Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ma to slučajno sudija svirao ofsajd, šta vam je 

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Ladno podigao zastavicu Andjusicu, koji bi isao 1 na 1 sa golmanom Sloge.letsgofighter je napisao/la: ↑28 okt 2023, 13:58Znači ladno je trebalo 2:0 da bude, kakva "greška" sudije !
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Nijedna ekipa nije imuna na pitarsku aktivaciju pravila da kad igrač odbrane dodaje loptu gostu je ofsajd
-
- Kontakt:
Kakvi debili.
Kad vidim koliko vas mrzi Sarajevo skontam koliko smo veliki.
Opet ćete u rupe na kraju utakmice.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ti baš nešto kivan otkako je Sabrina poslala Husarića u piičku materinu.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Kakva mrznja o cemu pricas. Ja upravo vidio da igrate kad ofsajd svira u gol sansijurisicduska je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:01Kakvi debili.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Mazlume jedan, ti si juce opravdavao sudijsku odluke kad nije svirao cist faul nad Drljom na 18 metara od gola, i jos larpdao kako sudija radi odlican posao.jurisicduska je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:01Kakvi debili.
Jel to indirektno priznajes da je Zeljo prevelik klub, aaa?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:03Kakva mrznja o cemu pricas. Ja upravo vidio da igrate kad ofsajd svira u gol sansijurisicduska je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:01Kakvi debili.
Opet ćete u rupe na kraju utakmice.![]()
Jesi li vidio crveni karton i offside u go šansi bar 2 metra koji je izmislio ? To nisi vidio ?
**** ti mazlum sestru usta
Ovo se na ovog gore odnosi kontrasvih da ne pomisliš da tebe šta vrijeđam ti si mi drag
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 28 okt 2023, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
Duska jesi na utakmici?jurisicduska je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:04KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:03Kakva mrznja o cemu pricas. Ja upravo vidio da igrate kad ofsajd svira u gol sansijurisicduska je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:01Kakvi debili.
Jesi li vidio crveni karton i offside u go šansi bar 2 metra koji je izmislio ? To nisi vidio ?
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Kad smo kod Husarica, golman Trako clan AK Sport Agencije danas upisuje nikad laksa 3 boda.HordasOdMalena je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:02Ti baš nešto kivan otkako je Sabrina poslala Husarića u piičku materinu.![]()
Sarajevo je ocajna ekipa, a s obzirom da im je na golu ova letva Sahinovic ocekujem visokih 3:0.
-
- Kontakt:
Majstore gledao si ponovljeni snimak kamere koja je snimala iz kornera, i sam da znas da je vise bio engo nije ofsajd al hajd...btw veze nemate danas, jedan od onih dana....Nirton je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:00Ladno podigao zastavicu Andjusicu, koji bi isao 1 na 1 sa golmanom Sloge.letsgofighter je napisao/la: ↑28 okt 2023, 13:58Znači ladno je trebalo 2:0 da bude, kakva "greška" sudije !
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
-
- Kontakt:

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Kao sto sam gore napisao, tek sam poceo gledati. Postavi svima, imas ovog hordasaodmalena on je tu sa full opremom kad igra Zeljo.jurisicduska je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:04KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:03Kakva mrznja o cemu pricas. Ja upravo vidio da igrate kad ofsajd svira u gol sansijurisicduska je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:01Kakvi debili.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Što ne mijenja činjenicu da ga je Sabrina poslala u piičku materinu i sad si malo ljut.Wanderson je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:05Kad smo kod Husarica, golman Trako clan AK Sport Agencije danas upisuje nikad laksa 3 boda.HordasOdMalena je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:02Ti baš nešto kivan otkako je Sabrina poslala Husarića u piičku materinu.![]()
Sarajevo je ocajna ekipa, a s obzirom da im je na golu ova letva Sahinovic ocekujem visokih 3:0.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Hahahahaha fol Jovic pade a on udara glavom
Majku im **** samo udaraju
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 28 okt 2023, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Navijač Željezničara i oprema. Name a better duo.KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:06Kao sto sam gore napisao, tek sam poceo gledati. Postavi svima, imas ovog hordasaodmalena on je tu sa full opremom kad igra Zeljo.jurisicduska je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:04KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:03
Kakva mrznja o cemu pricas. Ja upravo vidio da igrate kad ofsajd svira u gol sansi![]()
Kakva gnjida od igrača, a još jača reakcije retarda Vladejurisicduska je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:09Hahahahaha fol Jovic pade a on udara glavom

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Skršiš tolike pare i vezni red ti Mustafić i Julardžija
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Navijac Sarajeva i realnost.HordasOdMalena je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:09Navijač Željezničara i oprema. Name a better duo.KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:06Kao sto sam gore napisao, tek sam poceo gledati. Postavi svima, imas ovog hordasaodmalena on je tu sa full opremom kad igra Zeljo.jurisicduska je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:04
-
- Kontakt:
Jagoda redovno oduci od fudbala ove mlade i perspektivne trenere
Premazan svim bojama.

1921
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Direktorcic, ELDIABLO20, Mostarska, nedimmmm1337, PapakIzSa, riki46, Zigazaga i 77 gostiju.