Sad u povratku smrču i smisljaju govor, do sada su samo ovo smislili, ali ajde trening je tek za dva dana, do tada ce vjerovatno smisliti I neku dubokoumnu parolu. Tipa mora to jace "baaa"

Ne smiju bez oklagija, igraci im se smiju. Oteli bi im trans da su jos sraliPosjeticemo vas na treningu
Pa normalno, mi smo njihova filijalaKONTRASVIH je napisao/la: ↑27 okt 2023, 16:23Podanici i vase slihtanje njimakillafrommanilla je napisao/la: ↑27 okt 2023, 16:07Sve mi se vise cini da je Basic pitar. Pa ovo im ni tobe ne bi radio. Nema post gdje ih ne prizivas. Prvo screenshot da opale sad ovo, a prije toga prizivala se i ****.
![]()
Podsjecate me na odnos Indija- Izrael.![]()
Igras sa igracem manje skoro citavu utakmicu i onda se pitas zasto je ekipa pala na kraju.Enigma je napisao/la: ↑27 okt 2023, 16:32Danas neću zajebavati navijače Želje već imam pitanje za njih. Ko vam je kondiciji trener i imate li ga ikako? Igrači vam svaku tekmu željinu koju sam pogledao imaju snage do 70 min poslje toga hodanje po terenu ...razumijem za Cocalica Štilica i ostali par đuturuma ali citava vam ekipa stane nakon 70 minute
Sto jest jest,to stoji.Espiritosanto je napisao/la: ↑27 okt 2023, 16:22E yebi ga Pitar,vala ja Hebibović i naš malo
Trenutno korisnika/ca: Balorda, bhfanatic14, laszlo, MaroonBjelave, Nebeski, VVM i 24 gosta.