Premijer liga BiH - aktuelno
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nemoj zaboraviti Drinu, najboljeg mladog stopera u državi.
Vjerujem da će se svi dobro pokazati jer su oni glavni favorit za ulazak u grupnu fazu lige prvaka.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zašto je Zeljeznicar stao u drugom poluvremenu to ce izmedju sebe morati dobro analizirat,prvo super,drugo izadju bez ikakvih ambicija za naprijed.
Mulalic izmjenama podigne ekipu,malo formaciju izmjeni,na kontra strani Basic izmjenama oslabi svoju ekipu .
Zaslužena pobjeda svakako poslije dugog niza od 7 poraza
Mulalic izmjenama podigne ekipu,malo formaciju izmjeni,na kontra strani Basic izmjenama oslabi svoju ekipu .
Zaslužena pobjeda svakako poslije dugog niza od 7 poraza

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ma budite sigurni, svima će kožu skupo prodati.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ovaj Al Jaber je najlaganiji igrač kojeg sam ja gledo u posljednje vrijeme u Želji, ne znam kad smo u ligi imali priliku gledati nekog poput njega. Ne kazem da je vanserijski igrač ali donosi neku totalno drugu energiju i mogli bi uživati u lakoći s kojom igra. Mislim da će vremenom i fizički nadoći da isprati tempo. Ima osjećaja za prostor. Šabanadžović upgraded verzija.
Imamo širinu sa više različitih opcija, nepoznanica smo za protivnika kad je izgradnja napada u pitanju, Ćosić i Ovčina su korišteni na drugačiji način tako da i to je teško provaliti. Svi će morati analitički tretirati nas, a na tom nivou je rijetko koji trener u našoj ligi, možda trener Širokog i Rožman. Ali o tom po tom, gutavi smo svima i izgleda da ćemo gledati Želju kojeg se svi boje, i koji ima respekt koji naše ime i zaslužuje. Postajemo BAZA BEZ PORAZA!
Imamo širinu sa više različitih opcija, nepoznanica smo za protivnika kad je izgradnja napada u pitanju, Ćosić i Ovčina su korišteni na drugačiji način tako da i to je teško provaliti. Svi će morati analitički tretirati nas, a na tom nivou je rijetko koji trener u našoj ligi, možda trener Širokog i Rožman. Ali o tom po tom, gutavi smo svima i izgleda da ćemo gledati Želju kojeg se svi boje, i koji ima respekt koji naše ime i zaslužuje. Postajemo BAZA BEZ PORAZA!
NEMA NAZAD
ti meni - ja tebi
- Bazinga12345
- Kontakt:
Hoće li se ovaj teren raditi? Horor, toliko grešaka, pogrešnih pasova...
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Basicu, nemoj biti ****….. ostani. Pokazi muda 
Buhahaha
Buhahaha
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Pickica Basic 

- PeppermintSA
- Kontakt:
jel ovo klaun opet pobjegao bez da da izjavu
Pravi derbi začelja. Igman uradio ono što se mora ako planiraš opstati u ligi, a to je pobjeđivanje konkurenata kad igraš kod kuće.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Hoće li sad klaun ponuditi ostavku, frajer..
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
-
- Kontakt:
Zeljkanov DNK pobjeci 

Buši lopte u svlačionici.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
....sve drugo će proći!
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Dva djecaka iz srebrenika... ma hajde nista nema veze
Jel ovo nije smio doci pored Edisa da stane 
Mislim da ga je cekao Sablja na keca sa onom izjavom za ho-ruk.

Mislim da ga je cekao Sablja na keca sa onom izjavom za ho-ruk.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".