Kakvi ba navijaci po cemu su to navijaci krivi?
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
Odgledao slogu. Opasna ekipa, prekidi defanzivno i ofanzivno odlučni, čvrsti, zaštićeni, odlučni u tranziciji, spremni. Više su nadigrali ekipu protiv koje su igrali danas, i porednavlačenua sudije za goste, nego nas.
Uža odbrana predobra, fulbekovi odlični, vezna linija trkački moćna, oba špica u formi, jako dobro posložena ekipa. Nek nam je Bog na pomoći za vikend sa ovom našom ublehom.
Uža odbrana predobra, fulbekovi odlični, vezna linija trkački moćna, oba špica u formi, jako dobro posložena ekipa. Nek nam je Bog na pomoći za vikend sa ovom našom ublehom.
Sto nema investitora i konkretnih investicija?
Niko se nista ne zali
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Kad se boris za opstanak ili za svaki bod, onda je temelj kvalitetna odbrana i zalaganje, a naprijed ako sta izleti iz polukontre ili prekida. Nesto kao mi sa Ivkovicem. Nas pristup je skroz pogresan, a trener nam je i ranije ispadao, tako da nema on mentalnu snagu da bilo sta uradi. Jos ce narednom treneru trebati vremena da vrati samopouzdanje igracima, da nije strano uzeti i bod na strani, neka pobjeda je vec za nesto dalje planove.bablaz1 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 15:40Odgledao slogu. Opasna ekipa, prekidi defanzivno i ofanzivno odlučni, čvrsti, zaštićeni, odlučni u tranziciji, spremni. Više su nadigrali ekipu protiv koje su igrali danas, i porednavlačenua sudije za goste, nego nas.
Ma svi jedva cekaju da investiraju u Zelju.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
-
- Kontakt:
I sta mi bi kao trebali stati u odbranu Stilica? Njegov je posao da da maksimum na terenu a ne da kenja okolo ako je istina.avalPacidoroP je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:43Štila već 2.mjeseca naokolo priča kakvog indijanca za trenera imamo.dubioza144 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:28Ne mogu se sjetit koja je utakmica bila kad je Jasarevica zakovo za klupu a najbolje utakmice odigro prije toga, covjek je ubio svakog igraca u pojam, a eto i kazne im na treningu uvodi ako jace u duel udjesnakon svih ovih situacija sumnjam i u Stilinu povredu mozda covjek samo radi ono sto je i sa Ivkovicem slucaj bio.
-
- Kontakt:
Ako trener ili ko vec izgubi klupu, on naravno leti. Tako je i u Bayernu, sto bi drugacije bilo kod nas.zeljovac21 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 15:46I sta mi bi kao trebali stati u odbranu Stilica? Njegov je posao da da maksimum na terenu a ne da kenja okolo ako je istina.avalPacidoroP je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:43Štila već 2.mjeseca naokolo priča kakvog indijanca za trenera imamo.dubioza144 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:28Ne mogu se sjetit koja je utakmica bila kad je Jasarevica zakovo za klupu a najbolje utakmice odigro prije toga, covjek je ubio svakog igraca u pojam, a eto i kazne im na treningu uvodi ako jace u duel udjesnakon svih ovih situacija sumnjam i u Stilinu povredu mozda covjek samo radi ono sto je i sa Ivkovicem slucaj bio.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
avalPacidoroP je napisao/la: ↑22 sep 2023, 17:14Kod mene šuplje nema, kad nešto kažem znači da je 1000% tačno.
A sad ću vam reći da naše najveće zvijezde svu krivicu svaljuju na Nermina, kao satra nas lošim analizama, prošlo mu protiv Dinama pa se proqrčio..
Napisano 22.septembra.zeljovac21 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 15:46I sta mi bi kao trebali stati u odbranu Stilica? Njegov je posao da da maksimum na terenu a ne da kenja okolo ako je istina.avalPacidoroP je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:43Štila već 2.mjeseca naokolo priča kakvog indijanca za trenera imamo.dubioza144 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:28Ne mogu se sjetit koja je utakmica bila kad je Jasarevica zakovo za klupu a najbolje utakmice odigro prije toga, covjek je ubio svakog igraca u pojam, a eto i kazne im na treningu uvodi ako jace u duel udjesnakon svih ovih situacija sumnjam i u Stilinu povredu mozda covjek samo radi ono sto je i sa Ivkovicem slucaj bio.
Nećemo se mi nikad riješiti fudbalera koji misle da su veći od kluba.
Juniore treba još danas raspustiti, niste dostojni plavog dresa.
A Nerko Bašić je moralna nula , uprava je nesposobna da se obračuna sa travničkom varalicom.
Edit: Bašić je danas vodio juniore jer je navodno imao zamisli kako da dobije Sarajevo.
A Nerko Bašić je moralna nula , uprava je nesposobna da se obračuna sa travničkom varalicom.
Edit: Bašić je danas vodio juniore jer je navodno imao zamisli kako da dobije Sarajevo.
Eh fascinantno da jos nema zvanicnih informacija
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Mi smo titule gubili zbog igrača i mnoge trenere tjerali zbog igrača, jer počnu sa mahalskim pričama i bojkotom trenera. A trenutno u ekipi imamo nekoliko njih koji su svojevremeno, svako u svoje doba, bili takvi kolovođe. Bekrić, Kosorić, Štilić...
Poslije Sloge očekujem upad na teren od strane navijača.
