bavariapivo je napisao/la: ↑28 okt 2023, 16:17
harden je napisao/la: ↑28 okt 2023, 16:15
Par klosara krenulo napasti dijete sto lopte dohvata, umalo zapoceli tucu sa domacim gledaocima. Vratise ih normalni Robijasi na mjesto
Al neko je nesta sa susjedne tribine dobacivao, zamalo pa tuča zbog ničeg
Zasto su pojedinci iz gostujuceg sektora dosli galamiti na dijete sto dohvata lopte? Od toga je sve krenulo, ja to jos nisam vidio da se radi... naravno da ce domaca publika reagovati na to.
Cujem da je fin broj ljudi iz Zenice dosao dan ranije, izlazak piva svirka, tako i treba

nema potrebe za nekim incidentima na ovakvim utakmicama.
Utakmica pravi prvenstveni derbi Federalke, prvo poluvrijeme doosta bolje Jedinstvo, komotno su mogli i trebali voditi 2:0 na poluvremenu. Jedva ugurase ovaj gol nekako i onda defanziva i kradja vremena. Celik nista Bgm, stativa krajem prvog poluvremena sut sa 16 metara,na kraju utakmice imali finu sansu al ocajan sut igraca Celika. Zasluzena pobjeda Jedinstva, gostima sretan povratak kuci i dobro nam dosli opet

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "