FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Dosta više rasprave, vratimo se mi na temu. 

Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- Probisvjet
- Kontakt:
Sloboda treba:
1.Stadion
2. Upravu
3. Sponzore
4. Navijace koji su jaki, disciplinovani, organizovani
5. Trenera koji nije dosao da radi volonterski
1.Stadion
2. Upravu
3. Sponzore
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Drugim riječima, nemamo nište - trebamo sve. Sreća je jedino što imamo dobar igrački kadar.Probisvjet je napisao/la:Sloboda treba:
1.Stadion
2. Upravu
3. Sponzore
Spammer
FK Sloboda: Kadeti i juniori dočekuju Borac
Kadetska i juniorska selekcija FK Slobode danas će na stadionu Tušanj u okviru omladinske lige odmjeriti snage sa glavnim konkurentom za naslov prvaka banjalučkim Borcem. Tim koji sa klupe predvoti trener Asmir Mehinović - Bato svoj susret će igrati u 13 sati, dok će momčad Sakiba Malkočevića pojačana povratnicima sa probe Mešanovićem (Genk), Čivićem (zagrebački Dinamo) igrati u kompletnom sastavu u 15 sati.
Koji je ovo sad Mesanovic ?
Kadetska i juniorska selekcija FK Slobode danas će na stadionu Tušanj u okviru omladinske lige odmjeriti snage sa glavnim konkurentom za naslov prvaka banjalučkim Borcem. Tim koji sa klupe predvoti trener Asmir Mehinović - Bato svoj susret će igrati u 13 sati, dok će momčad Sakiba Malkočevića pojačana povratnicima sa probe Mešanovićem (Genk), Čivićem (zagrebački Dinamo) igrati u kompletnom sastavu u 15 sati.
scudetto je napisao/la:FK Sloboda: Kadeti i juniori dočekuju Borac
Onaj isti Mesanovic koji je bio u Dinamu ... na probi
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Steta sto jucer nismo uzeli 3 boda,onakvo sarajeva je jucer trebalo najmanje 4-5 komada,al vile su ih nosile..i jos pricaju ne mogu na Tusnju uzeti bodove,pa gdje ce kad se ko kukavice postave,i hoce 3 boda
vidim i dalje pitarcici su na ovoj temi,neka svaka cast,sedmicu ranije su ovdje,pa mogu jos,dokaz da slucaj Gavaric isprao mozak,ali nisu pricali o fudbalu,vec o neredima hahhaa.

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ma nije ni bio na mecu,to cuo od nekog sa tekme,ili citao sa drugih foruma pa prenosiUrbanBatalion je napisao/la:Halo bote, znas li ti sta se desilo prije tekme. Pa bilo je fukara i 1000 ali nisu nam dali uci, hajd sta cu ja tebi tu objasnjavat vjerovatno nisi ni bio na mecu. Furas se tu bezveze....HzBvB je napisao/la:Evo me s tekme dosao ...
Fukare , koje Fukare ... ne znam mozda se njima nije navijalo zato sto nisu bili na Sjeveru ali ako se ono moze nazvati navijackom skupinom.... imali su jednu pjesmicugazi pitare
![]()
Kamenjanje standard i to sve neki satro mafijasi , neka loziona ....
Stara prica, u tz se kasni po poluvrijeme
Sloboda je bila bolja ( imala jeste bolje prilike ) nista spektakularno , stativa je bezveze bila ali onaj lik sto je promasio glavom(preceka) stvarno ne znam kako mu je to uspjelo....
Kako se nalozite na horde treba svake sedmice da bude tekma...

@Urban
Ma pusti ih na miru,vidis da su citavu sedmicu ovdje,evo poceli se i zalit nesto,to im treba bacat cvijece kad dolaze,a oni kulturni,ne psuju,ne tuku se itd.. svima nadju mane,a sebe ne gledaju.
- legenda reala
- Kontakt:
Đesi Hary kako bi na utakmici jel te ko diro 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Ovi u Tuzli se stvarno moraju liječiti od mržnje prema svemu što dolazi iz Sarajeva. Nama su neki likovi prije par godina dizali tri prsta i uz to bili u dresovima Zvijezde.Posle toga sam rekao u taj nazovi grad nikad više. Moj vam je prijedlog u red i na liječenje jer se ova vaša malograđanština mora stručno opservirati. Vi nikako da shvatite da nam niste interesantni. Prestanite se paliti !!!
TM87
Ma nije niko,ne smijulegenda reala je napisao/la:Đesi Hary kako bi na utakmici jel te ko diro

tm-ovac iz mase je napisao/la:Ovi u Tuzli se stvarno moraju liječiti od mržnje prema svemu što dolazi iz Sarajeva. Nama su neki likovi prije par godina dizali tri prsta i uz to bili u dresovima Zvijezde.Posle toga sam rekao u taj nazovi grad nikad više. Moj vam je prijedlog u red i na liječenje jer se ova vaša malograđanština mora stručno opservirati. Vi nikako da shvatite da nam niste interesantni. Prestanite se paliti !!!

Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 13 mar 2011, 14:23, ukupno mijenjano 1 put.
- Probisvjet
- Kontakt:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Saopćenje za javnost UG “Fukare Tuzla 1987″
Nakon što smo u subotu izvjestili o incidentu koji je zabilježen pred početak derbi utakmice između Slobode i Sarajeva na Tušnju, kada se dio domaćih navijača sukobio s policijom, saopćenjem za javnost oglasili su se iz UG “Fukare Tuzla 1987″, koji objavljujemo u cjelosti.
˝Povodom objavljivanja pojedinih medija i portala da se naši članovi optužuju za izazivanje nereda prije utakmice FK Sloboda - FK Sarajevo, osjećamo potreba da istupimo u javnost s našim saopštenjem. Oštro osuđujemo MUP TK za prozivanje Fukara kao izazivače nereda prije subotnje utakmice između FK Sloboda - FK Sarajevo.
Pripadnici specijalne jedinice MUP-a TK čitav dan su nagovještavali da će bit nereda, pokušavali su sa raznim provokacijama, ali ni jedan akt nije rezultirao napadom na službeno lice, tako da su se oni sami morali pobrinut da izazovu nerede. Na okupljanju na Sonom trgu u 12 sati jedan pripadnik specijalne jedinice demonstrira svoju silu na jednom momku, samo zato što je on pred njegovim očima sipao pivo u čašu. Maltretiranja su se nastavila i u Kavezu na Slatini. Prilikom razgovora jednog od naših članova i jednog člana specijalne jedinice u vezi tribine na koju trebamo bit smješteni, prilazi mu drugi specijalac i suzavcem ga popršće u oči, ničim izazvanim i bez ikakvog razloga.
Oko 14 sati kordon iz Kaveza kreće prema sjevernoj tribini, u nadi da ćemo na istoj i pratit utakmicu. Tom prilikom postavljaju se specijalci i policajci ispred ulaza na tribinu. Dok nam komandir govoreći kroz megafon objašnjava iz kojih razloga ne možemo ući na Sjevernu tribinu, bez ikakvog razloga dolazi do upotrebe sile od specijalne jedinice, tačnije od specijalca Suljić Muhameda zvanog Kobra. Ničim izazvanim, Suljić napada jednog momka naše navijačke skupine, obara ga na asfalt i počinje pendrekom da ga udara. Tom prilikom, drugovi s tribine stali su u odbranu svog druga, odgurnuli specijalca i izvukli svog druga iz nevolje.
Ostali pripadnici specijalne jedinice su to shvatili kao naš napad na službeno lice,i vadeći suzavce i pendreke dobili su ono što su tražili, masovne nerede. UG “Fukare Tuzla 1987″ zahtjeva automatsku suspenziju i krivičnu prijavu za čovjeka koji je pokvario derbi, Suljić Muhameda, zbog demonstriranja prekomjerne sile, izazivanje opšte opasnosti i napad na maloljetnika bez razloga˝.
Nakon što smo u subotu izvjestili o incidentu koji je zabilježen pred početak derbi utakmice između Slobode i Sarajeva na Tušnju, kada se dio domaćih navijača sukobio s policijom, saopćenjem za javnost oglasili su se iz UG “Fukare Tuzla 1987″, koji objavljujemo u cjelosti.
˝Povodom objavljivanja pojedinih medija i portala da se naši članovi optužuju za izazivanje nereda prije utakmice FK Sloboda - FK Sarajevo, osjećamo potreba da istupimo u javnost s našim saopštenjem. Oštro osuđujemo MUP TK za prozivanje Fukara kao izazivače nereda prije subotnje utakmice između FK Sloboda - FK Sarajevo.
Pripadnici specijalne jedinice MUP-a TK čitav dan su nagovještavali da će bit nereda, pokušavali su sa raznim provokacijama, ali ni jedan akt nije rezultirao napadom na službeno lice, tako da su se oni sami morali pobrinut da izazovu nerede. Na okupljanju na Sonom trgu u 12 sati jedan pripadnik specijalne jedinice demonstrira svoju silu na jednom momku, samo zato što je on pred njegovim očima sipao pivo u čašu. Maltretiranja su se nastavila i u Kavezu na Slatini. Prilikom razgovora jednog od naših članova i jednog člana specijalne jedinice u vezi tribine na koju trebamo bit smješteni, prilazi mu drugi specijalac i suzavcem ga popršće u oči, ničim izazvanim i bez ikakvog razloga.
Oko 14 sati kordon iz Kaveza kreće prema sjevernoj tribini, u nadi da ćemo na istoj i pratit utakmicu. Tom prilikom postavljaju se specijalci i policajci ispred ulaza na tribinu. Dok nam komandir govoreći kroz megafon objašnjava iz kojih razloga ne možemo ući na Sjevernu tribinu, bez ikakvog razloga dolazi do upotrebe sile od specijalne jedinice, tačnije od specijalca Suljić Muhameda zvanog Kobra. Ničim izazvanim, Suljić napada jednog momka naše navijačke skupine, obara ga na asfalt i počinje pendrekom da ga udara. Tom prilikom, drugovi s tribine stali su u odbranu svog druga, odgurnuli specijalca i izvukli svog druga iz nevolje.
Ostali pripadnici specijalne jedinice su to shvatili kao naš napad na službeno lice,i vadeći suzavce i pendreke dobili su ono što su tražili, masovne nerede. UG “Fukare Tuzla 1987″ zahtjeva automatsku suspenziju i krivičnu prijavu za čovjeka koji je pokvario derbi, Suljić Muhameda, zbog demonstriranja prekomjerne sile, izazivanje opšte opasnosti i napad na maloljetnika bez razloga˝.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- SaltCityAttack
- Kontakt:
LAZES OCAMItm-ovac iz mase je napisao/la:Ovi u Tuzli se stvarno moraju liječiti od mržnje prema svemu što dolazi iz Sarajeva. Nama su neki likovi prije par godina dizali tri prsta i uz to bili u dresovima Zvijezde.Posle toga sam rekao u taj nazovi grad nikad više. Moj vam je prijedlog u red i na liječenje jer se ova vaša malograđanština mora stručno opservirati. Vi nikako da shvatite da nam niste interesantni. Prestanite se paliti !!!

