Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
E jeeebi ga, sad i vi pretjerujete. Cuj siroki ocajno usao u utakmicu, zato sto su znali sta ih ceka, a ni slucajno zato sto je Borac bio bolji. Tacno bih volio popricati sa igracima koji dolaze u BL, da li oni stvarno dolaze sa bijelom zastavicom jer “ znaju da ce ih yebati svakako”, ili dolaze da se potuku sportski i igraju.
Pa ako je tako, ko je istom tom Sirokom branio da igra zadnju kuci protiv Borca u punoj snazi i pokaze da je bolji ? I tu je 2-0 bilo za Borac, bili ljudi bolji.
Pa ako je tako, ko je istom tom Sirokom branio da igra zadnju kuci protiv Borca u punoj snazi i pokaze da je bolji ? I tu je 2-0 bilo za Borac, bili ljudi bolji.
-
- Kontakt:
Samo se vi ne javljajte.. ko o cemu, **** o postenju. Brzo ste zaboravili finale kupa i ono izvodjenje penala..Zeko87 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 21:57Hajmo zanemariti što se Borcu navuklo minimalno 10 bodova, pa ćemo onda pošteno ? Haha, koji kralj. Zvijezda 09 da se pogurala sa 10 bodova sad bi digla samopouzdanje i borila se za evropu ravnopravno, a kamoli kad na pristojan igrački kadar, dobrog trenera, protekciju sudija dobiješ 10 bodova krađom, posebno protiv glavnog konkurenta 2 boda gratis (što su po tabeli 4).
Nastranu što je Sarajevo na momente loše, Zrinjski se bavi evropom, ŠB ima neiskusnu ekipu, Željo bez feninga bez sudijskih lakrdija Borac bi imao 10 bodova manje za 11 odigranih utakmicam. U svemu tome, Vinko bi dobio otkaz i samim tim sezona bi otišla u drugom pravcu.
-
- Kontakt:
Majstore dobi danas Sloga Sarajevo dobiste vi Siroki u Sirokom uze Gosk tri boda na Grbavici to je draz fudbala i postenog sudjenja. Ono sto se desava u Banjaluci nema veze sa tim zato i ugrabite evropu zadnjih sezona jer vam se tacno toliko navuce. Nismo retardirani da polemisemo o tome i ti da uvjeravas nekoga da je drugacije i da ste zbog kvaliteta tu gdje jesteLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑28 okt 2023, 21:59E jeeebi ga, sad i vi pretjerujete. Cuj siroki ocajno usao u utakmicu, zato sto su znali sta ih ceka, a ni slucajno zato sto je Borac bio bolji. Tacno bih volio popricati sa igracima koji dolaze u BL, da li oni stvarno dolaze sa bijelom zastavicom jer “ znaju da ce ih yebati svakako”, ili dolaze da se potuku sportski i igraju.
Sarajevu se više navlači nego Borcu. Minimalno 4 penala nisu dosuđena protiv Sarajeva, svaki čist kao suza.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Od svega toga jedina evropa koja nam je dosla glave zbog tih pizdarija je ona od prosle godine kad su nas konobari izbacili. Sve je na silu bilo, pogotovo onaj cirkus sa lalatom. Zato smo i prosli kako smo i prosli. Ali da ove godine nema kvaliteta, yebi ga.. nisam bas saglasanCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑28 okt 2023, 22:05Majstore dobi danas Sloga Sarajevo dobiste vi Siroki u Sirokom uze Gosk tri boda na Grbavici to je draz fudbala i postenog sudjenja. Ono sto se desava u Banjaluci nema veze sa tim zato i ugrabite evropu zadnjih sezona jer vam se tacno toliko navuce. Nismo retardirani da polemisemo o tome i ti da uvjeravas nekoga da je drugacije i da ste zbog kvaliteta tu gdje jesteLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑28 okt 2023, 21:59E jeeebi ga, sad i vi pretjerujete. Cuj siroki ocajno usao u utakmicu, zato sto su znali sta ih ceka, a ni slucajno zato sto je Borac bio bolji. Tacno bih volio popricati sa igracima koji dolaze u BL, da li oni stvarno dolaze sa bijelom zastavicom jer “ znaju da ce ih yebati svakako”, ili dolaze da se potuku sportski i igraju.
Navlacimo mi karavlahinje. Nisu bas ciste ko suza ali eto mi ih navlacimoDritan Abazovic je napisao/la: ↑28 okt 2023, 22:09Sarajevu se više navlači nego Borcu. Minimalno 4 penala nisu dosuđena protiv Sarajeva, svaki čist kao suza.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Nemaš šta pričati sa igračima. Ovo je dovoljno.LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑28 okt 2023, 21:59E jeeebi ga, sad i vi pretjerujete. Cuj siroki ocajno usao u utakmicu, zato sto su znali sta ih ceka, a ni slucajno zato sto je Borac bio bolji. Tacno bih volio popricati sa igracima koji dolaze u BL, da li oni stvarno dolaze sa bijelom zastavicom jer “ znaju da ce ih yebati svakako”, ili dolaze da se potuku sportski i igraju.
“Gostovanje sada u Banjaluci mi je bilo najteže. Dosta faktora je utjecalo i to je bila psihički najteža utakmica, a onda i fizički. Nećemo puno oko toga, ali to mi je najteža utakmica”, istakao je Avramovski.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- Shategabri
- Kontakt:
Sreca pa su juce sacuvali glavne igracePitarsam je napisao/la: ↑28 okt 2023, 20:56Ma to se desilo danas?!Cuj!
Ma Hajd bogati,nemoj izmišljati.
Vidiš da mitomani to ne spominju,znaci nije se desilo.
Željezničar -Grbavica-juniori 1:6 ma daj.

