FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
41
21%
2. Borbu za Evropu
92
47%
3. Sredinu tabele
37
19%
4. Borbu za opstanak
27
14%

Ukupno glasova: 197

zeljovolimte
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljovolimte » 27 okt 2023, 19:48

GUBITAK IDENTITETA SE PLACA ROPSTVOM I PONIZENJEM!

Ko je razumio, razumio je. To je to u vezi investitora, a i receno vam je da ovi ljudi nemaju taj mandat. Odnosno, nece se upustiti u taj sukob sa naviijacima.

Sa druge strane, imate Misketa koji preko svojih botova pljuje po Bekricu. On mu je jos prepreka, Edisa je pomjerio jos Bekric i mozda se i ozvanici njegov angazman.
Naravno i on ima svoj interes, pomocni, dd..

Pririsak
Kontakt:

Post Postao/la Pririsak » 27 okt 2023, 19:53

zeljovolimte je napisao/la:
27 okt 2023, 19:48

Ko je razumio, razumio je. To je to u vezi investitora, a i receno vam je da ovi ljudi nemaju taj mandat. Odnosno, nece se upustiti u taj sukob sa naviijacima.

Sa druge strane, imate Misketa koji preko svojih botova pljuje po Bekricu. On mu je jos prepreka, Edisa je pomjerio jos Bekric i mozda se i ozvanici njegov angazman.
To je bolan bilo jer je SDA bila u klubu i kupila svoj udio ljudi na tribini jer uz to sve i oni mirisi sa svojom gradjevinskom.mafijom prostor iza zapada. Samo kad se sjetim sebijinih posjeta i supljih po mrezama evo muka mi odma.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 27 okt 2023, 19:54

Od necega moras da zivis, ako vec hoces da ti vlasnik kluba budu navijaci, onda napravis budzet i vidis da li mozes prikljuciti kriticnu masu navijaca koji su spremni da izdvoje godisnje odredjeni iznos, a da imaju pravo glasa. Ako to nisi u stanju, onda fino dati prava jednom investitoru koji se sve pita.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 27 okt 2023, 19:55

Pririsak je napisao/la:
27 okt 2023, 19:53

To je bolan bilo jer je SDA bila u klubu i kupila svoj udio ljudi na tribini jer uz to sve i oni mirisi sa svojom gradjevinskom.mafijom prostor iza zapada. Samo kad se sjetim sebijinih posjeta i supljih po mrezama evo muka mi odma.
Sa Diglisicem je bilo zavrseno sve. Poslije ove parole koja je kao zbog iftara i Ramazana podignuta, covjek nestaje.

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 27 okt 2023, 20:06

Jel moguće da NIKO sa klupe nije reagovao na ovo Hebibovo, opet ispred klupe piša na nas, niko da..... :hmmmm:

Uprava napolje!
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Jači od ratova, režima i partija!

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 27 okt 2023, 20:07

Ma jasno je ko dan sve..
Ako grupa kaže treba nam investitor, u roku dva mjeseca će se i naći.
Ali to se neće desiti.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 27 okt 2023, 20:10

avalPacidoroP je napisao/la:
27 okt 2023, 20:07
Ma jasno je ko dan sve..
Ali to se neće desiti.
Sve je to uredu, ali neka onda oni finansiraju dostojan nivo igrackog kadra. Nece ovo vise niko tripiti od prosjecnog navijaca.

Maniacs1987
Kontakt:

Post Postao/la Maniacs1987 » 27 okt 2023, 20:12

A i evo nešto razmišljam sve i da ode Bašić opet ostade Hamzaaaa Gasal hebo ga otac raspali zdepasti... Ne razumijem ljudi imaju poso a to je fudbal i svaki dan samo to ne ide u Sinkro ili Bingo da radi i opet nula pa jbt ... A i da ode Bašić koga bi doveli možda Musa ? Iliii Amaw svakako mu sada ništa nismo dužni. Dok vi poluretardirani pijuni sa foruma ne skontate za koliko se para igra i da nemamo para srat ćete ko štuke retardi ćao.