-
- Kontakt:
6:1 nas pitari deklasiraju i onda opet raja kmeci daj nasu djecu
Mnogi kasne za stvarnoscu dobrih 10 godina, kontaju u OP-u sve Amir do Amira. Prije da je Gasal do Gasala 

1921
Uz dužno poštovanje, ali ja ne vjerujem da su igrači Želje ikad namjerno izgubili utakmicu, kako bi bojkotovali trenera. To su ublehaške priče. Bašić, duša draga ponudio ostavku, bezdamu uprava nije htjela prihvatiti, jer nemaju rješenja. Bekrić je popunio roster sa crnogorcem i luksemburžaninom, tako da ljudi mi imamo bolju ekipu od Veleža i Širokog. Nama pos hitno treba novi trener.elSaik je napisao/la: ↑28 okt 2023, 17:49Mi smo titule gubili zbog igrača i mnoge trenere tjerali zbog igrača, jer počnu sa mahalskim pričama i bojkotom trenera. A trenutno u ekipi imamo nekoliko njih koji su svojevremeno, svako u svoje doba, bili takvi kolovođe. Bekrić, Kosorić, Štilić...
-
- Kontakt:
Dosta je ljudi popusilo Bekricevu socijalu, trazenje izgovora i bjezanje od odgovornosti na onom pressu. Ja ovdje sedmicama, ako ne mjesecimabablaz1 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 18:08Uz dužno poštovanje, ali ja ne vjerujem da su igrači Želje ikad namjerno izgubili utakmicu, kako bi bojkotovali trenera. To su ublehaške priče. Bašić, duša draga ponudio ostavku, bezdamu uprava nije htjela prihvatiti, jer nemaju rješenja. Bekrić je popunio roster sa crnogorcem i luksemburžaninom, tako da ljudi mi imamo bolju ekipu od Veleža i Širokog. Nama pos hitno treba novi trener.

Hajde i da neko misli da nam je ekipa slaba, ali je li bas toliko slaba da u gostima zabije jedan slucajni go i ne uspije ni remi nigdje odigrati? Sedam poraza za redom? Ispadanje u kupu od drugoligasa? Pobjede kuci, sve na guzove (osim Borca)? Pa nismo djeca. Problem je nesto drugo, ocito.
Basic se potpuno pogubio. Prvo, ocigledno da je davno izgubio svlacionicu. Drugo, debilni potezi sa izmisljanjem pozicija igracima, konstantnim eksperimentisanjima i rokadama, katastrofalnim izmjenama su nas kostali bodova i bodova. Teatralno i lazno podnosenje ostavki, supljatorske monologe i medijske istupe, necu ni komentarisati.
Hvala za sve, hvala za Europu i Dinamo, ali to bi bilo to. Sansu je dobio, podrsku je imao vise nego iko ikad, i sve je upropastio. Sam je kriv i nije mi ga zao. Dovidjenja. Ko god da dodje umjesto njega, gore nece biti.
1921
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Al najjače je što 27.sati i 30.minuta nakon poraza i dalje muk..
Da nam ko nije oteo UO i SŠ?
Ako jeste, ima poziv za kafanu večeras. Na moj račun.
Da nam ko nije oteo UO i SŠ?
Ako jeste, ima poziv za kafanu večeras. Na moj račun.
Bekric mu ponudio produzenje ugovora i 500 km vise na platu.Robust je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:08Jasarevica su kaznili tri tekme zbog starta sa drinom na treningu kad se ovaj povrijedio, nigdje veze stvar takvih startova na svakom treningu mali milion, i u naredne dvije tekme nece biti u sastavu. Tjeraju momka iz kluba na pravdi boga isto kao haracicadubioza144 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 10:32Meni nije jasno kako on nema stida, obraza, karaktera da ode sam, nek uzme sebi neki godisnji nek se zatvori u kucu i nek ne izlazi.
Zbog cega Jasarevic nije bio u protokolu za utakmicu, jel to sef odlucio da ne racuna vise na njega? Sta je sa Haracicem ni 2 minuta, Al Jaber protiv igmana, zvijezde sansu ne dobije![]()
Ovaj se zahvalio, bekrija rekao sad neces ni igrati.
Basic ga klupirao i rekao halali, nije do mene, al igrati neces vise.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Gospodine Tranzicijja, šta se čeka?
- PointBlank
- Kontakt:
Ovo ako je istina, seljacica iz srebrenika **** motkom potjerati iz klubaMrkiMedo je napisao/la: ↑28 okt 2023, 19:26Bekric mu ponudio produzenje ugovora i 500 km vise na platu.Robust je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:08Jasarevica su kaznili tri tekme zbog starta sa drinom na treningu kad se ovaj povrijedio, nigdje veze stvar takvih startova na svakom treningu mali milion, i u naredne dvije tekme nece biti u sastavu. Tjeraju momka iz kluba na pravdi boga isto kao haracicadubioza144 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 10:32Meni nije jasno kako on nema stida, obraza, karaktera da ode sam, nek uzme sebi neki godisnji nek se zatvori u kucu i nek ne izlazi.
Zbog cega Jasarevic nije bio u protokolu za utakmicu, jel to sef odlucio da ne racuna vise na njega? Sta je sa Haracicem ni 2 minuta, Al Jaber protiv igmana, zvijezde sansu ne dobije![]()
Ovaj se zahvalio, bekrija rekao sad neces ni igrati.
Basic ga klupirao i rekao halali, nije do mene, al igrati neces vise.
-
- Kontakt:
Steta za Jasarevica, imao je dobrih utakmica, i generalno solidan bek za ligu.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
A šta je trebao?
Ponudit mu pare koje nemamo?
Taj film smo već gledali.
Ne branim Bekrića, ali nemojmo se igrat FM-a.
Ponudit mu pare koje nemamo?
Taj film smo već gledali.
Ne branim Bekrića, ali nemojmo se igrat FM-a.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.