NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

laudrop
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la laudrop » 28 okt 2023, 17:03

Neću se obazirati na prethodne odgovore, niste vrijedni pojedinci da vam se objašnjava.

Nadam se samo da pojedinci neće sad el klasiko gledat u povratku kući. Jer očigledno nekome je bitnije to gledat nego odigrat utakmicu za Čelik.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 28 okt 2023, 17:13

laudrop je napisao/la:
28 okt 2023, 17:03
Neću se obazirati na prethodne odgovore, niste vrijedni pojedinci da vam se objašnjava.

Nadam se samo da pojedinci neće sad el klasiko gledat u povratku kući. Jer očigledno nekome je bitnije to gledat nego odigrat utakmicu za Čelik.
Nemaju brate kvalitet realno, ne mozes im zamjeriti što ne mogu i ne znaju, ovo je njihov maksimum. Pogrešna pojacanaj, pogrešna selekcija igraca, jeftini nekvalitet doveden

Rjesiti se amatera na zimu, dovesti par pravih igraća i to je to.

Što se tice Damjanovića šanse da preživi zimu su skoro pa 0.0001%.

Sretan povratak kuci Robijasima, skoro 400 km je daleko u jednom pravcu. Respektabilna brojka.
Zadnja izmjena: avenija, dana/u 28 okt 2023, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 28 okt 2023, 17:14

Mramic24 je napisao/la:
28 okt 2023, 17:00
Sto se tiče danasnje tekme , Jedinstvo bolje i zasluzena 3 boda. Mi smo danas prvi put ove sezone izgledali bolje od protivnika , a imamo zaista losu ekipu. Goražde Radnik Budućnost ma sve ekipe koje su dolazile puno bolje izgledaju od vas. Nijednog igraca ne mogu izdvojiti , lose skroz. Mi pobjedili na borbenost , sudjenje korektno. Robijasi odlicna brojka, korektno navijanje, tamo negdje oko 75 min. Tacno da je dijete zadržalo loptu koju sekundu vise ali 3 krezuba robijasa prisla da pljuju dijete, nakon toga par psovki i onda ta 3 pozivale tribinu od kojeg cine 90 posto populacije preko 70 godina na fizicku obračun :rol: :rol: .. smijesno i jadno dignute tenzije izmedju 2 kluba... Jos na ti sve citav dan po Bihacu hodali kao da im je rodjeni grad.
Upravo tako, danas su igraci Celika kolektivno podbacili. Kao sto rekoh, ni u nizem rangu kod nekih ekipa ovo ne bi bilo dovoljno, a kamoli u 1FL.
Sto se tice ovoga s loptom, jest dijete zadrzalo loptu, ali to nije bilo prvi put da su sve djeca to radila. On je samo imao tu nesrecu da se nadje u blizini isfustriranih navijaca. Opet kazem, pobjeda Jedistva cista kao suza, ali zaista nije bilo potrebe za ovakom seljackom kradjom vremena i odugovlacenjem. Vama sretno u nastavku sezone i da se vise ne vidimo do Premijer Lige. :D

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 28 okt 2023, 17:27

Gdje god katastrofalan teren mi dva pasa ne možemo sastaviti. Pa i kad smo domaćini na Kamberovića polju boze ti sačuvaj. Ovi svi ostali u ligi su naviknuti da skače po terenu lopta kao da je ragbi lopta a ne fudbalska dok naši kad im padne na travnjak u 16 to panika, frka, ne znaju smiriti...

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 28 okt 2023, 17:28

avenija je napisao/la:
28 okt 2023, 17:13
laudrop je napisao/la:

Nemaju brate kvalitet realno, ne mozes im zamjeriti što ne mogu i ne znaju, ovo je njihov maksimum. Pogrešna pojacanaj, pogrešna selekcija igraca, jeftini nekvalitet doveden

Sretan povratak kuci Robijasima, skoro 400 km je daleko u jednom pravcu. Respektabilna brojka.
Meni je krivo što naša djeca ispaštaju zbog ovih sa strane. I oni su potonuli u njihov nerad, nemar i razbibrigu. Nisu takvi bili prethodne sezone.

