Pito bi te ja da se uvezu 3-4 poraza..necemo sad bajke pricat
Premijer liga BiH - aktuelno
- tutankamon1905
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- HordasOdMalena
- Kontakt:
KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 okt 2023, 15:51HordasOdMalena je napisao/la: ↑28 okt 2023, 15:47Koja razlika između jučer i danas.
"Šta se smiješ debilu?", "posjetit ćemo vas na treningu" i ovo danas. Gospoda.![]()

Šta sad trebam ja naći snimak iz 2016. kad ste skidali dresove sa igrača? Poredim jučerašnju reakciju i danas, zar je to toliko teško skontati?

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Orilo gorilo Ibro mi te volimo..
Ovo već ne može biti slučajno, hajde ovaj danas nije bio nešto pretjerano važan ali ipak je bio na 1-0 i utakmica je mogla otići u drugom smjeru.
Ne vidim da portali pišu o tome.
Ne postoji razlika u suđenju Sarajevu i Borcu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Još su maksuz jučer ostavili neke igrače da bi danas mogli igrati protiv nasZutti je napisao/la: ↑28 okt 2023, 15:46Ako ništa drugo, kone ponižavamo u svim uzrastima.Danas je na pomoćnom terenu stadiona Grbavica odigran juniorski sarajevski derbi u okviru 12. kola Omladinske premijer lige Bosne i Hercegovine.
Bordo omladinci su slavili visoku pobjedu nad svojim plavim vršnjacima, rezultatom 6:1.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pukneš 3:0 u Doboju bez stvorene šanse pa opet pjesma. Lik postavio video i izvukao neki povik kao odgovor na one zayebancije od jučer, a u videu potpuno druga stvar i enormna razlika u odnosu na jučer.tutankamon1905 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 15:52Pito bi te ja da se uvezu 3-4 poraza..necemo sad bajke pricat
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Čuvali juče par juniora koje priželjkuju u prvom timu, danas 6 komada. Bolje da su im juče dali šansu.Zutti je napisao/la: ↑28 okt 2023, 15:46Ako ništa drugo, kone ponižavamo u svim uzrastima.Danas je na pomoćnom terenu stadiona Grbavica odigran juniorski sarajevski derbi u okviru 12. kola Omladinske premijer lige Bosne i Hercegovine.
Bordo omladinci su slavili visoku pobjedu nad svojim plavim vršnjacima, rezultatom 6:1.
MortemHz je napisao/la: ↑28 okt 2023, 15:54Još su maksuz jučer ostavili neke igrače da bi danas mogli igrati protiv nasZutti je napisao/la: ↑28 okt 2023, 15:46Ako ništa drugo, kone ponižavamo u svim uzrastima.Danas je na pomoćnom terenu stadiona Grbavica odigran juniorski sarajevski derbi u okviru 12. kola Omladinske premijer lige Bosne i Hercegovine.
Bordo omladinci su slavili visoku pobjedu nad svojim plavim vršnjacima, rezultatom 6:1.![]()
![]()

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la: ↑28 okt 2023, 15:53Ovo već ne može biti slučajno, hajde ovaj danas nije bio nešto pretjerano važan ali ipak je bio na 1-0 i utakmica je mogla otići u drugom smjeru.
Prošle sezone pored Borca ste imali najvećih sudijskih poguranaca. I ove godine niste puno bolji, sjetimo se samo lakrdije protiv Tuzle.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
HordasOdMalena je napisao/la: ↑28 okt 2023, 15:53KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 okt 2023, 15:51HordasOdMalena je napisao/la: ↑28 okt 2023, 15:47
Koja razlika između jučer i danas.
"Šta se smiješ debilu?", "posjetit ćemo vas na treningu" i ovo danas. Gospoda.![]()
![]()
![]()
Šta sad trebam ja naći snimak iz 2016. kad ste skidali dresove sa igrača? Poredim jučerašnju reakciju i danas, zar je to toliko teško skontati?![]()
Gospodo izvinite.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ovaj još gori.Kamaga11 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 15:57HordasOdMalena je napisao/la: ↑28 okt 2023, 15:53![]()
![]()
Šta sad trebam ja naći snimak iz 2016. kad ste skidali dresove sa igrača? Poredim jučerašnju reakciju i danas, zar je to toliko teško skontati?![]()
Gospodo izvinite.

