Premijer liga BiH - aktuelno
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Uz duzno postovanje svim trenerima nama bi najbolje pasao Admit Adzem
Al covjek ce sa Gorazdon uci u PL pored ovih olupina Slobode i Celika
Tako da nam je najbolje da ostavimu Nerku
-
- Kontakt:
Dobio tri komada i onda se čudi kad mu dižu tri prsta, svaštadonDondon je napisao/la: ↑28 okt 2023, 18:06Red je bio i da Borac odigra neku utakmicu, navuče se 5 odigra jedna i tako u krug i jave se kao neki moralisti kao drago im što se dopušta igra sa dobrim sudjenjem
Nabije vas na kursc sve ijednog i one danas u Doboju od 5 do 99 godina što pokazuju3 prsta čim auto ili autobus udje
Kao da si ušao u Indijansko pleme sve krezubo i misli da je tu kraj svijeta
Tacno vas u treba u federaciji docekivati kao najveće cif.ute da vam ne pada na pamet ni na izlet u Sarajevo ,mostar ili tuzlu doći
Popustajuca politika je dovela da kad izađem iz Federacije kao da sam izašao iz Evrope, slabo idem u taj kraj da nema utakmica ne bih nikad ni otišao ali to me i podsjeti što.ne idem

BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
Dodji da te “kasikom zakoljem”sto bi kao prijetioKamaga11 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 18:25Ubij me ako ova 2 akaunta nisu jedan lik.IsmirMirvic je napisao/la: ↑28 okt 2023, 18:02Tesko je bilo sta reci nakon ovakve utakmice. Mijesaju se bijes i tuga. Porazi su normalni i sastavni dio fudbala. Ono sto je neoprostivo je nezalaganje, nepotrebno eksperimentisanje, pa na kraju trazenje izgovora u terenu i drugim stvarima. Sramotno! To nije ponasanje championa! Prvom timu bi bolje bilo da se ugleda na juniore. Svi do jednog ce snositi sankcije, budite sigurni.Pitarsam je napisao/la: ↑28 okt 2023, 17:53Zanimljiv je bio motivacioni govor trenera Bordo nada
Prije”derbija”u gostima!
“Ako su im seniori uvali tricu na Kosevu,vi morate dati
duplo na Grbavici.
Gospodine Mirvicu reagujte.
Eventualne novčane kazne prvom timu i Stručnom Štabu
Zbog nezalaganje i lošeg rezultata kao nagradu preusmjeriti
na naše mlade Bordo Lavove!
tvoj guzni haver u vidu i obliku spadala.
Salim se ja.Nisam ja toliko opasan lik da prijetim po
forumima
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
-
- Kontakt:
Vama fali zalizani samo,sve cirkusante ste izmjenjali Basic,Mulalic itdsvrakino1921 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 18:41Puce ih Sloga i na Kosevu i u Doboju
Na Kosevu im trener bio Dogan a u Doboju propali smucar Simon
![]()
![]()
Kod Sloge u oba slucaja Vlado Jagodic
Vladex samarali li samara
-
- Kontakt:
Kakvog Teherana budalo? Znas li kako izgleda Teheran? Mislis nije iz Moskve doso? Vi ste ubjedljivo najzaostaliji ljudi na planeti,garantujem zivotom tj RS. Edukuj se malo i kakve veze mi sa sitima imamo ubleho kmetovska. Vi ste bili kmetovi koliko me pamcenje sluzi.letsgofighter je napisao/la: ↑28 okt 2023, 18:50Dobio tri komada i onda se čudi kad mu dižu tri prsta, svaštadonDondon je napisao/la: ↑28 okt 2023, 18:06Red je bio i da Borac odigra neku utakmicu, navuče se 5 odigra jedna i tako u krug i jave se kao neki moralisti kao drago im što se dopušta igra sa dobrim sudjenjem
Nabije vas na kursc sve ijednog i one danas u Doboju od 5 do 99 godina što pokazuju3 prsta čim auto ili autobus udje
Tacno vas u treba u federaciji docekivati kao najveće cif.ute da vam ne pada na pamet ni na izlet u Sarajevo ,mostar ili tuzlu doći
Popustajuca politika je dovela da kad izađem iz Federacije kao da sam izašao iz Evrope, slabo idem u taj kraj da nema utakmica ne bih nikad ni otišao ali to me i podsjeti što.ne idemrekao bi čovjek da si došao u Doboj iz Pariza ili Londona, a ne iz Teherana, kakvi tebe rođače kompleksi udaraju a bogami i šizofrena cjepanja
![]()
Ma što se mene tiče nek izgubimo i 4-0, svakako ćemo opet biti prvi, samo da ne bude nikakvih lakrdija, ni u čiju korist.Shategabri je napisao/la: ↑28 okt 2023, 18:30A Sarajevo s Borcem...?
