e taman da im se useremo u nizAduka87 je napisao/la: ↑27 okt 2023, 15:35Druze ides Slogi koja ima kuci omjer 4/4, uz to bez pola ekipe, jos ako je istina za Avrama i Renana.Sanchez87hz je napisao/la: ↑27 okt 2023, 15:32Gdje to gostujemo na Bernabeu? Ako cemo biti bodom zadovoljni protiv nekih Sloga,onda Borcu ili Zrinjskom mozemo unaprijed cestitati.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
Sanchez87hz
- Kontakt:
Cuj 15 hiljada kazna zbog baklji ma bravo, kad sutimo tako nam i treba,nemoj kaze da naljutimo Vicu pa sta cemo onda,suti kaze do 2028 ybg.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Kakav luzerski mentalitet ti imasAduka87 je napisao/la: ↑27 okt 2023, 15:35Druze ides Slogi koja ima kuci omjer 4/4, uz to bez pola ekipe, jos ako je istina za Avrama i Renana.Sanchez87hz je napisao/la: ↑27 okt 2023, 15:32Gdje to gostujemo na Bernabeu? Ako cemo biti bodom zadovoljni protiv nekih Sloga,onda Borcu ili Zrinjskom mozemo unaprijed cestitati.
-
Devedesetka
- Kontakt:
Prvo teren što je loš to treba uzeti u obzir drugo ima ulogu i to protiv koga su igrali.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 okt 2023, 14:57nije los Igman da ih zeljkan ubi nego protiv nas svi kao da igraju ligu prvaka.
Moramo se navici na to da protiv nas igraju svi 1000%..
zele skalp, i ne treba im to dozvoljavati. Biti svjestan da je tako, i motivisati se i redom ih kaznjavati. Svidja mi se Simon sto je postavio ljestvicu visoko - Ma necemo ni gol da primimo![]()
Zeljo isto ne igra otvoreno ni blizu kao sto smo mi igrali...
Al' cini se da ce biti ovo hendikep na kraju.
Sutra bi se rodio da ih uzmemo
Zadnja izmjena: Devedesetka, dana/u 27 okt 2023, 15:42, ukupno mijenjano 1 put.
Da po prvi put, jer igramo bez 9 igraca, uz to teren ce biti los, da mi igramo na Kosevu druga bi prica bila.BordoBBoja je napisao/la: ↑27 okt 2023, 15:39Kakav luzerski mentalitet ti imasAduka87 je napisao/la: ↑27 okt 2023, 15:35Druze ides Slogi koja ima kuci omjer 4/4, uz to bez pola ekipe, jos ako je istina za Avrama i Renana.Sanchez87hz je napisao/la: ↑27 okt 2023, 15:32
Gdje to gostujemo na Bernabeu? Ako cemo biti bodom zadovoljni protiv nekih Sloga,onda Borcu ili Zrinjskom mozemo unaprijed cestitati.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- luckystrike
- Kontakt:
Ahmetović
i Hebibović 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ziljkara na džumi haman sam.
Dovio sam brate da im ga uvalis i da pobijedimo sutra
Dovio sam brate da im ga uvalis i da pobijedimo sutra
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Devedesetka je napisao/la: ↑27 okt 2023, 15:42Prvo teren što je loš to treba uzeti u obzir drugo ima ulogu i to protiv koga su igrali.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 okt 2023, 14:57nije los Igman da ih zeljkan ubi nego protiv nas svi kao da igraju ligu prvaka.
zele skalp, i ne treba im to dozvoljavati. Biti svjestan da je tako, i motivisati se i redom ih kaznjavati. Svidja mi se Simon sto je postavio ljestvicu visoko - Ma necemo ni gol da primimo![]()
eto ga h1
to boldirano je sve
zuti fks@ uu koja promjena strane, bolje nije moglo. grande Heba, grande Ahmet.. jednostavno zelja da ih zavrse je presudila.
- 1 9 4 6 -
-
Sanchez87hz
- Kontakt:
Od tih 9 igraca šest i onako slabo igra,uopste nisu prva postava,a nasa klupa po imenima je ko njihov prvi tim,i onda da budemo zadovoljni bodomAduka87 je napisao/la: ↑27 okt 2023, 15:42Da po prvi put, jer igramo bez 9 igraca, uz to teren ce biti los, da mi igramo na Kosevu druga bi prica bila.
-
Devedesetka
- Kontakt:
Još Hajduk raspali.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 okt 2023, 15:48Devedesetka je napisao/la: ↑27 okt 2023, 15:42Prvo teren što je loš to treba uzeti u obzir drugo ima ulogu i to protiv koga su igrali.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 okt 2023, 14:57
nije los Igman da ih zeljkan ubi nego protiv nas svi kao da igraju ligu prvaka.
eto ga h1![]()
to boldirano je sve![]()
zuti fks@ uu koja promjena strane, bolje nije moglo. grande Heba, grande Ahmet.. jednostavno zelja da ih zavrse je presudila.
Ma i bez njih mozemo izvesti poprilicno respektabilan sastav. Ono sto je bitno jeste da igramo pametno i za razliku od Igmana i Borca realizujemo sve sanse.Aduka87 je napisao/la: ↑27 okt 2023, 15:35Druze ides Slogi koja ima kuci omjer 4/4, uz to bez pola ekipe, jos ako je istina za Avrama i Renana.Sanchez87hz je napisao/la: ↑27 okt 2023, 15:32Gdje to gostujemo na Bernabeu? Ako cemo biti bodom zadovoljni protiv nekih Sloga,onda Borcu ili Zrinjskom mozemo unaprijed cestitati.
Sahinovic
Mulalic - Djurickovic - Soldo-Radovic
Julardzija - Zeljkovic / Buljubasic - Mustafic
Hasic - Catakovic - Andjusic
Ovo je nesto sto ocekujem. Jedini je problem sto nam je klupa realno pretanka. Sem Zeljkovica i Ziljkica nemas nikoga izvan juniora uvesti.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
koliko se ljudi bore kad ih posaljemo na kaljenje u igman i velez, svaka im cast.
NEMA NAZAD
Daj ne zayebavaj. Ideš na titulu, a bod u Doboju ti premija. Sve stoji, idemo s miksanim sastavom, teren užasan, oni dobri kući i vjerovatno blago suđenje na njihovoj strani. Sve to stoji, al sutra samo pobjeda dolazi u obzir.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Za Renana je istina,za Avrama prvi put cujemAduka87 je napisao/la: ↑27 okt 2023, 15:35Druze ides Slogi koja ima kuci omjer 4/4, uz to bez pola ekipe, jos ako je istina za Avrama i Renana.Sanchez87hz je napisao/la: ↑27 okt 2023, 15:32Gdje to gostujemo na Bernabeu? Ako cemo biti bodom zadovoljni protiv nekih Sloga,onda Borcu ili Zrinjskom mozemo unaprijed cestitati.
Vidjet cemo
Ako je istina za sve igrace gore onda daj Boze...Osim ako nam bas sve od pocetka krene ulaziti.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Zelji mjeru jedino nisu uzeli Tuzla, Borac, Siroki i Zvijezda 
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Sta je sa Renanom i Avramom?
-
kogmagie46
- Kontakt:
Renan vjerovatno neće igrati zbog 2 žuta, a o Avramu evo i ja prvi put cujem
Loža i ledja.
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Ma lupate gluposti.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ovo je mozda neka taktika da zbunimo protivnika. Tako da Sloga Doboj, nek niko ne igra. Raspad nam sistema Vladex 
- 1 9 4 6 -
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.