Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Hahahhaa
Sviraj faul odmah da ne bi slucajno usla hahaha
Borac ima dobru ekipu al i dalje se gura, nepotrebno
Sviraj faul odmah da ne bi slucajno usla hahaha
Borac ima dobru ekipu al i dalje se gura, nepotrebno
Nego da se podsjetimo šta se danas na Grbavici desavalo.
Ne,nije generalni sponzor došao na trening željezničara.
To se ostavilo da “prenoći”do ponedeljka ujutro.
Na Grbavicu je danas došla Bordo kaznena ekspedicija.

Ne,nije generalni sponzor došao na trening željezničara.
To se ostavilo da “prenoći”do ponedeljka ujutro.
Na Grbavicu je danas došla Bordo kaznena ekspedicija.

Zadnja izmjena: Pitarsam, dana/u 28 okt 2023, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Juce ostavili nekoliko prvotimaca kod kuce da sto jaci docekaju AKADEMIJU.
Izgubili 6-1

Izgubili 6-1

- Shategabri
- Kontakt:
A tuge
Covjek škarice radi ovaj faul svira
Smijurija
Covjek škarice radi ovaj faul svira
Smijurija
Kako njegomirović čisti 16terac, hahaha
Pa ovo nema ni u Nikaragvi
Pa ovo nema ni u Nikaragvi
Zanimljiv je bio motivacioni govor trenera Bordo nada
Prije”derbija”u gostima!
“Ako su im seniori uvali tricu na Kosevu,vi morate dati
duplo na Grbavici.
Gospodine Mirvicu reagujte.
Eventualne novčane kazne prvom timu i Stručnom Štabu
Zbog nezalaganje i lošeg rezultata kao nagradu preusmjeriti
na naše mlade Bordo Lavove!
Prije”derbija”u gostima!
duplo na Grbavici.
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
-
- Kontakt:
Aj ne riSe.. jos jedna tekma bez lakrdije. Borac bolji, odigrao koliko treba za pobjedu. Unaprijed su svi znali da ce Njegomirovic osakatiti siroki, a faulovi 14-12 za Borac i zuti jedini na tekmi za Borac. Ko vam je kriv kad lopte ne znate sutnuti kako treba.
Mora Ismir ovdje upumpati još 15-20 miliona, nema druge. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Nikad nigdje neces ovo vidjeti niti si vidio. Moze navlaciti,napraviti gresku,svirat penal koji nije medjutim 90 min kad igraca nesmijes pipnut to je dno dna. Cim sam vidio Njegomirovic odma znas sta slijedi.
-
- Kontakt:
Idemo jako,samo jako. Prvo smo vas ponizili na derbiju sad junioru odrali. Sve ide svojim planom i programom. Mirvic ne ulaze,Mirvic pere pare tako da nemas potrebe da se smijes. Ide sljedece sezone 150 miliona. Idemooooooo
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 28 okt 2023, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
Odlično suđenjenu BL. Široki bezopasan, da se igralo još dva dana ne bi dali gol.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Drago mi je sto je na poslednje dve utakmice na nasem stadionu dozvoljeno da se igra fudbal.
U obe te utakmice,Borac je bio bolji,i od Zrinjskog,i danas od Sirokog,tako da nam one gluposti i ne trebaju.
Zrinjski trenutno djeluje kao najveci favorit za titulu,a Borac i Sarajevo ce u Evropu (najmanje)
Vlado Jagodic jos jednom potvrdio da je odlican trener,sto sam stalno na nasoj temi i tvrdio.U svakom klubu je bio dobar,u Borcu sva cetiri puta...osim mozda one epizode u Slobodi.
Sto se cetvrtog putnika za Evropu tice,mislim da je Zeljeznicaru jedini rival Velez. Siroki mi djeluje tanko,bar ove dve utakmice sto sam ih gledao protiv Borca,ovaj mjesec.Ne sjecam se da su stvorili nijrednu sansu u te dvije utakmice.
ostali timovi nisu taj nivo.
U obe te utakmice,Borac je bio bolji,i od Zrinjskog,i danas od Sirokog,tako da nam one gluposti i ne trebaju.
Zrinjski trenutno djeluje kao najveci favorit za titulu,a Borac i Sarajevo ce u Evropu (najmanje)
Vlado Jagodic jos jednom potvrdio da je odlican trener,sto sam stalno na nasoj temi i tvrdio.U svakom klubu je bio dobar,u Borcu sva cetiri puta...osim mozda one epizode u Slobodi.
Sto se cetvrtog putnika za Evropu tice,mislim da je Zeljeznicaru jedini rival Velez. Siroki mi djeluje tanko,bar ove dve utakmice sto sam ih gledao protiv Borca,ovaj mjesec.Ne sjecam se da su stvorili nijrednu sansu u te dvije utakmice.
ostali timovi nisu taj nivo.
Zadnja izmjena: Schlager, dana/u 28 okt 2023, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.
Upumpa ti vucic u karavlaski supcic, cetnicicu durmitorskiDritan Abazovic je napisao/la: ↑28 okt 2023, 17:54Mora Ismir ovdje upumpati još 15-20 miliona, nema druge.![]()
A ti ćeš idiote oboliti zbog Sarajeva,idi prati svoj raspali klub majmune smrdljivi
Zadnja izmjena: visokohz, dana/u 28 okt 2023, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Teska kradja u Doboju, cist penal nije sviran za Slogu koji je mogao uticati na krajnji ishod. Medjutim, na kraju je Vlado istresao stara muda na mocni Dinamo. Borac danas zasluzeno, bez sudija. Bice izmedju njih i Zrinjskog mrtva trka.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Pošteno govoreći, Borac djeluje ozbiljnije od Sarajeva trenutno. Uglavnom rutinski dobijaju sve utakmice a ove najteže nisu izgubili.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- IsmirMirvic
Tesko je bilo sta reci nakon ovakve utakmice. Mijesaju se bijes i tuga. Porazi su normalni i sastavni dio fudbala. Ono sto je neoprostivo je nezalaganje, nepotrebno eksperimentisanje, pa na kraju trazenje izgovora u terenu i drugim stvarima. Sramotno! To nije ponasanje championa! Prvom timu bi bolje bilo da se ugleda na juniore. Svi do jednog ce snositi sankcije, budite sigurni.Pitarsam je napisao/la: ↑28 okt 2023, 17:53Zanimljiv je bio motivacioni govor trenera Bordo nada
Prije”derbija”u gostima!
duplo na Grbavici.
Meeeeeemosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 17:57Nikad nigdje neces ovo vidjeti niti si vidio. Moze navlaciti,napraviti gresku,svirat penal koji nije medjutim 90 min kad igraca nesmijes pipnut to je dno dna. Cim sam vidio Njegomirovic odma znas sta slijedi.
Njegovi su zvezda i borac. To je krme cetnickokaravlasko koje na ovom forumu glumi strumfa i tako ispoljava mrznju prema Sarajevu i BiH. Jebbo mu Dritan najmilije iako su rod