Ja problema u klubu

Moderator/ica: GracanicaAA
Kardinalna greška, goni ga!
Šetkić također može igrati zadnjeg veznog.dinodino2019 je napisao/la: ↑27 okt 2023, 07:49U Bihacu bez Mehica,Zune,Durmisa, Varde,Karalica. Bice tesko sklopit ekipu posebno u veznoj liniji jer alternativa nemamo, trojac Begic,Talha i Ali ce vjerovatno morati da igraju svih 90 min jer zamjene nemamo.
Durmo,Hodzic, Isakovic,Smajic,Bajramovic,Begic,Talha,Ali, Sivac,Sarić i Mašić.
S klupe u drugom pol po potrebi uvesti Salkanovica, Arnautovica,Pehilja ili juniore Palackica i Ahmetspahica. Ko zna mozda i stoper Šetkic upise prve minute u Bihacu
Ja se ne slazem da je prerano pustena himna. Taman se uspjela otpjevati citava a da se ne prekida zbog izlaska igraca.
Pa cijelu sezonu ti ide tekst na displeju.Ja ga vidim jos na TV-u.Zenca1988 je napisao/la: ↑27 okt 2023, 13:20Ja se ne slazem da je prerano pustena himna. Taman se uspjela otpjevati citava a da se ne prekida zbog izlaska igraca.
Moj bi bio prijedlog da neko ko to zna napravi video himne sa tekstom tipa karaoke, pa da klub pusti na displej. Da protiv Zrinjskog citav stadion moze pratiti rijeci u isto vrijeme da ne bi doslo do kasnjenja i preklapanja. Samo zamislite kad bi u glas citav stadion pjevao himnu![]()
Vardo, Mehić, Žuna, Karalić i Horić, Karić njih svakako nema dugo već.
Još ovu sezonu istrpiti dide, naredne sezone se nema šta tražiti sa likovima koji će imati 37, 38 i 39 godina.Celicni je napisao/la: ↑27 okt 2023, 17:56Ja samo ne znam zašto se Karić spominje kao nedostatak.Smijesno ga je stavljati uopste sa ovima koji ne mogu igrati opravdano.On jednostavno ne ide u istu rečenicu.Mislim da će prije Horić zaigrati nego on.Neimari + termini.Lik se povrijedio u Areni.Ne mogu shvatit lika igrao na terminima u Areni, a nije mogao za Čelik dok je bio u DLC.Šutno bi ga nogom u guzicu odmah tada.Rijesiti više status Karica i Salčinovića to je to.Prestati više imati toliko respekta prema igračima, niko nije iznad Čelika, to neka više uprava shvati, pogotovo prema Kariću imati neki respekt.Doveden je bio i predstavljen kao najveće pojačanje.Nećeš ili ne možeš igrati, sta koji klinac hoćeš, taljigat u klubu, pa nije Čelik socijalna ustanova i nije ovo 2020. godina kad smo sabirali igrače.
Celicni je napisao/la: ↑27 okt 2023, 17:56Ja samo ne znam zašto se Karić spominje kao nedostatak.Smijesno ga je stavljati uopste sa ovima koji ne mogu igrati opravdano.On jednostavno ne ide u istu rečenicu.Mislim da će prije Horić zaigrati nego on.Neimari + termini.Lik se povrijedio u Areni.Ne mogu shvatit lika igrao na terminima u Areni, a nije mogao za Čelik dok je bio u DLC.Šutno bi ga nogom u guzicu odmah tada.Rijesiti više status Karica i Salčinovića to je to.Prestati više imati toliko respekta prema igračima, niko nije iznad Čelika, to neka više uprava shvati, pogotovo prema Kariću imati neki respekt.Doveden je bio i predstavljen kao najveće pojačanje.Nećeš ili ne možeš igrati, sta koji klinac hoćeš, taljigat u klubu, pa nije Čelik socijalna ustanova i nije ovo 2020. godina kad smo sabirali igrače.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.