Sjedi čovjek drka kitu i uzima veliku lovu. Da sam on ostao bi do kraja ugovora i lagano nazad kući punih džepova. Njih je sevap uzet lopatom kad bacaju na svaku ublehu.19vendetta87 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 19:47Gdje je i šta radi Kevin Viveros, igrač koji je odbio igranje u ligi prvaka kako bi obukao dres bordo diva sa Koševa?
Premijer liga BiH - aktuelno
- ferroviario
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- Antipolitika3
- Kontakt:
Navodno odbio i neki klub iz lige petice

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Dje ti ulazis karavlascino usao ti kurcina nas balijski, jebbo ti vucic izvezdin sever najmilijeDritan Abazovic je napisao/la: ↑28 okt 2023, 20:21Ulazim ja na njihovu temu, kad tamo skrinšoti sa flightradar, slike aviona, frka je l' sletio u Madrid, a negdje piše da je već odletio, ma opšte ludilo.19vendetta87 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 20:17Licno ga Luis Diaz preporucio MirvićuDritan Abazovic je napisao/la: ↑28 okt 2023, 20:09Je li Kevin Viveros onaj što su mu pratili let iz Kolumbije i presjedanje u Madridu?![]()
![]()
![]()
Zapitaj se malo kolika si ti budaletina od covjeka, dok ismijavas Teheran.letsgofighter je napisao/la: ↑28 okt 2023, 18:50
Dobio tri komada i onda se čudi kad mu dižu tri prsta, svaštarekao bi čovjek da si došao u Doboj iz Pariza ili Londona, a ne iz Teherana, kakvi tebe rođače kompleksi udaraju a bogami i šizofrena cjepanja
![]()
Virtualna amebo,Virtu4l je napisao/la: ↑28 okt 2023, 20:21Ulazim ja na njihovu temu, kad tamo skrinšoti sa flightradar, slike aviona, frka je l' sletio u Madrid, a negdje piše da je već odletio, ma opšte ludilo.![]()
Posto si zaradio penziju nakon toliko godina provedenih
Na ovom forumu,a vidim da vjerovatno uz “nečiju”
pomoć imaš i biblioteku/videoteku punu podataka,Hajd
napisi ime onog najvećeg pojačanja u historiji Želje.
Onaj sto ga je Misimovic iz Barcelone doveo,a nije Mesi.
Neki Senor Alaves ili tako nekako.
Ma znaš ba onaj sto su mu bijesni kerovi na Grbavici
ženu i djecu napali pa se on isti dan ispario tj.pobjegao!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Traume, nakon trice na Kosevu, fasovali sesticu na privatnikovom gradjevinskom terenu

Sta znaju knindze sta je Teheran. Njima su laktasi metropolalet3 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 20:43Zapitaj se malo kolika si ti budaletina od covjeka, dok ismijavas Teheran.letsgofighter je napisao/la: ↑28 okt 2023, 18:50
Dobio tri komada i onda se čudi kad mu dižu tri prsta, svaštarekao bi čovjek da si došao u Doboj iz Pariza ili Londona, a ne iz Teherana, kakvi tebe rođače kompleksi udaraju a bogami i šizofrena cjepanja
![]()
Ma to se desilo danas?!Cuj!
Ma Hajd bogati,nemoj izmišljati.
Vidiš da mitomani to ne spominju,znaci nije se desilo.
Željezničar -Grbavica-juniori 1:6 ma daj.
-
- Kontakt:
Za vas zapadna evropa !meraba je napisao/la: ↑28 okt 2023, 20:45Sta znaju knindze sta je Teheran. Njima su laktasi metropolalet3 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 20:43Zapitaj se malo kolika si ti budaletina od covjeka, dok ismijavas Teheran.letsgofighter je napisao/la: ↑28 okt 2023, 18:50
![]()
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
Ispravka mala,
Nije na privatnom dobru,
Nije ni na SD Željezničar pašnjaku,
Nije ni pašnjak od F.K.Željezničar,
Već od Banke.Po poslovnim gradskim kuloarima se već
Pojavila priča da banka hoće tu da pravi svoje sjedište
sa parkingom.
Aferim!
Nije na privatnom dobru,
Nije ni na SD Željezničar pašnjaku,
Nije ni pašnjak od F.K.Željezničar,
Već od Banke.Po poslovnim gradskim kuloarima se već
Pojavila priča da banka hoće tu da pravi svoje sjedište
sa parkingom.
Aferim!
-
- Kontakt:
Sve u svemu, zaredalo se par utakmica bez lakrdija, gdje smo vidjeli da ce se borba voditi izmedju nas, Zrinje i Sarajeva za prva tri mjesta. Dakle moze se, sta vise i bolje se igra kad je na ravne casti. I mislim da je ovo put kako treba ici do kraja u buducnosti.
Sto se tice ostalih utakmica, i navlacenja.. neka drugi budu ljudi pa objektivno komentarisu. A i svakako, treba gledati sebe i svoje dvoriste, zabole me neka stvar da li je bio penal za igman protiv sarajeva i slicno.
