I manijaci mi počinju ići na qurac. Prvo baklje pa sve neka podrška upravi, treneru a mi bi hladno mogli ispast ako vako nastavimo.KONTRASVIH je napisao/la: ↑27 okt 2023, 15:48Basic i Bekric ako ne odu nakon ove utakmice, krivci ce biti iskljucivo navijaci.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ferroviario
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Mi smo dobro izgledali sa 10 igraca, onda nas je Basic unazadio sa izmjenama, po ko zna koji put. Hvala za Europu, ali vise ne ide. On nema sta da ponudi ovoj ekipi, koja nije ni blizu losa koliko se zbog njega cini. Otkaz jos u autobusu mu dati.
1921
U ovakvoj ekipi da Al Jaber nema sanse ni za 3 minute igre...
Sam je sebi otkaz potpiso.
Sam je sebi otkaz potpiso.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Čovjek ne prati igru to je najveći problem.
Najbolje iz igre vadi, a najlošije ubacuje i to na neprirodne pozicije.
Sam sebi potpisao otkaz, a nama tešku borbu za 6-7 mjesto.
Najbolje iz igre vadi, a najlošije ubacuje i to na neprirodne pozicije.
Sam sebi potpisao otkaz, a nama tešku borbu za 6-7 mjesto.
-
- Kontakt:
Mala skupina pickica. Luzercine. Basicu idi sa klupe jadan ne bio. **** ti Gasal i Alison mater raspalu.
Poserem im se svima u usta jadna krenuvsi od seljacine predsjednika, preko rumene seljacine, pa do svakog igraca i trenera im.
Sta smo mi dozivjeli braco draga. Koliko smo samo nisko pali.
Poserem im se svima u usta jadna krenuvsi od seljacine predsjednika, preko rumene seljacine, pa do svakog igraca i trenera im.
Sta smo mi dozivjeli braco draga. Koliko smo samo nisko pali.
Pročepit će negdje.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Jbo te zivot , dobije nas Sloga,Igman,Posusje ,GOSK i onda se skupe na press i pucaju suplju. Ako neznas voditi klub idi u pm, ovo je bruka nama ekipe koje se bore za opstanak zabijaju po 2-3 gola.
Zadnja izmjena: TMmanija2012, dana/u 27 okt 2023, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
travnički Fergusone, Klopu, Flicku, novi Ćiro, molim te napusti nas ako voliš Želju
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
- diplomatija
- Kontakt:
VAKAT JE TRNERU, MISLIM DA NIKO I NIKAD VISE NECE IMATI OVOLIKO SANSI DA OKRENE SITUACIJU, ALI NE IDE I VRIJEME JE DA POKUSAMO SA NEKIM DRUGIM
Iskara sablja klauna
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nakon ovog danas, njima podrsku ne bi dali ni clanovi porodice. Odlazite da ne pratimo vise ovaj jad.ferroviario je napisao/la: ↑27 okt 2023, 15:50I manijaci mi počinju ići na qurac. Prvo baklje pa sve neka podrška upravi, treneru a mi bi hladno mogli ispast ako vako nastavimo.KONTRASVIH je napisao/la: ↑27 okt 2023, 15:48Basic i Bekric ako ne odu nakon ove utakmice, krivci ce biti iskljucivo navijaci.
Igman zadnjih 7 utakmica 7 poraza, i nas terorisu citavo drugo poluvrijeme.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Bekriću, Bašiću: OSTAVKA
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
-
- Kontakt:
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
Razumijem da igramo 80 minuta sa 10 igraca, al nevjerovatno da smo bili extra dok nije doslo poluvrijeme i savjeti strucnjaka na klupi, bolje da se nije prekidalo.
9 utakmica, 7 poraza, IMAŠ LI IMALO OBRAZA?!
9 utakmica, 7 poraza, IMAŠ LI IMALO OBRAZA?!
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
Ovo što Bašić radi nam ne bi radio ni najveći dušman. Po ko zna koji put je nas je uništio izmjenama i protivniku poklonio pobjedu.
Čovjek kao da ne gleda utakmicu, vadi Rustemovića koji je do tada bio najbolji na terenu i ima pluća za dvije utakmice, a onda ubacuje smiješnog Gasala a izbacuje Drlju koji isto tako ima snage kao konj.
Zaista je čovjek nevjerovatan i nadam se da je ovo posljednja utakmica koju će biti trener Želje.
Edis izmjenama riješio utakmicu.
Čovjek kao da ne gleda utakmicu, vadi Rustemovića koji je do tada bio najbolji na terenu i ima pluća za dvije utakmice, a onda ubacuje smiješnog Gasala a izbacuje Drlju koji isto tako ima snage kao konj.
Zaista je čovjek nevjerovatan i nadam se da je ovo posljednja utakmica koju će biti trener Želje.
Edis izmjenama riješio utakmicu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Podržavao sam ga al je qarina od trenera da je to čudo neviđeno. Haram nad Haračićem ga stigao. Sejo Brajlović bi ovo bolje vodio.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Privatna prčija u vlasništvu kriminalca E. Kovačevića i visuljaka okupljenih oko njega nastavlja po starom. Slijedeće dvije utakmice koje igramo (gostujujća između njih s Borcem je već upisan poraz) je sa direktnim konkurentima za opstanak ( Sloga i Posušje), nadam se da nećemo izgubiti obje.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Ubleha i SŠ,
SIKTER!
SIKTER!
- TMmanija2012
- Kontakt:
Imam osjecaj Basic da daje otkaz , a uprava opet nece da pristane 

-
- Kontakt:
Mi smo najlosija ekipa u ligi. Rekuperirali se na ortopediji da bog da.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Pročepit će negdje.
Sve ok, otkaz, da li mi imamo ideju koga postaviti za trenera, i “platiti” da dovedemo? Posto nemamo ideju nikakvu ni za sta, znaci ostaje travnicka ubleha.
Sesti si, suti i radi, doce rezultati, u …
Samo uprava napolje!
Sesti si, suti i radi, doce rezultati, u …
Samo uprava napolje!
Vico, moze li liga po pola?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Levin i 30 gostiju.