
meraba je napisao/la:
Dječja posla.
Crnogorska izdrkotina. Ovdje je jer jedino ovdje moze ispoljavati mrznju prema Sarajevu i BiH i da ima podrsku od ovih glupana koji ga prate. A admin ga podrzava jer je jedan od njih.
Karavlaska posla

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 okt 2023, 00:40

Nije to mržnja prema Sarajevu i BiH. Mržnja je kad u sred rata dezertiraš i pobjegneš sa ratišta dok naši očevi ginu i brane to isto Sarajevo i BiH.

Ti se trebaš zahvaliti četnicima jer bi danas i dalje čuvao ovce i koze po Vlašiću da nije bilo njih.
Voli te tvoje Sarajevo.

MrAmarOsim
Kontakt:

Post Postao/la MrAmarOsim » 27 okt 2023, 00:49

zeljovolimte je napisao/la:
26 okt 2023, 23:39
MrAmarOsim je napisao/la:
26 okt 2023, 22:52
Ne znam odkud ideja bolesnog lika? Ovo je slika i prilika ljudskog otpada i ljudske spodobe, koja nema problema da se sutra Grbavica prebaci na teritoriju RS, i uz to da osvane Memorijalni centar u spomen stradalih Bošnjaka. Pored toga, ova spodoba je slika i prilika SDA uhljeba koji dalje od Kur'ana i Poslanikovih hadisa nije vidio, te mu je smisao života ponovo stvoriti begovat te opet imati svoje posjede i robove u vidu kmetova, onako kako su mu nekad pradjedovi imali. Zato ovakve spodobe treba samo tražit po gradu, i klati ko kurbane jer samo truju okolinu u kojoj žive.
Radi se o liku koji veze nam sa gradom od rata pa na ovamo, kako sa Sarajevom tako ni sa Bosnom i Hercegovinom. Hvala Bogu!

Pored ovakvih imamo ljude po gradu, koji takodjer stetu prave sa svojom " pamecu". U sustini radi se o istim ljudima, cak imate i dosta slicnosti. I za njega su Kur'an i ostale svetinje nevazne stvari, ali zato emisija kod Milomira Marica ili Senada Hadzifejzovica svetinja i od njih uzimati pamet.

Posto vrijedate nasumicno, ne razmisljajuci sekunde jedne. Ovo je posljedica portala i foruma koji vas godinama edukuju. Na zalost, imate danas more dostupnih literatura ucenih ljudi, ali vi se probrali 90% ono sto lakse razumijete.

Begovi, begovati imali kmetove? To imali na podrucju Bosne? Daj mi jedan dokaz o tome, a da nisu ludarije o danku u krvi i slicne mitologije. Ostao bi nakon svih godina, zapis neke ropkinje, kmeta potlacenog srbina..
Istina jeste, da je zemlja u Bosni bila vlasnistvo Bosnjaka. Dok vremenom nisu poceli okupatori sa lijeve i desne strane slati svoje "ideologe" da objasne ljudima kako je katolik hrvat, a pravoslavac srbin.

Kur'an i Hadisi se hiljadama godina proucavaju na svim svjetskim univerzitetima i ti to uspijes povezati sa SDA, na osnovu cega? Na osnovu cega je svaki covjek koji slijed Kur'an ili zivi zivot po sunetu SDAovac?
Ili svi SDAovci zive tsj zivot?
Reci cu ti nema dodirnih tacaka..

Posto vidim da si nacitan. Sta ima dalje i koje mi djelo predlazes, a da nije Kur'an ili Hadisi?
Gdje ja vrijeđam svete knjige? O tome ću u daljem dijelu posta.
Ti meni hoćeš da kažeš da feudalni sistem, koji je bio, gle čuda i u Osmanskoj državi, nije samo u to vrijeme modernizovan način za robovlasnički sistem, kao što i danas imamo kapitalistički sistem, gdje nam svi probiše glavu kako je to najviši stepen ekonomsko-klasno-društvenog sistema u kojem svi imamo priliku za boljim životom, a na kraju opet je obični radnik u bilo kojoj djelatnosti rob tog sistema, samo opet u modernom vremenu, vrijednostima i društvu.
Dalje, povezujem svete riječi Islama sa SDA, jer članovi, kao i rukovodeći kadrovi te političke partije ne žive po onome što im je propisano, ali znaju da njihovo biračko tijelo je spremno zbog tih svetih riječi na sve, pa te iste svete riječi koriste za zloupotrebu na račun ličnog interesa i koristi. Lijepo je imati moralne odluke na osnovu svetih knjiga, ali ako se držiš svetih knjiga kao pjan plota onda ideš lagano ka fundamentalizmu. Samim tim, sve 3 svete knjige, i Talmud, i Biblija, i Kur'an je korisno izčitavati duži niz godina, sve dok uticaj navedenog ne postane prevelik za čovjeka.
Za kraj postoji dosta djela koja proširuju vidike, a evo nekoliko autora pa dajem na procjeni vašoj uzvišenosti da li su korisna?
Voltaire, Bakunin, Kropotkin, Aristotel, Kant, Hegel i Frojd. Ubacio bih i Ničea, ali imam osjećaj da ćeš mi njega opisati kao fašističkog bezbožnika.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 27 okt 2023, 00:56

Cim je njemu Amar na avataru halali to.