Ovim putem pozdravljam Šarića koji je odbio doći kod Robijaša, koji je nakon izmjene direktno otišao u svlačionicu i nije ni izlazio da se pozdravi s navijačima. Šteta što nisu neka stara vremena da te neko dočeka kod stadiona u Zenici pa da ti više nikad ne naumpadne da nešto tako uradiš.

A inače je poznat po tome da su ga prebili u Travniku i otjerali iz kluba i da ga je u TOŠK-u trener opalio šakom i otjerao ga iz kluba.

Da sve izgubimo do kraja potpisao bih da se on otjera odmah večeras.

Eto, malo i mog mišljenja o igračima, pošto izbjegavam uvijek.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 28 okt 2023, 17:36

laudrop je napisao/la:
28 okt 2023, 17:28
avenija je napisao/la:
laudrop je napisao/la:

Meni je krivo što naša djeca ispaštaju zbog ovih sa strane. I oni su potonuli u njihov nerad, nemar i razbibrigu. Nisu takvi bili prethodne sezone.

Ovim putem pozdravljam Šarića koji je odbio doći kod Robijaša, koji je nakon izmjene direktno otišao u svlačionicu i nije ni izlazio da se pozdravi s navijačima. Šteta što nisu neka stara vremena da te neko dočeka kod stadiona u Zenici pa da ti više nikad ne naumpadne da nešto tako uradiš.

A inače je poznat po tome da su ga prebili u Travniku i otjerali iz kluba i da ga je u TOŠK-u trener opalio šakom i otjerao ga iz kluba.

Ma ne vidim iskreno ni u domaćem igracu bilo kojem ikakav potencijal. Danas jedino Talha sto je odigrao neke pasove i par probijanja Sivca i to je to. Arnautović da nije usao mozda bi smo i izvukli bod, kada je on terenu igraš 10 vs 11 protivnika.

Ma loše nema tu kvaliteta i to je to. Plus su glup kolektiv do neba. Kako ih fino karnuše, gol kad je pao, kraj utakmice je odmah u 55 minuti mogao svirati. Legli svi na teren, djeca sakrivaju lopte i kraj. Hajde za Zenicu. Znaju li oni u kojoj se ligi takmiče uopste?

Onih 11 prosle sezone tipa iz Hrasnice po mom mišljenju su kvalitetnija ekipa od danasnjih prvi 11.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 28 okt 2023, 17:38

Svi smo mi psihicki bolesnici cim odvojimo 90 min dragocijenog zivota da ovo gledamo

senadbrkic
Kontakt:

Post Postao/la senadbrkic » 28 okt 2023, 17:48

avenija je napisao/la:
28 okt 2023, 17:36
laudrop je napisao/la:
avenija je napisao/la:

Ma ne vidim iskreno ni u domaćem igracu bilo kojem ikakav potencijal. Danas jedino Talha sto je odigrao neke pasove i par probijanja Sivca i to je to. Arnautović da nije usao mozda bi smo i izvukli bod, kada je on terenu igraš 10 vs 11 protivnika.

Ma loše nema tu kvaliteta i to je to. Plus su glup kolektiv do neba. Kako ih fino karnuše, gol kad je pao, kraj utakmice je odmah u 55 minuti mogao svirati. Legli svi na teren, djeca sakrivaju lopte i kraj. Hajde za Zenicu. Znaju li oni u kojoj se ligi takmiče uopste?

Onih 11 prosle sezone tipa iz Hrasnice po mom mišljenju su kvalitetnija ekipa od danasnjih prvi 11.
Hoćeš reći da Begić nije odradio svoj zadatak u prvom poluvremenu??????

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 28 okt 2023, 17:48

Truhlo je napisao/la:
23 okt 2023, 11:29
Celicni je napisao/la:
23 okt 2023, 10:40
Ovo Jedinstvo se može dobit.Igramo protiv najlošije ekipe u ligi koja prima mnogo golova.Oni moraju ići na pobjedu, igrat otvoreno, a mi to iskoristiti.
Jedinstvo u gostima je kanta za nabijanje, međutim kad igraju kući to je druga ekipa i obično imaju jako domaćinsko suđenje. Bez potcjenjivanja, dan ranije otići i odigrati čvrsto u odbrani, kao što kažeš njima gori i čekati kontru kao protiv Slobode.