Jos nesto taj lik sto je bio tad u zvezdinom dresu je danasnji drot , tako da je svakako jos jedan ralzog vise da dobije maru gataru dok je u civilnom

Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 13 mar 2011, 16:35, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ma treba odnose normalizovati, ovo ne vodi nicemu 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
bilo kako bilo drotovi su pokvarili sve ebiga...fukare fakticki nisu ni bile, uslo je ono sto je uslo, veliki broj nije bio tu nakon svega,tako da je glupo uopste pisati o njihovom nastupu u ovoj utkamici...ebiga da smo bili na sjeveru vjerujem da bi sve bilo mirno i Horde bi usle lijepo na D tribinu i sigurno bi bilo sve perfektno sa jedne i druge stane
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
i onaj vidi portal treba ugasit
...naravno publika i navijaci ogorceni sportom skandirlai su Imamovicu i naravno sa razlogom, ali onaj portal mi onako ide na zivce, koji izgleda radi samo za to, kako bi imali prostora srat jedni protiv drugih...nije me iznenadilo, pa odmah su oni imali nesto napisati kako su fukare skandirale
...zato ne kazu javno da taj portal ustvari vodi nas bivsi prijesednik, koji je zatajio lovu od svih tih transfera i koji je mozda uzeo lovu i od saveza za koju smo trebali dobiti, nakon sto smo izgubili evropu?...eto da su oni na vlasti, garant nebi imali ni ovo malo tribine , a da ne govorim o stadionu i onda bi vjerovatno neki drugi portal koji je protiv njih pisao ovo slicno, sto bi im isto ovako odgovorio.....nista novo vidjet na tom portalu samo prepucavanja izmedju SDP,SDA I ostalih sto naroda jednostavno vise boli K....

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Vidim joge je postao jako popularan i po fejsu masovno ga raja dodaje u prijatelje , bit ce gori od Zlatka Jurica nakon onog klipa u Travniku 

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
kako mu je nick da ga i ja dodam?Dirk je napisao/la:Vidim joge je postao jako popularan i po fejsu masovno ga raja dodaje u prijatelje , bit ce gori od Zlatka Jurica nakon onog klipa u Travniku
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga, ZaBoljuSlobodu i 13 gostiju.