Ljudi dragi, čitate li vi šta se piše. Jeste li svi takvi?

Da ponovim, poredim jučerašnju reakciju i danas, zar je to toliko teško skontati?

- tutankamon1905
- Kontakt:
Ma brate neuporedivo..desi se ovako nesto. Dobices podrsku. Uvezi par poraza, krece ono kao jucer. Svi smo mi slicna ****Zutti je napisao/la: ↑28 okt 2023, 15:55Pukneš 3:0 u Doboju bez stvorene šanse pa opet pjesma. Lik postavio video i izvukao neki povik kao odgovor na one zayebancije od jučer, a u videu potpuno druga stvar i enormna razlika u odnosu na jučer.tutankamon1905 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 15:52Pito bi te ja da se uvezu 3-4 poraza..necemo sad bajke pricat
Evo siftera, juce ga nigdje nije bilo na forumuVirtu4l je napisao/la: ↑28 okt 2023, 15:53Ovo već ne može biti slučajno, hajde ovaj danas nije bio nešto pretjerano važan ali ipak je bio na 1-0 i utakmica je mogla otići u drugom smjeru.

Ismijavas ljude koji su izgubili 7 tekmi u gostima i ekipa koja je kiksala od Vlade. Sljedeca 2 poraza da upise Sarajevo yebali bi im od do tako da nemas sta ismijavati sta se jucer desavalo.HordasOdMalena je napisao/la: ↑28 okt 2023, 15:59Ovaj još gori.Kamaga11 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 15:57HordasOdMalena je napisao/la: ↑28 okt 2023, 15:53
![]()
![]()
Gospodo izvinite.![]()
Ljudi dragi, čitate li vi šta se piše. Jeste li svi takvi?![]()
Da ponovim, poredim jučerašnju reakciju i danas, zar je to toliko teško skontati?![]()
Ne trudi se... Izvuče lik neki povik iz videa kao odgovor na ono jučer, shvati da je ispao glup pa se pokušava čupati na glup način.HordasOdMalena je napisao/la: ↑28 okt 2023, 15:59Ovaj još gori.Kamaga11 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 15:57HordasOdMalena je napisao/la: ↑28 okt 2023, 15:53
![]()
![]()
Gospodo izvinite.![]()
Da ponovim, poredim jučerašnju reakciju i danas, zar je to toliko teško skontati?![]()
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Za zelja oni navijaju. Kako mislis da mogu kontati??HordasOdMalena je napisao/la: ↑28 okt 2023, 15:59
Ovaj još gori.![]()
Ja mogu navijati za ZeljA, ali ti ces ostati vjeciti saban i glupan na ovom forumu.meraba je napisao/la: ↑28 okt 2023, 16:01Za zelja oni navijaju. Kako mislis da mogu kontati??HordasOdMalena je napisao/la: ↑28 okt 2023, 15:59
Ovaj još gori.![]()
Svakako da je neuporedivo i zbog situacija klubova, a i reakcija navijača drugačija. Poenta je da je debil pokušao jedan povik ismijati iako ne mora značiti da je povik uopšte negativan bio.tutankamon1905 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 16:00Ma brate neuporedivo..desi se ovako nesto. Dobices podrsku. Uvezi par poraza, krece ono kao jucer. Svi smo mi slicna ****Zutti je napisao/la: ↑28 okt 2023, 15:55Pukneš 3:0 u Doboju bez stvorene šanse pa opet pjesma. Lik postavio video i izvukao neki povik kao odgovor na one zayebancije od jučer, a u videu potpuno druga stvar i enormna razlika u odnosu na jučer.tutankamon1905 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 15:52
Pito bi te ja da se uvezu 3-4 poraza..necemo sad bajke pricat
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
I ja lijepo napisao da su nas sudije pogurale. To je razlika između mene i vas.HordasOdMalena je napisao/la: ↑28 okt 2023, 15:56Prošle sezone pored Borca ste imali najvećih sudijskih poguranaca. .![]()

Naravno, ništa manje poguranaca nismo imali od vas prošle sezone.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.