Pririsak
Kontakt:

Post Postao/la Pririsak » 27 okt 2023, 20:12

Ma jasno je ko dan sve..
Ali to se neće desiti.
Tako je. I nazalost je tako ne zbog toga sto smo mi Zeljo i nismo na prodaju nego zbog talova. Al zna dosta raje ko sta gradi i kako pa opet prolazi tako da na nama je da gledamo i lajemo dok karavani prolaze.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 27 okt 2023, 20:14

Nismo se obrukali , rezultat je okej. Okrecemo se domacim utakmicama protiv direktnih konkurenata za opstanak.

Pririsak
Kontakt:

Post Postao/la Pririsak » 27 okt 2023, 20:16

Maniacs1987 je napisao/la:
27 okt 2023, 20:12
A i evo nešto razmišljam sve i da ode Bašić opet ostade Hamzaaaa Gasal hebo ga otac raspali zdepasti... Ne razumijem ljudi imaju poso a to je fudbal i svaki dan samo to ne ide u Sinkro ili Bingo da radi i opet nula pa jbt ... A i da ode Bašić koga bi doveli možda Musa ? Iliii Amaw svakako mu sada ništa nismo dužni. Dok vi poluretardirani pijuni sa foruma ne skontate za koliko se para igra i da nemamo para srat ćete ko štuke retardi ćao.
Da, nemamo para i zbog toga bi nakon vise od dvije godine taj segment kluba koji je odgovoran za pare trebao isto tako ponuditi ostavku kako i strucni stab koji je po meni kriv ali ne toliko koliko je doveden u situaciju u kojoj se moras snalaziti a ne raditi posao.

Mozda si ti kompletnoretardiran pa nisi razmisljao o tome.

Railwayman30
Kontakt:

Post Postao/la Railwayman30 » 27 okt 2023, 20:28

mamonelafo je napisao/la:
27 okt 2023, 20:06
Jel moguće da NIKO sa klupe nije reagovao na ovo Hebibovo, opet ispred klupe piša na nas, niko da..... :hmmmm:

Uprava napolje!
Ko da reaguje? Bekric? Hasagic? Basic? Niko od njih nema taj stav. Sto to niko nista nije smio pisnuti kada je Edis bio na klupi(a sjetite se smrdice,kada nas je Edis vodio)
Sve dok,ne budu djeca u klubu,djeca Zelje,nista od nas nece biti.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 27 okt 2023, 20:40

Te fraze su vise otrcane...eto, svi uspjesni klubovi na svijetu glupi jer imaju investitore, a samo mi pametni sa ovakvim krpljenjem kraja s krajem.
OK, ako isti ti navijači koji odlučuju se vode tom parolom, neka onda ne pljuju igrače poslije utakmice i ne govore im "mora jaceee", jer nisi u situaciji za uspjehe ako ti je budzet za plate 60 000, nego ti je domet plafon sredina tabele
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

gegenpressing
Kontakt:

Post Postao/la gegenpressing » 27 okt 2023, 20:45

Pririsak je napisao/la:
27 okt 2023, 20:12
Ma jasno je ko dan sve..
Ali to se neće desiti.
Tako je. I nazalost je tako ne zbog toga sto smo mi Zeljo i nismo na prodaju nego zbog talova. Al zna dosta raje ko sta gradi i kako pa opet prolazi tako da na nama je da gledamo i lajemo dok karavani prolaze.
Sam čin da Jug ovo dopušta,budi sumnje.
Sve je to neko dozvolio.
Ovo se u historiji kluba nije desilo,ali šuti,ne puca.
Taldžije klasične :puke:
Brohra ribo se...

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 27 okt 2023, 20:57

U ponedeljak ide press Bekric Uprava i kapiten. Objasnjavaju stabilizaciju i zeljin gen.

