Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

vedran86
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la vedran86 » 13 mar 2011, 19:37

Goalgetter je napisao/la:
MrShadow je napisao/la:Ma bolje i da ne ulazi.. Uci ce zadnjih 5 minuta i onda ce svi pljuvati po njemu sto nije zabio gola u tih 5 min :)

U wolfsburgu je makar bio glavni, imao je samopouzadnja i zabijao je sto je bilo dobro za repku..
Sto ? I ova situacija nije losa. Trenira u engleskoj, Sigurno je zeljan igre, jedva ceka da zaigra u repci, tamo je makar prvi napadac :D
i ja nesto kontam da ce protiv rumunije odrat
HZSA87

Brane
Kontakt:

Post Postao/la Brane » 13 mar 2011, 19:38

Sto se mene tice nek provede sve utakmice do kraja na klupi ako ce zabit Rumunima dva komada.
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 mar 2011, 19:38

Ebiga ,hoce raja premier ligu,engleski stimung.Da nije presao,krepali bi.
Tamo jedino lude krave uspjevaju a @pajo ih muze. :lol:
I jos kad @curtmo uleti sa svojim Manu-uom i @Bosco ''zasladi''.Pametnom dovoljno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 mar 2011, 19:41

Boyataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 13 mar 2011, 19:42

Ma cuva ga Mancini za Chelsea 8-)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 13 mar 2011, 19:42

Jedina lijepa stvar je da je ovo OSMA utakmica u nizu za Teveza u kojoj nije zabio!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 13 mar 2011, 19:44

Jedva cekam polufinale FA Cupa.. Oderat ce ih Man.Utd.

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 13 mar 2011, 19:45

Željovac je napisao/la:Jedina lijepa stvar je da je ovo OSMA utakmica u nizu za Teveza u kojoj nije zabio!
Ozbiljna brojka. :shock: Nije mogo danas, Dzeko mu smeta.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 13 mar 2011, 19:46

floyd je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Jedina lijepa stvar je da je ovo OSMA utakmica u nizu za Teveza u kojoj nije zabio!
Ozbiljna brojka. :shock: Nije mogo danas, Dzeko mu smeta.
tugaaa,ovo je dno dna da je bila iole opasnija ekipa unistila bi city..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

twingi
Kontakt:

Post Postao/la twingi » 13 mar 2011, 19:47

Uopšte se ne sikiram za Dzeku, doći će njegovih pet minuta. U ovakvoj ekipi ne moze nazadovati, oni su ionako karne...
Naglabam...

Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 13 mar 2011, 19:47

U finalu na Wembleyu će Džeko da nafiluje Begovića.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 13 mar 2011, 19:49

Auu kad ih sad Chelsea odere,neme tu pomoći i da dođe sva porodica Džeko.Neka Edo da jedan gol ali nek City primi tri,Ni oni sami jadnici ne znaju šta i kako igraju.I što Hari kaže oderali bi guzove da nije otišao u PL,eto nam ga tražili smo gledajmo(povremeno-kad režija prikaže klupu)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 mar 2011, 19:49

Željovac je napisao/la:U finalu na Wembleyu će Džeko da nafiluje Begovića.
Isaretom jedan drugog sa klupe.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 13 mar 2011, 19:51

Tevez danas jedan od najboljih , bori se kao lav danas. Kao Vedo u Hoffeinhaima ...Dzeko sjedi zasluzeno na klupi pored boljih igraca Teveza i Balotelia ... jednostavno nema neki kvalitet da se nametne pored njih ...
Gorka istina ...nazalost .... ovdje je borba i 50 metara protivnicke polovine i nema mjesta za staticara kao Dzeko ....
Sam sebi moras stvarati sanse a Dzeko za to nema sposobnosti ... ima i drugi nacina igre ali City tako igra i u jednoj takvoj igri Dzeko nema mjesta ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

vodena_glava
Kontakt:

Post Postao/la vodena_glava » 13 mar 2011, 19:53

[youtube][/youtube]

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 13 mar 2011, 20:03

Prvi put pisem na ovoj temi ...
Pisem jer mi pocinju ici komentari pojedinih na qrac koji kazu da je Dzeko propao .
Ja cu bit zadovoljan ako zabije jos 2-3 gola do kraja sezone.
Tek narednu sezonu ocekivam da Dzeko proradi i da zacepi usta ovdje ovim moronima koji ocito nemaju pojma o fudbalu i koji onanisu za kompijuterom svaki put kad napisu komentar protiv Dzeke....
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 13 mar 2011, 20:06

City je jedva prosao dalje,i to je najvaznije..u polufinali ih ceha Mancester United,sto znaci da ce se tu i oprostiti od tog takmicenja,jer sa ovakvom igrom ne mogu u finale definitivno! Dzeko je odmarao,jer u cetvrtak City igra veoma vaznu utakmicu protiv Dinama..gdje ce Dzeko sigurno poceti utakmicu! ako vec ne igra od pocetka,onda nema potrebe da ga ubacuje zadnjih 10 minuta...

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 13 mar 2011, 20:30

RKO je napisao/la:
Los_Blanos2 je napisao/la:Hoceli igrati vaceras ovaj nas pacenik u Shity :?
Prvo nije "Shity",drugo nije pacenik,trece sastav se nezna do prije otprilike sat vremena prije pocetka utakmice,cetvrto u Google ukucaj mcfc pa pogledaj,nesikiraj se google is your friend ;) ,peto naravno da je nas
Joj ovo je krvavo,ovo mi je sad naumpalo dok sam cito zadnje postove i moram citirati.Stvarno neki imaju smisao za humor,ali onaj crni ko Englezi,slatko sam se ismijao. :D
Nego ja sad spremam se da gledam Barselonu,zeni sam reko da je necu uznemiravati veceras... :)
Zao mi je Dzeksona,al on bar slaze funte i euricee,fucka se njemu za nama...
Messi i njegovi "pacenici" :D veceras opet na djelu...
Dzeko ce proraditi protiv Dinama zagarantovano.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 13 mar 2011, 20:35

Tevez je naredio Manciniju da Dzeko bude na klupi, jes dede mi ne lazem Tevez i Silva su sve krivi za ovo stanje :mrgreen:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 13 mar 2011, 20:37

harishp je napisao/la:
Željovac je napisao/la:U finalu na Wembleyu će Džeko da nafiluje Begovića.
Isaretom jedan drugog sa klupe.
Hare znamo da mrzis Begana, ali budi objektivan i reci kako jeste..."nfilovat ce ga Dzeko u mislima sa klupe"..s obzirom da Began igra u prvoj za razliku od "nekih" :mrgreen:
Ma drkicu ce nasa raja bacati na Begovica samo da predje negdje u jaci klub, svi ce zaboraviti na ono sto se desavalo. Naravno ako Bega bude htio braniti za nas. :P

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, CAZIN, kakarut i 41 gost.