Fasovo je ŠB i od Želje, a i vi, a mi ih rastavili na Koševu.
Pa ti vidi...
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
-
- Kontakt:
Meni Zrinjski ima najbolji igracki kadar, i realno da nije bilo Evrope imali bi vec prednost, a vidi se da su se polako prilagodili igranja na obadva fronta, i kad ispadnu iz Evrope za ocekivati da ce biti prvi. Uz to su doveli nekoliko igraca koji se mogu pokazati kao kvalitet za ovu ligu a koji se tek uvode u ekipu. A i bez njih imaju nesto vise od ostalih ekipa.
- Shategabri
- Kontakt:
Naravno, nek pobijedi bolji, nadam se da ćemo to biti mi.AvantiBL je napisao/la: ↑28 okt 2023, 18:56Ma što se mene tiče nek izgubimo i 4-0, svakako ćemo opet biti prvi, samo da ne bude nikakvih lakrdija, ni u čiju korist.Shategabri je napisao/la: ↑28 okt 2023, 18:30A Sarajevo s Borcem...?
Fasovo je ŠB i od Želje, a i vi, a mi ih rastavili na Koševu.
Pa ti vidi...
Vidjećeš, uz ravnopravno suđenje biće više igre i Borca.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Ajde bolan odskakutajmosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 18:55Kakvog Teherana budalo? Znas li kako izgleda Teheran? Mislis nije iz Moskve doso? Vi ste ubjedljivo najzaostaliji ljudi na planeti,garantujem zivotom tj RS. Edukuj se malo i kakve veze mi sa sitima imamo ubleho kmetovska. Vi ste bili kmetovi koliko me pamcenje sluzi.letsgofighter je napisao/la: ↑28 okt 2023, 18:50Dobio tri komada i onda se čudi kad mu dižu tri prsta, svaštadonDondon je napisao/la: ↑28 okt 2023, 18:06Red je bio i da Borac odigra neku utakmicu, navuče se 5 odigra jedna i tako u krug i jave se kao neki moralisti kao drago im što se dopušta igra sa dobrim sudjenjem
Popustajuca politika je dovela da kad izađem iz Federacije kao da sam izašao iz Evrope, slabo idem u taj kraj da nema utakmica ne bih nikad ni otišao ali to me i podsjeti što.ne idemrekao bi čovjek da si došao u Doboj iz Pariza ili Londona, a ne iz Teherana, kakvi tebe rođače kompleksi udaraju a bogami i šizofrena cjepanja
![]()

BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
- Shategabri
- Kontakt:
Jel ono sad vama idu?svrakino1921 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 18:41Puce ih Sloga i na Kosevu i u Doboju
Na Kosevu im trener bio Dogan a u Doboju propali smucar Simon
![]()
![]()
Kod Sloge u oba slucaja Vlado Jagodic
Vladex samarali li samara
Čuvajte se, naoštrio ga doVla.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Meni debilno raspravljat o taktikama,imas Borca u ligi i sve ove lakrdije a raspravljat o taktici i plasmanu je suvisno. Igrace se onoliko koliko Vico dozvoli i to je to.Hansestadt je napisao/la: ↑28 okt 2023, 18:57Meni Zrinjski ima najbolji igracki kadar, i realno da nije bilo Evrope imali bi vec prednost, a vidi se da su se polako prilagodili igranja na obadva fronta, i kad ispadnu iz Evrope za ocekivati da ce biti prvi. Uz to su doveli nekoliko igraca koji se mogu pokazati kao kvalitet za ovu ligu a koji se tek uvode u ekipu. A i bez njih imaju nesto vise od ostalih ekipa.
A dje je nas zaebani huligan zbistrika? Sto se nesto umirio?