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 27 okt 2023, 20:59

Jesul se vratili svi u istom autobusu?
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

Sarun
Kontakt:

Post Postao/la Sarun » 27 okt 2023, 21:02

Mozda sam lud, ali ja bi priliku dao Faći.

Osvojena titula sa kadetima, ove godine radi dobar posao sa Juniorima, a sigurno je veći mangup od svih trenera zadnjih godina.

Brat Senad nek mu čuva ledja.

Kad su mogli Sablja, Adzem i Joldic, vjerujem da mogu i Žerici…

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 27 okt 2023, 21:13

Pricate gluposti za Jug, al bas pricate gluposti. Uprava je odbila prijedlog i dobar plan nekoliko clanova skupstine da se trazi investitor. Uprava, a ne Jug. Jug, ako bude trebalo, je jedina garancija da ce klub opstati. Il ce neko od vas da akcija ako bude trebalo ? Da vam odmah odgovorim, akcijacete **** moj, bez uvrede.

Ustati pa spomenuti Jug, finta ne sto oni bas nece da se petljaju u rad klub, nije navijacki, nije ultra.

Sto se tice uprave, postaju sumnjivi, vidjecemo narednu skupstinu. Ako nesto odbijes moras da izadjes sa nekim planom i rjesenjem. Novembar ce biti zanimljiv.

Sto se tice tekme i Basica opet isto radi. Pet igraca je zarotirao u odnosu na Zvijezdu. Tri je morao, znam, al on svaku tekmu rotira 3 - 4 - 5 - 6 igraca. U odnosu na derbi sestorica novih :urnebes: Stila, Drina, Amoah ok, al opet jos trojica koje stalno salta. Ne ide, jbg. Bas ne ide i ovaj to ne konta. Pored izmjena on jos rotira igrace pa Ovcina malo igra lijevog beka, pa malo desnog. Cosic desno krilo pa desni bek pa lijevi bek pa veznjak, pa se krila rotiraju stalno i tako unedogled. Ambalaza rotira. Izgubio se ko abdest.

Dalje, grozan i klizav teren, kisa, a mi opet krenuli sa Acom i Cocom jos napadamo. Preslikani Gosk. Bogme je i rezultat preslikan. Ovaj nista nije naucio.

Vidno smo pali na sredini terena od 50 i neke minute Basic ne mijenja, kasni i to ubacuje dva bocna igraca i Bibera. Gasal je fulio start i omogucio kontru 4 na 2.

Kada smo kod kontre imamo igraca manje, potroseni vidno i ljudi nam istrce 4 na 2 kontru. Genijalno.

Najjaca je prica o omladinskom pogonu i prilikama za mlade igrace, naredna tema ja se malo salio :urnebes:

To je onako na prvu, noga u roku odmah. Ovaj se bas izgubio. Hvala na svemu, sretno.

Onaj crveni sa igmanove tribine ce ga bas popusiti. Bas se zajebo :urnebes:

1921ljoze
Kontakt:

Post Postao/la 1921ljoze » 27 okt 2023, 21:18

Razumijem da je ekipa limitirana al nije toliko da smo dali 1 gol u gostima....drugo basic je izgubio svlacionicu a i pogubio se sa rotacijama i to se vidi.....trece ono sto mi smeta jeste ovo kad izgubis nema izjave a ovamo supljiras kako predstavljas zelju navijace ovo ono trazis igru i nacin kad pobjedis da to bude fino al nije tako....uostalom nema on nekih uspjeha iza sebe kao trener da ga trpimo..
Hvala mu za izborenu evropu i za igre u evropi.....ostalo nije bilo dobro iako je bilo poraza u 90+ al opet po meni treba da ide.....
Evropa i 4 mjesto jos nije izgubljeno al vakat je da se trgnemo...

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 27 okt 2023, 21:20

Sto mogu ljudi srat iz tople fotelje o Jugu malo je reci.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.