Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Eno i Coca suta flase
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
dobri su oni za godine u kojima su, ali stari se.. koga da dovedu?RollingPaper je napisao/la: ↑27 okt 2023, 15:40Kako navijači Želje mogu gledati ovog Kosorića i Cocalića? Ovo treba nogom nabit iz kluba momentalno, oni nigdje ne bi mogli igrat u PL da sutra otkaz dobiju.
Slicna situacija kao nama kad smo mogli Kurdica priustiti i ovih par starijih bolesnika bordo boje produziti, kao sto su Ahmo, Heba, Krste.. I onda mi po njima drvlje i kamenje kad ne mogu. Pa tesko da moze golf 2 danas do Njemacke doci bez problema u putu..
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Gazi!
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Jednostavno Bašić skroz pogubio konce. Valjda ima obraza da sam ode.
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Velik si zeljo 

-
- Kontakt:
sablja ho ruk ocita bukvicu Nerki modernom europskom taktičaru.
Ja procitah i da je Boljevic, pazi sad, DALEKO najbolje krilo ligeAntikloc je napisao/la: ↑27 okt 2023, 15:42Navijaci zeljA kazu da je Cocalic Coca najbolji stoper lige. I to ubjedljivo najboljiRollingPaper je napisao/la: ↑27 okt 2023, 15:40Kako navijači Želje mogu gledati ovog Kosorića i Cocalića? Ovo treba nogom nabit iz kluba momentalno, oni nigdje ne bi mogli igrat u PL da sutra otkaz dobiju.![]()
Nego ,nekad los teren,nekad sportska nesreca a i trener ga ne zna iskoristiti![]()
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Hoce li ponuditi ostavku klovn zna li se sta
Kad se sjetim Kalezica i hajpa oko njegovog dolaska …Bazinga12345 je napisao/la: ↑27 okt 2023, 15:09Kod nas svaki Crnogorac što je došao u zadnjih nekoliko godina ispao veliki flop.

19V22
-
- Kontakt:
Kakva Hebina promjena strane 

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, bvsic, GradKamena2, HyperOS, MostarReds22 i 19 gostiju.