FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Znaci jedan privatnik zega masu navijaca i klub.I kako on moze nedat nikom da pridje klubu.Koje su to metode.Otkud vi to znate da je ovo sve lose zbog tog jednog privatnika.Jeko taj privatnik.
-
- Kontakt:
Privatnik Rahman
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- LegendaIvica
- Kontakt:
+1irfo je napisao/la: ↑27 okt 2023, 17:47Zato što je jedan privatnik zapiko pomoćni i preko svojih poltrona ne da nikome da pridje klubuBundesliga je napisao/la: ↑27 okt 2023, 17:45Ja ne kontam kako Željo za sve ove godine nije mogao naći kakvog privatnika, investitora. A ne da se stalno mora krpiti i da navijači spašavaju klub. Sramota.
Drugi ce bolje ispricati i bolje znaju ali napisat cu samo da su nama cak neki na noge dolazili prosle sezone a mi ih odbijali.
Ako je istina ono sa onim arapom koji je htio doci onda treba vec jednom da mi navijaci uzmemo stvar u svoje ruke jer ono odbit je bezobrazluk i hinjaluk nekih gladnih pojedinaca.
al koja pichka moras biti da ne odes na press, i kako se kvari i ono malo ugleda kluba sto je ostalo, ovo je necuveno da pizda ovako pobjegne pet milja bih mu kazne spucao pa nek muca do Travnika
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
UBLEHO BEZ OBRAZA, ODLAZI!
Pa reci ba ono sa Arapom.Koje ono, kojim Arapom.Sve znam nista ne znam.Znaci mogli smo sad bit puni ko brod,borit se za titulu imat dobre igrace ali neko neda.Sve nesto ako ovo ono a nista konkretno.Reci pasa trebo nas kupit Arap ali taj i taj nije dozvolio.Da znamo na čemu smo.Ako je pojedinac taj i taj jaci i veći od kluba i navijaca pa nek nas onda jeb.. ko stigne bolje i nismo zasluzili.
Ovo je sramota sve šta se dešava ove sezone.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Neće niko od investitora doći i dati im pare da ovi ublehaši trpaju sebi u džep.Ovo treba sve rastjerati iz kluba do čistačice.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- dubioza144
- Kontakt:
Na samom početku Mulalić je rekao da je pobjeda bila “ho-ruk”. 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
- Kontakt:
Ako se nista ne promjeni mozemo mi ispasti a da covjeka neiznenadi.
- gegenpressing
- Kontakt:
Zapikali ljud pomoćni da talnu,nema tu obraza sekunde,zašto Jug šuti,jesu li vam gurnuli šta,šta radi ta skupština,jesu slijepi?
Kakvo vraćanje dugova,digle ublehe kredit sa hipotekom.
Napolje stoko bezuba.
Kakvo vraćanje dugova,digle ublehe kredit sa hipotekom.
Napolje stoko bezuba.
Brohra ribo se...
- LegendaIvica
- Kontakt:
Brate glupo mi ovdje prepricavati kao tetka neka sto se pise u nasoj Telegram grupi kad je vecina iz grupe koja bolje zna od mene isto ovdje na forumu. Nekako mi forum i nije za to niti je dobro ovdje pisati jer bas svi mogu citati. Bujrum tebi u grupu brt ne znam sta cekas ipak si ti jedan od starijih forumasa i znamo da si stvarno nas navijac.Alipasino je napisao/la: ↑27 okt 2023, 18:30Pa reci ba ono sa Arapom.Koje ono, kojim Arapom.Sve znam nista ne znam.Znaci mogli smo sad bit puni ko brod,borit se za titulu imat dobre igrace ali neko neda.Sve nesto ako ovo ono a nista konkretno.Reci pasa trebo nas kupit Arap ali taj i taj nije dozvolio.Da znamo na čemu smo.Ako je pojedinac taj i taj jaci i veći od kluba i navijaca pa nek nas onda jeb.. ko stigne bolje i nismo zasluzili.
Uglavnom bio neki arap iz emirata i donjeo bruku para. Nasi odbili jer mi smo Zeljeznicar i Zeljeznicar se ne prodaje.
Sto je Arap odbijen, pa Enver Moralic, pa Husic, pa Diglisic…
To je pitanje koje nama treba Kovacevic i ostali da odgovore a ne da lupaju cifre o dugu.
Malo cudno da neki potencijalni investitor plati tolike pare da ti udje PwC jedna od najvecih revizorskih i konsultantskih kuca u svijetu u klub i da se na kraju ne dogovore a mi za to tek saznamo nekoliko mjeseci poslje „propalog“ dogovora.

