Premijer liga BiH - aktuelno

svrakino1921
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la svrakino1921 » 28 okt 2023, 18:49

Uz duzno postovanje svim trenerima nama bi najbolje pasao Admit Adzem

Al covjek ce sa Gorazdon uci u PL pored ovih olupina Slobode i Celika

Tako da nam je najbolje da ostavimu Nerku

letsgofighter
Kontakt:

Post Postao/la letsgofighter » 28 okt 2023, 18:50

donDondon je napisao/la:
28 okt 2023, 18:06
Red je bio i da Borac odigra neku utakmicu, navuče se 5 odigra jedna i tako u krug i jave se kao neki moralisti kao drago im što se dopušta igra sa dobrim sudjenjem
Nabije vas na kursc sve ijednog i one danas u Doboju od 5 do 99 godina što pokazuju3 prsta čim auto ili autobus udje
Kao da si ušao u Indijansko pleme sve krezubo i misli da je tu kraj svijeta
Tacno vas u treba u federaciji docekivati kao najveće cif.ute da vam ne pada na pamet ni na izlet u Sarajevo ,mostar ili tuzlu doći
Popustajuca politika je dovela da kad izađem iz Federacije kao da sam izašao iz Evrope, slabo idem u taj kraj da nema utakmica ne bih nikad ni otišao ali to me i podsjeti što.ne idem
Dobio tri komada i onda se čudi kad mu dižu tri prsta, svašta :lol: rekao bi čovjek da si došao u Doboj iz Pariza ili Londona, a ne iz Teherana, kakvi tebe rođače kompleksi udaraju a bogami i šizofrena cjepanja :hmmmm:
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 28 okt 2023, 18:51

Kamaga11 je napisao/la:
28 okt 2023, 18:25
IsmirMirvic je napisao/la:
28 okt 2023, 18:02
Pitarsam je napisao/la:
28 okt 2023, 17:53
Zanimljiv je bio motivacioni govor trenera Bordo nada
Prije”derbija”u gostima!
“Ako su im seniori uvali tricu na Kosevu,vi morate dati
duplo na Grbavici.

Gospodine Mirvicu reagujte.
Eventualne novčane kazne prvom timu i Stručnom Štabu
Zbog nezalaganje i lošeg rezultata kao nagradu preusmjeriti
na naše mlade Bordo Lavove!
Tesko je bilo sta reci nakon ovakve utakmice. Mijesaju se bijes i tuga. Porazi su normalni i sastavni dio fudbala. Ono sto je neoprostivo je nezalaganje, nepotrebno eksperimentisanje, pa na kraju trazenje izgovora u terenu i drugim stvarima. Sramotno! To nije ponasanje championa! Prvom timu bi bolje bilo da se ugleda na juniore. Svi do jednog ce snositi sankcije, budite sigurni.
Ubij me ako ova 2 akaunta nisu jedan lik.
Dodji da te “kasikom zakoljem”sto bi kao prijetio
tvoj guzni haver u vidu i obliku spadala.
Salim se ja.Nisam ja toliko opasan lik da prijetim po
forumima😎
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 28 okt 2023, 18:53

svrakino1921 je napisao/la:
28 okt 2023, 18:41
Puce ih Sloga i na Kosevu i u Doboju

Na Kosevu im trener bio Dogan a u Doboju propali smucar Simon

:urnebes: :urnebes:

Kod Sloge u oba slucaja Vlado Jagodic

Vladex samarali li samara
Vama fali zalizani samo,sve cirkusante ste izmjenjali Basic,Mulalic itd

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 28 okt 2023, 18:55

letsgofighter je napisao/la:
28 okt 2023, 18:50
donDondon je napisao/la:
Red je bio i da Borac odigra neku utakmicu, navuče se 5 odigra jedna i tako u krug i jave se kao neki moralisti kao drago im što se dopušta igra sa dobrim sudjenjem
Nabije vas na kursc sve ijednog i one danas u Doboju od 5 do 99 godina što pokazuju3 prsta čim auto ili autobus udje
Tacno vas u treba u federaciji docekivati kao najveće cif.ute da vam ne pada na pamet ni na izlet u Sarajevo ,mostar ili tuzlu doći
Popustajuca politika je dovela da kad izađem iz Federacije kao da sam izašao iz Evrope, slabo idem u taj kraj da nema utakmica ne bih nikad ni otišao ali to me i podsjeti što.ne idem
Dobio tri komada i onda se čudi kad mu dižu tri prsta, svašta :lol: rekao bi čovjek da si došao u Doboj iz Pariza ili Londona, a ne iz Teherana, kakvi tebe rođače kompleksi udaraju a bogami i šizofrena cjepanja :hmmmm:
Kakvog Teherana budalo? Znas li kako izgleda Teheran? Mislis nije iz Moskve doso? Vi ste ubjedljivo najzaostaliji ljudi na planeti,garantujem zivotom tj RS. Edukuj se malo i kakve veze mi sa sitima imamo ubleho kmetovska. Vi ste bili kmetovi koliko me pamcenje sluzi.