Sto se tice ostalih utakmica, i navlacenja.. neka drugi budu ljudi pa objektivno komentarisu. A i svakako, treba gledati sebe i svoje dvoriste, zabole me neka stvar da li je bio penal za igman protiv sarajeva i slicno.
-
- Kontakt:
Bez kakvih lakrdija kralju sto se niste izmedju sebe krali Borac Zrinjski i SarajevoLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑28 okt 2023, 21:04Sve u svemu, zaredalo se par utakmica bez lakrdija, gdje smo vidjeli da ce se borba voditi izmedju nas, Zrinje i Sarajeva za prva tri mjesta. Dakle moze se, sta vise i bolje se igra kad je na ravne casti. I mislim da je ovo put kako treba ici do kraja u buducnosti.

-
- Kontakt:
Najkvalitetnije ekipe trenutno u ligi se na ravne casti sportski potukli i ko bolji. Dva iksa i danas pobjeda govore u prilog tome. Stvarno mi je zao sto igraci sirokog loptu ne znaju sutnuti, ili sto selju nadere ko stigne. Ali cinjenice stoje. Bitan faktor je da su se navlacenja smanjila u zadnja 3-4 kola, a to je najvise jelo ljude ovdje. Ova tri kluba ce se ravnopravno boriti do kraja za pozicije i titulu, a ostali vise srece drugi put.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑28 okt 2023, 21:21Bez kakvih lakrdija kralju sto se niste izmedju sebe krali Borac Zrinjski i SarajevoLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑28 okt 2023, 21:04Sve u svemu, zaredalo se par utakmica bez lakrdija, gdje smo vidjeli da ce se borba voditi izmedju nas, Zrinje i Sarajeva za prva tri mjesta. Dakle moze se, sta vise i bolje se igra kad je na ravne casti. I mislim da je ovo put kako treba ici do kraja u buducnosti.
Sto se tice ostalih utakmica, i navlacenja.. neka drugi budu ljudi pa objektivno komentarisu. A i svakako, treba gledati sebe i svoje dvoriste, zabole me neka stvar da li je bio penal za igman protiv sarajeva i slicno.![]()
-
- Kontakt:
Nije se smanjilo navlacenje nego ne mozete jedni druge krast. Nemoj filozofirat majstore pricaj istinuLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑28 okt 2023, 21:25Najkvalitetnije ekipe trenutno u ligi se na ravne casti sportski potukli i ko bolji. Dva iksa i danas pobjeda govore u prilog tome. Stvarno mi je zao sto igraci sirokog loptu ne znaju sutnuti, ili sto selju nadere ko stigne. Ali cinjenice stoje. Bitan faktor je da su se navlacenja smanjila u zadnja 3-4 kola, a to je najvise jelo ljude ovdje. Ova tri kluba ce se ravnopravno boriti do kraja za pozicije i titulu, a ostali vise srece drugi put.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑28 okt 2023, 21:21Bez kakvih lakrdija kralju sto se niste izmedju sebe krali Borac Zrinjski i SarajevoLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑28 okt 2023, 21:04Sve u svemu, zaredalo se par utakmica bez lakrdija, gdje smo vidjeli da ce se borba voditi izmedju nas, Zrinje i Sarajeva za prva tri mjesta. Dakle moze se, sta vise i bolje se igra kad je na ravne casti. I mislim da je ovo put kako treba ici do kraja u buducnosti.
Sto se tice ostalih utakmica, i navlacenja.. neka drugi budu ljudi pa objektivno komentarisu. A i svakako, treba gledati sebe i svoje dvoriste, zabole me neka stvar da li je bio penal za igman protiv sarajeva i slicno.![]()
Neka mu za lijekova trebalo kome god bude ko navlacio .LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑28 okt 2023, 21:04Sve u svemu, zaredalo se par utakmica bez lakrdija, gdje smo vidjeli da ce se borba voditi izmedju nas, Zrinje i Sarajeva za prva tri mjesta. Dakle moze se, sta vise i bolje se igra kad je na ravne casti. I mislim da je ovo put kako treba ici do kraja u buducnosti.