Jedinstvo kući:
- 2 pobjede, 2 remija, 2 poraza, gol razlika: 6:7

Čelik u gostima:
- 1 pobjeda, 3 remija, 2 poraza, gol razlika: 7:10

Može se ovo dobiti jednom čvrstom igrom nazad. Dario je iskusan trener u ovoj ligi, uzimao je na strani utakmice, tako da bi trebao znati kako postaviti ekipu. Nema tu tika taka, dodavanja, nego čvrst blok nazad i guraj kontru Mašiću, Šariću, Međuseljcu. Izašli smo ko zadnje levatine u Rahiću i Gračanici, u Kaknju primili gol na početku, u Maglaju bože sačuvaj, to se ne smije dešavati. Izbijaj loptu 50 metara i drži koncentraciju u odbrani i neće biti problema.
Kao što sam najavio, Jedinstvo kući je sasvim druga ekipa.

Ne znam jeste li primjetili, ali nekako je Dario pobjedio sam sebe. Ok nekvalitet, 5 prvotimaca ti fali, juniori, to na stranu.

Prvo poluvrijeme je fino zatvorio Jedinstvo i postavio ekipu u formaciju od 4 1 4 1. Stajalo je 9 igarača iza lopte i one dvije šanse koje je jedinstvo napravilo u prvom poluvremenu je plod naše smušenosti u odbrani koja nas krasi na svim gostovanjima. Takvom postavkom smo izlazili na veznjake jedinstva i fino čekali kontru, jedan šut, stativa.

I kada sam očekivao da ćemo tako nastaviti i u drugom poluvremenu, vadi Begića predpostavljam zbog povrede i prebacuje formaciju na 4 2 3 1. Nakon 10 minuta vidjelo se da je to ogromna greška i bilo je pitanje vremena kad će nam zabiti gol. Ako je već Begić zbog udarca morao izaći, zašto nije nastavio sa 4 1 4 1? sa Smajićem na zadnjem veznom. Uvjeren sam da bi namučili Jedinstvo i da bi se otvorila koja kontra u nastavku jer bi oni još naprijed krenuli.

12. Kolo, 7 gostovanje u ovoj ligi, mi pušimo iste fazone sa krađom vremena i puštamo da nas uhvate u mašinu ko zadnje levate.

@laudrop ne treba praviti razliku domaći, strani igrači, to je primitivno. Mi da smo ušli u ovu sezonu sa komplet rosterom iz prošle bili bi zadnji na tabeli i manje bi bodova od Mladost DK imali.

Stisnuti zube i dobiti ove dvije utakmice kući i na zimu jedan dobar rez igračkog kadra uraditi. Bez 3, 4kvalitetna pojačanja u svakoj liniji, nemamo šta tražiti na proljeće.

Rasut ćemo Zrinjski :kafa:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 28 okt 2023, 17:51

laudrop je napisao/la:
avenija je napisao/la:
laudrop je napisao/la:

Takvi nemaju sta da rade u klubu, a ako se znalo to sve nije se trebao ni dovoditi. Kad biras igraca, samo mu udji na instagram profil i pola stvari ti bude jasno. Je li on junior, a fura mafiozu, poslat ga travancicu da usavrsi posao. Nikad tu nece biti igraca.

Malom sutra uruciti ispisnicu zbog nepostivanja kluba i navijaca. Ne znam kakva je situacija i kako dolazi do toga, necu ni da pisem je li to duvnjakova greska ili od uprave, potpuno nebitno. Prestati dovoditi ove juniore sarajeva, nikad ti igraci nisu igrali, niti ce ikad igrati za Celik kako treba.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 28 okt 2023, 17:55

Ako je Sarić to uradio do kraja polusezona klupa i tribine i na zimu noga iz kluba
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 28 okt 2023, 17:59

samoposteno je napisao/la:
28 okt 2023, 17:38
Svi smo mi psihicki bolesnici cim odvojimo 90 min dragocijenog zivota da ovo gledamo
Da je samo 90 minuta. 4 sata u jednom smjeru. O novcu da ne govorim.