meraba
Kontakt:

Post Postao/la meraba » 27 okt 2023, 01:18

27 okt 2023, 00:56
Cim je njemu Amar na avataru halali to.
Dobar je amaw :kafa:

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 27 okt 2023, 03:57

27 okt 2023, 00:49
zeljovolimte je napisao/la:
26 okt 2023, 23:39
26 okt 2023, 22:52
Ne znam odkud ideja bolesnog lika? Ovo je slika i prilika ljudskog otpada i ljudske spodobe, koja nema problema da se sutra Grbavica prebaci na teritoriju RS, i uz to da osvane Memorijalni centar u spomen stradalih Bošnjaka. Pored toga, ova spodoba je slika i prilika SDA uhljeba koji dalje od Kur'ana i Poslanikovih hadisa nije vidio, te mu je smisao života ponovo stvoriti begovat te opet imati svoje posjede i robove u vidu kmetova, onako kako su mu nekad pradjedovi imali. Zato ovakve spodobe treba samo tražit po gradu, i klati ko kurbane jer samo truju okolinu u kojoj žive.
Radi se o liku koji veze nam sa gradom od rata pa na ovamo, kako sa Sarajevom tako ni sa Bosnom i Hercegovinom. Hvala Bogu!

Pored ovakvih imamo ljude po gradu, koji takodjer stetu prave sa svojom " pamecu". U sustini radi se o istim ljudima, cak imate i dosta slicnosti. I za njega su Kur'an i ostale svetinje nevazne stvari, ali zato emisija kod Milomira Marica ili Senada Hadzifejzovica svetinja i od njih uzimati pamet.

Posto vrijedate nasumicno, ne razmisljajuci sekunde jedne. Ovo je posljedica portala i foruma koji vas godinama edukuju. Na zalost, imate danas more dostupnih literatura ucenih ljudi, ali vi se probrali 90% ono sto lakse razumijete.

Begovi, begovati imali kmetove? To imali na podrucju Bosne? Daj mi jedan dokaz o tome, a da nisu ludarije o danku u krvi i slicne mitologije. Ostao bi nakon svih godina, zapis neke ropkinje, kmeta potlacenog srbina..
Istina jeste, da je zemlja u Bosni bila vlasnistvo Bosnjaka. Dok vremenom nisu poceli okupatori sa lijeve i desne strane slati svoje "ideologe" da objasne ljudima kako je katolik hrvat, a pravoslavac srbin.

Kur'an i Hadisi se hiljadama godina proucavaju na svim svjetskim univerzitetima i ti to uspijes povezati sa SDA, na osnovu cega? Na osnovu cega je svaki covjek koji slijed Kur'an ili zivi zivot po sunetu SDAovac?
Ili svi SDAovci zive tsj zivot?
Reci cu ti nema dodirnih tacaka..

Posto vidim da si nacitan. Sta ima dalje i koje mi djelo predlazes, a da nije Kur'an ili Hadisi?
Gdje ja vrijeđam svete knjige? O tome ću u daljem dijelu posta.
Ti meni hoćeš da kažeš da feudalni sistem, koji je bio, gle čuda i u Osmanskoj državi, nije samo u to vrijeme modernizovan način za robovlasnički sistem, kao što i danas imamo kapitalistički sistem, gdje nam svi probiše glavu kako je to najviši stepen ekonomsko-klasno-društvenog sistema u kojem svi imamo priliku za boljim životom, a na kraju opet je obični radnik u bilo kojoj djelatnosti rob tog sistema, samo opet u modernom vremenu, vrijednostima i društvu.
Dalje, povezujem svete riječi Islama sa SDA, jer članovi, kao i rukovodeći kadrovi te političke partije ne žive po onome što im je propisano, ali znaju da njihovo biračko tijelo je spremno zbog tih svetih riječi na sve, pa te iste svete riječi koriste za zloupotrebu na račun ličnog interesa i koristi. Lijepo je imati moralne odluke na osnovu svetih knjiga, ali ako se držiš svetih knjiga kao pjan plota onda ideš lagano ka fundamentalizmu. Samim tim, sve 3 svete knjige, i Talmud, i Biblija, i Kur'an je korisno izčitavati duži niz godina, sve dok uticaj navedenog ne postane prevelik za čovjeka.
Za kraj postoji dosta djela koja proširuju vidike, a evo nekoliko autora pa dajem na procjeni vašoj uzvišenosti da li su korisna?
Voltaire, Bakunin, Kropotkin, Aristotel, Kant, Hegel i Frojd. Ubacio bih i Ničea, ali imam osjećaj da ćeš mi njega opisati kao fašističkog bezbožnika.
Ohh Dragi Boze,
Oprosti mi sto uradih ovim napaćenim mitomanima.
😇

P.S.Sve ove nebuloze i prolupale likove moramo citati.
Hvala Administracijo!

Riquelme
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme » 27 okt 2023, 07:42

holyman je napisao/la:
27 okt 2023, 00:09
meraba je napisao/la:
holyman je napisao/la:

slika
Da, njemu je inače baš frka za obrok.. Nije uspio ništa zaraditi od fudbala :cry:
Brokula: "..Prije je Kina zapadni Tajvan.." 👌

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 okt 2023, 07:47

Lijepo ste odgojili Vladana Kovačevića. :crazy:
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.