Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Boljevic,Amoh,Selimovic gdmrne pare istresli nebil evropu izborili,kad ono borba za opstanak. Dodas tu Stilica,Cocalica,Kosorica,Mekica i ostale vedete 20 pojacanja ni jedna se pokazao nije,pardon samo je Jaber lagan. Znaci istresli pare a bore se za opstanak. Kad se borite vec za opstanak gurnite barem sve juniore,barem mozda prodate nekog a ne suplje stabilizacija sa starohanima.
Basic Nermin unosi nemir
Ma ne daju čovjeku da ide, zarobili ga, čovjek daje ostavku, neće da dođe na pressicu, bježi od njih, oni mi ne daju da ide, nazor ga drze. Pustite čovjeka i mučite svoje muke sami. E moj Bašiću gdje se ti uvali samo....
Jusufbegović novi trener Želje kao da gledam. Vjerovatno najbolje na tržištu što mogu uzeti trenutno.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Prvo nek mu generalni sponzori vrate njegovu opremu, znaci i kamere i kacigu, pa ce on razmisliti da uz otpremninu napusti charity field
Dje ste p.i.z.d.e, zabi vam ga Heba u cvaju...mora da boli, j.e.b.o te mora da boli, mora da boli, j.e.b.o te mora da boli....

-
- Kontakt:
Sta kaze ovaj Kabiri,bez milosti,bez obzira na posljedice
Sto im sad odjednom ne valja Basic a u 2 kategorije ih je cojek uveo u top 10.
Tabela sve ukupno i tabela domacin su tu, a i u gostima su dobri, solidni, jedanesti. Malo im fali da i tu ulete medju 10 najboljih.
Tabela sve ukupno i tabela domacin su tu, a i u gostima su dobri, solidni, jedanesti. Malo im fali da i tu ulete medju 10 najboljih.
- PeppermintSA
- Kontakt:
-
- Kontakt:
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- TurkishAirlines
Da li bi mi koji navijamo za Sarajevo, mogli ocekivati da zeljo otkine koji bod u BL?
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- thenaturalone
- Kontakt:
Basic mozda nije los trener, ali ovakvog Zelju ne moze voditi.
Zeljo je u finansijskoj dubiozi, ima osrednji igracki kadar, a kod nas vazi za veliki klub i ocekivanja navijaca su ogromna sto igracima i strucnom stabu stvara veliki pritisak.
Ljudi koji me poznaju, znaju da sam govorio da su u Zelji pogrijesili sto su se odrekli Mulalica, jer smatram da nije losiji trener od Basica, uostalom kod nas su svi treneri u par deka (izuzev Simona Rozmana i Jakirovica koji je sad u HR), ali je Mulalic zeljin vojnik, zeljino dijete i mogao je iz igraca izvlaciti ne 100%, nego 300%...
Samo sto Mulalic ne zna prodavati demagogiju kao sto zna Basic, ali zato je znao od svakog igraca napraviti ratnika, to zeljini navijaci nisu znali prepoznati i istrpiti, mislili su da sa Basicem dobijaju modernog trenera koji ce od Zelje napraviti da igraju Tika Taku...
Ovo govorim kao navijac Sarajeva kojem je Mulalic znao itekako biti iritantan, ali recimo uvijek bi se vise bojao u derbiju da Zelju vodi Mulalic nego Basic, pametnom dosta.
Bez zajebancije ali Zelji se uopse ne pise dobro, izgubili su gledanost i jos vise ce opadati, a znamo koliko im to znaci sa finansijske strane, navijaci su ogorceni i na ovim igracima osrednjeg kvaliteta je strasan pritisak, zamislite da ste u njihovoj kozi i da imate lose rezultate a vasi navijaci vam prijete, hajde pokusajte poslije toga odigrati dobru utakmicu.
Takodjer igraci koji bi u buducnosti mozda i dosli u klub ce dobro razmisliti da li ce doci u tako toksicnu sredinu, bolje im je otici u Igman, nece im niko prijetiti nakon losih rezultata.
Sve u svemu, nije lako danas biti Zeljin navijac, a osim ulaska investitora u klub ja ne vidim kako se oni mogu izvuci iz ove situacije, evrope sigurno za dugo nece vidjeti a dugovi ih stiscu.
Zeljo je u finansijskoj dubiozi, ima osrednji igracki kadar, a kod nas vazi za veliki klub i ocekivanja navijaca su ogromna sto igracima i strucnom stabu stvara veliki pritisak.
Ljudi koji me poznaju, znaju da sam govorio da su u Zelji pogrijesili sto su se odrekli Mulalica, jer smatram da nije losiji trener od Basica, uostalom kod nas su svi treneri u par deka (izuzev Simona Rozmana i Jakirovica koji je sad u HR), ali je Mulalic zeljin vojnik, zeljino dijete i mogao je iz igraca izvlaciti ne 100%, nego 300%...
Samo sto Mulalic ne zna prodavati demagogiju kao sto zna Basic, ali zato je znao od svakog igraca napraviti ratnika, to zeljini navijaci nisu znali prepoznati i istrpiti, mislili su da sa Basicem dobijaju modernog trenera koji ce od Zelje napraviti da igraju Tika Taku...
Ovo govorim kao navijac Sarajeva kojem je Mulalic znao itekako biti iritantan, ali recimo uvijek bi se vise bojao u derbiju da Zelju vodi Mulalic nego Basic, pametnom dosta.
Bez zajebancije ali Zelji se uopse ne pise dobro, izgubili su gledanost i jos vise ce opadati, a znamo koliko im to znaci sa finansijske strane, navijaci su ogorceni i na ovim igracima osrednjeg kvaliteta je strasan pritisak, zamislite da ste u njihovoj kozi i da imate lose rezultate a vasi navijaci vam prijete, hajde pokusajte poslije toga odigrati dobru utakmicu.
Takodjer igraci koji bi u buducnosti mozda i dosli u klub ce dobro razmisliti da li ce doci u tako toksicnu sredinu, bolje im je otici u Igman, nece im niko prijetiti nakon losih rezultata.
Sve u svemu, nije lako danas biti Zeljin navijac, a osim ulaska investitora u klub ja ne vidim kako se oni mogu izvuci iz ove situacije, evrope sigurno za dugo nece vidjeti a dugovi ih stiscu.
Dobro jutro. Samo da podsjetim da mora jače.
-
- Kontakt:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Sloboda bi se mogla predstaviti kao:
Sloboda
Beztrofejna Sloboda
Sloboda 0 0 0
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Jesu li posjetili majstora improvizacije na treningu znal se sta
NEMA NAZAD
cvikeraaašššKONTRASVIH je napisao/la: ↑28 okt 2023, 10:07Sloboda bi se mogla predstaviti kao:
Sloboda
Beztrofejna Sloboda
Sloboda 0 0 0

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.