-
- Kontakt:
Slozio bih se. Nama bi u ovom momentu najbolje odgovarao Adzem, jer poznaje klub, igrace i ligu. Ako on ne moze onda smatram da bi najbolje odgovarao iskusniji domaci trener kao Husref Musemic.svrakino1921 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 18:49Uz duzno postovanje svim trenerima nama bi najbolje pasao Admit Adzem
-
- Kontakt:
Bas ces nam ti reci da mi iz Teherana dolazimo. Sarajevo je malo poznatije u historiji i grad sa historijom jbga tebi je to tesko skontat jer si iz opanaka poslije rata uskocio u patike,asfalt bi vidio na razglednici da rata bilo nije. Naravno,najzaostaliji narod koji mozes sresti u evropi su pecInski ljudi iz RSletsgofighter je napisao/la: ↑28 okt 2023, 19:01Ajde bolan odskakutajmosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 18:55Kakvog Teherana budalo? Znas li kako izgleda Teheran? Mislis nije iz Moskve doso? Vi ste ubjedljivo najzaostaliji ljudi na planeti,garantujem zivotom tj RS. Edukuj se malo i kakve veze mi sa sitima imamo ubleho kmetovska. Vi ste bili kmetovi koliko me pamcenje sluzi.letsgofighter je napisao/la: ↑28 okt 2023, 18:50
Dobio tri komada i onda se čudi kad mu dižu tri prsta, svaštarekao bi čovjek da si došao u Doboj iz Pariza ili Londona, a ne iz Teherana, kakvi tebe rođače kompleksi udaraju a bogami i šizofrena cjepanja
![]()
![]()
![]()
najbolje da ćeš mi ti i slični tebi govoriti ko sam i šta sam ! Aj Banjalučki !
![]()
![]()
![]()
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Cuj AdzemHansestadt je napisao/la: ↑28 okt 2023, 19:06Slozio bih se. Nama bi u ovom momentu najbolje odgovarao Adzem, jer poznaje klub, igrace i ligu. Ako on ne moze onda smatram da bi najbolje odgovarao iskusniji domaci trener kao Husref Musemic.svrakino1921 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 18:49Uz duzno postovanje svim trenerima nama bi najbolje pasao Admit Adzem
Nakon što su drugu godinu zaredom oborili sve rekorde lige sa astronomskim ulaganjima, samoprozvani divovi i njihov vlasnik sa velikom glavom su danas napokon shvatili da će ovo biti još jedna propala sezona koja sa sobom nosi ogromne gubitke. Prihodi su mali a rashodi sve veći i veći.
Mnogo je preplaćenih igrača sa debelim ugovorima i to je trenutno ogroman teg oko vrata vlasniku samoprozvanih divova.
Vrlo brzo će investitori početi sa pitanjima o povraćaju investicije i eventualnoj zaradi, jer je jasno da Ismir Mirvić nije sam u ovoj priči i da su tu i partneri koji su dali milione, bez ikakve šanse da u skorije vrijeme vrate uloženo.
Biće interesantno pratiti razvoj situacije i vjerujem da će se vrlo brzo početi razmišljati o izlaznoj strategiji. To će biti teška rabota jer je minus već odavno premašio 20 miliona maraka, a ova godina će biti rekordna po potrošnji (tuđeg novca).
Recimo da ovako nastavi i narednu godinu, minus će debelo prebaciti 30 miliona maraka. To je ipak neozbiljno.
Mnogo je preplaćenih igrača sa debelim ugovorima i to je trenutno ogroman teg oko vrata vlasniku samoprozvanih divova.
Vrlo brzo će investitori početi sa pitanjima o povraćaju investicije i eventualnoj zaradi, jer je jasno da Ismir Mirvić nije sam u ovoj priči i da su tu i partneri koji su dali milione, bez ikakve šanse da u skorije vrijeme vrate uloženo.
Biće interesantno pratiti razvoj situacije i vjerujem da će se vrlo brzo početi razmišljati o izlaznoj strategiji. To će biti teška rabota jer je minus već odavno premašio 20 miliona maraka, a ova godina će biti rekordna po potrošnji (tuđeg novca).
Recimo da ovako nastavi i narednu godinu, minus će debelo prebaciti 30 miliona maraka. To je ipak neozbiljno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Napuši se k u r c a MirvićuVirtu4l je napisao/la: ↑28 okt 2023, 19:15Nakon što su drugu godinu zaredom oborili sve rekorde lige sa astronomskim ulaganjima, samoprozvani divovi i njihov vlasnik sa velikom glavom su danas napokon shvatili da će ovo biti još jedna propala sezona koja sa sobom nosi ogromne gubitke. Prihodi su mali a rashodi sve veći i veći.
Zadnja izmjena: visokohz, dana/u 28 okt 2023, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.
Titula se mora vratiti na Kosevo, makar to kostalo i 100 miliona.
A stigao je wifi i u dolinu smeca
Dobrodosli nazad dragi nasi
Dobrodosli nazad dragi nasi
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, gh0stHZ, obagol i 25 gostiju.