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 28 okt 2023, 18:56

Shategabri je napisao/la:
28 okt 2023, 18:30
AvantiBL je napisao/la:
28 okt 2023, 18:27
28 okt 2023, 18:25

Da je Borac zalutao?
Široki je fasovao od Sloge pa od Borca... Sarajevo je fasovalo od Sloge... Nastavi niz...
A Sarajevo s Borcem...?
Fasovo je ŠB i od Želje, a i vi, a mi ih rastavili na Koševu.
Pa ti vidi...
Ma što se mene tiče nek izgubimo i 4-0, svakako ćemo opet biti prvi, samo da ne bude nikakvih lakrdija, ni u čiju korist.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 28 okt 2023, 18:57

Meni Zrinjski ima najbolji igracki kadar, i realno da nije bilo Evrope imali bi vec prednost, a vidi se da su se polako prilagodili igranja na obadva fronta, i kad ispadnu iz Evrope za ocekivati da ce biti prvi. Uz to su doveli nekoliko igraca koji se mogu pokazati kao kvalitet za ovu ligu a koji se tek uvode u ekipu. A i bez njih imaju nesto vise od ostalih ekipa.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 28 okt 2023, 19:01

AvantiBL je napisao/la:
28 okt 2023, 18:56
28 okt 2023, 18:30
AvantiBL je napisao/la:
28 okt 2023, 18:27

Široki je fasovao od Sloge pa od Borca... Sarajevo je fasovalo od Sloge... Nastavi niz...
A Sarajevo s Borcem...?
Fasovo je ŠB i od Želje, a i vi, a mi ih rastavili na Koševu.
Pa ti vidi...
Ma što se mene tiče nek izgubimo i 4-0, svakako ćemo opet biti prvi, samo da ne bude nikakvih lakrdija, ni u čiju korist.
Naravno, nek pobijedi bolji, nadam se da ćemo to biti mi.
Vidjećeš, uz ravnopravno suđenje biće više igre i Borca.
Koševo Zapad

letsgofighter
Kontakt:

Post Postao/la letsgofighter » 28 okt 2023, 19:01

mosarajvosa83 je napisao/la:
28 okt 2023, 18:55
donDondon je napisao/la:
Kakvog Teherana budalo? Znas li kako izgleda Teheran? Mislis nije iz Moskve doso? Vi ste ubjedljivo najzaostaliji ljudi na planeti,garantujem zivotom tj RS. Edukuj se malo i kakve veze mi sa sitima imamo ubleho kmetovska. Vi ste bili kmetovi koliko me pamcenje sluzi.
Ajde bolan odskakutaj :zviz: :zviz: :zviz: najbolje da ćeš mi ti i slični tebi govoriti ko sam i šta sam ! Aj Banjalučki ! :salut: :salut: :salut:
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 28 okt 2023, 19:03

28 okt 2023, 18:41
Puce ih Sloga i na Kosevu i u Doboju

Na Kosevu im trener bio Dogan a u Doboju propali smucar Simon

:urnebes: :urnebes:

Kod Sloge u oba slucaja Vlado Jagodic

Vladex samarali li samara
Jel ono sad vama idu?
Čuvajte se, naoštrio ga doVla.
Koševo Zapad

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 28 okt 2023, 19:03

Hansestadt je napisao/la:
28 okt 2023, 18:57
Meni Zrinjski ima najbolji igracki kadar, i realno da nije bilo Evrope imali bi vec prednost, a vidi se da su se polako prilagodili igranja na obadva fronta, i kad ispadnu iz Evrope za ocekivati da ce biti prvi. Uz to su doveli nekoliko igraca koji se mogu pokazati kao kvalitet za ovu ligu a koji se tek uvode u ekipu. A i bez njih imaju nesto vise od ostalih ekipa.
Meni debilno raspravljat o taktikama,imas Borca u ligi i sve ove lakrdije a raspravljat o taktici i plasmanu je suvisno. Igrace se onoliko koliko Vico dozvoli i to je to.

meraba
Kontakt:

Post Postao/la meraba » 28 okt 2023, 19:05

A dje je nas zaebani huligan zbistrika? Sto se nesto umirio?