Penal je bio na 1:0, kad je sve bilo otvoreno.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Hvala za kulturan i normalan dijalog ali ne slazemo seLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑28 okt 2023, 22:12
Od svega toga jedina evropa koja nam je dosla glave zbog tih pizdarija je ona od prosle godine kad su nas konobari izbacili. Sve je na silu bilo, pogotovo onaj cirkus sa lalatom. Zato smo i prosli kako smo i prosli. Ali da ove godine nema kvaliteta, yebi ga.. nisam bas saglasan

Ja bi najsretniji bio da bude posteno sve do kraja sezone i da me ti u maju podsjetis koji sam papak ispao ako Borac uzme titulu

- Shategabri
- Kontakt:
Opet pitam, kako bi taj penal uticao na ishod utakmice? Jesi pogledao cijelu utakmicu? Jesi vidio da nismo prilike kako treba imali?Virtu4l je napisao/la: ↑28 okt 2023, 22:19Penal je bio na 1:0, kad je sve bilo otvoreno.![]()
Što se blamiraš?
Ako ti je 15,onda ništa, zaboravi.
Ako imaš više, prijateljski savjet... Ne piši gluposti. Sramotiš se.
Koševo Zapad
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Njemu je penal čist ko suza onaj koji bi on svirao najvećem rivalu. Onako objektivno.Shategabri je napisao/la: ↑28 okt 2023, 22:23Opet pitam, kako bi taj penal uticao na ishod utakmice? Jesi pogledao cijelu utakmicu? Jesi vidio da nismo prilike kako treba imali?
Što se blamiraš?
Pa samo Tuzli na Grbavici nisu svirali tri čista penala.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- Shategabri
- Kontakt:
Za ovu današnju utakmicu nema šta pričati taman da Slogi 3 penala nisu svirana, ništa ne bi promijenilo.HordasOdMalena je napisao/la: ↑28 okt 2023, 22:25Njemu je penal čist ko suza onaj koji bi on svirao najvećem rivalu. Onako objektivno.Shategabri je napisao/la: ↑28 okt 2023, 22:23Opet pitam, kako bi taj penal uticao na ishod utakmice? Jesi pogledao cijelu utakmicu? Jesi vidio da nismo prilike kako treba imali?
Što se blamiraš?
Pa samo Tuzli na Grbavici nisu svirali tri čista penala.
Zato mi je glupo navlači vam se, jah, navlači u utakmici koju smo fasovali 3-0.
Ako nemaš ništa pametnije nemoj ni ovo.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Takodje !CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑28 okt 2023, 22:19Hvala za kulturan i normalan dijalog ali ne slazemo seLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑28 okt 2023, 22:12
Od svega toga jedina evropa koja nam je dosla glave zbog tih pizdarija je ona od prosle godine kad su nas konobari izbacili. Sve je na silu bilo, pogotovo onaj cirkus sa lalatom. Zato smo i prosli kako smo i prosli. Ali da ove godine nema kvaliteta, yebi ga.. nisam bas saglasan![]()
Ja bi najsretniji bio da bude posteno sve do kraja sezone i da me ti u maju podsjetis koji sam papak ispao ako Borac uzme titulu![]()
Iskreno bih volio da budemo prvi al na fer i korektan nacin, da nam ne moze niko nista reci. A i da ne budemo, ruka ruci i to je to.
-
- Kontakt:
Svaka cast imas naklon za takvo razmisljanje. Sve dok Virto bude branio tri nedosudjena penala Tuzli a pitari za Beganovicevu ruku govorili da je kuk nema tu selametaLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑28 okt 2023, 22:30Takodje !CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑28 okt 2023, 22:19Hvala za kulturan i normalan dijalog ali ne slazemo seLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑28 okt 2023, 22:12
Od svega toga jedina evropa koja nam je dosla glave zbog tih pizdarija je ona od prosle godine kad su nas konobari izbacili. Sve je na silu bilo, pogotovo onaj cirkus sa lalatom. Zato smo i prosli kako smo i prosli. Ali da ove godine nema kvaliteta, yebi ga.. nisam bas saglasan![]()
Ja bi najsretniji bio da bude posteno sve do kraja sezone i da me ti u maju podsjetis koji sam papak ispao ako Borac uzme titulu![]()
Iskreno bih volio da budemo prvi al na fer i korektan nacin, da nam ne moze niko nista reci. A i da ne budemo, ruka ruci i to je to.

Ja ne znam jesi li ti svjestan šta pišeš.Shategabri je napisao/la: ↑28 okt 2023, 22:23Opet pitam, kako bi taj penal uticao na ishod utakmice? Jesi pogledao cijelu utakmicu? Jesi vidio da nismo prilike kako treba imali?
Što se blamiraš?
Niko ne zna kako bi penal uticao na ishod utakmice, 1:1 mijenja sve. Ili hoćeš da mi kažeš da sudija procjenjuje penale na osnovu stanja ma terenu i aktuelnog rezultata.

Zaista nekad niste svjesni kakve nebuloze lupate. Minimalno četvrti penal koji nije dosuđen protiv Sarajeva, tu priča počinje i završava.
U stvari, istu ste priču pričali i nakon Tuzla Sitija prošle sezone, kad je Tuzli sviran onaj komični ofsajd, eto kasnije ste i vi zakinuti pa je nevažno. 1:1 mijenja utakmicu iz temelja.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, MostarReds22, Paromlinac, perodeformero, sarajevo19461987 i 19 gostiju.