Jedino sto zelim jeste da se bore, a oni ovako odigraju... ali dzaba, to je nas klub, nas igraci, moramo ih podrzati dok ih ns zamjenimo za bolje.
Celik!3,2,2.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 28 okt 2023, 18:02

@zamorano tvoje mišljenje?
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 28 okt 2023, 18:03

Ovakav poraz od 1:0 od onakve ekipe me prisjeti na "tri za tri s pecatom". Je li ono tad bilo sa Jedinstvom?
Ponovo se vracamo na stari kolosjek gdje utakmice gostujuce vec gubimo u Nemili/Lasvi, zavisno gdje gostujemo.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 28 okt 2023, 18:07

AllGunsBlazing je napisao/la:
28 okt 2023, 17:59
samoposteno je napisao/la:
28 okt 2023, 17:38
Da je samo 90 minuta. 4 sata u jednom smjeru. O novcu da ne govorim.

Jedino sto zelim jeste da se bore, a oni ovako odigraju... ali dzaba, to je nas klub, nas igraci, moramo ih podrzati dok ih ns zamjenimo za bolje.
Prosli put sam napiso da su kod nas samo derbi igraci i to se pokazalo opet protiv Slobode znaci kad se hoce borit mogu e sad najbolje je njih istuc 2 dana prije svake utakmice i pokazat im za koga igraju e ne da se pisaju po Celiku svaku drugu utakmicu

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 28 okt 2023, 18:16

Sad imamo i derbi igrače :)
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

strucnjak9
Kontakt:

Post Postao/la strucnjak9 » 28 okt 2023, 18:19

Ne znam je li ko primjetio odnos Masica prema dresu, ne samo ovu utakmicu, nego svaku utakmicu koju je igrao? Po meni pokazuje najvise k*rcobolje i bez tih 5 golova definitivno je najgori prvotimac od svih. Decku je ocito ponizenje igrati ovu ligu, misli da je Messi i da treba igrati veci rang. Da sam na mjestu uprave, obavezno bi i s njim jedan ozbiljan razgovor obavio

juvetorino
Kontakt:

Post Postao/la juvetorino » 28 okt 2023, 18:22

Sve rastjerat niko nek ne igra sunce im krvavo j.ebem,onog zohara Sarica odmah iz autobusa nabit nogom,pa na terminu se onako ljudi ne zajebavaju

Cod
Kontakt:

Post Postao/la Cod » 28 okt 2023, 18:26

Ovo je ne gledljivo,patimo se isto nekoliko sezona u PL. Nisam neki stručnjak,ali su mi 2 stvari zapale za oko,iste golove primamo i kad imamo kontru ili nas nema u kaznenom ili ne znaju ubaciti loptu. Danas je bilo prostora da se Jedinstvo razbije,bili su sa svih strana otvoreni.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 28 okt 2023, 18:29

strucnjak9 je napisao/la:
28 okt 2023, 18:19
Ne znam je li ko primjetio odnos Masica prema dresu, ne samo ovu utakmicu, nego svaku utakmicu koju je igrao? Po meni pokazuje najvise k*rcobolje i bez tih 5 golova definitivno je najgori prvotimac od svih. Decku je ocito ponizenje igrati ovu ligu, misli da je Messi i da treba igrati veci rang. Da sam na mjestu uprave, obavezno bi i s njim jedan ozbiljan razgovor obavio
Da Mašić nije zabio 6 golova i podjelio 2, 3 asistencije sad bi zadnji na tabeli bili. Šta očekuješ od napadača, da dođe po loptu kod stopera, predribla sve i zabije gol? Čovjek poštene lopte od veznjaka nije dobio cijelu polusezonu.

Svašta ćeš ovdje pročitati :puke:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 5 gostiju.