A šta je sebi uprava to dozvolila? Kakav si ti retard majko draga...
Pišao si ovdje na sva pojačanja koja su došla, tjerao si Duvnjaka, i sad ti uprava sama sebi skočila u stomak
Moderator/ica: GracanicaAA
A šta je sebi uprava to dozvolila? Kakav si ti retard majko draga...
Retard si ti smradu jedan.Ko je tjerao Duvnjaka smradu smrdljivi, zadnji postovi moji su bili da sam 50-50 za smjenu Duvnjaka, jer od početka sam govorio da nema ovdje hajra u igračima,na pripremama se to vidililo i odma sam spominjao da se s ovim ne može počinjati, niko veze s vezom nema osim 2-3 igrača koja su standardna.Svršavao si ovde na nekakva pojačanja koja prvo nisu dočekali prvenstvo i pravio od njih igračine pa do ovih koji su otišli nakon par kola.Kad se sjetim kad si na Zukica svrsavao u DLC-u.Pun mi te ba k.urac više.Vrijeđaš prozivaš, ti pametan cijela Zenica vidi da ti vise od pola tima ne zna igrati fudbal.Jedinstvo najlošije u ligi najviše golova primili šta si napravio, ispali Bayern za nas.Naravno da su izbili par hiljada kroz posjetu, svako zna kako kod nas to funkcionise.Bio u dnu tabele u vrhu posjeta ista?Dobio Jedinstvo ili izgubio posjeta ista, isto zaradis?Prvo bolan 2-3 igraca ti sad kvalitetna fale prvo da bi uopste igrao fudbala, pa onda dodaj da si otjerao igrace koji su ti dosli, nemas prvih 11 a kamoli klupu, a vidjeces da ces ih morati svakako dovesti prije nego si se nadao i planirao u budžetu, jer se podcjenila liga i sami su to rekli i sami su rekli da ce biti odlazaka jer ovo ni nasta ne lici.Vidjeces sta ce ti Damjanovic zahtjevati.Čovjek nije ni sjeo na klupu odma rekao da ovo veze s vezom nema.
Momak pretjerujes nisi objektivan i puno seres po forumu
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.