1-12 gol razlika u gostima
Pa i za ovo se treba svojski potruditi

Mulalicu, izvini

- avalPacidoroP
- Kontakt:
Jednostavno iz posta jednog od vodećih iz grupe na društvenim mrežama, dalo se zaključiti da Uprava ima punu podršku u saniranju dugova, a i da Željo ostaje pri svome "nikom te ne damo".
Tako da, mi investitora nećemo nikad dočekati.
Donedavno, i ja lično sam bio istog stava. Ali ovo sad je već uzelo maha, ovo je samo preživljavanje i pitanje dana kada ćemo igrati federalnu ligu. Bez para u sportu se više ne može.
Tako da, mi investitora nećemo nikad dočekati.
Donedavno, i ja lično sam bio istog stava. Ali ovo sad je već uzelo maha, ovo je samo preživljavanje i pitanje dana kada ćemo igrati federalnu ligu. Bez para u sportu se više ne može.
Ma nekima se osladili talovi oko istoka i iza istoka pa sad nema sanse da to rastjeras. Stvar je samo sto se suti o svemu i sto pojedini da nema Zelje ne bi imali tala ni u cemu i zbog toga se sve ovo vodi sto se tice nefunkcionisanja uprave kluba.
Sportski segment i ovi rezultati su samo posljedica nedjelovanja i lose organizacije cjelokupnog sistema. Mi smo propali jos prije godinu dana kad su nas lagali za pregovore i danas ce sutra ce, spasili su se tako sto su im igraci izborili europu a sam potez igraca da bjeze glavom bez obzira jasan je znak da u klubu nista ne funkcionise i da ovdje kod nas ostaje samo onaj kome je ime Zeljeznicar odskocna daska ili pokusaj vracanja karijere.
Davno sam rekao da smo mi ulica odnosno mahala klub i da ako nastavimo u tom smjeru mozemo samo potonuti. Problem se trebao poceti rjesavati davno ali smo zakasnili jer nas je europa zavarala, sada je bar jasno da ova uprava pojma o poslu nema i to vodi do svega ostalog. Ovu nasu kucu treba ocistiti, a poceti treba od temelja.
Uprava napolje, trebaju nam sposobni ljudi. Hvala ovima za vracanje dugova al ne vracajte se vise boga vam jer o poslu znanja nemate.
Sportski segment i ovi rezultati su samo posljedica nedjelovanja i lose organizacije cjelokupnog sistema. Mi smo propali jos prije godinu dana kad su nas lagali za pregovore i danas ce sutra ce, spasili su se tako sto su im igraci izborili europu a sam potez igraca da bjeze glavom bez obzira jasan je znak da u klubu nista ne funkcionise i da ovdje kod nas ostaje samo onaj kome je ime Zeljeznicar odskocna daska ili pokusaj vracanja karijere.
Davno sam rekao da smo mi ulica odnosno mahala klub i da ako nastavimo u tom smjeru mozemo samo potonuti. Problem se trebao poceti rjesavati davno ali smo zakasnili jer nas je europa zavarala, sada je bar jasno da ova uprava pojma o poslu nema i to vodi do svega ostalog. Ovu nasu kucu treba ocistiti, a poceti treba od temelja.
Uprava napolje, trebaju nam sposobni ljudi. Hvala ovima za vracanje dugova al ne vracajte se vise boga vam jer o poslu znanja nemate.
- ferroviario
- Kontakt:
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Nego kakva je situacija sa trenerima slobodnim?
Ima li ko upućeniji u tu tematiku da prati dešavanja u regionu?
Imamo li mi koga da isčupamo iz Hrvatske, Srbije, Slovenije?
Izmjene su pokazale koliko je Edis Mulalić bolji trener od Nermina Bašića i koliko bolje čita ono što se dešava na terenu.
Edisove izmjene su riješile utakmicu, Nerminove nas gurnule u još dublji bunar.
Edisove izmjene su riješile utakmicu, Nerminove nas gurnule u još dublji bunar.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma ko ce ti doci ovdje? Mozes naci trenera isto kao i igraca. Nekog da ozivi trenersku karijeru ili da ima u CV da je bio trener Zelje. Niko pametan ti nece doci u ovaj rusvaj i da mu ulica vodi klub i bude donosioc nekih odluka. Ma fuj gade mi se svi, postali smo ko politicka stranka. Necete mi zgaditi Zelju ali interesi kluba nisu vasi licni interesi i zalosno je gledati ovo sto gledamo trenutnoavalPacidoroP je napisao/la: ↑27 okt 2023, 19:41Nego kakva je situacija sa trenerima slobodnim?
Sam dokaz da hebene karte nisu znali prodavati nego su za europu bili redovo po 4 sata je meni dokaz da su glupi qrac
Trenutno korisnika/ca: b00t, CentarsutNaClanak921, Lokomotifa, Taree i 46 gostiju.