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 28 okt 2023, 19:06

28 okt 2023, 18:49

Slozio bih se. Nama bi u ovom momentu najbolje odgovarao Adzem, jer poznaje klub, igrace i ligu. Ako on ne moze onda smatram da bi najbolje odgovarao iskusniji domaci trener kao Husref Musemic.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 28 okt 2023, 19:06

E cuj izgubili od Igmana 2:0...
Bahati, bahati Željkan!
1946

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 28 okt 2023, 19:06

28 okt 2023, 19:01
mosarajvosa83 je napisao/la:
28 okt 2023, 18:55

Ajde bolan odskakutaj :zviz: :zviz: :zviz: najbolje da ćeš mi ti i slični tebi govoriti ko sam i šta sam ! Aj Banjalučki ! :salut: :salut: :salut:
Bas ces nam ti reci da mi iz Teherana dolazimo. Sarajevo je malo poznatije u historiji i grad sa historijom jbga tebi je to tesko skontat jer si iz opanaka poslije rata uskocio u patike,asfalt bi vidio na razglednici da rata bilo nije. Naravno,najzaostaliji narod koji mozes sresti u evropi su pecInski ljudi iz RS

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 28 okt 2023, 19:15

Hansestadt je napisao/la:
28 okt 2023, 19:06
28 okt 2023, 18:49

Slozio bih se. Nama bi u ovom momentu najbolje odgovarao Adzem, jer poznaje klub, igrace i ligu. Ako on ne moze onda smatram da bi najbolje odgovarao iskusniji domaci trener kao Husref Musemic.
Cuj Adzem 😂 Vi strumfovi ste fakat francuske sobarice. Pa bolan ne bio citav grad zna da se lik talio dok je bio u vasem klubu. U onom zadnjem mandatu sina od cevabdzije potpisao i uzeo pare od babe mu. Isufi, Jusufi kako se zvao onaj mali. Nabili ga nogom iz kluba jer se talio i uzimao pare, sad ga hocete nazad 😂 Pa da li ste vi zdravi? Husref i Zeljo, to je jos smjesnije i ne treba komentarisati.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 okt 2023, 19:15

Nakon što su drugu godinu zaredom oborili sve rekorde lige sa astronomskim ulaganjima, samoprozvani divovi i njihov vlasnik sa velikom glavom su danas napokon shvatili da će ovo biti još jedna propala sezona koja sa sobom nosi ogromne gubitke. Prihodi su mali a rashodi sve veći i veći.

Mnogo je preplaćenih igrača sa debelim ugovorima i to je trenutno ogroman teg oko vrata vlasniku samoprozvanih divova.

Vrlo brzo će investitori početi sa pitanjima o povraćaju investicije i eventualnoj zaradi, jer je jasno da Ismir Mirvić nije sam u ovoj priči i da su tu i partneri koji su dali milione, bez ikakve šanse da u skorije vrijeme vrate uloženo.

Biće interesantno pratiti razvoj situacije i vjerujem da će se vrlo brzo početi razmišljati o izlaznoj strategiji. To će biti teška rabota jer je minus već odavno premašio 20 miliona maraka, a ova godina će biti rekordna po potrošnji (tuđeg novca).

Recimo da ovako nastavi i narednu godinu, minus će debelo prebaciti 30 miliona maraka. To je ipak neozbiljno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 28 okt 2023, 19:19

Virtu4l je napisao/la:
28 okt 2023, 19:15
Nakon što su drugu godinu zaredom oborili sve rekorde lige sa astronomskim ulaganjima, samoprozvani divovi i njihov vlasnik sa velikom glavom su danas napokon shvatili da će ovo biti još jedna propala sezona koja sa sobom nosi ogromne gubitke. Prihodi su mali a rashodi sve veći i veći.

Mnogo je preplaćenih igrača sa debelim ugovorima i to je trenutno ogroman teg oko vrata vlasniku samoprozvanih divova.

Vrlo brzo će investitori početi sa pitanjima o povraćaju investicije i eventualnoj zaradi, jer je jasno da Ismir Mirvić nije sam u ovoj priči i da su tu i partneri koji su dali milione, bez ikakve šanse da u skorije vrijeme vrate uloženo.

Biće interesantno pratiti razvoj situacije i vjerujem da će se vrlo brzo početi razmišljati o izlaznoj strategiji. To će biti teška rabota jer je minus već odavno premašio 20 miliona maraka, a ova godina će biti rekordna po potrošnji (tuđeg novca).

Recimo da ovako nastavi i narednu godinu, minus će debelo prebaciti 30 miliona maraka. To je ipak neozbiljno.
Napuši se k u r c a Mirviću
Zadnja izmjena: visokohz, dana/u 28 okt 2023, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.

Herson

Post Postao/la Herson » 28 okt 2023, 19:19

Titula se mora vratiti na Kosevo, makar to kostalo i 100 miliona.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 28 okt 2023, 19:30

A stigao je wifi i u dolinu smeca

Dobrodosli nazad dragi nasi
NEMA NAZAD

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Combattente87, gh0stHZ, obagol i 25 gostiju.