FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Boljevic je kvalitet iznad naše ekipe, donijet će nam puno toga lijepog.
Šteta za Selimovica.
Hajde momci izdržite i dobijte ovo danas, Igman bezidejan i bezopasan.
Šteta za Selimovica.
Hajde momci izdržite i dobijte ovo danas, Igman bezidejan i bezopasan.
-
- Kontakt:
joj boljevica kao speedy Gonzales samo ovo na kraju vela havle
Boljevic je dobar, jesam ja loše vidio ovo ili je Rustemovic mogo do ove lopte
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Trebo je šutati
Opasan Boljević
Opasan Boljević
- ferroviario
- Kontakt:
Ako ja kao gazda stalno mijenjam poslovođu, a ne ide posao, koga god stavim. Onda je možda do mene. Nemoj me pogrešno shvatit, nisam neko ko Bašića brani, bar ne više. Imao je teških fula i izgubio je svlačionicu, što je najgore. Ali prije njega bi trebo recimo Bekrić da ide, ili u paketu, nikako sam Nermin. A iznad Bekrije ima još odgovornih.irfo je napisao/la: ↑27 okt 2023, 14:41Pa jarane moj gdje to može da postizes očajne rezultate u svom poslu i da te ljudi ne tjeraju, jedino u državnim firmama, ko god ne radi dobro svoj posao treba nogu isti dan dobit, pa nije ovo komunizam. Bašić reda poraz za porazom od seoskih ekipa i treba ga ostaviti, ja stvarno ne kontam tvoj rezon. Trebalo je davno svi iz kluba da se pokupe al nema niko obraza a ovaj klaun koga nudi ostavke poslije širokog, mazanje ocijuferroviario je napisao/la: ↑27 okt 2023, 14:37To je druga priča i vidiš da nema, al ti druže samo pljuješ po svima. Tjero si Edisa, sad tjeras Bašića. Sutra će Bašić dobiti nogu doće novi i njega ćes, jer će doći neka taraba. Koga god Baśić stavi ti pljuješ. Svi smo Selimovića prizivali, i mislim da je dobar igrač. Al desilo se sranje sad, za koga nikoga ne možes krivit nešto posebno, osim što je bio neoprezan.
Meni je ovo sok da imamo krilo koje zna predriblati igraca ubaciti nakon Drlje Gasala Alysona Boljevic izgleda kao Martineli licno
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
-
- Kontakt:
Ako nista ne osjeti se da igramo sa igracem manje, cak smo i bolji nego kad smo kompletni. Boljevic ce biti pojacanje.
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Jako cudna utakmica, osjetno smo bolji od njih. Ispade da bolje igramo s 10 igraca nego 11
Boljevic odlican, vise pokazao za ovo poluvrijeme nego Gasal, Drljo i Allyson skupa do sad.

1921
Pa to ti ja i govorim u postu iznad, i taj glavni, čitaj predsjednik, uprava i direktorica treba da idu, i Bekric i Bašić pod rukuferroviario je napisao/la: ↑27 okt 2023, 14:49Ako ja kao gazda stalno mijenjam poslovođu, a ne ide posao, koga god stavim. Onda je možda do mene. Nemoj me pogrešno shvatit, nisam neko ko Bašića brani, bar ne više. Imao je teških fula i izgubio je svlačionicu, što je najgore. Ali prije njega bi trebo recimo Bekrić da ide, ili u paketu, nikako sam Nermin. A iznad Bekrije ima još odgovornih.irfo je napisao/la: ↑27 okt 2023, 14:41Pa jarane moj gdje to može da postizes očajne rezultate u svom poslu i da te ljudi ne tjeraju, jedino u državnim firmama, ko god ne radi dobro svoj posao treba nogu isti dan dobit, pa nije ovo komunizam. Bašić reda poraz za porazom od seoskih ekipa i treba ga ostaviti, ja stvarno ne kontam tvoj rezon. Trebalo je davno svi iz kluba da se pokupe al nema niko obraza a ovaj klaun koga nudi ostavke poslije širokog, mazanje ocijuferroviario je napisao/la: ↑27 okt 2023, 14:37
To je druga priča i vidiš da nema, al ti druže samo pljuješ po svima. Tjero si Edisa, sad tjeras Bašića. Sutra će Bašić dobiti nogu doće novi i njega ćes, jer će doći neka taraba. Koga god Baśić stavi ti pljuješ. Svi smo Selimovića prizivali, i mislim da je dobar igrač. Al desilo se sranje sad, za koga nikoga ne možes krivit nešto posebno, osim što je bio neoprezan.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
-
- Kontakt:
Teren katastrofa , selimovic los potez koji nas je prodrmao
Ako danas ne dobijemo , pisaj ti nas dobro igramo boljevic ce na dobrim terenima da leti
Ako danas ne dobijemo , pisaj ti nas dobro igramo boljevic ce na dobrim terenima da leti
-
- Kontakt:
Ni Drljo nista gori nije od Boljevica.
Najbolje nase poluvrijeme u gostima ove sezone.
Najbolje nase poluvrijeme u gostima ove sezone.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Boljevic dobar
Ubaciti Abdulmalika , ovo ostalo na klupi nista opasno za protivnika.

Boljevic plin, Rustem odlican, Coca i Aco, Mekic tanak, Ovcina pogubljen, Galić vrhunska partija za sad, Drljo iznenadjenje
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Boljević za klasu bolji od svih ostalih krila u ligi.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Gdje Kosoric stoji kod sanse Denkovica?
Uh,zaboravi,pa on je legenda,dobar sa navijacima
Uh,zaboravi,pa on je legenda,dobar sa navijacima
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Syeba me s ovim postom

1921
- grbavicka1921
- Kontakt:
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- ferroviario
- Kontakt:
Ko bi reko da će i Drljo nekad solidno odigrati. Da hoće koja ući makar čajnoslu, zaslužili smo danas 3 boda.
Trenutno korisnika/ca: Cuspajz, Ferroviere1987, Firebase, Hrasno15, Ideneide, Kajkutenjoyer, MrAmarOsim, nedimmmm1337, Pablo11 i 71 gost.