Nego gdje je i šta radi onaj Virto ,što ga čovjek čekao na skenderiji u sred večeri da mu rebra prebroji
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
- Kontakt:
Kako se nije smanjilo? Ajde zanemari prethodne dvije, sta je sa danasnjom utakmicom? Eto nadji manu neku, koja je dostojna pljuvanja. Evo cas su i faulovi i taj jedan karton na strani Borca, a svi su ovdje mislili da ce Njego osakatiti Siroki. Pa pljuc, Borac odigrao koliko treba, bio bolji i pobjedioCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑28 okt 2023, 21:28Nije se smanjilo navlacenje nego ne mozete jedni druge krast. Nemoj filozofirat majstore pricaj istinuLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑28 okt 2023, 21:25Najkvalitetnije ekipe trenutno u ligi se na ravne casti sportski potukli i ko bolji. Dva iksa i danas pobjeda govore u prilog tome. Stvarno mi je zao sto igraci sirokog loptu ne znaju sutnuti, ili sto selju nadere ko stigne. Ali cinjenice stoje. Bitan faktor je da su se navlacenja smanjila u zadnja 3-4 kola, a to je najvise jelo ljude ovdje. Ova tri kluba ce se ravnopravno boriti do kraja za pozicije i titulu, a ostali vise srece drugi put.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑28 okt 2023, 21:21
Bez kakvih lakrdija kralju sto se niste izmedju sebe krali Borac Zrinjski i Sarajevo![]()
Al me slogira opasno
Mogu mislit kako je manijacima svako kolo ovako, tacno za oboljeti
Mogu mislit kako je manijacima svako kolo ovako, tacno za oboljeti
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Cuj zanemari predhodne dvije gdje se nisu izmedju sebe krali a prije toga pokrali pet utakmica kuciLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑28 okt 2023, 21:33
Kako se nije smanjilo? Ajde zanemari prethodne dvije, sta je sa danasnjom utakmicom? Eto nadji manu neku, koja je dostojna pljuvanja. Evo cas su i faulovi i taj jedan karton na strani Borca, a svi su ovdje mislili da ce Njego osakatiti Siroki. Pa pljuc, Borac odigrao koliko treba, bio bolji i pobjedio

O najkvalitetnijim ekipama lige necemo jer prvenstvo nije regularno zbog vasih lopovluka. Jedino susjedi koji stvarno imaju utegnutu ekipu i sigurno ce i ove uzeti titulu. Vi i pitari ste rang sa nama Posusjem Sirokim budi bar realan to je isto da pricas u boks mecu gdje je jedan sa rukavicama drugi s palicom takvi su mecevi protiv vas
Nije bilo jer je Siroki ocajno uso u utakmicu, mozda jednim djelom jer su znali sta ih ceka, pa cemu trud i dobivanje kartona, kad znas da ces izgubit. Siroki nije puno ulazio u zadnju trecinu, al svaku put kad je to bilo je Njegomirovic zgrabio zvizdaljku u ruke i ceko opasnost da to prekine, u dva navrata i uradio, jedine moze se reci dvi potencijalne prilike za Siroki, i nadodo bi jos trecu gdje Cavar dize ruke cak u zrak kod kornet zastavice, igrac Borca leze po njemu i pade i sudija svira prekrsaj, tu bu Cavar imo otvoren put u sesnastercu, naravno to se ne gleda jer nije penal ili crveni, al po meni puno gore situacije... Da je Siroki igro imalo bolje, vidjeli bi mi kradju, a da je bio bolji rivali, lakrdiju. To je sigurno ko sef, jedino sto Borac nije krao protiv Zrinjskog je razlog sto su znali da dolazimo po X, a i Marinovicu je tu X odgovara, pa nisu htjeli navlacit hajku medija koja je bila predhodno kolo, makar eto i izgubili.LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑28 okt 2023, 21:33Kako se nije smanjilo? Ajde zanemari prethodne dvije, sta je sa danasnjom utakmicom? Eto nadji manu neku, koja je dostojna pljuvanja. Evo cas su i faulovi i taj jedan karton na strani Borca, a svi su ovdje mislili da ce Njego osakatiti Siroki. Pa pljuc, Borac odigrao koliko treba, bio bolji i pobjedioCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑28 okt 2023, 21:28Nije se smanjilo navlacenje nego ne mozete jedni druge krast. Nemoj filozofirat majstore pricaj istinuLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑28 okt 2023, 21:25
Najkvalitetnije ekipe trenutno u ligi se na ravne casti sportski potukli i ko bolji. Dva iksa i danas pobjeda govore u prilog tome. Stvarno mi je zao sto igraci sirokog loptu ne znaju sutnuti, ili sto selju nadere ko stigne. Ali cinjenice stoje. Bitan faktor je da su se navlacenja smanjila u zadnja 3-4 kola, a to je najvise jelo ljude ovdje. Ova tri kluba ce se ravnopravno boriti do kraja za pozicije i titulu, a ostali vise srece drugi put.
Hajmo zanemariti što se Borcu navuklo minimalno 10 bodova, pa ćemo onda pošteno ? Haha, koji kralj. Zvijezda 09 da se pogurala sa 10 bodova sad bi digla samopouzdanje i borila se za evropu ravnopravno, a kamoli kad na pristojan igrački kadar, dobrog trenera, protekciju sudija dobiješ 10 bodova krađom, posebno protiv glavnog konkurenta 2 boda gratis (što su po tabeli 4).
Nastranu što je Sarajevo na momente loše, Zrinjski se bavi evropom, ŠB ima neiskusnu ekipu, Željo bez feninga bez sudijskih lakrdija Borac bi imao 10 bodova manje za 11 odigranih utakmicam. U svemu tome, Vinko bi dobio otkaz i samim tim sezona bi otišla u drugom pravcu.
Nastranu što je Sarajevo na momente loše, Zrinjski se bavi evropom, ŠB ima neiskusnu ekipu, Željo bez feninga bez sudijskih lakrdija Borac bi imao 10 bodova manje za 11 odigranih utakmicam. U svemu tome, Vinko bi dobio otkaz i samim tim sezona bi otišla u drugom pravcu.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.