Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pratite li vi fks????KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 okt 2023, 15:29Karma je cudo. A to koliko ih je vecina iskompleksirana i koliko prate Zelju, pokazuje 50+ ispisanih stranica kada smo mi gubili od iste ekipe u Doboju.![]()
viewtopic.php?f=3&t=16079&start=113580
Ja licno ne pratim i **** me boli iskreno za vas klub, realno i vas za nas tako da

04.10.2009 !
Rutinski nas odradili, drago mi je zbog kona, konacno i njima osmijeh na ustima ❤
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- HordasOdMalena
- Kontakt:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Vrijeme je za rebuild. Mirva the Builder.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ponovo nije dosuđen čist penal protiv Sarajeva.
Velež, Borac, Igman, Sloga, to je ono što se onako iz glave sjećam, vjerovatno je bio još koji.
Džaba sudije, džaba milioni, džaba sve...
Velež, Borac, Igman, Sloga, to je ono što se onako iz glave sjećam, vjerovatno je bio još koji.
Džaba sudije, džaba milioni, džaba sve...

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mjenjam tri moderna trenera za Jadu Vlagodica ,dajem i doplatu
Realno Vlado je podcjenjen trener a iza je njega je iskustvo a to je bitno.
Sarajevo ocekivano,to je tim za 5-6 mjesto,s tim da ako bi bilo sportske srece i sportske nesrece kod Veleza i Sirokog da pokusamo napasti cetvrto mjesto. To je realan domet ovih starohana, bogalja i preplacenih narkomana. To govorim od pocetka.
Slovenac k'o Slovenac ,sto Bosanac ukrade iz trka Slovenac krade iz mjesta. Slovencu je samo bitno da tusne svog igraca,onog purgera,uzme kakve odstete i da se zanogeta. Ko sa onim poganim seljacicom Ibricicem dolazi u paru,s njim moras biti extremno oprezan. Kad njih dvojica udju u sobu,odmah se za novcanik uhvatiti.

Sarajevo ocekivano,to je tim za 5-6 mjesto,s tim da ako bi bilo sportske srece i sportske nesrece kod Veleza i Sirokog da pokusamo napasti cetvrto mjesto. To je realan domet ovih starohana, bogalja i preplacenih narkomana. To govorim od pocetka.
Slovenac k'o Slovenac ,sto Bosanac ukrade iz trka Slovenac krade iz mjesta. Slovencu je samo bitno da tusne svog igraca,onog purgera,uzme kakve odstete i da se zanogeta. Ko sa onim poganim seljacicom Ibricicem dolazi u paru,s njim moras biti extremno oprezan. Kad njih dvojica udju u sobu,odmah se za novcanik uhvatiti.

Zrinjski imao 2 jake utakmice u ligi, protiv Sarajeva bez suta uwokvir i protiv vice nula! **** od ekipe
HAHHAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
JOJ DINAMA
JOJ DINAMA
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Vlado nas je isprskao. Rozmanov kiks. Ali ti fakat pretjerujes. Kakvo 5-6 mjesto? Daj ba.Antikloc je napisao/la: ↑28 okt 2023, 15:34Mjenjam tri moderna trenera za Jadu Vlagodica ,dajem i doplatu![]()
Slovenac k'o Slovenac ,sto Bosanac ukrade iz trka Slovenac krade iz mjesta. Slovencu je samo bitno da tusne svog igraca,onog purgera,uzme kakve odstete i da se zanogeta. Ko sa onim poganim seljacicom Ibricicem dolazi u paru,s njim moras biti extremno oprezan. Kad njih dvojica udju u sobu,odmah se za novcanik uhvatiti.![]()
-
- Kontakt:
Sarajevo ima neki veci problem od same igre.
Njima se na "povrede" zali skoro cijela ekipa.
Sta li se tu desavaa..
Njima se na "povrede" zali skoro cijela ekipa.
Sta li se tu desavaa..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Slogirali nas
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Hoce li karavlasi opet glasati za vucica?Dritan Abazovic je napisao/la: ↑28 okt 2023, 15:33Ponovo nije dosuđen čist penal protiv Sarajeva.
Džaba sudije, džaba milioni, džaba sve...![]()
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Rekao bi coach iz tri poluprilike.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Sloga 3-0
Crni Cerak 🐦⬛
Dovedu se igrači Varešanoviću, preuzme ih Rožman i većinu ih rastjera!!
Rogić
Zeljković
Mulalić
Kapetanović
Šerbečić
Balta
Ikić
Vrančić
Viveros
Pena
Soldo?
Guliašvili
Kjeremeh ?(stranac,rezerva)
Radović?
Neki su tu samo što nema ko drugi, a neki su odavno out. Bože sačuvaj.
Rogić
Zeljković
Mulalić
Kapetanović
Šerbečić
Balta
Ikić
Vrančić
Viveros
Pena
Soldo?
Guliašvili
Kjeremeh ?(stranac,rezerva)
Radović?
Neki su tu samo što nema ko drugi, a neki su odavno out. Bože sačuvaj.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Što si mi plakao da te ne diram?

Al nas Slogira
-
- Kontakt:
Sad lagano vikend i pdf Sarajeva 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.